roumeliotis

Carwiz

Φουλάρει για σέντερ ο Θρύλος με... Λεσόρ

casino loutrakiou
redwell

Ο Χασάν Μάρτιν είναι ο "παρτενέρ" του Μουσταφά Φαλ στο "5" αλλά η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα αποδεικνύεται "διακοσμητικός" στο ρόστερ του Θρύλου καθώς ο undersized ψηλός των Πειραιωτών δεν δίνει τίποτα ή για να είμαστε δίκαιοι και πιο σωστοί, δίνει απειροελάχιστα στην επίθεση και το απόλυτο μηδέν στην άμυνα.

"Μαύρη τρύπα" είναι για την άμυνα του Ολυμπιακού ο Χασάν Μάρτιν και συνεχίζει να παίρνει τις ευκαιρίες του, όμως ακόμα δεν έχει βρει τον εαυτό του και αγκομαχάει να δώσει έστω το ελάχιστο στους ερυθρόλευκους στο πρώτο δίμηνο της σεζόν.

Τι μέλλει γενέσθαι; Ο Θρύλος έχει βγει στην αγορά για σέντερ πρώτης γραμμής και ήδη έχει ενημερώσει μεγάλα γραφεία μάνατζερ και λαμβάνει πληροφόρηση για διαθέσιμους παίκτες.

Μια περίπτωση που έχει προταθεί και είναι στη λίστα των υποψηφίων είναι του Ματίας Λεσόρ, το όνομα του οποίου έχει αποκαλύψει ο RG Agent με το ρεπορτάζ "Δώρο... θεού Λεσόρ για Θρύλο", με τον Γάλλο δυναμικό ψηλό να είναι στην πόρτα της εξόδου από τη Μακάμπι καθώς η ενημέρωση που έχει λάβει η πλευρά του είναι πως το δίμηνο συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί και από 27 Νοέμβρη θα είναι ελεύθερος να πάει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ατζέντης του είναι ο Μίσκο Ρασνάτοβιτς ο οποίος εκπροσωπεί και τον Χασάν Μάρτιν, κάτι που αν και εφόσον ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφασίσει να υπογράψει τον Γάλλο διεθνή σέντερ, απλοποιεί πάρα πολύ τα πράγματα για τον Θρύλο.

Κι αυτό διότι είναι γνωστές οι σχέσεις των ερυθρολεύκων με τον Σέρβο μάνατζερ ο οποίος ναι μεν θα απωλέσει έναν παίκτη του από ομάδα Euroleague αλλά θα προσθέσει έναν άλλο από το "πελατολόγιό" του σε μια ομάδα που μπορεί να τον "εκτοξεύσει" και ενώ έχει ήδη άλλους δυο Γάλλους στο ρόστερ της.

Φυσικά τσεκάρονται και άλλες περιπτώσεις για να υπάρχει ένας αριθμός 2-3 επιλογών όταν παρθεί και επίσημα η απόφαση να προχωρήσει η ομάδα σε "διαζύγιο" με τον Χασάν Μάρτιν, η... κλεψύδρα του οποίου φαίνεται πως αδειάζει.

Δείτε τον Ματίας Λεσόρ που είναι ένας από τους πιθανούς να πιάσουν... Λιμάνι, στα παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO









Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

54 σχόλια

  • ΝΆΣΟΣ
    ΝΆΣΟΣ Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 10:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Από ότι ακούστηκε μίλησε με ερυθρό και Παρτιζάν και δεν τα βρήκε γιατί το κασέ του κρίθηκε υψηλό ,λέτε να τα σκάσουμε εμείς ,που ποτέ δεν πληρωνουμε υπεραξία για έναν παίκτη που δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο .Μην ξεχνάμε ότι και η επιλογή είσι αυτό δείχνει :επιλογή καλού παίκτη που λόγο συγκυρίων μπορεί να αποκτηθεί σε λογικά επίπεδα χρημάτων.Δεν ξέρω αλλά δεν το πολυβλεπω για λεσορ .Αν τελικά παρθεί αντικαταστάτης του Μάρτιν θα περίμενα κάποιον σαν τον Χάμιλτον με μικρό κασέ,με εμπειρία από Ευρωλίγκα, αθλητικό ,καλό αμυντικά και στην επίθεση πικ εν ρολ και άγιος ο θεός ώστε και ο φαλ να πάρει ανάσες αλλά ταυτόχρονα χωρίς να βγάλει εκτός σχεδιασμού την ομάδα αφού και ο Σαρλ θα συνεχίσει να παίρνει χρόνο στο 5 .Εκτος και αν για πρώτη φορά πάρει παίκτη για κάνα 2 μηνο και δώσει και άλλο χρόνο στον Μάρτιν να επανέλθει χωρίς να νιώθει την πίεση του χρόνου και του πρέπει.

  • Κατσιάνης Δημήτριος
    Κατσιάνης Δημήτριος Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 21:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγγνώμη, μία ερώτηση. Ο Λεσόρ έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μέσα στην ίδια σεζόν σε διαφορετική ομάδα της Euroleague? Δεν ισχύει περιορισμός?

    REDGOAL: Μετά τα τα μέσα Δεκέμβρη μπορεί...

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 10:11 Σύνδεσμος σχολίου

    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
    ΜΑΣ ΣΤΑΝΑΧΩΡΕΙ Η ΗΤΤΑ
    ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
    ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

    ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΚΤΑΔΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ

    ΟΣΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΖΑΜΠΑ ΓΡΑΦΟΥΝ

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 08:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal θέλω να σε ρωτήσω κάτι . Τη ζώνη του βαζελου ποιος έπρεπε να την διαβάσει ;;; καθώς μέσα στην Μπάγερν όλο το παιχνίδι αυτό έκανε . Άρα το περιμένεις ;;; Κανεις ανάλυση και πλάνο να την αντιμετωπίσεις ;;; Ποιος ευθύνεται ;;; Περιμένω απάντηση . Δεν γίνεται να πλακωνομαστε στα bushmills κάθε φορά . . .

  • Dim Kat
    Dim Kat Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 23:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal μία ερώτηση;; Υπάρχει θέμα Λαντειλ;; Κάπου άκουσα ότι δεν έχει μέλλον στο ΝBA..

    REDGOAL: Μοιάζει απίθανο και από πλευράς κασέ και από πλευράς ρόλου. Δεν έχουμε πληροφόρηση ότι ψάχνει τέτοιο στυλ πλέον ο Μπαρτζώκας. Έναν PnR ψηλό καλό αμυντικό με παιχνίδι πάνω από το στεφάνι θέλει για το "5". Τουλάχιστον τώρα που μιλάμε αυτό είναι το πλάνο

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ φοβάμαι και θα το δείτε, ότι παρόλο που δεν έχει χαθεί κανένας στόχος, η χθεσινή ήττα, θα προκαλέσει πολύ σοβαρούς τριγμούς στην ομάδα. Βασικά το σημαντικότερο είναι ότι ο κόσμος έχασε την εμπιστοσύνη που είχε στο προπονητή. Πλέον κάθε παιχνίδι θα κρίνεται αυστηρά.
    Επιπλέον, οι παίχτες μετά από τη χθεσινή ανατροπή και ήττα σε συνδυασμό με την εμφάνιση τους ο καθένας ξεχωριστά, έχουν φοβάμαι χάσει τον "αέρα" winner που είχαν κοπιασει να βρουν από την αρχή. Αυτό είτε θα βγει σε εγωισμό μακάρι, είτε θα είναι η αρχή του κατήφορο. Αποκλείεται να μην έχει επακόλουθα στις σχέσεις των παιχτών και του προπονητή αυτή η ήττα. Φοβάμαι ότι η αλλαγή προπονητή και φιλοσοφίας-πλάνου θα γονατίσει τους παίχτες και η χρονιά θα λάβει πρόωρα τέλος. Διότι όταν οι άλλες ομάδες θα έχουν το πλάνο τους και θα ξέρουν που βαδίζουν εμείς θα ψαχνόμαστε φτου κι από την αρχή.
    Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρώ ότι θα πρέπει να ολοκληρώσει τη χρονιά ο Μπαρτζωκας όσο κι αν εγκληματεί με τις τακτικές που ακολουθεί. Τι να πω... Δε ξέρω ειλικρινά τι είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή για την ομάδα...να την αφήσουμε να ηρεμήσει? Ακολουθούν 3 παιχνίδια εκτός έδρας στα οποία αν πεις ότι με την Αρμάνι το να χάσεις εκτός έδρας είναι στο πρόγραμμα, με Ουνικς και Ερ. Αστέρα αν δεν κερδίσουμε και τα δύο αυτά παιχνίδια τότε θα είναι το τελικό χτύπημα και η αρχή της διάλυσης του πύργου. Τσάμπα όλα μετά και πέταμα στα σκουπίδια κάθε τι που είδαμε ως τώρα. Κρίμα....... Κρίμα....... Κρίμα........ Αυτη η ομάδα φέτος ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΗΣ! Μια ομάδα που δείχνει πώς έχει στοιχεία για να πετύχει σπουδαία πράγματα, ίσως και να κλείσει το κύκλο της σύντομα και άδοξα.

  • ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    δηλ ο λεσορτ θεωρειται απο εσασ σεντερ πρωτης γραμμησ;αν ναι γιατι δεν εχει ομαδα;ελεος..ενας ψηλος παρχει αυτη τη στιγμη που αξιζει και δεν παιζει ευρωλιγκα..ο ΜΟΤΛΕΥ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΝ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΑΙΤ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΑΒΓΑ ΜΕ ΣΛΟΥΚΑ..Ο ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ

    REDGOAL: Δεν θες σέντερ πρώτης γραμμής φίλε. Εναν αξιόπιστο συμπληρωματικό θες. Μια χαρά είναι για αυτό το ρόλο ο Λεσόρ. Όσο για τον Σλούκα τι να πούμε φίλε; Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και φαίνεται καλύτερος σε μια δυνατή ομάδα. Να ηγηθεί μιας ομάδας όπως ο Σπανούλης και να την οδηγήσει στην κορυφή με παίκτες που δεν είναι τοπ, δεν δείχνει ότι μπορεί. Τουλάχιστον μέχρι τώρα...

  • Creeper
    Creeper Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 20:17 Σύνδεσμος σχολίου

    @kasavetis Σωστά αυτά που λες αλλά παρέλειψες το σημαντικότερο κατά την γνώμη μου. Τον καλύτερο σέντερ να φέρει ο Ολυμπιακός, και το καλύτερο τριάρι με αυτούς τους περιφερειακούς που έχουμε και βέβαια με αυτόν τον αστείο προπονητή που θολώνει συνέχεια το μυαλό του, δεν παίρνει time-out όταν πρέπει, δεν κάνει τις σωστές αλλαγές και που συνεχίζει να παίζει την τραγική του άμυνα με αλλαγές βρέξει χιονίσει, μια τρύπα στο νερό πάλι θα κάνουμε!!! Πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό σε όλους μας οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού αυτήν την στιγμή εκτός του προπονητή είναι η παντελής έλλειψη ηγετικότητας και προσωπικότητας στην περιφέρεια. Ο Σλούκας είναι από τα μεγαλύτερα γατάκια που έχουν περάσει στην ομάδα! Και το κακό είναι οτι αμοίβεται σχεδόν με το μισό μας μπάτζετ! ο Ντόρσει είναι τελείως ασταθής και δεν τον βλέπω και αυτόν να έχει ηγετικές ικανότητες, ο Γουόκαπ είναι ένας απλά καλός χαμάλης πολυτελείας που απαραίτητα χρειάζεται τέτοιον κάθε ομάδα, ενώ ο ΜακΚίσικ είναι άστα να πάνε. Αν ο παίκτης σου με την μεγαλύτερη προσωπικότητα και τσαγανό είναι ο Λαρεντζάκης τότε η ομάδα έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα μιας και δεν είναι παίκτης που θα κουβαλήσει την ομάδα.

    Εγώ δεν θέλω να το παίξω εκ των υστέρων προφήτης ούτε να πάρω credit από κανένα σας οτι είχα δίκιο το καλοκαίρι όταν γκρίνιαζα για τον προπονητή, το ρόστερ και τους Αγγελόπουλους αλλά δυστυχώς δικαιώνομαι. Όχι ΜΟΝΟ εγώ και κάποια άλλα λίγα παιδιά ειχαν επισημάνει το πρόβλημα στην περιφέρεια. Για τους ψηλούς το πρόβλημα φώναζε από μόνο του αλλά για τους κοντούς σχεδόν όλοι νομίζατε οτι με τον Σλούκα, τον Γουόκαπ και τον Ντόρσει είχαμε σούπερ περιφέρεια. Μάλιστα ένας σχολιαστής (δεν αναφέρω το όνομα του γιατί βαριέμαι να τσακώνομαι) είχε πει οτι φοβάται μόνο την περιφέρεια της Εφές!!! Κάπου ώπα δηλαδή!!! Καλό είναι να έχουμε το γνώθι σαυτόν! Το οτι χάσαμε τον Λόιντ για 200.000 ευρώ παραπάνω ήταν έγκλημα κατά την γνώμη μου και θα το πληρώνουμε συνέχεια μέσα στην χρονιά.

    Τους Αγγελόπουλους τους έχω κράξει άπειρες φορές και δεν μετανιώνω. Τουλάχιστον φέτος όμως κάπως το προσπαθούνε. Βέβαια σε αυτό παίζει και μεγάλο ρόλο η επιστροφή στην Α1 με τα έξτρα έσοδα, παρόλα αυτά το μπάτζετ εξακολουθεί να είναι πολύ χαμηλό για ομάδα με το μέγεθος του Ολυμπιακού. Τρέφω όμως την κρυφή ελπίδα ή την φαντασίωση (όπως το πάρει κανείς) ότι θα αυξηθεί και άλλο στο μέλλον. Αυτό όμως που δεν πρόκειται να αλλάξει 1000% είναι η ψυχοσύνθεση των Αγγελόπουλων και δυστυχώς θα το πληρώνουμε όσο είναι αυτοί πρόεδροι. Είναι καλά, χρυσά παιδιά με ήθος αλλά το DNA τους δεν ταιριάζει με αυτό του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας. Είναι υπερβολικά μαλθακοί και ελαστικοί. Το ξέρουμε εκ των προτέρων πια οτι μετά από μεγάλες ήττες και καταστροφές για την ομάδα μας δεν τρέχει τίποτα! Δεν ανοίγει ρουθούνι για να το πούμε πιο λαικά. Η μοναδική φορά που έγινε αυτό ήταν οι ακραίες αντιδράσεις του κόσμου για τον Μπαρτζώκα στο πάρκινγκ όταν και απολύθηκε. Εννοείται βέβαια οτι τέτοιες αντιδράσεις είναι ανεπίτρεπτες και πόσο μάλλον για έναν άνθρωπο που είναι και οπαδός του Ολυμπιακού αλλά οι Αγγελόπουλοι πρέπει να έχουν την πρόνοια για να προλαβαίνουν τέτοιου είδους καταστάσεις! Η απάθεια που δείχνουν στα οργή του κόσμου του Ολυμπιακού για τα κακώς κείμενα της ομάδας είναι εκνευριστική και κυρίως δημιουργεί έλλειψη ΕΛΠΙΔΑΣ σε εμάς που βλέπουμε οτι τίποτα δεν αλλάζει σχεδόν ότι και αν συμβεί!

  • Manu11
    Manu11 Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 19:09 Σύνδεσμος σχολίου

    δε νομίζω ότι λείπει μόνο ένας σέντερ από την ομάδα. ουτε πως ο λεσορ ειναι η λυση. για να είναι το ρόστερ γεμάτο χρειάζεται κι ένας ακόμη σκόρερ να ξεκολλάει την ομάδα. είτε στο τρία είτε στους κοντους. η αλλαγή του Μάρτιν μάλλον γίνεται επιτακτική ανάγκη πλεον!!!

  • John 7
    John 7 Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 17:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Από τον Χασαν όλοι καλύτεροι είναι, αλλά αφού περιμέναμε τόσο και χάσαμε και από το βαζελο εξαιτίας αυτής της αργοπορίας, καλύτερα να περιμένουμε λίγο ακόμα για κάτι καλύτερο και όχι για λεσορ!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...