roumeliotis

Carwiz

«Προτιμώ να πασάρω από το να…καρφώνω»

casino loutrakiou
redwell

Πράγματα μαγικά και ονειρεμένα έκανε σε ένα ακόμα ματς ο Μουσταφά Φαλ, με τον Γάλλο σέντερ να βγαίνει MVP των Πειραιωτών στη νίκη επί της Μακάμπι και να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα τα εξής:

«Μιλήσαμε μετά το κακό τελευταίο δεκάλεπτο με την Εφές και απόψε παίξαμε δυνατή και... τρελή άμυνα. Πήραμε σωστές αποφάσεις στην επίθεση, πασάροντας σωστά και εκτελώντας αυτά που είπαμε».

Για τον μεγάλο χρόνο συμμετοχής του και το σημαντικό ρόλο του στην ομάδα: «Δεν ήταν εύκολο στην αρχή. Έπρεπε να προσαρμοστώ. Μου δίνει ενέργεια το να παίζω συνέχεια. Ο κόουτς μου είχε πει ότι θα έχω μεγάλο ρόλο και το έχω αποδεκτεί, κάνοντας το καλύτερο που μπορώ».

Για την ικανότητα του στην πάσα: «Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να πασάρω από το να σκοράρω, ακόμη και από το να καρφώνω».

Για την αποθέωση του κόσμου στο ΣΕΦ προς τον ίδιο και το γεγονός ότι τον χειροκροτούσαν ένα δίλεπτο σε μια αλλαγή του και φώναζαν το όνομά του: «Γνώριζα πως οι φιλάθλοι μας είναι... τρελοί. Όλοι ξέρουν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Τους ευχαριστώ για την υποστήριξή του. Είναι πολύ όμορφο και νιώθω πολύ χαρούμενος».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 14:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα σου πω πως έφτασε.

    "Frenchman Moustapha Fall, 24, went undrafted in 2014, but he's used to being late to the party. The Paris-born hulk first picked up a basketball at 17—soccer was the only game he cared for until he was 14.

    Fall comes with a massive 7'6" wingspan, a polished post game, savvy footwork and elbows that create space. He flashes a baby hook around the rim, using it to shoot a Pro A-best 73 percent from two-point range. He signed with French club Elan Chalon for the 2016-17."

    Από τότε που ασχολήθηκε με το μπάσκετ δίνει κάθε χρόνο τεράστιο αγώνα βελτίωσης, τα πρώτα του χρόνια επειδή ήταν πολύ λεπτός, δεν του έδιναν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας στην 1η κατηγορία της Γαλλίας.

    Βίοι αντίθετοι με Livio που από μικρός ήταν στην Μπασκετική Ακαδημία της Γαλλίας αλλά τελικά βρεθήκανε στην ASVEL και τον Ολυμπιακό μας τώρα. Τρομεροί χαρακτήρες, τους κρατάμε!

    Δεν είναι τυχαίο πως οι περισσότεροι αριθμοί του από χθές ήταν ρεκόρ καριέρας (ή ισοφάριση τέτοιων). Το είχα αναφέρει και όταν τον πήραμε, έχει ακόμη περιθώρια εξέλιξης, γιατί ξεκίνησε πολύ αργά το μπάσκετ, όπως και ο Μάρτιν επίσης, που έπαιζε American football.

    Η διαφορά τους πιστεύω είναι στο μάτι τους..ο ένας φαίνεται ότι θέλει να κατακτήσει κορυφές, ο άλλος δεν είναι σίγουρος ακόμη.. Καλοί χαρακτήρες και οι 2, αλλά ο Fall έχει προσωπικότητα, ακόμη και οι δηλώσεις του έχουν ενδιαφέρον, αναφέρουν αλήθειες, και έχουν και μια μικρή δόση humor. Νομίζω βρήκαμε τον δεινόσαυρό μας. Πάμε για ένα αθλητικό 5αρι να ολοκληρώσουμε την front line.

  • Gungho 7
    Gungho 7 Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 08:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Πώς αυτή η παικτάρα έφτασε 29 για να παίξει σε μεγάλη ομάδα? Εξαιρετικός αλλά χρειάζεται να τον προστατεύσουμε με τον χρόνο του γιατί είναι μεγάλο κορμί! Άντε να δούμε τι θα γίνει με τον Μάρτιν....

  • Fuego
    Fuego Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 01:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Απλά Υπερπαίχτης και αυτό ακριβως που έλειπε πέρσι...Με τον Μάρτιν πραγματικα δεν ξερω τι γινεται..απο το κακό στο χειροτερο!

  • Μενιος
    Μενιος Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 00:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Λίρα εκατό. Πανέξυπνος παίχτης ακόμα και όταν μαρκάρει στο τρίποντο κοντούς παίχτης. Βάζει το κορμί του έτσι ώστε να καλύψει την αδυναμία του σε ταχύτητα λόγω ύψους. Θα τον κάψουμε αν δεν πάρουμε σοβαρό παίχτη στη θέση του Χασάν έτσι ώστε ο Φαλ να παίζει 20-22 λεπτά. Σήμερα σε ματς 20 πόντων έπαιξε 30 λεπτά γιατί αν έπαιζε ο Χασάν 20 λεπτά θα χάναμε. Οπότε έμπαινε μέσα έκανε σερί η Μακάμπι.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Εισαι μια ορθια διμετρη ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΜΑΥΡΟΣ ΤΑΡΛΑΤΣ.... Η ΑΡΆΧΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΆΝΕΙ ΌΛΑ!!! ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ. ΠΌΣΟ ΚΑΛΌ ΠΑΙΔΊ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...

Πινγκ-πονγκ με τον Έσε...

Ο Σαντιάγκο Έσε είναι ένας από τους παίκτες που τραβάνε...