roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Στην αγορά και για 2-3άρι ο Ολυμπιακός»

underarmor
redwell

Ο Θρύλος απέκτησε τον Κουίνσι Έισι για να "οχυρώσει" τη φροντ λάιν του, με τον Τεξανό δυναμικό πάουερ φόργουορντ και σέντερ να έρχεται για να δώσει σκληράδα στην άμυνα και ποιοτικά λεπτά στο παρκέ.

Αν πιστέψουμε τον Ιταλό ρεπόρτερ, Ματέο Αντρεάνι, ο Ολυμπιακός κοιταζει στην αγορά και για γκαρντ-φόργουορντ, παίκτη δηλαδη σκόρερ και καλό τριποντάκια που να πατάει και στο "2" και στο "3".

"Ο Κουίνσι Έισι υπέγραψσ συμβόλαιο για 1+1 χρόνο. Όμως οι κινήσεις του Ολυμπιακού πιθανόν να μην τελείωσαν. Η ομάδα του Πειραιά είναι στην αγορά για να βρει ακόμα έναν παίκτη 2-3άρι, χωρίς βιασύνη και τσεκάρει τι έχει να δώσει η αγορά" σημειώνει χαρακτηριστικά.

Κατά καιρούς, όχι και τόσο... μακρινούς, έχουν ακουστεί ονόματα για τη θέση του σμολ φόργουορντ όπως ο Γιάνις Τίμα και άλλοι. Δείτε παρακάτω το τιτίβισμα...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

29 σχόλια

  • andy7
    andy7 Σάββατο, 06 Νοεμβρίου 2021 11:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Οχι επιστροφή Γιάνις Τίμα. Έλεος.

  • Χρήστος
    Χρήστος Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιστεύω ότι με την απόκτηση του Εισι η ομάδα θωρακίζεται στην άμυνα.Θα βοήθησει πολύ στην θέση 4 όπου ο Πριντεζης λόγω ηλικίας και ιστορικό τραυματισμών θα έχει περιορισμένο ρόλο και έτσι ο Βεζενκοφ θα μπορέσει να βοηθήσει στην θέση 3.Θα βοηθήσει και στην θέση του center με την αλτικοτητα και την δύναμη του.Τέλος εάν ο martin δεν επανέλθει όπως πέρυσι στην αρχή της season μία αλλαγή ακόμα με βαρύ center ύψους 2.08 ,2.10 θα μας έκανε υπερπληρεις και ικανούς για όλα.Την γνώμη σου Red goal.

    REDGOAL: Αφού τα είπες εσύ...

  • ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ 7
    ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ 7 Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 19:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Creeper ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΙΑΡΙ ΕΙΠΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΡΙΑΡΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΝΤΟΥΚΙ.ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΜΚΙΝΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΝΤΟΛΦ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΓΙΑΜΠΟΥΣΕΛΕ ΣΤΟ 3 ΟΠΩΣ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΣΕΝΓΚΕΛΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Ο ΚΛΑΙΜΠΕΡΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 35 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ 3.

    ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΤΥ.ΔΕΣ ΠΩΣ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΛΑΙΜΠΕΡΝ.

    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

  • Creeper
    Creeper Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 18:11 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ 7 Οτι να 'ναι. Ο παίκτης θα παίζει 4-5, πιο πολύ στο 5 και εσύ μιλάς για 3-4. Έλεος!

  • Panos 7
    Panos 7 Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 17:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο acy 4ρι επαιζε στη macabi με black στο 5. Διδυμο δυναμιτης.
    Με αλλαγη martin με black και fal vezenkov kai livio ημαστε σουπερ και για του χρονου.

  • ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ 7
    ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ 7 Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΑΦ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ 3-4 ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ 1 ΚΑΙ 5 ΦΕΤΟΣ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ 3,4 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ Η ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ.

    ΚΛΑΙΜΠΕΡΝ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ,ΠΙΕΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ,ΓΙΑΜΠΟΥΣΕΛΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ,ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΙΝΤΣ,ΜΠΕΙΚΟΝ ΑΥΡΙΟ,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ,ΜΠΡΑΙΑΝΤ,ΣΙΚΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΥΤΗ Η ΖΗΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΚΑΛΥΠΤΕΙ 3 ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΥΤΕ ΑΣΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΕΝΤΑΡΙΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ .ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΛΑΙΜΠΕΡΝ Η ΓΙΑΜΠΟΥΣΕΛΕ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ redgoal.

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΣΤΑΦ.ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

    REDGOAL: Φίλε ξεκάθαρα αποκτήθηκε για αμυντικός "ογκόλιθος", οπότε έχει μεγάλη βάση αυτό που λες

  • Dimitris
    Dimitris Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 16:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ο acy θα πάρει τη θέση του λουτζη στο ρόστερ για Ευρωλίγκα ?

    REDGOAL: Όχι φίλε. Θα είναι ο 6ος ξένος.

  • Giannis
    Giannis Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 16:51 Σύνδεσμος σχολίου

    O tima πάντως είναι μια λύση καλή..και ας παίζει μόνο Ευρωλίγκα ο μακκισικ..θες ένα παίκτη με καλό τρίποντο.

  • ΤΑΚΗΣ
    ΤΑΚΗΣ Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 13:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα στην ομάδα , ο ΕΙΣΙ θα έρθει μέσα στην εβδομάδα αλλά είναι πολύ καιρό έξω και μάλλον θα πάρει αρκετό χρόνο να επανέλθει (3-4 εβδομάδες?) , μέχρι τότε εαν και ο Χασάν μμάρτιν συνεχίσει να μην κάνει καλές εμφανίσεις τι θα κάνει η ομάδα θα τους περιμένει και τους δύο η θα ψαχτεί και για άλλον παίκτη?

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 13:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ απ' τηλ άλλη θεωρώ πως μετά την σούπερ κίνηση με Έισι η προτεραιότητα είναι ή θα πρέπει να είναι το καινούργιο συμβόλαιο στον Ντόρσεϊ. Αν βγει ο Έισι έχεις τρομερή ομάδα και για του χρόνου! Το μόνο ερωτηματικό είναι ο Χασάν, αν επανέλθει στα περσινά του όλα καλά αν όχι θες αντικατάσταση του με καθαρό 5αρι. Ο μόνος λόγος να κοιτάς στο 2-3 αυτή τη στιγμή είναι να μην σου κάνει πλέον ο Σακίλ ή να ξέρεις πως ο Ντόρσεϊ θα φύγει το καλοκαίρι και να θες κάποιον να τα στάζει ώστε να προσαρμοστεί και να μετρηθεί από φέτος. Παρόλα αυτά ο Coach B ξέρει σίγουρα καλύτερα κι από εμάς κι από κάθε δημοσιογράφο που ψάρεψε "κάτι" από την πιάτσα του εξωτερικού. Εγώ αυτό καταλαβαίνω.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...