roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Πάλεψε... αλλά ήττα 88-82 από ΤΣΣΚΑ

underarmor
redwell

Πάλεψε ο Θρύλος στη Μόσχα όμως δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 88-82 από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα πληρώνοντας τα λάθη τόσο των παικτών του όσο και του Γιώργου Μπαρτζώκα που "ξέχασε" αδικαιολόγητα παίκτες στον πάγκο την ώρα που έκαναν... πάρτι ο Κλάιμπερν, Μπολομπόι και Λούντμπεργκ.

Καταστροφικό δεύτερο δεκάλεπτο για τον Θρύλο που άλλαξε όλη την πεντάδα του χωρίς η... second unit να τραβάει καθόλου και δυο τρία φαλτσοσφυρίγματα όταν οι ερυθρόλευκοι είχαν μειώσει στους 6 πόντους στην 4η περίοδο, καθόρισαν το νικητή.

Τρομακτική εμφάνιση από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ με 32 πόντους, σούπερ ο Ζαν-Σαρλ που μπήκε άγνωστο το γιατί στο τρίτο δεκαλέπτο και πρόλαβε σε 15' να σημειώσει 11 πόντους, να κατεβάσει 6 ριμπάουντ και να μοιράσει και 2 τάπες. Εκτός αγώνα οι Σλούκας, Βεζένκοφ, Πρίντεζης, Λαρεντζάκης και Παπανικολάου, δεν ανταποκρίθηκαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Στο πρώτο εξάλεπτο οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν και στις δύο πλευρές του παρκέ και με επιθετική αιχμή τον Τάιλερ Ντόρσεϊ (στην 1η περίοδο είχε 14π. με 1/1 δίποντα και 4/4 τρίποντα!), προηγήθηκαν με 12π. (6-18).Η ΤΣΣΚΑ εκμεταλλεύτηκε τα αλλεπάλληλα λάθη της ομάδας μας και μείωσε στους 6π. (12-18), όμως, χάρη στα εξαιρετικά του ποσοστά ο Ολυμπιακός ανέκτησε τον έλεγχο (12-23). Προσωρινά, όμως...

Οι γηπεδούχοι πέρασαν και πάλι στην αντεπίθεση και με ένα επί μέρους σκορ 16-2 έφεραν τα πάνω κάτω (28-25 στο 14’). Και δεν σταμάτησαν εκεί... Βασιζόμενοι στον Κλάιμπερν, αλλά και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και συνεπώς καλές επιθετικές επιλογές, αύξησαν τις αποστάσεις στους 10π. (48-38), με την ολοκλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου.

Ακολουθώντας την ίδια συνταγή και πάντα με κινητήριο μοχλό τον Κλάιμπερν η ΤΣΣΚΑ εκτόξευσε την διαφορά στους 17π. (66-49 στο 27’). Η είσοδος του Ζαν Σαρλ Λιβιό βοήθησε ουσιαστικά στο να βελτιώσει η ομάδα μας κατακόρυφα την αμυντική της παρουσία και παράλληλα -με οδηγό τον Ντόρσεϊ- να τρέξει ένα σερί 14-0 και να πλησιάσει στους 3π. (66-63 στο 31’).

Οι Ρώσοι «χτύπησαν» από την περιφέρεια, απάντησαν με ένα επί μέρους σκορ 12-3 και αύξησαν τις αποστάσεις στους 12π. (78-66 στο 35’). Οι «ερυθρόλευκοι» δεν εγκατέλειψαν τη μάχη και με υπερπροσπάθεια μείωσαν σε 86-82 (23’’), ήταν, όμως, πολύ αργά...

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-25, 48-38, 66-59, 88-82

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Ιτούδης): Λούντμπεργκ 16 (5/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα), Μπολόμποι 16 (6/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 1/2 βολές, 5 ριμπάουντ), Ούχοφ, Χάκετ 4 (1), Φόγκτμαν 3 (1), Κλάιμπερν 29 (6/8 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 8/8 βολές, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Φαρίντ, Κουρμπάνοφ 10 (2), Σβεντ 10 (2/7 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 3/3 βολές)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 6 (2/2 δίποντα, 2/2 βολές, 6 ασίστ), Ντόρσεϊ 32 (4/4 δίποντα, 7/10 τρίποντα, 3/5 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Λούντζης, Λαρεντζάκης, Φαλ 6 (1/2 δίποντα, 4/4 βολές, 5 ριμπάουντ), Σλούκας 2, Μάρτιν 5, Βεζένκοβ 6 (2/3 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), Πρίντεζης 4, Παπανικολάου 5 (1), Ζαν-Σαρλ 11 (4/4 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ), ΜακΚίσικ 5 (2/6 δίποντα, 0/3 τρίποντα)

Τα ομαδικά στατιστικά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 20/36 δίποντα, 11/28 τρίποντα, 15/17 βολές, 23 ριμπάουντ (13 αμυντικά - 10 επιθετικά), 16 ασίστ, 8 κλεψίματα, 6 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 20/28 δίποντα, 9/21 τρίποντα, 15/19 βολές, 31 ριμπάουντ (23 αμυντικά - 8 επιθετικά), 16 ασίστ, 4 κλεψίματα, 6 μπλοκ, 14 λάθη

 

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

52 σχόλια

  • RedV
    RedV Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο χθεσινός αγώνας φανέρωσε ουσιαστικά την γύμνια της ομαδας στις θέσεις 3 και 5 και γενικότερα τον, μόνιμα, ερασιτεχνικό προγραμματισμό που γίνεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Από το καλοκαίρι φωνάζουμε ότι εκεί υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να γίνουν προσθήκες. Θεωρώ αδιανόητο το γεγονός ότι κοντεύει Νοέμβρης κι ακόμα δεν έχουμε πάρει 6ο ξένο, τόσο large είμαστε πια που θεωρούμε ότι με 5 ξένους θα πετύχουμε τους στόχους μας; Τι πάει να πει "βλέπουμε για τον 6ο ξένο"; Αυτη είναι μπακαλιστικη λογική και όχι λογικη ομάδας με στόχους. Η δικαιολογία ότι δήθεν δεν χωράνε ολοι οι παίκτες και κάποιοι θα δυσαρεστηθουν αν μείνουν εκτός, είναι τραγική. Δηλαδή οι άλλες ομάδες πως τα φέρνουν βόλτα με ροστερ 14 και 15 παικτών; Εδώ η Ρεαλ έχει δύο ισάξιους παίκτες για μια θεση(Ταβαρες, Πουαριε) κι ο Λασο τα έχει βολέψει μια χαρά. Η λογική θα έλεγε να είχαμε ήδη πάρει ένα αναπληρωματικο 3αρι και τώρα να συζητούσαμε πιθανή αντικατάσταση του Μάρτιν. Επίσης, δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο να βρίσκονται στην ομάδα παίκτες όπως ο Χρηστιδης κι ο Λουντζης. Υποτίθεται ότι θα υπολογίζονταν ως 3ες επιλογές για την θέση που αγωνιζονται αλλα ο ένας δεν παίζει πάνω από 5 λεπτά κι ο άλλος δεν παίρνει χρόνο ούτε στα φιλικά. Πως ακριβώς τους δουλεύει ο Μπαρτζωκας;
    Πέρσι η ομάδα φώναζε για ενίσχυση στις θέσεις 5 και 1 κι ο Μπαρτζωκας έκλεινε τα αυτιά του με τα γνωστά τραγικά αποτελεσματα. Φετος που φωνάζει για ενίσχυση στις θέσεις 3 και 5, αν δεν φροντίσει πάλι να ενισχύσει την ομάδα, ας σηκωθεί να φύγει μόνος του.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 20:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνεχίζοντας τις σκέψεις μου από το άρθρο "Μάρτιν και προεξοφλημενη αποτυχία" που δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με την 2η ήττα μας στην Euroleague, βλέπουμε δυστυχώς το ίδιο σκηνικό, απουσία 2ου σέντερ και αναπληρωματικού small forward οδήγησαν σε 2η ήττα.

    Είναι σίγουρα θεωρητικό, αλλά καθόλου ουτοπικό, ότι με Αντετοκούμπο που λέγαμε το καλοκαίρι, και ένα 3-4 που ζητούσαμε, αυτή τη στιγμή η ομάδα θα ήταν αήττητη.

    Έτσι είναι, με 1-2 προσθέσεις/προσθαφαιρέσεις είσαι ομάδα της elite, ή ομάδα που θα παλέψει οριακά την 8αδα. Η απόσταση μεταξύ αυτών των 2 είναι τεράστια βέβαια. Άλλο να είσαι αήττητος με νίκες σε Βαρκελώνη/Μόσχα (αυτόματα σε βάζει σε κατηγορία top5), και άλλο να παίζεις τη χρονιά με Monaco/Fener, για να μην μείνεις πίσω στη διεκδίκηση της 8αδας.

    Προφανεστατα το ρόστερ χθες δεν μας έφτασε, Λούντζης δεν υπάρχει, ούτε Ελλάδα δεν παίρνει ευκαιρίες, οπότε ξεκινάμε με 11 πάντα, η έλλειψη small forward αναγκάζει έναν από Λαρεντζάκη/McKissic να μαρκάρει τη θέση, που συνήθως είναι αδύνατο για Euroleague, αλλά ταυτόχρονα να παίζουν και εκτός θέσης στην επίθεση. Ο Πρίντεζης σε κάποια παιχνίδια είναι αρκετός, αλλά χθες εκτέθηκε από τον Μπαρτζώκα και πως τον χρησιμοποίησε. Άλλωστε μιλάμε ίσως για την τελευταία χρονιά του. Είναι κρίμα ο Λίβιο να αντιμετωπίζεται σαν 3η επιλογή στο 4, και 3η στο 5. Ο συγκεκριμένος εκθέτει τον προπονητή του συνήθως, αλλά με τα σκόρπια και ακανόνιστα 10λεπτα που παίζει υπάρχει κίνδυνος να καεί και αυτός.

    Ο Λαρεντζάκης είναι περίπου αυτό, όταν κάποιο παιχνίδι δεν του πηγαίνει, είναι αρνητικός για την ομάδα, θέλει προσοχή και διαχείριση, καθώς και περισσότερο μυαλό εκ μέρους του. Κάτι τραγο-χτυπηματα και φάουλ στον Σβεντ με το κεφάλι ας πούμε θα μπορούσαν να λείπουν, επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής είσαι, άσε τις κουτουλιες. Επίσης πρέπει να σταθεροποιήσει το 3ποντο του για να έχει ρόλο σε τόσο μεγάλη ομάδα.

    Σε 31:20λεπτα ο Βεζενκοφ πήρε 6 σουτ, και ο McKissic σε 17:28 πήρε 9 σουτ..τα είχε πάει καλύτερα σε άλλα παιχνίδια, και φαινόταν ότι κέρδιζε το παιχνίδι της ωριμότητας (έστω στα 31 του..) αλλά η χθεσινή εμφάνιση μας πήγε λίγο πίσω. Βέβαια υπάρχουν εξηγήσεις γι' αυτά, και πάμε παρακάτω.

    Δεν είναι τυχαίο ότι η 5αδα που ισορρόπησε το παιχνίδι ήταν με Βεζε στο 3 (πρώτη φορά φέτος Euroleague που παίζει τόσο στο 3), 4 Λίβιο και 5 Fall, το μοναδικό 5αρι της ομάδας. Αυτή η 3αδα, που δεν έπαιξε καθόλου στην Ισπανία, αν θυμάμαι καλά, θα μας έδινε και τη νίκη στη Βαρκελώνη, και παρ' ολίγον να μας την δώσει και χθές, αν δεν την χάλαγε ο Μπαρτζώκας βάζοντας τον McKissic στο 3. Εκεί έπρεπε να τολμήσει και να βάλει Martin στη θέση του Fall, και να μείνουν στις θέσεις τους Βεζενκοφ/Λίβιο, θα βοηθούσαν ΚΑΙ τον Μάρτιν στα ριμπάουντ, και θα προσέδιδαν μέγεθος στην 5αδα, που χάνουμε με την είσοδο του Μάρτιν, με λίγα λόγια θα εξισορροπουσαν την κατάσταση (καθώς ελλειπαν και Μιλουτινοφ/Σενγκειλα, οπότε δεν ήταν τόσα τα αντικειμενικά Μις ματς) και θα συνέχιζε την πίεση και τον έλεγχο της ρακέτας, ενώ επιθετικά Βεζε πάντα είναι όπλο και ο Λίβιο είναι γενικά ικανοποιητικός (έβαλε και το τριποντακι του σε κρίσιμο σημείο).

    Μιλάμε πάντα στο απλούστερο επίπεδο, λέμε πράγματα που και ένα παιδί μπορεί να δει σε ένα παιχνίδι, δεν μιλάμε για τα λάθη στις άμυνες και συστήματα που δεν βγήκαν (πολύ καλό διάβασμα από Ιτουδη να προσθέσω, το φοβήθηκε το παιχνίδι, ήταν στην τσίτα σε όλη τη διάρκεια, και στο τέλος τρελάθηκε από χαρά), μιλάμε για κάποια απλούστατα πράγματα που φαίνονται και από τους πλέον αδαείς.

    Η 2η περίοδος ήταν τραγελαφος, χρειάζεται αναβάθμιση του προπονητικού επιτελείου, ο Σάρας/Πασκουάλ και ένα σωρό άλλοι προπονητές στο 0-4 ή 0-6 θα είχαν πάρει time out, ή θα είχαν κάνει κάποια αλλαγή, το σύγχρονο μπάσκετ κρίνεται από κακά 2λεπτα ή 2-3 επιθέσεις ή άμυνες, κανείς δεν θα άφηνε την ομάδα του να διασύρεται για ένα ολόκληρο δεκάλεπτο. Είναι η περίοδος που ο Μπαρτζώκας παρακολουθεί σαν θεατής μπάσκετ, και όχι σαν προπονητής. Πέρυσι συνέβαινε κατά κόρον.

    Αυτές είναι κάποιες σκόρπιες σκέψεις, που βασικά αναπτύσσω από το καλοκαίρι, πολύ καλός κορμός που με 2 στοχευμένες κινήσεις μπορεί να μας οδηγήσει στην elite, τα έχω γράψει άπειρες φορές. Στα γκαρντ είμαστε σούπερ, αλλά όταν πας McKissic/Λαρεντζάκη στο 3 χάνονται, αν δεν ωριμάσει και βρει το ρόλο του ο Mc του χρόνου θα είναι μετά τον Μάρτιν υποψήφιος για αποχώρηση. Λούντζης δεν υπάρχει για Euroleague. Δεν υπάρχει επίσης δεύτερο 3. Μάρτιν δεν ξαναλέω, είπα και ιδέες να κατέβει στο 4, ή να χρησιμοποιείται σαν 3ο σέντερ, πολύ φαιά ουσία για το παλικαρακι αυτό.

    Ας γίνει προσθήκη σέντερ τουλάχιστον, για να βγει η χρονιά, και αφού δεν κοστίζει και πολλά ο Μάρτιν, ας πάρει ρυθμο από Ελλάδα και βλέπουμε το καλοκαίρι.

  • RedV
    RedV Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμπερασματα που βγαλαμε απο τον χθεσινο αγωνα:

    1. Ο Μπαρτζωκας, αν θελει να μακροημερευσει στον παγκο, πρεπει να σταματησει τα πειραματα και τις ανουσιες αλλαγες με το ρολοι. Δεν βοηθαει καθολου την ομαδα ετσι και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το εχει αντιληφθει ακομα. Επισης, καλο θα ηταν να συμβουλευεται τους συνεργατες του πριν κανει αστοχες δηλωσεις.
    2. Ειναι πλεον ηλιου φαεινοτερο οτι ο Χασαν δεν μπορει ή δεν εχει να προσφερει κατι στην ομαδα και το καλυτερο θα ηταν να αντικατασταθει(επιτελους!!) με καποιο αθλητικο 5αρι με πειρα απο Ευρωλιγκα(Ταρικ Μπλακ?).
    3. Η ομαδα χρειαζεται και ενα 3αρι με εφεση στο σκοραρισμα που να μπορει να πλαισιωνει τον Ντορσει. Μονο με τον Παπ δεν βγαινει η σεζον. Ισως η αποκτηση ενος 3-4ριου (μαζι με αντικατασταση του τραγικου Μαρτιν)να μην ειναι τοσο κακη ιδεα. Φανταστειτε να ειχαμε ασχοληθει το καλοκαιρι με τον Ναναλι.
    4. Ο Πριντεζης ειναι πλεον μονο για τα παιχνιδια της Basket League. Με ολο το σεβασμο στην τεραστια προσφορα του στην ομαδα, εχει μεγαλωσει πλεον και δεν μπορει να ακολουθησει τους συγχρονους ρυθμους. Οσο πιο γρηγορα το καταλαβει, τοσο καλυτερα και γι αυτον και για την ομαδα. Δεν ειναι ιδια περιπτωση με τον Σπανουλη, αλλη ενεργεια χρειαζεται ενας περιφερειακος κι αλλη ενας παικτης ρακετας.
    5. Φετος, για εναν ανεξηγητο λογο, η διαιτησια δεν μας παιζει και πολυ στα ισα. Το φαουλ του Γουοκαπ στον Κλαιμπερν δεν σφυριζεται ουτε σε τοπικο πρωταθλημα. Αναρωτιεμαι αν θα κανουν κατι γι αυτο οι Αγγελοπουλοι.
    6. Η ομαδα δεν ειναι ατρωτη και χρειαζεται πολλη δουλεια ακομα. Ναι, απο την ΤΣΣΚΑ στην Μοσχα χασαμε αλλα μην ξεχνατε οτι επαιζε χωρις τρεις πενταδατους παιχτες(Μιλουτινοφ, Γκριγκονις, Σενγκελια). Ηταν μια καλη ευκαρια να σπασουμε την εδρα της αλλα δυστυχως την αφησαμε να παει χαμενη.
    7. Περισσοτερο χρονο στον Λιβιο. Εχει αποδειξει οτι τον αξιζει.

  • Agent777
    Agent777 Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 12:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @RedV Για τον Φαλ μάλλον έχεις δίκιο φίλε. Απλά βλέπω ότι όταν μπαίνει ο Μάρτιν έρχεται η καταστροφή και γι'αυτό τον ήθελα λίγο παραπάνω. Πάντως η απόκτηση ψηλού πλέον είναι υπεραπαραίτητη. Κάποιος να σκουντήξει τον Μπαρτζώκα γιατί μέχρι να καταλάβει ότι ο Μάρτιν είναι κοντός, αργός και δεν πηδάει ούτε εφημερίδα, θα φτάσουμε Γενάρη. Τα ίδια έκανε και με τον ανεκδιήγητο Έλις πέρυσι. Όσο για το παλτό, εννοείται ότι σε έπιασα. Δεν θέλει και πολύ μυαλό άλλωστε...

  • Ανεστης
    Ανεστης Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 12:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετα απο 1,5 σεζον(μιση μπλατ και περσι,την χρονια κοβιντ την θεωρω ως μη γενομενη δεν υπηρξε καν πρωταθλητης ευρωπης) ο ολυμπιακος επανερχετε σε θεση ανταγωνιστικη στη ευρωλιγκα.Θεωρω τον μπαρτζωκα τον καλυτερο ελληνα προπονητη κυριως λογω του μπασκετ που πρεσβευει(σκληρη αμυνα,ταχυτητα στην επιθεση,πολλα ελευθερα σουτ,τρανζισιον).Ομως θεωρω οτι αυτο με τις "κλειδωμενες" 5αδες που βγαινουν-μπαινουν μαζι ειναι λαθος.Γιατι δεν μπορουν να παιξουν μαζι σλουκας-ντορσει,σλουκας-βεζε,μακισ-παπ και να ανακατεβεται η τραπουλα αναλογα το παιχνιδι?Στην πρωτη του θητεια στον ολυμπιακο δεν το εκανε αυτο.Το δευτερο λαθος ,δεν ξερω αν ειναι ευθυνη της διοικησης η του κοουτς,ειναι οτι για πρωτη φορα στην ιστορια ο ολυμπιακος δεν εχει 6 ξενους.Στο παρελθον ειχαμε ακομα και 8(οι αφοι ειχαν ειρωνευτει τοτε τον παο οτι εχει κολλησει στους 6 ξενους).Νομιζω οτι αν ειχε ερθει ο κωστας αντετ. (το προσπαθησαν δεν μπορω να πω κατι) και με εναν ξενο στο 3 ο ολυμπιακος θα ηταν για πανω απο οχταδα και ομαδα ετοιμη για τα επομενα χρονια.....

  • RedV
    RedV Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 11:40 Σύνδεσμος σχολίου

    @Agent777, στο μονο που εισαι ελαφρως υπερβολικος ειναι για την χρησιμοποιηση του Φαλ. Στην συγκεκριμενη περιπτωση, ο παικτης δεν αντεχει πανω απο 25 λεπτα, εχει απο περσι που παιζει στα κοκκινα χωρις ουσιαστικη ξεκουραση. Κατα τα αλλα, μην ανησυχεις για την κουβερτα, εχει ενα τρομερο παλτο ο κοουτς(αν με πιανεις)...

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 08:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά τι να λέμε τώρα? Για να πάρεις διπλό εκεί μέσα πρέπει να τα κάνεις όλα τέλεια. Για ένα Ντόρσει που είχες εσύ αυτοί είχαν ένα Κλάιμπερν (και πόσους ακόμα) . Δεν μας παίρνει από κάτω, έγιναν πολλά λάθη οκ αλλά μιλάμε για ήττα εντός προγράμματος. Πάμε για το 2 στα 2 την επόμενη εβδομάδα και θα δούμε πολύ ωραία πράγματα φέτος!

  • kinis
    kinis Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 08:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Σας σεβομαι ολους αλλα θα πω την αποψη μου, για να παρεις 3ρι πρεπει να ειναι εκτος ρπτεισον ο λουντζης και να μειωθει ο χρονος του λαρεντζακη, υπαρχει ομως ανετα εσωτερικη μεταγραφη εκει που θα αποδωσει και ειναι ο βεζενκοφ ωστε να παρει τα λεπτα πλεον που δικαιουτε ο ζαν σαρλς.
    στο πενταρι πρεπει να ειναι μονιμα 3ος ο χασαν και να παιζει μονο σε ειδικες συνθηκες τουτεστιν θελεις ενα σεντερ μακρυ και αλτικο με εστω μεσαιο επιπεδο IQ.
    ετσι η ομαδα οπως ειναι δεν παει πουθενα και θα φανει ποιο ξεκαθαρα στον πρωτο τραυματισμο του επιρεπη σε τραυματισμους φαλ.
    δυστυχως η εμμονη του μπαρτζωκα στηριξης του μαρτιν ειναι εξοργιστικη...
    κανενας πανω απο την ομαδα και τον λαο του ποσο δε ενας τυχαιος μαρτιν....
    υ.γ γραφουμε ονοματα μα πολλα ειναι αστοχα ,παρα πολλα.

  • Agent777
    Agent777 Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 02:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπαρτζώκας νομίζει ότι κοουτσάρει στο PlayStation. Βάζει 5 στο πρώτο δεκάλεπτο, άλλους 5 στο δεύτερο και επαναφέρει τους αρχικούς 5 στο τρίτο. Ωραίος προπονητής, άμα ήταν αυτή η δουλειά του προπονητή την κάνω κι εγώ από τον καναπέ. Και η τρομερή δικαιολογία του μετά ήταν ότι ο Ντόρσεϊ δεν μπορεί να παίξει πάνω από 30 λεπτά. Ναι γιατί δεν είναι επαγγελματίας αθλητής, με παρελθόν στο NBA μάλιστα (που ολοι ξέρουμε τι προπονήσεις κάνουν εκεί). Μην κάνει κάποιος τρομερό δεκάλεπτο και ζεσταθεί, κατευθείαν έξω. Αλλαγές με το ρολόι. Το άλλο που είπε είναι ότι πρέπει να εμπιστευτεί όλους τους παίκτες. Ναι καλέ μου άνθρωπε, αλλά δεν εμπιστεύεσαι όλους τους παίκτες σε όλα τα παιχνίδια. Εμπιστεύεσαι αυτούς που ταιριάζουν στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτούς που βλέπεις ότι είναι σε τρομερή βραδιά, όπως ο Ντόρσεϊ σήμερα. Επίσης, χρειάζεται ένα ολόκληρο δεκάλεπτο για να καταλάβεις ότι ο Μάρτιν είναι πιο αργός από επιτάφιο και τον παίζουν στα πόδια σε κάθε επίθεση; Το έκαναν μια, το έκαναν δύο, ε βάλε τον γ******ο τον Λιβιό. Το φώναζα μόνος μου από την αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου και μόλις μπήκε, δεν το ξαναέκαναν ούτε μια φορά. Και ο Φαλ που τους έκανε πλάκα, μην τυχόν και παίξει πάνω από 20 λεπτά γιατί θα πάθει η υγεία του. Δυστυχώς βλέπω ότι τα κόμπλεξ του Μπαρτζώκα υπάρχουν ακόμα και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Κατά τα άλλα, τα παιχνίδια που ήταν must τα έχουμε πάρει μέχρι τώρα. Μακάρι να συνεχίσουμε να τα παίρνουμε γιατί αυτά θα κρίνουν την οχτάδα στο τέλος και όχι η ΤΣΣΚΑ και η Μπάρτσα.
    Υ.Γ. : Ελπίζω να είχε κουβέρτα σήμερα, γιατί είναι κρύα η Μόσχα. Όχι τίποτα άλλο, μην πλευριτώσει και μείνουμε χωρίς προπονητή...

  • Τκ
    Τκ Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 02:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Σύμφωνα απόλυτα με το σχόλιο του φίλου andregon....θέλω να γράψω ότι η ομάδα με την προσθήκη ενός πολύ καλού αθλητικού ψηλού θα ανέβει αυτόματα 2 επίπεδα πάνω...η χρησιμοποίηση του Χασάν Μάρτιν κάνει κακό στην ομάδα αλλά και στον ίδιο τον παίκτη...δεν με ενδιαφέρει για τον παίκτη ένας Αμερικανός ακόμα είναι που οποία ομάδα του δώσει λίγα παραπάνω δολάρια θα φύγει... επειδή συνεχώς ακούγεται ότι η κλεψύδρα για τον Χασάν τελειώνει για μενα αυτη έχει τελειώσει από πέρσι μαζί με τον ανεκδιηγητο Έλις....ούτε μπορεί να προσφέρει στην ομάδα ούτε του αξίζει να καταστραφει η ομάδα για να τον περιμένουμε να ανεβάσει απόδοση
    Η μη παραδοχή της αλήθειας και η συνέχισή της παρουσίας του στην ομάδα θα την αφήσει εκτός οκτάδας...οποίος πιστεύει ότι ομάδες με σούπερ αθλητικοτητα όπως η Βιλερμπάν η Μονακό κ.τλ. θα χάσουν εύκολα στο σεφ ας αλλάξει πλευρο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...