roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ένιωσα σαν παιδί σε ζαχαροπλαστείο...»

underarmor
redwell

Ο Κώστας Παπανικολάου έπαιξε είκοσι λεπτά κόντρα στη Μπασκόνια και έδειξε ότι ο χρονος δουλεύει υπέρ του αφού έβγαλε πράγματα στο παρκέ και βοήθησε για να έρθει το 75-50.

Μετά το τέλος του ματς, μίλησε για την επιστροφή του στην ενεργό δράση ύστερα από την πολύμηνη απουσία λόγω του τραυματισμού και έδωσε έναν άκρως γλαφυρό παραλληλισμό.

Ο διεθνής φόργουορντ περιέγραψε με τον δικό του τρόπο τα συναισθήματα που ένιωσε όταν «πάτησε» και πάλι στο παρκέ μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες: 

«Στην αρχή του αγώνα είχα άγχος και σχεδόν ήταν σαν να παίζω για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ένιωθα σαν παιδάκι σε ζαχαροπλαστείο που θέλει όλα τα γλυκά» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA και συνέχισε:

«Ήταν όμορφη μέρα, γιατί πήγε καλά και το ματς για την ομάδα. Σίγουρα ωστόσο ήταν δύσκολη περίοδος αυτή που έλειπα, αλλά όταν επιστρέφεις και με τον κόσμο μάλιστα, είναι πολύ όμορφο. Το χάρηκα με τη ψυχή μου».

Για το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ... σκληροί και αποφασισμένοι, σχολίασε: «Δεν ξεγράφεται εύκολα το DNA του Ολυμπιακού. Όλοι χαίρονται όταν βλέπουν την μαχητικότητά μας. Την είχαμε χάσει για λίγο. Είναι καλό μάθημα για όλους μας».

Και κατέληξε μιλώντας για τη σημασία της νίκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς με νίκη απέναντι σε μία τέτοια. Μας γέμισε με αυτοπεποίθηση, δημιουργείται διάθεση, έχεις λιγότερο άγχος και σίγουρα θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 06:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή βλέπω ότι αναφέρετε τον Αντε, να πω ότι σε 10λεπτα μία χαρά έκανε 3 καρφώματα, ένα alley hoop 7days magic moment of the night, ενέργεια, και ακούστηκε και το συρτάκι στο L'Astroballe..

    Αμυντικά είναι πολύ πιο χρήσιμος από τον Μάρτιν, επιθετικά δεν έχει κινήσεις, αλλά είναι πολύ αθλητικός και μπορεί να εκμεταλλευτεί το πολύ καλό pick n roll παιχνίδι των κοντών μας, που τώρα δεν έχουμε..

    Επίσης σε 2-3 χρόνια θα έχουν ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα μπάσκετ της Ευρώπης, πρέπει να φτιάξουμε γήπεδο επιτέλους.. το Σ.Ε.Φ είναι ξεπερασμένο και "κρύο" σαν έδρα.

  • ΖaK
    ΖaK Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 01:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν ο Παπανικολάου βρει φόρμα θα δούμε άλλον Ολυμπιακό! Ο Ζαν Σαρλ είναι πολύ καλός στο 4. Τον Μάρτιν τον περιμένουμε μονίμως στη γωνία και γινόμαστε υπερβολικοί. Πέρσι μέχρι να τραυματιστεί ήταν πολύ καλός και σίγουρα και φέτος θα βοηθήσει αρκετά (αν και προσωπικά θα προτιμούσα Αντετοκούμπο). Με ένα ακόμα 3άρι θα είμαστε πλήρης και έτοιμοι για ολική επαναφορά. Πάμε ρε ΘΡΥΛΕ, τρέλανέ μας ξανά!!!

  • Free
    Free Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 00:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζώκα διώξε αμέσως τον Μάρτιν!!!χίλιες φορές καλύτερα να είχαμε πάρει τον Κώστα Αντετοκούμπο!!!θα είχαμε και αθλητικό και ψηλό σέντερ!!!!αλλά είναι τόσο εγωιστής ο κοουτσ που δεν θα τον αλλάξει για τι είναι επιλογή του!!!δεν κάνει για τον Ολυμπιακό!!!!μαύρη τρύπα στην άμυνα και στα ρυμπαουντ!!!αλαξετον και φέρτε ένα σέντερ κανονικό ψηλό!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...