roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Τηλεοπτικό το Ηρακλής-Ολυμπιακός

underarmor
redwell

Το... ξεφτιλίκι της ΕΡΤ που δεν έδειξε τον αγώνα Κυπέλλου των Πειραιωτών με τον Κολοσσό στη Ρόδο φαίνεται πως έγινε μάθημα στη δημόσια τηλεόραση και έτσι ο αγώνας του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 την Τετάρτη (22/09, 17:00).

Η δημόσια τηλεόραση παρά το γεγονός πως δεν έχει ακόμη τα δικαιώματα για τη διοργάνωση του Κυπέλλου μιας και η προηγούμενη διοίκηση της ΕΟΚ, καθυστερούσε τις διαδικασίες ήρθε σε συνεννόηση με τον Βαγγέλη Λιόλιο.

Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ο νικητής της οποίας θα προκριθεί στον προημιτελικό και θα περιμένει εντός έδρας είτε τον Ιωνικό Νικαίας είτε την Λάρισα.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ78
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ78 Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 12:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Φατε λαχανο τα γατακια του Ηρακλη αποψε γιατι μετα εχει Μπασκονια.....σαν να λεμε Λερναια Υδρα!!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντί ρε μεγάλε να κάνεις τον «δικηγόρο» υποτίθεται της ΕΡΤ που δεν μπορεί να της απαιτήσει να δείξει εκτός έδρας παιχνίδι της ομαδας σου, τουλάχιστον ας συμφωνούσες ότι έπρεπε να θεωρείται δεδομένο ότι θα έπρεπε να δείξει παιχνίδι του μεγαλύτερου συλλόγου που θα τους δώσει και τηλεθέαση έπειτα από δύο χρόνια!!!! Φίλαθλος της ομάδας σου σχολίασε για αυτό που δικαιωματικά απαιτεί ως ο μεγαλύτερος σύλλογος!!!! Αλλά βλέπεις αυτό εκμετταλεύονται και λειτουργούν ανεξέλεγκτα, ότι κάποιοι αντιδραστικοί θα βρεθούν να πουν κάτι έτσι για να διαφωνήσουν, οπότε θα λειτουργήσουν ως «δικηγόροι» τους!!!!!

  • Panos 7
    Panos 7 Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 19:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΡΤ προτιμησε να δειξει τα φιλικα του βαζελου αντι για επισημο παιχνιδι κυπελλου. Γι αυτο και εμεις τους κουνησαμε μαντηλι και πηγαμε NOVA. Ευγε στην διοικηση.

  • MichaelJ
    MichaelJ Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 18:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Να απαιτησει τι ρε μεγαλε? Να μεταδοθει το εκτος εδρας παιχνιδι της? Αυτη αποφασιζει? κατι ακουσα οτι φταινε και για την πανδημια οι Αγγελοπουλοι, επειδη καθονται στο λαιμο καποιων.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΕΡΤ φταίει; Όταν είσαι η μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα και αγανακτείς αντί να απαιτείς φταίνε οι άλλοι; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!! Μάθετε όλοι ΌΤΙ μιλάτε για την μεγαλύτερη ομάδα και αν δεν το έχουν καταλάβει στην ίδια την ομάδα να τους το μάθετε εσείς!!!! Έτσι αγαπάνε και εκτιμάνε την ομάδα τους αυτοί που την θέλουν εκεί που της αξίζει, να απαιτεί και όχι να αγανακτεί και να μανουριάζει λες και ζητιανεύει; Το μεγαλύτερο μαγαζί και ομάδα στη χώρα, πρέπει να σπεύδουν να το προβάλουν πριν καν αρχίσουν οι κληρώσεις!!!! Εκείνοι σαφώς και το ξέρουν αλλά "κάνουν τη δουλειά τους"!!!! Όταν αντιθέτως όμως εσύ τους αφήνεις και φτάνεις σε αυτό το σημείο κάτι γίνεται εντελώς ανάποδα, εκτός και αν ξαφνικά η ομάδα έχει εξαφανιστεί από τον χάρτη και εμείς οι απλοί φίλαθλοι ζούμε αλλού και δεν το έχουμε καταλάβει!!!! Θα μας το πει τουλάχιστον κανείς?????

  • Τσαντας
    Τσαντας Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 14:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι καλα, γιατι στο προηγουμενο παιχνιδι, εμενα με πονεσαν τοσο τα ματια μου, οσο και το κεφαλι μου.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...