roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Άνετο... πέρασμα από Ρόδο 67-94

underarmor
redwell

Χωρίς να πατήσει... γκάζι ο Θρύλος καθάρισε άνετα τον Κολοσσό στη Ρόδο σε νοκ άουτ ματς Κυπέλλου με 67-94 και πήρε το εισιτήριο για την 2η αγωνιστική της Β’ φάσης της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Μαρούσι-Ηρακλής.

Για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κορυφαίος ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ με 14 πόντους, ενώ ξεχώρισε ο Γουόκαπ με 12 πόντους και 4 ασίστ αλλά και φοβερές άμυνες. Από τον Κολοσσό οι Γουίλιαμς και Μέσιτσεκ ξεχώρισαν με 14 πόντους που σκόραραν αμφότεροι.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο (26-28), όμως, η είσοδος του Γιαννούλη Λαρεντζάκη άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης. Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν ρυθμό σε άμυνα και επίθεση, "έτρεξαν" ένα επί μέρους σκορ 13-4 και "έχτισαν" μια διαφορά 11π. (30-41 στο 14').

Με τον Λιβιό Ζαν Σαρλ να κάνει πολύ καλή δουλειά στη ρακέτα, ο Ολυμπιακός αύξησε κι άλλο τις αποστάσεις (+14, 34-48 στο 17') και διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου (42-53).

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μπήκαν δυναμικά στην επανάληψη... Με οδηγό τον Τόμας Γουόκαπ και ένα σερί 9-0 , ο Ολυμπιακός εκτόξευσε την διαφορά στους 20π. (42-62 στο 24’).

Στο πεντάλεπτο που ακολούθησε οι Πειραιώτες δεν διατήρησαν τον ίδιο ρυθμό στην επίθεση, κατάφεραν ωστόσο,  με την καλή της άμυνα να διατηρήσουν σταθερά διψήφια διαφορά (48-66).

Ο Κολοσσός εκμεταλλεύτηκε την αμυντική χαλάρωση της ομάδας του Coach-B και πλησίασε στους 13π. (60-73, στο 33’). Ως εκεί, όμως...

Οι ερυθρόλευκοι πίεσαν στην άμυνα, κυκλοφόρησαν υποδειγματικά την μπάλα και έφτασαν με εμφατικό τρόπο στην τελική επικράτηση.

Δεκάλεπτα: 26-28, 42-53, 48-66, 67-94

Κολοσσός Ρόδου (Καντζούρης): Λόσον, Ξανθόπουλος 2, Μέσιτσεκ 12 (2), Μομίροφ 9 (3), Γουίλιαμς 16 (4), Μαργαρίτης 7, Μπιλλής, Μίλερ 11, Τιλί 2, Χατζηδάκης, Σλαφτσάκης 6.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 12 (2), Ντόρσεϊ 6 (2), Λούντζης, Λαρεντζάκης 10 (2), Φαλ 8, Σλούκας 8, Μάρτιν 9, Βεζένκοφ 16 (1), Πρίντεζης, Παπανικολάου 3 (1), Ζαν-Σαρλ 15 (1), ΜακΚίσικ 7 (1).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

23 σχόλια

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 16:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να μην παρεξηγηθω συγγαυροι.Δεν εθιξα το θεμα των Σλουκα και Παπανικολαου για να εστιασω στα χρηματα που αμοιβονται.Δεν τα δινω απο την δικη μου τσεπη (μακαρι να τα ειχα!!!) ειναι υποθεση της διοικησης να κρινει ποσα χρηματα πρεπει να πληρωνει τον καθε παικτη.Και βεβαια εννοειται οτι οταν υπογραφεται ενα συμβολαιο η συμφωνια δεν ειναι να αμοιβεσαι αναλογα με την αποδοση σου ανα παιχνιδι.Αλιμονο δεν μιλαμε για παραλογα πραγματα.Αυτο που ηθελα να καταδειξω και αν θελετε να καυτηριασω ειναι Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.Μακαρι να κανω λαθος......
    Ο Σλουκας περυσι ηταν ενα διμηνο που πραγματικα ειχε παρει τον κακοφτιαγμενο Ολυμπιακο στις πλατες του και τον διατηρουσε σε τροχια 8αδας εστω με λιγοστες ελπιδες κανοντας απανωτες εντυπωσιακες εμφανισεις και με διαδοχικα double double σε ποντους και ασιστ.Και οπως ειπα και στο αρχικο μου σχολιο του δινω πολλα ελαφρυντικα για την συνολικη μετρια σεζον αφενος γιατι ηταν προβληματικη η συνυπαρξη του (οχι σε ανθρωπινο αλλα σε αθλητικο επιπεδο) με τον Σπανουλη αφετερου επειδη περιστοιχιζοταν απο συμπαικτες παλτα (Τζενκινς Χαρισσον Ελλις) Αυτοι ηταν και οι λογοι που τον υπερασπιστηκα σθεναρα οταν πολυς κοσμος μουρμουραγε και τον αμφισβητουσε.
    Ο Σλουκας μαζι με τον Καλαθη ειναι αναμφιβολα στους τοπ5 PGs της Ευρωλιγκας αλλα φετος ο Κωστας ΟΦΕΙΛΕΙ να παιξει συμφωνα με την αξια του και μαλιστα με διαρκεια και σταθεροτητα.Θα περιμενω να ξεκινησει η Ευρωλιγκα για να τον κρινω σε καθε περιπτωση παντως δεν εχει πλεον καμια δικαιολογια.Στην τελικη ωραια ειναι να εξαργυρωνεις μια πετυχημενη καριερα υπογραφοντας ενα παχυλο συμβολαιο το μεγαλυτερο που δινει η ομαδα για να επιστρεψεις στην χωρα σου (γιατι ας μην κρυβομαστε η επιθυμια του να επαναπατριστει επαιξε πρωτευοντα ρολο να γυρισει στην ομαδα) αλλα πρεπει να προσπαθεις να παιζεις στο επιπεδο που πληρωνεσαι....
    Ο Παπανικολαου ειναι μια αλλη ιστορια και δεν μπαινει στο ιδιο καδρο με τον Σλουκα.Ο Παπ απο τοτε που ανανεωσε το τελευταιο του συμβολαιο εχει προσφερει ελαχιστα.Εχουμε ξανασυζητησει για τα intangibles του και το impact που εχουν στην συνολικη αποδοση της ομαδας αλλα το θεμα ειναι οτι εχουμε να τα δουμε καιρο και οταν ακομα ηταν υγιης μια επαιζε καλα τρεις δεν επαιζε.
    Ψεμματα δεν θα πω οταν τεθηκε το διλημμα Παπανικολαου ή Παπαπετρου ημουν κι εγω αναμεσα στην συντρηπτικη πλειοψηφια αυτων που ελεγαν στον Παπαπετρου "αντε γεια" .Δεν ηταν μονο το συναισθηματκο κομματι αλλα και το αγωνιστικο μιας και τον Παπανικολαου δεν τον ειχε παρει ακομη η κατω βολτα την ιδια ωρα που ο Παπαπετρου με ευθυνη τοσο δικη του οσο και της ομαδας φαινοταν να εχει μεινει στασιμος και η καριερα του να εχει βαλτωσει.
    Αυτην την στιγμη ομως τρια χρονια μετα η συγκριση μεταξυ τους δεν τιθεται καν. Φανταστειτε αντι του Παπανικολαου να υπηρχε στον Ολυμπιακο ο Παπαπετρου ποσα προβληματα θα ειχαν λυθει.
    Τελοσπαντων εγω πιστευω πολυ στην φετινη ομαδα μετα απο αρκετα χρονια που ειχα χασει καθε ελπιδα.Με μια καλη προσθηκη SF θα παει καλα.Θεωρω οτι ευκολα η δυσκολα θα μπει στα πλει οφς της Ευρωλιγκας που ειναι και ο κυριος στοχος (μετα το πρωταθλημα) και μετα βλεπουμε αν θα ειναι σε θεση να κανει την υπερβαση.....

  • Xero-Las
    Xero-Las Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 12:33 Σύνδεσμος σχολίου

    επειδή υπάρχουν και στατιστικά παιδιά, ο Σλούκας πέρυσι είχε το 2ο καλύτερο ranking άσσου στην Ευρωλίγκα πίσω από τον Πάνγκος, ο οποίος Πάνγκος τον πέρασε στο τέλος που είχε κίνητρο ενώ εμείς κανένα. Και είχε και το θέμα Σπανούλη ενώ τώρα έχει στήριξη από άλλα γκάρντ και 5αρια. Οπότε φέτος ξεκινά σαν ο τοπ άσσος της Ευρωλίγκας. Ο Παπ είναι άλλο κεφάλαιο, προπερσι η σεζον τελειωσε στη μέση, πέρσι έξω, θα του πάρει μήνες και ΑΝ τον ξαναδούμε. Χθες έφαγε 5 τρίποντα ο Παπ μονος του και 4 όλοι οι άλλοι μαζί. Στη θέση του Παπ θες βασικό 3αρι άμεσα κι ας πάει το παιδί να δει αν μπορεί να ξαναφτιάξει την εκρηκτικότητά του και την ντριπλα του, τα βασικά καταρχήν. Δεν μπαίνει στην ίδια πρόταση ο φετινός Σλούκας με τον φετινό Παπ.

  • RedV
    RedV Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 12:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα το ξαναπω: η μη υλοποίηση της μεταγραφης του Κώστα Αντετοκουμπο θα στοιχίσει στην ομάδα σε βάθος χρόνου. Ο Φαλ χθες έμοιαζε ταλαιπωρημενος και ο Μάρτιν τα βρήκε σκούρα στην άμυνα και τα ριμπάουντ απέναντί στους ψηλούς του Κολοσσού, που να παίξουμε και Ευρωλιγκα απέναντι σε Ταβαρες, Πουαριε, Μιλουτινοφ κλπ. Σαφώς και στην πορεία θα βελτιωθει όλη η ομάδα, δεν περιμέναμε το παιχνίδι με τον Κολοσσό για να βγάλουμε συμπεράσματα. Χρειαζόμαστε όμως ενίσχυση για να κάνουμε το έργο και την ζωή των παιχτών μας ευκολότερη. Σε κάτι τέτοια παιχνίδια πχ ένας Κουφός θα έπαιρνε αρκετό χρόνο συμμετοχής και θα ξεκουραζοταν ο Φαλ(κατασταση win-win για όσους επιμένουν να μην καταλαβαίνουν). Επίσης, ένα τριάρι με καλό σουτ θα έδινε λύσεις μέχρι να ξεμπουκωσει ο Ντόρσει και θα πρόσφερε στο 3 μέχρι να βρει ρυθμό ο Παπανικολάου.
    Από κει και πέρα συμφωνώ ξανά σε όλα με τον φίλο DeCoupePe και ειδικά στην περίπτωση Musa που τον ήθελα πολύ το καλοκαίρι.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 11:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν υπάρχει βασικός στο σύγχρονο μπάσκετ. Θα παίξει αυτός που ταιριάζει στο παιχνίδι, και το σημαντικό είναι ποιός θα κλείσει, όχι ποιος θα ανοίξει.. ειδικά αν δεν πάρουμε παίχτη βλέπω πολλούς αγώνες να κλείνουν με Walkup/Slouka/Dorsey/Vezenkof και Livio, και μπορεί στις άμυνες να παίζει με αλλαγές handball με ένα γκαρντ έξω για Παπ.

    Αφήστε να ρολαρει η ομάδα, και οι παίχτες δεν είναι ρομπότ, γι' αυτό παίρνεις πολλούς καλούς και οι μεγάλες ομάδες έχουν βάθος.

    Ο Loyd τι έχει κάνει μέχρι στιγμής στην Ζενίτ δηλαδή; Χθες 8π με 3 λάθη, αυτά που έκανε στον Αστέρα δεν παίζουν σε σοβαρή ομάδα, όπως και αυτά που κάνει ο Παπαπέτρου, τα κάνει σε τελευταία ομάδα, αν πήγαινε Μπαρτσελόνα/Αρμάνι έτσι νομίζετε θά έπαιζε;

    Σλούκας είναι τοπ 5 playmaker στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Στο top της καριέρας του, με Ευρωπαϊκά, μεγάλους προπονητές και τεράστια καριέρα. Λογικό είναι ότι σιγά σιγά θα πέφτει η απόδοσή του. Είναι πλέον στην κακή πλευρά των 30α, αλλά όχι και να τους βγάλουμε παλαίμαχους.

    Ο Παπ είχε να παίξει 8 μήνες μπάσκετ, τι περιμένατε;! Να μπει μέσα και να καρφώνει από τις βολές; Μόλις βγήκε τα Χριστούγεννα η ομάδα κατέρρευσε, τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβετε ότι είναι ένας σημαντικότατος παίχτης. Τα συμβόλαια των παιχτών δεν ανακλούν την απόδοσή τους ανά δευτερόλεπτο, αλλιώς θα τους πληρώναμε με μεροκάματα, ανά αντίπαλο, και ανά επίδοση. Όταν υπέγραψε το συμβόλαιό του ήταν από τα κορυφαία 3 της λίγκας. Ο τραυματισμός του τον έριξε εννοείται, αλλά και πάλι δεν είναι ο άγνωστος Χ, ούτε ο Μαντζουκας. Είναι ένας αναγνωρισμένος Euroleague super star, και για να έχεις τέτοιους, τους πληρώνεις, και είναι και Έλληνας.

    Οι σοβαροί οργανισμοί δεν λειτουργούν σαν σουβλατζίδικα της γειτονιάς που προσπαθούν να φάνε 5€ από τους deliverαδες τους.. έτσι κανείς legacy; Αυτά τα λάθη έκανε τελευταία και δεν παταγε παίχτης, πρέπει να ξαναφτιάξουμε το image μεγάλου οργανισμού, όχι συνοικιακού πατσατζιδικου..

    Εν το μεταξύ θέλετε αποψίλωση της ομάδας από τους Έλληνες; Και να ψάχνουμε μισθοφόρους κάθε χρόνο και να παίζουμε με 2 διαφορετικές ομάδες Ελλάδα/Ευρώπη; Τα χάλια του βαζελου που με το ζόρι κατεβάζει ανταγωνιστική ομάδα Ελλάδα δεν τα βλέπετε; Έχουμε την τύχη να έχουμε Ελληνικό κορμό που σκοτώνει, και γκρινιάζετε;

    Σλούκας/Καλάθης τοπ άσσοι, προτιμώ Σλούκα γιατί έχει περισσότερο ολοκληρωμένο παιχνίδι.

    Dorsey/Λαρεντζάκης καλύτερα 2αρια.

    Παπανικολάου/Παπαπέτρου τα καλύτερα 3.

    Μητογλου/Πρίντεζης/Βεζενκοφ οι καλύτεροι power forward.

    Παπαπέτρου και Παπαγιάννη υπερτερούν, και ευτυχώς που έφυγε ο Μητογλου γιατί πραγματικά είχαν αξιοζήλευτη 3αδα. Οι υπόλοιποι δικοί μας είναι επιπέδου Euroleague (εκτός από Λούντζη) και οι δικοί τους Eurocup/BCL.

    Φώναζαν να φύγει ο Καλάθης τόσα χρόνια, και τώρα παίζουν με Perry και Μποχωριδη.. φώναζαν πολλά τα λεφτά του Μητογλου και τώρα το 4 είναι η χειρότερη γραμμή τους..δεν αντικαθίσταται οι Έλληνες που φεύγουν, πάρτε το χαμπάρι..

    To πουλεν μου ο Musa που σας τα είχα πρήξει, 25 πόντους 4/4 τρίποντα και 7ριμπ εναντίον Τενερίφης (9 Σεμρντινι, 18 Γουιλτζερακος). Υπενθυμίζω 22 χρονών, 2.06, και τραγική ειρωνία, τον είχε φέρει ο Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό πριν τα γεγονότα στο πάρκινγκ.. Αυτό λέγεται upside, όχι να φέρνεις 32χρονους και 34χρονους. Έπρεπε να τον είχαμε αυτόν τον παίχτη.

  • Christos
    Christos Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 08:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ αυτό που αποκόμισα από το παιχνίδι είναι το ίδιο πρόβλημα που είχε η ομάδα και πέρσυ, οι ρόλοι των παικτών. Δεν ξέρουν ποιοί θα ξεκινήσουν ποιοί θα τελειώσουν και πόσο θα παίξουν. Πήραμε το Γουόκαπ για αλλαγή του Σλούκα και ξεκίνησαν μαζί. Ο Μακισικ μπήκε τέταρτη αλλαγή. Ο Ντόρσεϊ υποτίθεται ότι είναι το βασικό 2 μπήκε στην 2η περίοδο κτλ. Μπορεί στην θεωρία αυτό να δυσκολεύει τον αντίπαλο αλλά και οι παίκτες δεν είναι ρομπότ. Πέρσυ ο Σλούκας έχασε μισό γύρο να βρει τα πατήματα τού αφού δεν ήταν ξεκάθαρο ποιος ήταν ο βασικός με τον Σπανούλη (την μια τελείωνε τα ματς ο ένας και μια ο άλλος). Ο Χάρισον παίκτης ψυχολογίας δεν εμφανίστηκε ποτέ κ α.. Βλέπω Ντόρσεϊ να αργεί να αποδώσει εάν δεν πάρει ρόλο βασικού και δυστυχώς είναι ο μόνος που μπορεί να παίξει 1οn1. Κατά τα άλλα το κοντό σχήμα με αλλαγές δείχνει πιο αξιόπιστο με τρύπα τον Μαρτίν που δέχεται καλάθι από οποιαδήποτε. Ο Φαλ κακός χωρίς αξιοποίηση μέχρι στιγμής. Ο Μακισικ είναι εμφανώς χαμένος παίρνει την μπάλα και πραγματικά πιστεύω αναρωτιέται "τι κάνω τώρα". Στα θετικά η προσαρμογή του Ζαν Σαρλ και Λαρεντζάκη.

  • Chrisss
    Chrisss Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 01:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα ξεκινήσω από το τέλος του παιχνιδιού .
    1) Η πεντάδα Σλούκας Μακισικ Παπ Βεζε Λιβιό ( ίσως Γουοκαπ αντί Μακ ) θα είναι αυτή που θα βγάζει τα κάστανα από την φωτιά .
    2) Ο Λιβιό είναι παικταράς.
    3) Η ομάδα δεν έχει βασική πεντάδα .
    4) Ο Παπ θέλει κάνα δίμηνο τουλάχιστον για να παίξει στους γνωστούς ρυθμούς του , άρα χρειάζεται παίκτης στο 3 ( κατά προτίμηση καλός στο να κάνει τη βρώμικη δουλειά ).
    5) Ο Ντόρσεϊ παίζει τρομερά ώριμα σε σχέση με Λαρε και Μακ . Επίσης είναι πολύ καλός πασέρ .
    6) Ο Μάρτιν για την Γιουρολιγκ είναι σούπερ σκόρερ αλλά στην άμυνα (αν και πιστεύω μπορεί ) δεν είναι ιδιαίτερα μαχητής .

  • Creeper
    Creeper Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 01:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @Μενιος Και για να το συνεχίσω, ο Λόιντ μια χαρά ηγέτης θα ήταν για τα κυβικά του Ολυμπιακού. Μπορεί να μην είναι ούτε Σπανούλης ούτε Μίσιτς αλλά από τον ασταθέστατο Ντόρσει σίγουρα είναι πολύ πιο ηγέτης. Τώρα αν εσύ θεωρείς μοναδικό ηγέτη σε όλη την Ευρωλίγκα τον Μίσιτς δικαίωμα σου. Αυτός είναι ο κορυφαίος αλλά εμείς δεν έχουμε το ίδιο πορτοφόλι με Εφές. Οπότε ο Λόιντ μια χαρά θα ήταν για εμάς σαν μια πιο πολύ εφικτή λύση.

    Όπως δικαίωμα σου είναι να θεωρείς καλύτερο μόνο το ρόστερ της Εφές από αυτό του Ολυμπιακού όπως είχες γράψει σε παλαιότερο μήνυμα σου λέγοντας "δεν μου λένε τίποτα τα ρόστερ των άλλων ομάδων και δεν με φοβίζουν παρά μόνο αυτό της Εφές". Προσγειώσου γιατί κατά πάσα πιθανότητα τουλάχιστον άλλες 8 ομάδες θα είναι πάνω από εμάς στο τέλος. Αλλά όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα μου αν θέλεις να ονειροβατείς be my guest που λένε και στο χωριό μου.

    Και όσο για το άλλο που έγραψες οτι θέλουμε μόνο τριάρι (που θέλουμε) τότε να πω. Αν στους σέντερ είσαι ικανοποιημένος μόνο με τον Φάλ που είναι ευπαθείς στους τραυματισμούς και με τον Μάρτιν που είναι τρύπα στην άμυνα τότε μην απορείς άμα το αμυντικό ριμπάουντ και γενικά η άμυνα στο καλάθι γίνει πάλι είδος προς εξαφάνιση στην ομάδα μας και φέτος.

  • Panos 7
    Panos 7 Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 01:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Mk7 μπραβο καλα τα λες, ειδικα για Σλουκα Παπανικολαου παιζουν σαν να κανουν αγγαρια οτι μαθανε μαθανε τωρα γινανε πατερ φαμιλιες και αραξανε. Με 2,8 που παιρνουν παιρνεις τρεις παικταραδες των 900 χιλιαδων .

  • Creeper
    Creeper Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 00:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @Μενιος Ο Λόιντ. Σε κάλυψα??? Είσαι ο ίδιος που είχες πει οτι φοβάσαι μόνο το ρόστερ της Εφές!!! Σε αφήνω να κοιμηθείς στο συννεφάκι σου. Μην φοβάσαι, δεν κατηγόρησα αυτήν την φορά τους πολυαγαπημένους σου προέδρους!

  • Μενιος
    Μενιος Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 23:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα θέλει ξεκάθαρα βασικό 3αρι. Ο Παπανικολάου μοιάζει σωματικά πρώην αθλητής και τον περνάνε όλοι στα πόδια. Δεν ξέρω πότε θα επανέλθει και αν θα επανέλθει τουλάχιστον αμυντικά αλλά δεν γίνεται να περιμένουμε. Θέλουμε βασικότατο 3αρι γιατί χάνουμε πολύ σε μέγεθος στην άμυνα με αλλαγές όταν παίζει ο μακισικ σαν 3αρι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...