roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Χάνει Προολυμπιακό ο Πρίντεζης

underarmor
redwell

Νοκ άουτ από το Προολυμπιακό τουρνουά με την Εθνική ομάδα τέθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Ρικ Πιτίνο.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και όπως φαίνεται θα του στερήσει τη δυνατότητα να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στον Καναδά, αφού θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Ρικ Πιτίνο τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη φιλική νίκη με το Μεξικό: «Εμείς αρχίσαμε το ματς με πολύ άσχημα νέα. Μετά τον Ιωάννη Παπαπέτρου και ο Γιώργος Πρίντεζης θα χάσει το τουρνουά στον Καναδά. Έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, έχει κάνει μαγνητική, τον είδαν τρεις γιατροί και όλοι συμφωνούν πως πρέπει να κάνει επέμβαση.

Σε περίπτωση που γίνει καλά και περάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες πιστεύω πως θα είναι μαζί μας.

Είχε ενοχλήσεις, έκανε ένεση, δεν βοήθησε, δοκίμασε τα πάντα για να παίξει. Είναι ένας πολεμιστής, ήθελε να παίξει, αλλά πρέπει να υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση. Και οι τρεις γιατροί που τον εξέτασαν συμφώνησαν πως πρέπει να χειρουργηθεί.

Είναι απογοητευτικό για μένα, γιατί τον λατρεύω, έχει άριστη νοοτροπία, έχει εμπειρία, ένα καταπληκτικό παιδί και μια μεγάλη απώλεια. Είμαι απογοητευμένος γιατί το ερωτεύτηκα το παιδί. Μπορεί να παίξει άλλα 2-3 χρόνια.

Όταν δεν είσαι στο 100%, χτυπάς σε άλλο σημείο και δεν θα ήθελα να συμβεί αυτό στον Παπαπέτρου ή τον Πρίντεζη. Θέλω να είναι υγιείς, θέλω να έχουν καλή καριέρα για όσα χρόνια έχουν μπροστά τους. Θα προσαρμοστώ ως προπονητής και θα κάνω το καλύτερο».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  • kinis
    kinis Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 18:52 Σύνδεσμος σχολίου

    καλη τυχη στην αρμανι σπανουλη..... και καλη τυχη οπου και αν πας πριντεζαρα..
    απλα ο κυκλος σας τελειωσε και ο ολυμπιακος πρεπει να προχωρησει χωρις εσας...
    ισως μονο αν θελει να μεινει με 200,000 για ρεζερβα ο πριντεζης για ενα ετος.

  • t-RED-dy
    t-RED-dy Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 20:34 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ, ΙΣΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΥΝΟΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
    ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ (ΑΦΟΥ Η ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟ) ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΝΑΣΕΣ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ!!!!

  • Γιαννης777
    Γιαννης777 Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 16:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας Μην γύριζε στην εθνική τού βασιλακοπουλου Και το ψεύτη (Κατά δήλωση τού ίδιου του πριντεζη ο χαρακτηρισμός) πιτινο

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 08:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν θα ξεκινήσει κάποτε μοιραία λόγω πληρότητας του χρόνου η περίοδος που δεν θα είναι στο πάγκο γενικά ο Πριντέζαρος όπως πολύ καλά τον αποκαλεί ένας φίλος και ο Σπανούλαρος, τότε θα δούνε κάποιοι αρνητές αυτών των τιτάνων πόσο φτωχός θα είναι ο πάγκος!!!! Είναι προνόμιο κάποιων πολύ μεγάλων παικτών να είναι απίστευτες προσωπικότητες που μόνο η παρουσία τους κάπου είναι αρκετή για να αποκτά αίγλη ο χώρος!!!! Ας φανταστούμε την Μπαρτσελώνα κάποτε που θα ξεκινήσει η χρονιά που στο πάγκο της δεν θα είναι ο Μέσι αν θα είναι καν η Μπάρτσα που ξέρουμε, τίποτα άλλο!!!! Μακάρι η ομάδα όταν θα σταματήσουν αυτοί οι παίκτες να τους έχει στον πάγκο με οποιοδήποτε ρόλο, έτσι απλά να υπάρχουν!!!!

  • RedV
    RedV Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 08:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ, τώρα που μπαίνει χειρουργείο ο Πριντεζης υπάρχει καμία πιθανότητα για έξτρα ενίσχυση στο 4 πχ με Χουγκαζ;

    REDGOAL: Ο Χουγκάζ δεν είναι παίκτης για Euroleague ακόμα. Αν έρθει θα έρθει με την προοπτική να γυρίσουμε Α1...

  • Panos 7
    Panos 7 Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 18:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Εθνικη μας σακατεψες για αλλη μια χρονια. Και ποτε θα γυρισει ο Πριντεζης απο εγχειριση?θα ειναι ετοιμος τον Αυγουστο στην προετοιμασια?

  • gogos
    gogos Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 09:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιωργαρα ψυχαρα περαστικά! Είσαι το νο1 αγαπημένο παιδί της εξέδρας!

  • Τσαντας
    Τσαντας Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 02:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντωνη, πραγματι ειναι δυσκολα τα πραγματα, αλλα ποτε δεν ξερεις κιολας. Στα τουρνουα των εθνικων συχνα συμβαινουν εκπληξεις, μιας και οι ομαδες σχεδον παντα παρουσιαζονται απροετοιμαστες και ασυνδετες. Δε γινεται να φτιαξεις συμπαγη ομαδα με 3 εβδομαδες προετοιμασια, αυτο εχω παρατηρησει. Eγω θα ξεκιναγα με βασικη πενταδα : Καλαθη, Σλουκα, Χρυσικοπουλο, Μητογλου, Παπαγιαννη. Σημαντικο ρολο απο τον παγκο θα ειχε ο Σπανουλης (κατι πανω απο δεκαπενταλεπτο, αναλογως και πως θα τα πηγαινει) . Συμπληρωματικους ρολους θα ειχαν οι Λαρεντζακης, Μποχωριδης (οπως και ο βασικος Χρυσικοπουλος). Απο 8-14 λεπτα συμμετοχης εκαστος, αναλογως και τι αποδοση θα πιασουν ( ο χρυσικοπουλος παραπανω γιατι θα χρειαστει να ξεκουρασει και τον Μητογλου στο 4). Καποια λεπτα συμμετοχης ο καββαδας στο 5, για να ξεκουρασει τον Παπαγιαννη. Ενδεχομενως και καποια λεπτα ο Γιαννοπουλος, για να σταξει κανενα σουτ. Ο καλαθης θα επαιζε ενα τριανταλεπτο μινιμουμ σε καθε κρισιμο παιχνιδι.
    Καλαθης, σλουκας και μητογλου, παπαγιανης ειναι δυνατη τετραδα. Εγω θεωρω οτι σε αυτο το τουρνουα μπορει να συνεισφερει και ο σπανουλης με την προσωπικοτητα του και με την ικανοτητα του να διασπα τις ασυνδετες αντιπαλες αμυνες. Λαρεντζακης, μποχωριδης δεν ειναι κακοι ρολλιστες. Κατα τη γνωμη μου σε αυτη την ομαδα θα βοηθουσε πολυ ο Αγραβανης (στα παραθυρα μια χαρα το επαιρναν και τους ξελασπωνε, τωρα τι εγινε, θιχτηκαν που εβρισε τον Μανο;) Επισης δεν καταλαβαινω γιατι δεν πηρε τον Κουφο.

  • Dh07
    Dh07 Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 00:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό , δυστυχώς ,μπορεί να επηρεάσει και τον Ολυμπιακό ,γιατί θα χρειαστεί εγχείρηση . Επίσης ρε Άρη ,τι σχέση έχει ο πιτινο άνθρωπέ μου ,με τους τραυματισμούς ??? Τον κατηγορείς κι όλας ? Αυτός φταίει που έχουν πάει ΟΛΑ στραβά στην εθνική ?

  • Fuego
    Fuego Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 23:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ κρίμα για τον Πριντέζαρο μας όπως και κάθε παιδι της Εθνικής χτυπάει!!Από εκεί και πέρα δε ξέρω αν ο Πιτίνο είναι καλός προπονητής αλλά είναι Άριστος στο να ανεβάζει την ψυχολογία των παιχτών..Οι δηλώσεις του είναι και ήταν απο όταν ήταν στον Πάο ακομπλεξάριστες και κάνει τον παίχτη με αυτά π λέει να θέλει να παίξει για πάρτη του..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...