roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ερυθρόλευκη καρδιά-ψυχή 72-59 την ΤΣΣΚΑ

underarmor
redwell

Ένας Ολυμπιακός με ψυχή και καρδιά κατάφερε και όχι απλά νίκησε αλλά έκανε... πλάκα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ με 72-59 παρά το γεγονός ότι είχε μεγάλες απουσίες όπως αυτές των Βασίλη Σπανούλη, Τέιλορ Ρότσεστι, Γιώργου Πρίντεζη και του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Με άμυνα που τσάκιζε... κόκκαλα και δη περιφερειακή καθώς δίχως τους Σπανούλη-Ρότσεστι οι ερυθρόλευκοι ήταν σαφώς πιο δυνατοί εκεί, ο Θρύλος "κράτησε" τους Μοσχοβίτες στους 59 και φυσικά αυτό ήταν το "κλειδί" της νίκης.

Μια νίκη που αν μη τι άλλο δεν την περίμενε κανείς και κρατάει ζωντανές τις όποιες λιγοστές ελπίδες των Πειραιωτών για να κάνουν το θαύμα και να βρεθούν στην 8άδα. Ο Θρύλος μπήκε δυνατά στο ματς και με "οδηγό" την άμυνα έκλεισε το δεκάλεπτο στο +5, με τους Μοσχοβίτες να "απαντούν" με δικό τους 13-19 στη δεύτερη περίοδο και να βρίσκονται μπροστά στα μισά της διαδρομής με 33-34. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε τρίτο δεκάλεπτο για... Όσκαρ κρατώντας τους Ρώσους στους 4 πόντους σε όλη την περίοδο και με 21-4 πήρε διαφορά +16 πόντων με 54-38. Στο τέταρτο δεκάλεπτο και στο 34' ο Ολυμπιακός έφτασε στο +20 με 62-42. Με ένα σερί 2-14 οι Μοσχοβίτες μείωσαν στο -9 στο 37' αλλά ένα τρίποντο του Κόνιαρη ξανάστειλε τη διαφορά στο +12 για τον Θρύλο και ουσιαστικά "κλείδωσε" τη νίκη για το τελικό 72-59.

MVP του Θρύλου και του αγώνα ο Κώστας Παπανικολάου με 19 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα, 3 ασίστ και 3 τάπες και από κοντά οι Ρούμπιτ με 13 και οι Μιλουτίνοφ και Πολ με 11 πόντους έκαστος. Για τους ηττημένους ο Τζέιμς με 17 ξεχώρισε στο σκοράρισμα.

Με σούπερ άμυνα, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να κυριαρχεί στην ρακέτα και επιθετικούς μοχλούς τους Κώστα Παπανικολάου και Γουέιντ Μπόλντγουϊν, οι "ερυθρόλευκοι" "έχτισαν" μια διαφορά 10π. (20-10 στο 9'). Ο Ολυμπιακός συνέχισε με την αμυντική του παρουσία να βάζει δύσκολα στους Ρώσους (είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο εικοσάλεπτο τους υποχρέωσε σε 15 λάθη). Όμως, βασιζόμενοι στους Τζέιμς και Χίλιαρντ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προσπεράσουν για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 15' (26-27) και να προηγηθούν με 4π. (28-32) στο 18'. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, πάντως, αρνήθηκαν να καταθέσουν τα όπλα. Πίεσαν περισσότερο στην άμυνα και δια χειρός Μπράντον Πολ και Όγκουστιν Ρούμπιτ μείωσαν στον πόντο (33-34) στο 20'.

Και δεν σταμάτησαν εκεί... Συνέχισαν με ακόμη μεγαλύτερο πάθος και προσήλωση στα αμυντικά τους καθήκοντα, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι η ΤΣΣΚΑ πέτυχε μόλις 4 πόντους στην 3η περίοδο! Στο διάστημα αυτό οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα -παρά τα άστοχα σουτ και την αστοχία από την γραμμή των βολών- "φόρτωσαν" με 21π.΄το καλάθι των Ρώσων και "έχτισαν" μια διαφορά 16π. (54-38 στο 30'). Με την ίδια... συνταγή (σεμιναριακή άμυνα) οι "ερυθρόλευκοι" αύξησαν κι άλλο τις αποστάσεις (20π., 65-45 στο 35'), όμως, η ΤΣΣΚΑ απάντησε με ένα σερί 11-0 και έριξε την διαφορά στους 9π. (65-56 στο 38'). Στο σημείο αυτό ο Αντώνης Κόνιαρης "ξεκόλλησε" επιθετικά (με τρίποντο και 2/2 ελεύθερες βολές) τον εμφανώς κουρασμένο Ολυμπιακό (68-56), ο οποίος συνέχισε να ποντάρει τα λεφτά του στην άμυνα και δεν έχασε... Το αντίθετο πήρε μια τεράστια νίκη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-15, 33-34, 54-38, 72-59

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Μπάλντουιν 8 (2/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 1/4 βολές, 4 ασίστ, 5 λάθη), Πολ 11 (1/5 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Νικολαΐδης, Κόνιαρης 5 (1/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Μιλουτίνοβ 11 (2/7 δίποντα, 7/8 βολές, 12 ριμπάουντ), Βεζένκοβ 2, Παπανικολάου 19 (4/9 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 5/6 βολές, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 5 κλεψίματα, 3 μπλοκ), Ρούμπιτ 13 (5/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Έλις 3 (7 ριμπάουντ, 2 μπλοκ)

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Ιτούδης): Μπόλομποι 7 (1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ), Τζέιμς 20 (5/9 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 4/5 βολές, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 6 λάθη), Στρέλνιεκς 3, Φόγκτμαν 3 (1), Χάκετ (0/4 σουτ), Σαντ-Ρος 2, Κουφός 4, Χίλιαρντ 11 (3/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/3 βολές), Κουρμπάνοφ 3 (1), Χάινς 3, Μπέικερ 3 (1/5 σουτ)

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 16/43 δίποντα, 7/25 τρίποντα, 19/26 βολές, 43 ριμπάουντ (25 αμυντικά - 18 επιθετικά), 15 ασίστ, 14 κλεψίματα, 6 μπλοκ, 10 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 15/34 δίποντα, 7/20 τρίποντα, 8/12 βολές, 31 ριμπάουντ (24 αμυντικά - 7 επιθετικά), 11 ασίστ, 8 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 20 λάθη

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Ο Ολυμπιακός θα μείνει στην Ελλάδα για να υποδεχθεί τη Βιλερμπάν (20/2 στις 19:15), ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα πάει στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα (21/2 στις 20:00).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

25 σχόλια

  • kasavetis
    kasavetis Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 16:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Δες είδα το παιχνίδι λόγω εργασίας. Απίστευτη νίκη του αποδεκατισμένου Ολυμπιακού απέναντι σε μια ομάδα εκατομυρίων. Από τα highlights που είδα και τα στατιστικά διαπίστωσα τα εξής:

    (1) Αμυντικά οι παίκτες τρώγαν σίδερα και κατάφεραν να κρατήσουν την ΤΣεσεκά στους 59 πόντους. Τελικά η απουσία Σπανούλη και Ροτσέστι μας βελτίωσε στο αμυντικό κομμάτι. Ο Ροτσέστι είναι πολύ καλός οργανωτής αλλά στην άμυνα είναι τρύπα. Πρέπει να βρούμε το καλοκαίρι έναν παίκτη που να τα συνδυάζει όλα, και άμυνα, και οργάνωση και σκοράρισμα, ένα ποιντ γκαρντ έμπειρο. Ο Σπανούλης σιγά-σιγά πρέπει να περάσει σε δεύτερο βοηθητικό ρόλο. Θέλω να μείνει και του χρόνου και να κλείσει την καριέρα του με κάποιον τίτλο αλλά όχι ως πρώτο βιολί, λίγα λεπτά συμμετοχή και ποιοτικά

    (2) Ο Παπανικολάου έκανε φοβερό παιχνίδι. Γιατί σε άλλα ματς δεν παίζει έτσι? Χρήσιμος είναι και κάνει πολλές δουλειές μέσα στο ματς αλλά 19 πόντους σπάνια σκοράρει όπως χτες. Τον καλό χτεσινό Παπανικολάου τον χρειαζόμαστε.

    (3) Ο Ρούμπιτ έκανε άλλη μία καλή εμφάνιση. Έχω την εντύπωση ότι κερδίζει συνεχώς πόντους και μάλλον θα παραμείνει το καλοκαίρι. Φιλότιμος παίκτης που κάνει συγκεκριμένα πράγματα καλά στο 4 και με σχετικά χαμηλό συμβόλαιο. Επομένως, του χρόνου μας βλέπω με Πρίντεζη, Βεζένκοφ και Ρούμπιτ στο 4.

    (4) Ο Πολ μου αρέσει αλλά δεν έει σταθερότητα, ένα ματς πετάει και δύο χάνεται.

    Ερώτηση προς συμφορουμίτες: Τελικά τι χρειαζόμαστε το καλοκαίρι? Πόσους παίκτες από το πρώτο ράφι? Εγώ θα έλεγα ότι χρειαζόμαστε 3 κορυφαίους Αμερικανούς στις θέσεις 1, 2, και 5. Τα δύο γκαρντ στις θέσεις των Ροτσέστι και Μπόλντγουιν. Στο 5 χρειαζόμαστε έναν παίκτη κλάσης να αλλάζει τον Μιλού (και τον Έλις ως 3ο ψηλό). Αν φύγει ο Μιλού, τ΄τοε θε΄λουμε 2 5άρια.

  • Νικος 76
    Νικος 76 Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 15:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Η αναπτυξιακη ομαδα δε πρεπει να ανεβει διοτι δεν εχει αλλαξει κατι για να παιξουμε στην Α1 ... ρεζιλι θα γινουμε αν κανουμε κατι τετοιο.
    Βασικα και για να μπαινουν καποια πραγματα στη θεση τους. Ολοι οι φιλοι της ομαδας θελουν να κερδιζει ο ολυμπιακος, και ολοι θελουν το καλο της ομαδας. Αλλοι νομιζουν οτι κανουν καλο αποδεχομενοι καποιες καταστασεις, χωρις να εκφραζονται κατα προεδρων οι παικτων ή προπονητων και αλλοι θεωρουν οτι κανουν καλο στην ομαδα με το να βρισκουν αυτο που θεωρουν οτι ειναι αιτια κακου και να φωναζουν. Ποιος ειναι αυτος που θα κρινει καποιον επειδη φωναζει ή καποιον επειδη δε μιλαει? Κανενας... απλα τουλαχιστον στο μπασκετ οι ιδιοι οι προεδροι εκαναν διχαστικες κινησεις (κινημα μεχρι τελους) πχ ή παραλογες απομακρυνσεις παικτων και προπονητων χωρις να γινεται αντικατασταση και ο κοσμος επρεπε να διαλεξει τροπο αντιδρασης σε αυτη τη κατασταση.
    Καλη ωρα στον φιλο που λεει οτι πρεπει να ανεβουμε στην Α1, εχει δοθει η απαντηση του τι θελει η ομαδα να κανει. Ειπε οτι δε θα ξαναπαει αν δεν αλλαξει η κατασταση, αρα δεν θα ανεβει Α1.
    Το κακο λοιπον ειναι οτι επειδη πολλα μεσα ελεγχονται λοιπον απο τις θεσεις των προεδρων (της καθε ομαδας) αυτοι που θελουν να αντιδρασουν κατα της προεδριας εχουν βαρεθει να βλεπουν και να διαβαζουν πραγματα που δεν τα θεωρουν λογικα, οποτε καλα κανουν και φωναζουν ως μειοψηφια και γι αυτο ισως και επαναλαμβανονται περισσοτερο απο οσο πρεπει. Οπως λοιπον ο φιλος απο πανω δε θεωρει καλη τη κινηση του μεχρι τελους ... και δεν εχει διαβασει πουθενα αρθρο που να τον εκφραζει παρα μονο βαζελο φυλλαδες... ετσι και οσοι θεωρουν την προεδρια των αγγελοπουλων και τις αποφασεις τους τα τελευταια 3-4 χρονια καταστραφικες για την ομαδα δεν εχουν διαβασει κατι που να τους εκφραζει και καλα για να προστατευτει η ομαδα. Είχατε διαβασει ποτε αρθρο για τις επιλογες του μπλατ πριν την αποχωρηση? Οχι... απο τοτε μεχρι και σημερα διαβαζουμε για τη σαλατα που εχει φτιαξει ο μπλατ...
    Και για τους προεδρους λοιπον δε θα διαβασετε ποτε κατι εναντιον τους μεχρι να ερθει ο καιρος να φυγουν..
    Υπαρχει ελευθερεια λογου και ο καθενας θα γραφει οτι θεωρει σωστο . Να ναι καλα ο χωρος που μας φιλοξενει

  • Τκ
    Τκ Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 13:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγγελόπουλοι μην άφησε την ομάδα με 8 παίκτες ούτε προπόνηση δεν βγαίνει...

  • Τκ
    Τκ Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 13:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στην ομάδα για την ψυχή που έδειξε....πιστεύω ότι είναι καλή ευκαιρία στα εναπομείναντα 10 παιχνίδια να δει ο κοουτς ποιοι πρέπει να μείνουν και του χρόνου και μπορεί να μείνουν και του χρόνου...
    Παπανικολάου πρέπει να γίνεις ο επόμενος ηγέτης του θρύλου μας....
    Ρούμπιτ στο 4...και μια ευκαιρία και την επόμενη σεζόν ....το συμβόλαιο του άλλωστε δεν ειναι μεγάλο ...
    Νίκη με την Βιλερμπάν και μετά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά
    ..Το παιχνίδι με την ομάδα του Τράκη τον λεγόμενο πόα κομβικό για όλο τον μπάσκετικο Ολυμπιακό
    Τέλος στήριξη στην αναπτυξιακή ομάδα να ανέβει...

  • firemankostas
    firemankostas Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 11:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγαλη νικη ειδικα απο αποψης τονωσης ηθικου για την συνεχεια. Μεγαλη εμφανιση απο τον ΠΑΠ που οποτε παιζει καλα συνηθως κερδιζουμε, και απο τον Ρουμπιτ. θετικος ο Κονιαρης και ο Πολ και ο Μιλου που μου εσπασε τα νευρα με ζαλγκιρις..ευχομαι και ελπιζω να συνεχισουμε ετσι!!

  • Rafa - 1•3•1 -
    Rafa - 1•3•1 - Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 11:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλη νίκη (κυρίως ψυχολογίας) για την ομάδα μας. Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους για είσοδο στην 8άδα από το...παράθυρο. Όσοι απέμειναν και αντέχουν και όσοι έρθουν για ενισχύσεις. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος σύλλογος και ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ, όπως είπε σε συνέντευξή του στο παρελθόν ο Μίλαν Τόμιτς. Δεν στέκεται σε πρόσωπα. Μπορεί να δείχνει σαν τέρας που κοιμάται βαθιά. Μπορεί να δείχνει διαλυμένος και σε πλήρη αποσύνθεση χωρίς δυνάμεις, όμως μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τις ίδιες του τις στάχτες. Γι'αυτό λέγεται ΘΡΥΛΟΣ. Γιατί οι Θρύλοι είναι αθάνατοι. Γιατί οι Θρύλοι κρατάνε στο πέρασμα του χρόνου.
    10 Μαρτίου 1925 - Ποιός θα το φανταζόταν τότε τι είχε μόλις ξεκινήσει...

    ΥΓ1. Συγγνώμη που θα ρίξω το επίπεδο και θα κάνω ένα σχόλιο γεμάτο εμπάθεια για ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο.
    #Johnker7
    Παρατηρώ τα σχόλιά σου σε σχεδόν καθημερινή βάση σε άρθρα που αφορούν είτε το ποδοσφαιρικό τμήμα, είτε το μπασκετικό.
    Η ερώτησή μου προς το προσωπό σου είναι: "ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ;;; " .
    Παριστάνεις (ΝΑΙ παριστάνεις) τον φουλ οπαδό του Ολυμπιακού, αλλά το μόνο που κάνεις είναι να βγάζεις εμπάθεια προς όλους και όλα. Αν είναι δυνατόν. Δε βαριέσαι ; Ειλικρινά...
    Παίχτες, προπονητές, πρόεδροι, ακόμα και οπαδοί δεν έχουν ξεφύγει από το κράξιμό σου, ακόμα ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ μερικές φορές. Βάλε ένα φρένο κάπου.
    Έγραφες παραμονές του αγώνα με την CSKA ότι είναι κρίμα(!) που έκλεισες τα εισιτήρια 3 μήνες νωρίτερα για το συγκεκριμένο ματς με ένα φιλαράκι σου για να δεις τελικά την ομάδα να διασύρεται, έχοντας για παίκτες κάτι ανύπαρκτους.
    1ον) Με το να κλείσεις τα εισιτήρια 3(!) μήνες νωρίτερα για το συγκεκριμένο ματς δείχνει ότι είσαι πανηγυρτζής. Δεν πήγες με σκοπό να δεις το Θρύλο, αλλά τη...διάσημη αντίπαλό του.
    2ον) Κριτική καλοπροαίρετη επειδή αγαπάμε την ομάδα μπορούμε κάποιες φορές να κάνουμε όλοι. ΕΣΥ όμως (και οι όμοιοί σου) τα έχεις ισοπεδώσει όλα. Εσύ δεν κάνεις κριτική. Δηλητήριο στάζεις. Τους έχεις κράξει δημόσια όλους σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, χωρίς τις περισσότερες φορές να έχει γίνει κάτι. Μόνο στο εκτελεστικό απόσπασμα δεν τους έχεις στείλει ακόμα.
    3ον) Ολυμπιακός δεν είσαι για τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη. Ολυμπιακός δεν είσαι για τον Ζιοβάνι και τον Τζόρτζεβιτς. Δεν είσαι για τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα.
    Ολυμπιακός είσαι για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Γήπεδο δεν πας μόνο στα ντέρμπι. Γήπεδο πας και με τους Παναιτωλικούς και τους Πανιώνιους. Δεν πας με την CSKA και τη Real. Πας με τον Κολοσσό και το Ρέθυμνο (τουλάχιστον μέχρι πέρυσι). Δεν πας σε βόλεϊ-πόλο ανδρών/γυναικών μόνο όταν...πλησιάζουν οι ευρωπαϊκοί τελικοί. Δεν πας σε μπάσκετ γυναικών και χάντμπολ μόνο με βάζελο και αεκ. Γήπεδο δεν πας όταν νικάει η ομάδα και όταν χάνει της γυρνάς την πλατη. ΤΟΤΕ είναι που σε χρειάζεται παραπάνω.
    ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ 7, ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΙΟ, ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ.
    Τελικά πήγες στο ΣΕΦ να δεις την αποδεκατισμένη ομάδα που κέρδισε (προς έκπληξή σου) ή έδωσες τα εισιτήρια αλλού ;;; Δεν έκανες κάποιο σχόλιο για τον αγώνα και απορώ αν είσαι καλά...

    ΥΓ2. #RedGoal
    Ξέρω ότι το υστερόγραφο του σχολίου μου στοχεύει ξεκάθαρα άλλον σχολιαστή του site, αλλά πραγματικά θα ήθελα να περάσει, να διαβαστεί και να...ακουστεί επιτέλους.
    Βαρέθηκα να υπάρχουν δήθεν Ολυμπιακοί και να δηλητηριάζουν με κάθε τρόπο την ομάδα και τον κόσμο. Ποιόν εξυπηρετούν τέλος πάντων ;;; Τι συμφέρον έχουν απ'όλο αυτό το θεατριλίκι ;; Οι ίδιοι που γράφουν εδώ "μέσα" (και σε άλλα site) είναι και στο γήπεδο και προκαλούν διχόνοια. Γιατί τους δίνεις το ελεύθερο να γράφουν τόσα κακόβουλα σχόλια ; Γιατί περνάς τα γραπτά τους, τα οποία είναι τα ΙΔΙΑ και τα ΙΔΙΑ συνέχεια και μόνο κακία για τον Ολυμπιακό μας βγάζουν ; Τους στηρίζεις ;; Τα συμμερίζεσαι αυτά που γράφουν ;;
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, "ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ", ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΕΙ.
    Πρέπει να ξεφύγουμε από αυτή τη λαίλαπα επιτέλους.

    ΥΓ3. Στις ΧΑΡΕΣ και τις ΛΥΠΕΣ μαζί...

    REDGOAL: Φίλε όπως έχουμε πει δεκάδες φορές, εδώ υπάρχει ελευθερία λόγου και έκφρασης για όλους. Χούντα αναζητήστε αλλού που αν δεν γλείφει το μήνυμα και εκφράζει ακόμα και ίχνος αντίθεσης, απλά δεν ανεβαίνει ποτέ. Όσα μηνύματα λοιπόν δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει για σχολιασμό θα τα ανεβάζουμε. Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα. Είναι τουλάχιστον αντιδημοκρατικό να φιμώνουμε όσους έχουν άλλη άποψη από εμάς. Ακόμα και 100% να είμαστε αντίθετοι με κάποιο μήνυμα, αν δεν είναι υβριστικό, προσβλητικό κλπ είμαστε υποχρεωμένοι να το ανεβάσουμε σεβόμενοι εσάς τους αναγνώστες μας.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 11:08 Σύνδεσμος σχολίου

    εβλεπα χτες την εκφραση του προεδρου της τσσκα και σκεφτομουν οτι για να γλυτωσει τους εφιαλτες ισως θα πρεπει να παρατησει την αρκουδα και να μπει συμπαικτης με τα αδερφια ...χαχαχα

  • ΜΑΝΩΛΗΣ 7
    ΜΑΝΩΛΗΣ 7 Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 10:56 Σύνδεσμος σχολίου

    RESPECT..... Σεβασμός πως το λένε στην ομάδα που μας έχει χαρίσει τόσες και τόσες χαρές.....
    Αφήστε τον κοουτσ να κάνει αυτά που πρέπει και εμείς από κοντά γιατί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ο κόσμος.
    ΝΑΞΟΣ 7

  • Dark Matter
    Dark Matter Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 10:35 Σύνδεσμος σχολίου

    7.000 φίλαθλοι , 7.000 λάτρεις της γνησιότερης ΟΜΑΔΑΣ που έχει ο Ολυμπιακός Πειραιώς, στην ιστορία του.
    Τόσοι είμαστε πάντοτε, τόσοι θα είμαστε για πάντα. Δεν ζητήσαμε ποτέ, να μας δείξουν το budget της ΚΑΕ.
    Τώρα όσοι "ολυμπιακάρες7" αγαπάνε τις νίκες και μόνο, και καταριούνται νυχθημερόν τους Αγγελόπουλους, μπορούν να απολαύσουν τον... Ahmed Hassan (προσεχώς στο Μέγκα Τσάνελε).

  • woods
    woods Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 04:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε ομάδα που διεκδικεί 4αδα . Είχε χάσει και μέσα στην Μόσχα και σίγουρα θα ήθελε την νίκη με τον Ολυμπιακό .
    Ιτουδης που κάνει χατηρικες ήττες μόνο με τον ΠΑΟ στην κανονική περίοδο , όπως και ο Ομπράντοβιτς το ίδιο , μην τον ξεχνάμε .
    Με αυτήν την νίκη συνεχίζει να ελπίζει . Είναι δύσκολο για μια ομάδα που τα τελευταία 2 χρόνια αλλάζει συνεχώς παίκτες , κορμό . Με 3 αλλαγές προπονητών ήδη στην σεζόν .
    Ο Παπανικολάου μεγάλη εμφάνιση μετά από ένα διάστημα που ήταν μέτριος . Ο Ρουμπιτ δείχνει σταθερότητα παίζοντας στην πραγματική του θέση που είναι το 4 . Μαζί με τον Μιλουτινοφ , ο Ρουμπιτ είναι οι πιο σωστοί τακτικά , δεν κάνουν περιττές ενέργειες , εξεζητημένες προσπάθειες και επιθετικά έχει καλές κινήσεις στο ποστ , καλό σουτ από μέση απόσταση , λίγες αλλά εύστοχες προσπάθειες από την γραμμή του τριποντου και στην άμυνα φιλότιμος . Μπορεί να είναι σχετικά αργος , να μην έχει το καλό άλμα αλλά είναι σκληροτράχηλος, παίρνει ριμπάουντ .
    Κατά την γνώμη μου είναι καλύτερος του Λε Ντέι . Πιο χρήσιμος .
    Αν συνεχίσει έτσι που είναι πιθανό . Μιλουτινοφ , Πολ , Ρουμπιτ πρέπει να μείνουν και την επόμενη χρονιά . Επίσης φαίνεται σε θέμα χαρακτήρα , συμπεριφοράς να έχει αυταπάρνηση φιλότιμο ταπεινότητα .
    Ο Μπάλντουιν έχει σωματικά στοιχεία όπως μακριά χέρια , καλό πρώτο βήμα , καλό άλμα και αν σταματήσει να κάνει περιττές ενέργειες , μπορεί να κάνει καλή καριέρα . Του χρόνου αν δεχθεί να μείνει με ένα συμβόλαιο πιο χαμηλό αξίζει την ευκαιρία .
    Η πεντάδα Μπάλντουιν , Πολ , Παπανικολάου , Ρουμπιτ , Μιλουτινοφ είχε μέγεθος , σκληραδα , σε άμυνα , ριμπάουντ .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...