roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Μαρτυρίου... συνέχεια 94-69 από Ζαλγκίρις

underarmor
redwell

Συνεχίζεται το... δράμα για τον Ολυμπιακό στη φετινή Euroleague με τους ερυθρόλευκους να χάνουν με κατεβασμένα τα χέρια από την μετριότατη και περιορισμένων δυνατοτήτων Ζαλγκίρις με 25 πόντους διαφορά. Με ρεκόρ 9-14 πλέον οι ερυθρόλευκοι λένε και τυπικά αντίο σε κάθε ελπίδα πρόκρισης και φυσικά στο ματς που ακολουθεί σε δυο εικοσιτετράωρα με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ, δεν θα υπάρχει καμία πίεση αλλά και στόχος.

Ο Ολυμπιακός με την περιφερειακή άμυνα να είναι ξανά επιπέδου μέτριας ομάδας Α1 και τους Λιθουανούς να σημειώνουν 14 τρίποντα σε 22 προσπάθειες και ποσοστό σχεδόν 64%, δεν είχε καμία μα καμία τύχη. Προσθέστε και τους τραυματισμούς των Ρότσεστι και Σπανούλη που αποχώρησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα και καταλαβαίνετε τι... πάρτι έστησαν οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους.

Με 15 πόντους ο Βεζένκοφ και με 10 ο Ρούμπιτ ήταν οι μόνοι διψήφιοι ενώ ο Μιλουτίνοφ είχε 8 και κατέβασε 13 ριμπάουντ. Ο Μιλάκνις από τη Ζαλγκίρις σημείωσε 19 πόντους και οι Γουόκαπ, Ρίβερς και Γκέμπεν με 12 ήταν οι κορυφαίοι σκόρερ των γηπεδούχων.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στερήθηκε των υπηρεσιών του Γιώργου Πρίντεζη ο οποίος δεν κατέστη δυνατόν να ταξιδέψει στην Λιθουανία, ενώ κατά την διάρκεια της αναμέτρησης όπως προαναφέραμε "έχασε" τους Τέϊλορ Ροτσέστι που τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο δεύτερο μέρος, ενώ από το 24' και μετά νοκ άουτ τέθηκε και ο αρχηγός, Βασίλης Σπανούλης. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν το ντεμπούτο του 17χρονου γκαρντ, Αλέξανδρου Νικολαϊδη, στην Ευρωλίγκα.

Εκμεταλλευόμενη τα άστοχα περιφερειακά σουτ της ομάδας μας, αλλά και τα πολλά της λάθη (συνολικά 5 στο πρώτο δεκάλεπτο, έναντι μόλις 1 των Λιθουανών), η Ζαλγκίρις πήρε μια διαφορά 7π. (18-11) στο 7'. Με δύο σερί τρίποντα διά χειρός Παπανικολάου και Ρούμπιτ ο Ολυμπιακός πλησίασε στον πόντο (18-17), αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα. Με πιεστική άμυνα και καλή κυκλοφορία της μπάλας απάντησαν με ένα επί μέρους σκορ 16-3 και εκτόξευσαν τον δείκτη της διαφοράς στους 14π. (34-20 στο 14'). Οι "ερυθρόλευκοι" εξακολούθησαν να μην έχουν ρυθμό στην επίθεση, όμως, η αστοχία των παικτών του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (οι οποίοι, πάντως, ήταν αλάνθαστοι στην 2η περίοδο) από τη γραμμή της φιλανθρωπίας, τους επέτρεψε να μειώσουν στους 9π. (46-37) με την ολοκλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου.

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, δεν βελτίωσε στο ελάχιστο την εικόνα του στην επανάληψη, ούτε στην άμυνα, αλλά ούτε και στην επίθεση. Αντίθετα, η Ζαλγκίρις συνέχισε να "πυροβολεί" από την γραμμή των 6.75μ. εκτοξεύοντας την διαφορά στους 24π. (69-45) στο 29'. Σάσα Βεζένκοφ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γουέιντ Μπόλντγουϊν προσπάθησαν να "μαζέψουν" τη διαφορά και μείωσαν στους 15π. (77-62 στο 34'), όμως, η Ζαλγκίρις "χτύπησε" και πάλι από την περιφέρεια, ανέκτησε τον απόλυτο έλεγχο και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην τελική επικράτηση.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-17, 46-37, 69-48, 94-69

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (Γιασικεβίτσιους): Γουόκαπ 12 (2 τρίποντ, 5 ασίστ), Ρίβερς 12 (4/5 τρίποντα, 2 κλεψίματα), Λεκαβίτσιους 11 (5/5 σουτ), Χέιζ 2 (1/5 σουτ), Βένσκους, Γιανκούνας 1, Λουκοσιούνας, Μιλάκνις 19 (2/3 δίποντα, 5/7 τρίποντα), Γκέμπεν 12 (5/7 δίποντα, 2/3 βολές), Γιοκουμπάιτις 7 (6 ασίστ), ΛεΝτέι 7 (6 ριμπάουντ), Ουλανόβας 11 (2 τρίποντα, 6 ασίστ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Ρότσεστι 6 (1), Μπάλντγουιν 9 (3 ασίστ), Πολ 7 (1/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Νικολαΐδης, Κόνιαρης 2 (1/3 δίποντα, 0/3 τρίποντα), Σπανούλης 5 (1/6 τρίποντα, 4 ασίστ), Μιλουτίνοβ 8 (3/5 δίποντα, 2/2 βολές, 13 ριμπάουντ), Βεζένκοβ 15 (4/4 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 4/5 βολές), Παπανικολάου 3 (1/6 σουτ), Ρούμπιτ 10 (1), Έλις 4

Τα ομαδικά στατιστικά της Ζάλγκιρις: 20/35 δίποντα, 14/22 τρίποντα, 12/16 βολές, 24 ριμπάουντ (18 αμυντικά - 6 επιθετικά), 20 ασίστ, 6 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 8 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 19/29 δίποντα, 6/26 τρίποντα, 13/17 βολές, 31 ριμπάουντ (19 αμυντικά - 12 επιθετικά), 18 ασίστ, 5 κλεψίματα, 2 μπλοκ, 14 λάθη

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Η Ζάλγκιρις θα παίξει εκτός έδρας με την Αναντολού Εφές (6/2 στις 19:30), ενώ ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (6/2 στις 21:00).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • kasavetis
    kasavetis Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 16:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Αναμενόμενη η βαριά ήττα με το ρόστερ που έχουμε... ήρθαν και οι τραυματισμοί των Σπανούλη και Ροτσέστι κι έδεσε το γλυκό. Σε συνδυασμό και με τρον τραυματισμό του Χαραλαμπόπουλου στο προηγούμενο ματς έχουμε ξεμείνει από παίκτες. Γιατί δεν πήραμε ένα γκαρντ μετά την απομάκρυνση των Τσέρι και Πάντερ? Όπως πήραμε τον Έλις ως αντικαταστάτη του Ριντ? Τώρα που ξεμείναμε από παίκτες θα παίξουμε με την Τσεσεκά με τον Κόνιαρη και τον Μπόλντγουιν. Φιλότιμος ο Κόνιαρης αλλά άπειρος (εξάλλου για 3ος αποκτήθηκε), ο Μπόλντγουιν απλά δεν κάνει για την ευρωλίγκα... και βασικός να παίξει στα επόμενα 10 ματς δεν θα δείξει τίποτα, ότι ήταν να δούμε από αυτό το είδαμε.

  • firemankostas
    firemankostas Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε παιδες μπορει να φανω καπως...αλλα το εχω πολλες φορες εδω μεσα. ο μιλουτινοφ δικαιολογει την φημη του? δεν μπορω να τον βλεπω να δεχεται καλαθια συνεχομενα ειτε απο λευαπ ειτε να σουταρουν μπροστα στην μουρη του...τουλαχιστον ας κανει ενα φαουλ ρε παιδακι μου ημαρτον...τι να πω..
    για τα υπολοιπα που λετε συμφωνω...θελει γερο ξεσκαρταρισμα η ομαδα δυστυχως τα 2 τελευταια χρονια εχασε την ταυτοτητα της...

  • Red_Apo
    Red_Apo Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 09:58 Σύνδεσμος σχολίου

    @Τκ οσο και αν δε θελω, η αληθεια ειναι οτι συμφνωνω μαζι σου δυστυχως. καποια πραγματα ειναι μη αναστρεψιμα. Προσωπικα με εχει κουραση απιστευτα η κοντρα τους με τον ινστα-addict και φαινεται τα τελευταια 2 χρονια οτι εχουν χασει κατι πολυ τη μπαλα και δυστυχως οτι δεν εχουν βγει να πουν καθαρα τα συκα-συκα και τη σκαφη-σκαφη τους εχει αποδυναμωσει φοβερα ως Προεδρους. Μακαρι και η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια, αλλα καποιες φορες νισαφι, ελεος

  • ΡΙΒΕΡ
    ΡΙΒΕΡ Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 09:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά περιμένω να τελειώσει όπως όπως αυτή η χρονιά και ελπίζω από του χρόνου και με τη μείωση της φορολογίας οι Αγγελόπουλοι να ξανακάνουν την ομάδα να πρωταγωνιστεί και όχι να είναι κομπάρσος όπως είναι ειδικά φέτος. Να φύγουν όλοι οι ξένοι πλην Μίλου και να πάρουμε επιτέλους παίχτες και όχι άλλα στοιχήματα. Από το στοίχημα δεν έχει κερδίσει κανένας. και επιτέλους ας πάρουμε παίχτες με καλό σουτ από την περιφέρεια γιατί δεν αντέχω άλλα τούβλα από το τρίποντο. έτσι θα το φτιάξουμε το νέο κλειστό::: Όπως και να έχει πρέπει να στηρίξουμε τη διοίκηση όσο και αν μας έχει πικράνει τα τελευταία χρόνια γιατί αυτή μας επανέφερε στην κορυφή της Ευρώπης.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 09:29 Σύνδεσμος σχολίου

    το οτι απεναντι σε ομαδα που ο βασικος ( και πολυ καλος ) ψηλος της ηταν εκτος λογω ασθενειας , ο μιλουτινοφ πηρε ολες κι ολες 5 προσπαθειες εμενα με ξεπερναει ...εχουμε ενας απο τους καλυτερους ψηλους της ευρωλιγκας και τον αφηνουμε ανεκμεταλευτο ποσο μπασκετικο IQ χρειαζεται αληθεια απο τους γκαρντ της ομαδας για να περασουν την μπαλα σε ενα παικτη 216 και τεχνιτη που τον παιζει αμυνα ο ...λεντευ 10 ποντους πιο κοντος και σιγουρα οχι ο καλυτερος αμυντικος? οσο για τα υπολοιπα γκαρντ μας τι να πω βρε παιδια τοσες προπονησεις με το σπανουλη που ο ανθρωπος μιλαει συνεχως για μπασκετ και συμβουλευει συνεχως τους πιο νεαρους παικτες τιποτα δεν εχετε παρει πια απο τον τροπο αναλυσης και οργανωσης του αρχηγου ? το καλοκαιρι θα πρεπει να γινει γερο ξεκαθαρισμα του ροστερ . ακους εκει 26 τριποντα εναντι 29 διποντα τι την εχουμε δει Γκολντεν στειτ... Αν οι περιφεριακοι παικτες μας δεν μπορουν να καταλαβουν οτι αν θελουμε καποια παιχνιδια να τα παρουμε πρεπει να φθειρουμε τη φροντλαιν των αντιπαλων για να απελευθερωθουν και οι διεισδυσεις μαλλον χρειαζομαστε περιφεριακη γραμμη καινουρια

  • George7
    George7 Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 01:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε ο Μπαρτζώκας.
    Μερικές μέρες αργότερα έχασε ο Μπλατ!
    Απαράδεκτη η εικόνα της ομάδας που επιδίδεται σε έναν διαγωνισμό τριπόντων σε κάθε παιχνίδι, χωρίς κανένα σχέδιο, χωρίς συστήματα.
    Θα κερδίζουμε 1 στα 5 που θα μπαίνουν τα τρίποντα.

  • Τκ
    Τκ Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 22:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τους Αγγελόπουλους θα πάμε του χρόνου να φτιάξουμε σοβαρη ομάδα;;; Σίγουρα... γιατί θα ρίξουν πολλά λεφτά και θα φέρουν παικταραδες πρώτης κλάσης και γηπεδαρα....ααα...ξέχασα έχουμε 2020....από το 2016τα ίδια ακούμε...καλά κρασιά ....λίγο καλύτερα του χρόνου λόγω Μπαρτζώκα και τίποτα άλλο...μόνη λύση να βρουν επενδυτή και να φυγουν...και να πάρουν και τους θαυμαστές τους μαζί και αυτοί πια τους έχουν πάρει χαμπάρι....

  • 777αλεξανδρος
    777αλεξανδρος Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 22:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Το είπαμε το ξέρουμε το βλέπουμε δεν περιμένουμε κάτι για εφέτος , υπομονή για την επόμενη χρονιά.

  • lawyer7
    lawyer7 Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 22:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην ομάδα συμβαίνει το εξής: Αυτοί που έχουν μπασκετικό μυαλό (Σπαν, Ρότσεστι) δεν έχουν τα (γρήγορα) πόδια να το υποστηρίξουν, ενώ αυτοί που έχουν τα πόδια (Κόνιαρης, Μπολντ, Πολ) στερούνται μπασκετικού iq. Υπάρχει και μια ενδιάμεση κατηγορία που δεν έχει τίποτα από τα δύο. Έβλεπα τον νεαρό Λιθουανό να διαβάζει άριστα το παιχνίδι και από την άλλη τον Κόνιαρη να σταματάει την ντρίπλα και να σκέφτεται πέντε δεύτερα τι να κάνει την μπάλα. Το παιχνίδι σήμερα για τον αντιπαθή πλην άριστου γνώστη του αθλήματος προπονητή της αντιπάλου ομάδας ήταν a piece of cace. Ήρθε και ο τραυματισμός του Σπαν, του μοναδικού αξιόπιστου σε σκορ και δημιουργία γκαρντ που έχουμε και ήρθε το +25.
    Το μόνο θετικό είναι ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με αυτούς που πρέπει να μείνουν του χρόνου (κατά την άποψη μου ελάχιστοι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού - μπορεί να λέω και πολλούς).

  • kinis
    kinis Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 22:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Αρχικά το πλάνο του μπαρτζωκα να μην τροφοδοτεί τον μιλου για να φθείρει τον ενα ψηλό τους είναι αδιανόητο. 2ον η εμμονές να μην πάρουμε σκόρερ και άσσο με ξεπερνά και τέλος αυτη η ομαδα απλα δεν έχει χημεια κ τσαγανό.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...