roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Μπουστάρισμα... τίτλου και απελευθέρωση

underarmor
redwell

Το πρώτο από τα τρία βήματα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε το Σάββατο (13/04) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού με τη νίκη με 3-2 επί του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Ρέντη και η αλήθεια είναι πως ήταν και το δυσκολότερο.

Οι ερυθρόλευκες είχαν το "πρέπει" πάνω από τα... κεφάλια τους και φάνηκε αυτό και στο παιχνίδι όπου υπήρξε πίεση γιατί η νίκη ήταν μονόδρομος.

Το γεγονός ότι ήρθε ήταν τεράστιο μπουστάρισμα για τη συνέχεια και όπως λένε άπαντες στην ομάδα, τώρα... λύνονται και πάνε στο Μετς, για τον δεύτερο τελικό την Τετάρτη (17/04, 17:30) για το 2-0 και ουσιαστικά το "κλείδωμα" της κατάκτησης του τίτλου.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

1 σχόλιο

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Το "πρεπει" θα το εχουν και αν ο μη γενοιτο χασουμε στο Μετς και επιστρεψει η σειρα στο Ρεντη με 1-1.Αυτα ειναι φθηνες δικαιολογιες.Ο Ολυμπιακος εχει πολυ καλυτερη ομαδα και η χθεσινη εμφανιση ηταν απογοητευτικη.Ευτυχως δεν πληρωθηκε ακριβα.Τραγικη υποδοχη μετριο μπλοκ ενω υποτιθεται αυτο ειναι το δυνατοτερο μας σημειο και κακες αλληλοκαλυψεις στις αμυνες της πισω ζωνης.Κανονικα με μια νορμαλ εμφανιση ο Παο επρεπε να χασει 3--0 χωρις καν να γεμισει τα σετ.
    Οι αντιπαλες παικτριες ειναι κατι κουρασμενες και παρηκμασμενες και δεν ειχαν στο πλευρο τους και την Γκροθες. Την Ρογκα δεν την λογιζω απωλεια γιαυτους γιατι η Μπελιά που επαιξε ηταν εξαιρετικη απο την μπαρουτοκαπνισμενη μεν αλλα 30φευγα πια παλαιμαχη λιμπερο του βαζελου.
    Στα αξιοπεριεργα της αναμετρησης ο παροπλισμος (εκτος και αν ειχε καποιο θεμα τραυματισμου και δεν το γνωριζαμε) της Εμμανουηλιδου η οποια σε σχεση με την Λαμπρουση και μακραν καλυτερο σερβις εχει και καλυτερη μπλοκερ ειναι και στην επιθεση ειναι πολυ κοντα στο επιπεδο της Τζινας.
    Συμπερασματικα αν δεν συνελθει η δικη μας ομαδα θα εχουμε φιασκο και ειναι κριμα να αναστησουμε παλι τον πεθαμενο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...