roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Το θέλουμε πολύ, έχουμε δουλέψει γι' αυτό»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός ειναι πανέτοιμος για τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup με τη Μακάμπι και θέλει να σηκώσει το τρίτο ευρωπαϊκό παρέα με τον κόσμο του στο ΣΕΦ.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον στόχο του Ολυμπιακού στο επικείμενο ματς και μεταξύ άλλων υπογραμμισε την παρουσία του κόσμου:

«Πρώτα απ' όλα σεβόμαστε τη Μακάμπι. Παίζει όμορφο βόλεϊ. Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Στόχος μας είναι να παίξουμε ωραίο βόλεϊ, όχι μόνο η νίκη Το θέλουμε πολύ. Έχουμε δουλέψει γι' αυτό.

Είμαστε σε καλή κατάσταση. Είμαστε προετοιμασμένοι. Θα πάρουμε ενέργεια από τον κόσμο. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλύτερα απ' ότι συνήθως.

Θα μας βοηθήσει να παίξουμε όμορφο βόλεϊ» απάντησε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι σε ερώτηση για πώς θα καταφέρει να ελέγξει τα συναισθήματα των παικτών του που θα παίξουν μπροστά σε τόσο κόσμο.

Ο Ιταλός προπονητής ρωτήθηκε και για το αν το γεμάτο γήπεδο θα βοηθήσει την εικόνα του αθλήματος. «Περιμένω να ζήσω την ατμόσφαιρα.

Είναι κάτι που περιμένει και ονειρεύεται ο καθένας που ασχολείται με τα σπορ. Είναι ένα μεγάλο προνόμιο για εμάς που θα παίξουμε έναν τελικό σε ένα τέτοιο γήπεδο με τέτοιο κόσμο», σημείωσε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι και κατέληξε:

«Ζω τη στιγμή. Δεν μπορώ να συγκρίνω το τι έχει γίνει στο παρελθόν. Αυτή η στιγμή είναι σημαντική για την καριέρα μου. 

Ο καθένας που ασχολείται με τα σπορ ονειρεύεται στιγμές σαν κι αυτή. Είναι μία σημαντική για μένα, για τους παίκτες και τη Μακάμπι».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...