roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ζορίστηκε αλλά νίκησε 3-2 τον ΠΑΟ

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός αν και μπήκε δυνατά στο κλάσικο στο Ρέντη και προηγήθηκε 2-0 χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να λυγίσει τον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ αγκαλιάζοντας την κορυφή στη βαθμολογία της Volley League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν καλύτερα στο πρώτο σετ και με «όπλο» το μπλοκ τους, πήραν προβάδισμα 5 πόντων (15-10). Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αφυπνίστηκαν, άρχισαν να βγάζουν καλύτερες υποδοχές κι εκμεταλλευόμενοι κάθε λάθος του Ολυμπιακού, κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 15-16. Ο άσος του Κόβαρ έφερε τον Παναθηναϊκό μπροστά με 20-22, όμως ο Ολυμπιακός πήρε μπροστά από το σερβίς του Ιντάλγκο και τις επιθέσεις του Κουμεντάκη, ανέτρεψε εκ νέου την κατάσταση. Στο 24-23, σε καρφί του Κουμεντάκη ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι έκανε challenge για επαφή στο μπλοκ, το οποίο κέρδισε κι ο Ολυμπιακός πήρε οριακά το πρώτο σετ με 25-23.

Το δεύτερο σετ ήταν γεμάτο από ανατροπές, με τους δύο «αιώνιους» να πηγαίνουν πόντο-πόντο. Στο 24-24 ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έκανε challenge σε ροή αγώνα για τέσσερις μπάλες, το οποίο έχασε κι ο Ολυμπιακός πήρε ξανά προβάδισμα με 25-24. Ο άσος του Ζουπάνι αμέσως μετά χάρισε στους Πειραιώτες το 26-24 και το δεύτερο σετ.

Ο Παναθηναϊκός, όντας πλέον με την... πλάτη στον τοίχο έβγαλε αντίδραση στο τρίτο σετ. Ανεβάζοντας τα ποσοστά στην υποδοχή και στο μπλοκ του, οικοδόμησε γρήγορα μία μεγάλη διαφορά, η οποία ολοένα κι ανέβαινε έως το 16-25 (σε 21') που έφερε τη μείωση του σκορ σε 2-1 για τους «πράσινους».

Το παιχνίδι είχε «ανάψει» πλέον για τα καλά και οι «μάχες» που ακολούθησαν στο 4ο σετ ήταν εντυπωσιακές. Ο Παναθηναϊκός «απάντησε» στο 4-2 του Ολυμπιακού, με ένα σερί 2-7, που τον έφερε μπροστά με 6-9. Το μπλοκ των «πράσινων», εντούτοις, άρχισε να δουλεύει ολοένα και καλύτερα, ο Ερνάντες προσέφερε πολύτιμους πόντους στην επίθεση του «τριφυλλιου» και παρά την «ερυθρόλευκη» αντίδραση (από 13-17, ισοφάρισε σε 17-17), με ένα μεγάλο σερί 5-0, ο Παναθηναϊκός πήγε ξανά το ματς στο 18-23 κι έκλεισε το σετ στο 19-25, φτάνοντας στην ισοφάριση σε 2-2.

 Στο τάι-μπρέικ έσπασαν... καρδιές. Με την κόπωση να κάνει πλέον την εμφάνισή της και στις δύο ομάδες (που έπαιξαν 10 σετ μέσα σε δύο μέρες και κάτι), κάθε πόντος έβγαινε με πολύ... κόπο και ιδρώτα. Ο Ολυμπιακός πήρε ένα μικρό προβάδισμα δύο πόντων 6-4, όμως ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 6-6, παίρνοντας κι έναν έξτρα πόντο μετά την κόκκινη που πήρε ο Τράβιτσα για διαμαρτυρία.

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, σε καθοριστικό σημείο μπλόκαρε την επίθεση του Ερνάντες, βρήκε πόντους από το σερβίς του Τράβιτσα κι ανέκτησε ένα σημαντικό προβάδισμα (10-6), το οποίο κράτησε ως το φινάλε, φτάνοντας στο 15-10 και στο τελικό 3-2.

ΣΕΤ: 25-23, 26-24, 16-25, 19-25, 15-10

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

7 σχόλια

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 16:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ΛυπημένεVάζελε σου έχω απαντήσει τι ήσουν όταν έβλεπα κ έπαιζα βόλλευ αλλά δεν πέρασε. Ρούφα το μελάτο το αβγουλάκι σου τώρα καταφαπωμένε σ όλα τα σπορ παντοτεινέ κι άσε τις αναλύσεις για το Θρύλο

  • ΛV
    ΛV Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 15:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Βγήκε πάλι ο γνωστός xaxakas (οπαδός της νίκης) Θοδωράκος, να μιλήσει για το volley.
    Πάλι τα ίδια : οπαδιλίκι, υβρεολόγιο, οχετός σκέψης, ΜΗΔΕΝ επιχειρήματα, ψευτομαγκιά της πλάκας.
    Πάμε πάλι από την αρχή, Θοδωράκο - δεν κουράζομαι ποτέ να σε εκθέτω, για το πόσο ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι με το volley.

    Hidalgo Oliva : εξαιρετικός στο σέρβις και στην επίθεση (όταν δεν έχει το αντίπαλο block, να τον περιμένει). Για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, τι εννοώ, θυμηθείτε τον Todor Aleksiev πως κάρφωνε απέναντι σε διπλό και τριπλό block, ακόμα και όταν έκανε κόντρα επίθεση ύστερα από κακή υποδοχή της ομάδας μας. Στην υποδοχή και την άμυνα όμως ο Κουβανός (όπως άλλωστε ήταν και ο Βούλγαρος) είναι η "μαύρη τρύπα του Σύμπαντος".

    Ραφαήλ Κουμεντάκης : σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ηττοπαθής, χασκογελάει σαν xaxas όταν η ομάδα του βρίσκεται πίσω στο σκορ, σκύβει το κεφάλι όταν τρώει τα block των αντιπάλων στη μούρη, ψυχολογία μικρού παιδιού σε αλάνα. Χθες πάλι έκανε παγκόσμιο ρεκόρ : 8 / 25 τελειωμένες επιθέσεις!! Ο τύπος ήταν χειρότερος και από τον Φράγκο του Παναθηναϊκού!! Εδώ και χρόνια κάνει το ίδιο πράγμα : περιμένει η μπάλα (ύστερα από πάσα ή στο σέρβις) να πέσει ΚΑΤΩ από το ύψος του φιλέ, και μετά την χτυπάει με όλη του την δύναμη, περιμένοντας η μπάλα να περάσει απέναντι. Και φυσικά αυτή καταλήγει πάνω στο φιλέ. Τι να πεις. Ο άνθρωπος μάλλον βρίσκεται στην εξάδα, μόνο και μόνο επειδή μιλάει ιταλικά. Αν έπιανε θέση ξένου στο roster, δεν θα βρισκόταν ποτέ στην αρχική εξάδα.

    Πάμε και στα αυτονόητα (που τα βλέπει όλος ο κόσμος - εκτός από τον γραφικό Θοδωράκο).

    Προπονητής : ψύχραιμος, μεθοδικός, με νοοτροπία νικητή. Με μία λέξη δηλαδή... ΙΤΑΛΟΣ στο volley.
    Πασαδόρος Dragan Travica : ο καλύτερος πασαδόρος που είχε ποτέ ο Ολυμπιακός (ναι φίλε Ηλία : είναι καλύτερος και από τον Πολωνό πασαδόρο, που είχε κάποτε ο Ολυμπιακός).
    Οι δύο Σλοβένοι (διαγώνιος και κεντρικός) που έχουμε στην ομάδα, είναι επίσης top class παίκτες για το ευρωπαϊκό επίπεδο,
    και το μόνο που χρειάζεται ο σύλλογος το καλοκαίρι, είναι έναν καλύτερο Ακραίο Υποδοχέα και έναν Libero, για να ανεβάσει επίπεδο η ομάδα και να παίξει επιτέλους στο Champions League. Και φυσικά να κρατήσει τον Ιταλό προπονητή.

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 10:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτέλους! Ας αποκτήσουμε πάλι έδρα (αγωνιστικά αλλά και στην κερκίδα).
    Νόμιζα ότι θα ξαναζούσαμε τον α'γύρο του πρωταθλήματος (από 0-2 χάσαμε 3-2), αλλά καθάρισε ο Γερμανός μαζί με τον Τράβιτσα. Πόσο το χάρηκα που παρά την ΑΔΙΚΗ κόκκινη-πόντο, πήγε μετά στο σερβίς και τους τελείωσε. Μοναδική (μικρή) παραφωνία ο Κουμεντάκης (μονοδιάστατο παιχνίδι-τον πήραν χαμπάρι και τον έκλειναν τις περισσότερες φορές), σε σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης. Ομοίως και ο Ιντάλγκο σε μερικές φάσεις, ο οποίος όμως το ισορρόπησε με τους πολλούς άσους.
    ΥΓ: Συνήθως δεν είναι οι 'αστέρες' του αθλήματος αλλά δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη η απόδοση=προσφορά του Τζιάβρα τόσο την Πέμπτη όσο και εχθές. ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ υποδοχές (και άμυνες) με όλους τους τρόπους. Αν εκμεταλλευόμασταν τις κόντρα επιθέσεις είχαν τελειώσει νωρίτερα τα ματς. Απλά συγχαρητήρια!

  • GEO 7
    GEO 7 Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 01:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Θρυλε Θεέ μου Ολυμπιακε μου!!!! Τρία στα τρία με τη ζελα!!! Θέλω να πιστεύω πως το Σάββατο θα γράψει και το τέσσερα στα τέσσερα!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 00:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαύρο 4ήμερο για να είσαι Παναθηναϊκός. Από την άλλη, ποτέ δε βαριέμαι να τους πατάμε στο κεφάλι.

  • Greg07
    Greg07 Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 00:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Πωπω να χαρώ εγώ !!!!!! Βαζελες για λυπηση πόλο βόλεϊ Ευρώπη μπάσκετ και ξανά βόλεϊ εντός Ελλάδος , μιλάμε για ξεφτιλισμα , όμως παιδιά σήμερα πρέπει να έφταιγε το λιμενικό δεν έσκασε με βάρκες στο Ποδονίφτη και έτσι τα παιδιά δεν μπορούσαν να αποδίδουν τα μέγιστα , αλλιώς μπορεί να φταίει και η πυροσβεστική δεν ήταν έξω από το Μελίνα Μερκούρη και έπεσαν ψυχολογικά για αυτό έχασε το μαραμένο τριφύλλι, δεν μπορεί κάτι θα φταίει, στο πορτοκαλί σάιτ , θα γράψουν ότι είχε ανάδρομο Ερμή κάτι , ότι να ναι δικαιολογία να υπάρχει και κομμάτια να γίνει , redgoal ευχαριστώ!!!

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 00:24 Σύνδεσμος σχολίου

    "Δεν φταίει κανένας προπονητής. Μην αναλύετε ορισμένοι το Volley με... ποδοσφαιρικά κριτήρια της γνωστής διοίκησης.
    Τα λέγαμε από το καλοκαίρι (για όσους θυμούνται τα γραφόμενα, εδώ στο RedGoal.gr) και ήταν εύκολη η διαπίστωση :

    πηγαίνεις σαν ομάδα, να πάρεις τα σκήπτρα από τον Βάζελο στο volley, με ακραίους υποδοχείς τον αποτυχημένο Κουμεντάκη και τον "Que Te La Pongo" γραφικό Κουβανό, που είναι στις δηλώσεις και στις καμέρες... πρώτος !!
    Ενώ ο Βάζελος την ίδια χρονική περίοδο, πηγαίνει (με λιγότερα χρήματα) και φέρνει τον Ιταλό υποδοχέα, στην Ελλάδα.
    Από εκεί και πέρα - τί περιμένατε;; Εδώ η διοικηση στο Volley, πιάστηκε κορόϊδο το καλοκαίρι, και έμεινε χωρίς libero...

    Τι να συζητάμε τώρα. Τα αυτονόητα;;
    Καλό καλοκαίρι."

    Μουχαχαχαχαχα....

    Λ(υπημένος)V(azelos)
    Καθηγητής Βόλλευ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...