roumeliotis

Carwiz

«Πολύ καλό ματς με δίκαιο αποτέλεσμα»

casino loutrakiou
redwell

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο Champions League συνέχισε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 9-9 με την Φερεντσβάρος, σε ένα ματς που είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια και μπορούσε να φύγει και με τη νίκη.

Σαφώς ικανοποιημένος, ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε: «Σήμερα αγωνίστηκαν σε μία από τις πιο όμορφες πισίνες της Ευρώπης δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία πέντε χρόνια, δύο ομάδες που έχουν κερδίσει τα πάντα.

Πράγματι, έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και νομίζω, ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και για τις δύο ομάδες. Εμείς είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας στο ξεκίνημα και στο τέλος του αγώνα.

Θεωρώ, ότι είχαμε την ευκαιρία σήμερα να φύγουμε νικητές από την αναμέτρηση, αλλά με δικά μας λάθη δεχθήκαμε την ισοφάριση με δύο γκολ στην κόντρα, κάτι που το επισημάναμε εκείνη τη στιγμή, πριν ξεκινήσει το τελευταίο οκτάλεπτο. 

Ξέραμε ότι θα ρίσκαραν οι Ούγγροι στην κόντρα και θα άφηναν τα δικά μας σουτ για να φύγουν και να σκοράρουν. Και αυτό συνέβη, το παιχνίδι πήγε στην ισοπαλία και ξεκίνησε από την αρχή. 

Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτή την έδρα, σίγουρα είναι αλλαγμένη η Φερεντσβάρος, αλλά και εμείς ήρθαμε με προβλήματα και απουσίες.

Κι εμείς είμαστε μια ομάδα που ακόμα ψάχνει να βρει το ταβάνι της. Όταν δεν χάνεις σε μία τόσο δύσκολη έδρα, πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια και να κερδίσουμε τα επόμενα δύο ματς στην έδρα μας».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

1 σχόλιο

  • Red7arrow
    Red7arrow Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 11:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός ο άνθρωπος είναι ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ, του αξίζουν τα καλύτερα!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...

Πινγκ-πονγκ με τον Έσε...

Ο Σαντιάγκο Έσε είναι ένας από τους παίκτες που τραβάνε...