roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Κοντά σε συμφωνία με Πάγιενκ ο Θρύλος

underarmor
redwell

Ο Θρύλος κοιτάει στην αγορά για ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες επαφές με τον διεθνή Σλοβένο κεντρικό, Άλεν Πάγιενκ.

Μια περίπτωση πραγματικά σπέσιαλ καθώς πρόκειται για παίκτη τοπ κλάσης και αν ολοκληρωθεί το θέμα θετικά η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Θρύλου θα ενισχυθεί στο μέγιστο βαθμό στη θέση του κεντρικού.

Τον παίκτη έχουν προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός και ο Φοίνικας Σύρου αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του. Αν ευσταθούν οι πληροφορίες από τη Σλοβενία, απομένουν μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο Άλεν Πάγιενκ έχει τρομερό βιογραφικό καθώς έχει σηκώσει κούπες και έχει κατακτήσει τίτλους σε χώρες όπως η Σλοβενία, Ιταλία και Τουρκία ενώ έχει και μετάλλια και διακρίσεις και με την Εθνική του.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

2 σχόλια

  • asid
    asid Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 21:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ο κασαμπαλης ειναι η ελπιδα του ελληνικου βολλευ στη θεση του πασαδορου. αν παντως 5ος ξενος επιτραπει, τοτε θα παρουμε καλο ξενο πασαδορο. ο ποα με ελληνες ακραιους δεν ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. θα παλευουνε παλι να καλυψουνε τρυπες. παλι τριτοι θα βγουνε.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκλεισε η μεταγραφη.Θεωρητικα -γιατι οι παντες και τα παντα κρινονται στο ταραφλεξ-ειναι μεχρι στιγμης ο καλυτερος κεντρικος της λιγκας.Αν αποκτησουμε και τον Νικολας Χοαγκ για ακραιο ξαναμπαινουμε σε ρολο φαβορι και για το επομενο πρωταθλημα παρα τα μεγαλα ερωτηματικα παλι στην πασα.Θεωρω δυσκολο να περασει 5ος ξενος επομενως θα παμε παλι με Στιβαχτη και μαλλον Κασαμπαλη που θα επιστρεψει απο την Κηφισια με την οποια πραγματοποιησε παντως εντυπωσιακες εμφανισεις στο δευτερο μισο της περασμενης σεζον.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...