roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Δεν αποκλείεται να επιστρέψω στις πισίνες...»

underarmor
redwell

Δυνατή και με μεγάλη όρεξη για δράση παρουσιάστηκε σε συνέντευξή της η Αλεξάνδρα Ασημάκη η οποία το σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στις πισίνες. Η κορυφαία πολίστρια, που προ μηνών ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της, μίλησε στο «ΦΩΣ» για την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό και δεν απέκλεισε την πιθανότητα να τη δούμε ξανά στην πισίνα:

«Τώρα που έκανα την κόρη μου και έκανα και την επέμβαση στο που έπρεπε να κάνω στο ισχίο, νιώθω πολύ δυνατή και ορεξάτη. Δεν αποκλείω τίποτα και, βλέποντας το ευρωπαϊκό, πιστεύω ότι θα μπορούσα να επιστρέψω, ναι» σχολίασε σχετικά.

Όσο για την τεράστια επιτυχία των ερυθρόλευκων και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πήρε ευρωπαϊκή κούπα όταν η ίδια πήγε στην ομάδα και όταν έφυγε, σχολίασε: «Το σκέφτηκα κι εγώ. Δύο τελείως διαφορετικές όμως ομάδες.

Το πρώτο που είχαμε πάρει ήταν σε ένα γεμάτο Παπαστράτειο, με υπέροχο κόσμο, με μεγάλη πίεση να το πάρουμε. Ήταν υψηλό το μπάτζετ, είχε πάρει εμένα ο Ολυμπιακός από τη Βουλιαγμένη και είχε καλές ξένες, καθαιρέσαμε τη Σαμπαντέλ.

Φέτος, με μικρότερο μπάτζετ, χωρίς ξένες, με πολλά νέα κορίτσια να παίζουν, έβλεπα όμως ότι και οι άλλες ομάδες είχαν στηριχτεί στις ντόπιες, λόγω πανδημίας και λόγο προολυμπιακού. Το είχα πει από την αρχή στον Χάρη Παυλίδη ότι φέτος θα το πάρει. Γνωρίζοντας την ποιότητα των Ελληνίδων του Ολυμπιακού, που είναι όλη η εθνική ομάδα, του είχα πει του Χάρη “θα το πάρεις φέτος, θα με θυμηθείς”».

Όσο για το πώς είδε τον τελικό, απάντησε: «Κάναμε Ανάσταση στις 9 το βράδυ γρήγορα για να μη χάσουμε τον αγώνα. Τον είδα με το μωρό στην αγκαλιά και με το “πι”, διότι πριν από 15 μέρες έκανα την επέμβαση στο ισχίο.

Ήταν δύσκολο ψυχολογικά να βλέπω την ομάδα μου από μακριά, τις συμπαίκτριές μου. Ήθελα να μπω με ένα πόδι στο νερό να βοηθήσω. Το χάρηκα και τις καμάρωσα, το χάρηκα για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...