roumeliotis

Carwiz

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 22ο Summer Camp

casino loutrakiou
redwell

Ένα ακόμη καλοκαίρι όπου εκατοντάδες παιδιά είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη και να προπονηθούν στα γήπεδα όπου βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και να ξεναγηθούν στους χώρους των εγκαταστάσεων. Την Παρασκευή 07/07, ολοκληρώθηκε το 22ο Summer Camp του Ολυμπιακού, στο οποίο έλαβαν μέρος εκατοντάδες παιδιά.

Συγκεκριμένα, 200 παιδιά ήταν στο Ρέντη για μία εβδομάδα και προπονήθηκαν στις «ερυθρόλευκες» εγκαταστάσεις, έχοντας τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, να μάθουν αρκετά νέα πράγματα, αλλά παράλληλα και να διασκεδάσουν.

Τη μία αυτή εβδομάδα, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν προπόνηση της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές και να φωτογραφηθούν με κάποιους απ’ αυτούς, όπως επίσης να πάρουν και αυτόγραφα. Προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των κόουτς τόσο από τα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας του Ολυμπιακού, όσο όμως και από προπονητές του δικτύου των «ερυθρόλευκων» σχολών. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι κόουτς του camp αξιολόγησαν και τα παιδιά που έλαβαν μέρος και τους ανέλυσαν ποια στοιχεία θα πρέπει να δυναμώσουν για να εμφανιστούν ακόμη καλύτεροι στο επόμενό τους ραντεβού στο Ρέντη με την ακαδημία και τις σχολές του Ολυμπιακού!

Δεκάδες παιδιά που έλαβαν μέρος στο Summer Camp του Ολυμπιακού, προήλθαν από το εξωτερικό. Ταξίδεψαν από τις χώρες τους στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκδήλωση θεσμό της ακαδημίας του Θρύλου.

Συγκεκριμένα, παιδιά ταξίδεψαν από Αμερική, Αυστραλία, Καναδά, Μολδαβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτος, Νότια Αφρική, Νορβηγία, Αγγλία και Δανία, έτσι ώστε να δώσουν το «παρών» στο Ρέντη και να προπονηθούν με το σήμα του Ολυμπιακού στο στήθος και να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους προπονητές του συλλόγου.

Όπως φυσικά στο Ρέντη ήταν και παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα, καθώς χαρακτηριστικό είναι πως ένα από τα παιδιά ταξίδεψε από τη Ροδόπη για να είναι αυτήν τη μία εβδομάδα στο Summer Camp του Ολυμπιακού.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display