roumeliotis

Carwiz

Τα 7αρια του Φορτούνη στον Ολυμπιακό

casino loutrakiou
redwell

Ο Κώστας Φορτούνης σημείωσε δύο γκολ και έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης το βράδυ της Κυριακής (12/11).

Με το πρώτο τέρμα του έφτασε τον Αριστείδη Παπάζογλου, ο οποίο ήταν στην 7η θέση των σκόρερ όλων των εποχών των Ερυθρολεύκων στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League και με το δεύτερο έμεινε μόνος (73 γκολ) και πλέον έχει μπροστά του τον Μιχάλη Κρητικόπουλο, ο οποίος έχει 83 τέρματα στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό.

Ο μέσος των Ερυθρολεύκων που βρίσκεται στην 7η θέση, αγωνίζεται με τον αριθμό επτά στην φανέλα του και σκόραρε για 7η φορά για τη φετινή περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις στις 17 αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί.

ΤΟ 90ό ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Παράλληλα αυτό ήταν το 90ο του τέρμα με τα χρώματα του Ολυμπιακού σε συνολικά 311 ματς. Έχει 211 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 36 στο Κύπελλο Ελλάδος και 64 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα 73 είναι για το πρωτάθλημα, τα 6 για το Κύπελλο Ελλάδος και τα 11 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό είχε γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου 2014, στην αναμέτρηση Παναχαϊκή – Ολυμπιακό 0-1, ενώ το πρώτο του τέρμα το είχε σημειώσει στις 29 Οκτωβρίου 2014, στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Πανιώνιος 1-1 για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό στην ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ το πρώτο του τέρμα στη Super League ήταν στις 6 Δεκεμβρίου 2014 στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2.

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο έκανε στις 19 Φεβρουαρίου 2015, στην αναμέτρηση Ντνίπρο – Ολυμπιακός 2-2, ενώ το πρώτο του γκολ με τους Ερυθρόλευκους σε διεθνής διοργανώσεις ήταν στις 25 Φεβρουαρίου 2016 και στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άντερλεχτ 1-2.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

5 σχόλια

  • ΓΙΑΝΝΗΣ Α.
    ΓΙΑΝΝΗΣ Α. Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 20:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΚΏΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ.ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ Ο ΠΑΡΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ(ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ).ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ.ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΣ,ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΧΛΙΑΡΑ,ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.ΟΧΙ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΟΥ ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ(ΕΧΩ ΓΥΙΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΟΥ).ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ. ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 72 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ.ΜΕ ΕΠΕΡΝΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ,ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΘΑΥΜΑΖΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ,ΜΠΕΜΠΗ(Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ),ΥΦΑΝΤΗ,ΚΟΤΡΙΔΗ,ΡΩΣΣΙΔΗ,ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΙΔΕΡΗ, ΜΠΟΤΙΝΟ,ΓΙΟΥΤΣΟ Κ.Λ.Π.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΛΟΓΙΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΩΣΤΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ.

  • Alemao
    Alemao Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Nic τα είπες όλα και έχεις απόλυτο δίκιο. Φορτούνης ότι πιο ποιοτικό διαθέτει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα που τα έσπασε ο Πογιέτ με τους διαχειριστές θα μάθουμε αλήθειες και θα γελάει ο κάθε πικραμένος. Στα της ομάδας ενεργοποιείται επιτέλους ο Ελ Αραμπι, ακόμη και στα 36-37 μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Έγκλημα η εξαφάνιση του τόσο καιρό. Αν είχε ρυθμό όλα θα ήταν διαφορετικά.

  • Nic
    Nic Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 10:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχουν καταπιει την γλωσσα τους μερικα τρολλ , με τον Κωστα οταν εγω εγω ελεγα οτι Ε Ι Ν Α Ι ο κορυφαιος Ελληνας παικτης αυτη τη στιγμη ,του κοκκινου τοξοριξε , του κοκκινου πιτογυρου και παει λεγοντας που αντι να τρωνε το πιτογυρο βαθυστοχαστα ,εκαναν και αναλυσεις και διαπιστωσεις οι αθεοφοβοι. Καλημερα σε ολους .Μαθετε ποδοσφαιρο ρεεεεε.Υ.ΓΚανει εκπομπη αρδ απογευματινη πρασινων αποχρωσεων και λεει δεν ξερω τον Δεληκαρη και οτι δεν εχει αφησει αποτυπωμα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο και οτι δεν θυμαται τιποτε απο εκεινον ,και δεν ξεστραβωθηκε να δει το γκολ στο παλιο Καραισκακη με την Εθνικη Γερμανιας με ιπταμενο τακουνακι στην γωνια του τεραστιου Ζεπ Μαγιερ τερματοφυλακα της Γερμανιας και την Μπαγερν της εποχης και τι παιχνιδια εκανε οταν εκανε το μεγαλυτερο ατοπημα της ζωης του που πηγε σε αυτη την ομαδα.

  • Κωστας Ρεθυμνο
    Κωστας Ρεθυμνο Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Το προβλημα ειναι οτι ενας Φορτουνης δεν αρκει...
    Θελει κ συμπαραστατες

  • Άρης χ
    Άρης χ Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 20:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μου αρέσει που κάποιοι "μυρωδιάδες" συμφωνούσαν με το ταβερνιάρη που του είπε οτι δεν είναι στα πλάνα του και να ψάξει να βρεί ομάδα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display