roumeliotis

Carwiz

Προϊστορία Ολυμπιακός-Περιστέρι (vids)

casino loutrakiou
redwell

Eρυθρόλευκο... χρώμα έχει η προϊστορία των αναμετρήσεων του ζευγαριού Ολυμπιακός-Περιστέρι, με τις δύο ομάδες να έχουν συναντηθεί στο παρελθόν περισσότερες από 60 φορές στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Στην ιστορία που άρχισε να γράφεται το 1983, Ολυμπιακός και Περιστέρι αναμετρήθηκαν για την ακρίβεια 65 φορές στο πλαίσιο της πρώτης κατηγορίας, με τους ερυθρόλευκους να κυριαρχούν στο σύνολο αυτών των αναμετρήσεων. Ως γηπεδούχοι μάλιστα έχουν κάνει σχεδόν το απόλυτο.

«Σχεδόν», γιατί το Περιστέρι έφυγε μία φορά με τη νίκη από την έδρα του αντιπάλου του. Ήταν στις 19 Ιουνίου 2003, για τον 3ο μικρό τελικό των πλέι οφ, όταν επικράτησε του Ολυμπιακού εκτός έδρας με 83-73 (Γιαννουζάκος 16, Τόμιτς 15 – Παπαμακάριος 29, Πελεκάνος 16).

Είχε στον πάγκο του τον Αργύρη Πεδουλάκη ενώ από την άλλη πλευρά στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού ήταν ο Λευτέρης Σούμποτιτς. Από τότε οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν εννιά συνεχόμενες νίκες ως γηπεδούχοι.

Τι έγινε στο περσινό παιχνίδι: Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός έφτασε με άνεση στην επικράτηση με 101-79, αφού προηγήθηκε με 13 πόντους στο ημίχρονο (50-37).

Οι ερυθρόλευκοι που μέτρησαν 17/30 τρίποντα σε εκείνο το παιχνίδι που έγινε στις 16 Οκτωβρίου 2022, είχαν κορυφαίους τους Κώστα Σλούκα (23π, 5/5τρ, 13ασ, 35 rank), Σάσα Βεζένκοφ (17π, 6ρ.) και Γιαννούλης Λαρεντζάκης (13π, 8ρ). Για το Περιστέρι bwin καλύτεροι ήταν ο Σιλβέν Φρανσίσκο (17π, 3/7τρ.) και ο Ντέβιν Ντέιβις )9π, 3ρ, 3ασ, 4κλ).

Ένας παίκτης με πέρασμα και από τις δύο ομάδες, είναι αυτός που σημείωσε τις κορυφαίες επιδόσεις σκοραρίσματος αυτών των αγώνων. Ήταν ο αείμνηστος Αλφόνσο Φορντ που ως παίκτης των «κυανοκίτρινων» σημείωσε 36 πόντους στο ματς της σεζόν 2000-01 (85-81) και 33 ως παίκτης του Ολυμπιακού σε εκείνο της περιόδου 2001-02 (80-63).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO





Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...

Πινγκ-πονγκ με τον Έσε...

Ο Σαντιάγκο Έσε είναι ένας από τους παίκτες που τραβάνε...