roumeliotis

Carwiz

«Η φιλοσοφία Coach-B στηρίζεται στις σχέσεις»

casino loutrakiou
redwell

Τη φιλοσοφία του παιχνιδιού του Γιώργου Μπαρτζώκα που έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό στις επιτυχίες των τελευταίων ετών σχολίασε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μιλώντας στην ιστοσελίδα της Euroleague πριν από το Game-2 της σειράς των πλέι οφς με την Μπαρτσελόνα:

«Όταν πρωτοήρθα στην ομάδα, ήθελα να δοκιμαστώ και να δω αν μπορώ να καταφέρω να βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο, αν μπορώ να βρίσκομαι εδώ. Δούλευα πολύ και με τον Ανδρέα (σ.σ. Γκατζούλη) σε καθημερινή βάση. Ο κόουτς μού έδωσε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκα πλήρως.

Ο κόσμος, επειδή είναι πολύ παθιασμένος με τις ομάδες, ασκεί κριτική και πίεση. Μερικές φορές αυτό γίνεται για καλό, γιατί σε πεισμώνει και προσπαθείς να ανταπεξέλθεις για να αποδείξεις ότι όλα αυτά που λέγονται ή γράφονται, μόνο καλύτερο μπορούν να σε κάνουν», ανέφερε αρχικά και συνέχισε για τη φιλοσοφία του Έλληνα τεχνικού:

«Η φιλοσοφία του κόουτς στηρίζεται πάρα πολύ στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών, μεταξύ παικτών και προπονητικού σταφ. Για αυτό και έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνουμε τέτοια επιτυχία. Μακάρι να συνεργαστούμε για καιρό ακόμα».

Παράλληλα, για τον Λαρεντζάκη μίλησε ο Αϊζέια Κάναν, ο οποίος έκανε λόγο για έναν συμπαίκτη που θα πήγαινε στον πόλεμο μαζί του: «Ως συμπαίκτης του, δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα, μπορείς να πας στον πόλεμο μαζί του. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε εκείνον είναι ότι είναι μαχητής, δεν φοβάται στην κρίσιμη στιγμή».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Σταμ ο κοουτς παίζει με το excel και οι χρόνοι μοιράζονται, οπότε δεν ισχύει αυτό που λες. Το φάντασμα που αναφέρεις σίγουρα θα χάσει και κάποια ματς οπότε και ο κειναν θα έχει πολύ χρόνο. Προσωπικά πιστεύω πως είτε φέρνουμε ντορσει είτε άλλον σκορερ ο κειναν δε κουνιέται αν κάνει καλό κλείσιμο της σεζον.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 20:11 Σύνδεσμος σχολίου

    @Andem7 εξήγησέ μας λίγο γιατί είναι ήδη πετυχημένη η σεζόν φέτος. Πραγματικά έχεις πολύ χαμηλά στανταρ για την ομάδα μας και για την ιστορία του συλλόγου μας.

  • Andem7
    Andem7 Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 18:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι και να γίνει φέτος που είναι ήδη πετυχημένη η σεζόν χωρίς να έχουν τελειώσει τα παιχνίδια ,μια μίνι αναβάθμιση στην περιφέρεια είναι επιβεβλημένη ,ποιες είναι πιστεύεις οι αλλαγές που επίκεινται στο ρόστερ redgoal?

    REDGOAL: Σίγουρος μόνο ο Έβανς φίλε

  • Σταμ
    Σταμ Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 21:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Βασίζεται στις σχέσεις καλό!!! Ο κάναν ακόμα να ανανεώσει που έχει καλές σχέσεις με όλους και δεν τον νοιάζει να κάτσει και πολύ πάγκο σε αντίθεση με Ντόρσεϊ που ακούγεται. Ξεκινάς με γουοκαμπ,γκοστ, Έβανς αν πεις στον Ντόρσεϊ θα είσαι πίσω απ' αυτούς τον έχασες και κακό στην ομάδα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display