roumeliotis

Carwiz

Για το μπρέικ στη Βαρκελώνη ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Πρώτο ματς της σειράς των πλέι οφς της Εuroleague για τον Θρύλο απέναντι στη Μπαρτσελόνα την Τετάρτη (24/04, 22:00, NOVA) και πρώτη ευκαιρία για μπρέικ της έδρας των Καταλανών καθώς αν θέλουν οι Πειραιώτες να προκριθούν ξανά στο F4 που φέτος διεξάγεται στο Βερολίνο (24-26 Μαϊου) θα πρέπει να φύγουν τουλάχιστον μια φορά νικητές απο την Βαρκελώνη.

Απέναντί τους, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του, θα βρουν την 4η στην κανονική περίοδο Μπαρτσελόνα και θα επιχειρήσουν να κάνουν το ίδιο όπως τη σεζόν 2014-15 που πέρασαν παρά το μειονέκτημα έδρας.

Τότε, ο Ολυμπιακός είχε αποκλείσει τους Καταλανούς, με 3-1, χάρη στο απίστευτο τρίποντο του Αη Γιώργη του Πρίντεζη στην εκπνοή του Game-4, στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός είχε κάνει το μπρέικ στο 2ο ματς στο Παλάου Μπλαουγκράνα και είχε ταξιδέψει εκείνος στο F4 της Μαδρίτης.

Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει ξανά, αυτή τη φορά απέναντι στους παίκτες του Ρότζερ Γκριμάου που εντός έδρας πάντως μοιάζουν ανίκητοι καθώς στα 17 εντός έδρας ματς που έδωσαν στην κανονική περίοδο στη Euroleague, ηττήθηκαν μόνο δύο φορές.

Οι Πειραιώτες, μια ημέρα πριν την αναχώρηση για τη Βαρκελώνη είδαν τον Τόμας Γουόκαπ να νιώθει ενοχλήσεις και να μη βγάζει την προπόνηση της Δευτέρας (22/04), αλλά και τον αρχηγό Κώστα Παπανικολάου να μένει εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.

Ο Τεξανός εν τέλει ξεπέρασε το πρόβλημα και ταξίδεψε υγιέστατος όμως ο αρχηγός προσβλήθηκε από ίωση, ανέβασε υψηλό πυρετό και ήταν αδύνατον να ακολουθήσει την αποστολή στη Βαρκελώνη.

Τα νούμερα των δύο ομάδων... δεν απέχουν κατά πολύ. Ο Ολυμπιακός έχει 79 πόντους μέσο όρο παραγωγικότητα και η Μπαρτσελόνα 82 πόντους μ.ο. Στην άμυνα ο Ολυμπιακός δέχεται 75 πόντους μέσο όρο, ενώ οι «μπλαουγκράνα» 79,2.

Διαιτητές του πρώτου αγώνα ορίστηκαν οι Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβένος), Τόμισλαβ Χόρντοφ (Κροατία) και Ράιν Περάντι (Εσθονία) ενώ οι δύο«διασταυρώνουν τα ξίφη τους» ξανά την Παρασκευή (26/04, 22:00), στο Game 2, στη Βαρκελώνη.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

24 σχόλια

  • Παυλος
    Παυλος Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 00:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχώς έχουμε το μπάσκετ!!!!

  • Cyprus gavros
    Cyprus gavros Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 00:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Και το έκανε

  • Giagoulas
    Giagoulas Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 23:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκυλιά του πολέμου ,!!!!!!

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Dimsosa αν δεν είσαι βαζελοτρολ είσαι γνήσιος οπαδός να μην πω απόγονος του προφήτη Αυνάν και του προφήτη Μαλαχία, μεγάλη η χάρη τους και η δική σου μαζί

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 22:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΡΕΝΤΓΚΟΛ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑΡΑ ΛΕΓΕΕΕΕΕ (συγγνωμη για τα κεφαλαια)

    REDGOAL: Καλά είμαστε. Να συνεχιστεί όμως και στο δεύτερο

  • Dimsosa
    Dimsosa Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 21:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμμονικος μέχρι τέλους ο Σκακιστης.Που πάει με δύο χειριστές,άφησε εκτός Μήτρου Λονγκ και βάζει Σικμα.Καποιος να του πει ότι οι κοντοί ταίζουν τους ψηλούς και κερδίζουν τα παιχνίδια.
    Ο άνθρωπος έχει χάσει τον έλεγχο,και μόνο η εικόνα του κατά την διάρκεια των ματς πλέον προκαλεί λυπηση.
    Ξέρω ξέρω είμαστε τρολ,παναθηναϊκοί,κτλ

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 20:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μπήκε ο Μήτρου-Λονγκ στην δωδεκάδα και μπήκε ο Σίκμα. Αυτή η κίνηση εξηγείται μόνο αν ο Μπαρτζώκας έχει αποφασίσει να βάλει τον Πίτερς στο 3 για αρκετή ώρα.

  • Cyprus gavros
    Cyprus gavros Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    1-3 το αποτέλεσμα
    Σήμερα νικάμε

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 19:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπαρτζώκας είναι ο προπονητής με τη μικρότερη παρέμβαση την ώρα του αγώνα, κι αυτό γιατί έχει δουλέψει αυτά που θέλει και απομένει να τα εφαρμόσουν οι παίκτες, οι οποίοι έχουν σχεδόν απεριόριστες ελευθερίες αρκεί να δρουν με βάση τη λογική και το σχέδιο της ομάδας.
    Ήρθε λοιπόν η ώρα να μιλήσουν οι παίκτες.
    Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσουν οι Άνδρες από τα παιδάκια.
    Ήρθε η ώρα του Θρύλου

  • Νικολας
    Νικολας Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Αδέρφια οι απέναντι, με την αλαζονεία που τους έχει κυριεύσει, θεωρούσαν ότι θα κάνουν περίπατο. Τυφλομενοι τόσο πολύ, που δεν βλέπουν ότι εδώ κ καιρό η Μακαμπι είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα από τις 8 των πλέι οφ. Έγινε το διπλό χθες κ τρέμουν τα πόδια τους!
    Που να είχε έδρα κ το γήπεδο της φέτος. Για αυτό από χτες το βράδυ, το κλάμα πάει σύννεφο, αναρτώντας κάθε είδους προκλητική ανακοίνωση. Φυσικά κ τα ΜΜΕ σιγοντάρει κάνοντας λόγο για σφαγιαστικη διαιτησία.
    Ποιοι;;;;; Ποιοι;;;;;
    Αυτοί που έπρεπε να έχουν 3 λιγότερες τουλάχιστον νίκες απ αυτό το λόγο!
    Έχουν ξεφύγει εντελώς! Ας μπει δυναμικά αύριο η Μακαμπι κ από το άγχος, δεν τους βλέπω να αντέχουν!!!

    Όσο για την ομάδα μας, καλή επιτυχία σήμερα. Ριμπάουντ, λίγα λάθη, καθαρό μυαλό κ ατσάλινη άμυνα θα μας δώσουν τη νίκη!!!! Πάμε γερά!!!
    Δε φοβόμαστε εμείς!!!!
    Όλοι οι άλλοι μας φοβούνται κ δε μας θέλουν απέναντί τους!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...