roumeliotis

Carwiz

Να δείξει τα...δόντια του στο Καζάν

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος μετά τη μεγάλη και θορυβώδη νίκη στο Μιλάνο καλείται να επαναλάβει την φοβερή εμφάνιση κόντρα στην Αρμάνι, αυτή τη φορά στο Καζάν απέναντι στην Ούνικς για την 13η ημέρα της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός με ρεκόρ 8-4 μονομαχεί με τη φορμαρισμένη ρωσική ομάδα η οποία έχει 6 νίκες στα 7 τελευταία ματς και ρεκόρ 7-5 και θέλει το διπλό που θα τον εδραιώσει στην 8άδα και θα του επιτρέψει να ατενίζει στο... βάθος ακόμα και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Περάσοβιτς στηρίζει πολλά στην επίθεσή της και στους Χεζόνια, Λορέντζο Μπράουν και Κάνααν ενώ και στη γραμμή ψηλών έχει ποιότητα και κορμιά όπως τους Τζεκίρι και Τζον Μπράουν, με τον Θρύλο να εστιάζει σαφώς στο αμυντικό του κομμάτι από το οποίο θεωρούν στον Πειραιά ότι θα έρθει η νίκη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του και περιμένει πολλά σε αυτό το ματς από τους παίκτες της second unit που λέμε όπως οι Λαρεντζάκης, ΜακΚίσικ, Ζαν-Σαρλ και φυσικά τον Μάρτιν για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί για 40' σε αυτό το ματς.

Πρώτη διαιτητής στο Καζάν θα είναι η Άννε Πάντερ (Γερμανία) έχοντας στο πλευρό της τον Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και τον Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • John 7
    John 7 Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 20:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν χάναμε και άλλο δικό μας παιχνίδι σήμερα δεν ήξερα τι να πω! Τέλος καλό όλα! Πάντως όταν καεί η μπάλα στο τέλος έχουμε θέμα, αφού ο Σλουκας δεν είναι στα καλά του! Για την ακρίβεια στο τέλος τρέμει!

  • REDV
    REDV Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 19:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Χτιζουμε καινουριο γηπεδο σημερα. Οχι Μπαρτζωκα, δεν χρειαζομαστε αλλο 3αρι. Ο Παπανικολαου με το 0/4 σημερα μια χαρα μας κανει...

  • RedV
    RedV Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρωτοπορει ο Μπαρτζωκας. Σημερα ξεχασε τον Φαλ στον παγκο...

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 14:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να φύγουμε με το διπλό πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να μην τους αφήσουμε να βρουν Ρυθμό. Όλα πρέπει να ξεκινούν από την άμυνα σήμερα.
    Πρόκειται για αρκετά ποιοτική ομάδα στην επίθεση η οποία στηρίζεται κυρίως στο ατομικό ταλέντο ορισμένων παιχτών της οι οποίοι όμως είναι κατά βάση παίχτες ψυχολογίας και Ρυθμού οπότε πρέπει να τους χαλάσουμε το μυαλό.
    Σημαντικό ρόλο στην επίθεση θα παίξει και πάλι ο Φολ καθώς δεν διαθέτουν παίχτη στα κυβικά του. Στην αθλητικοτητα και την ενέργεια του Μπράουν νομίζω ταιριάζει απόλυτα ο Εισι αν είναι φυσικά σε θέση να δώσει έστω 7-8 λεπτά. Για να δούμε πως θα εμφανιστεί ο Μάρτιν σήμερα. Ενώ νομίζω μας ταιριάζει και το μαρκάρισμα των Βετεράνων Πρίντεζη-Βοροντσεβιτς.
    Στην περιφέρεια ο Γουοκαπ μπορεί να περιορίσει τον Μπράουν και οι Μακισικ-Λαρετζακης-Παπανικολαου τους κανααν και χεζονια.
    Αυτή η Ουνικς μου θυμίζει την Εφές του περασοβιτς την χρονιά που την αποκλείσαμε στα play off. Αρκετά αθλητική με πλούσιο επιθετικό ταλέντο βασιζόμενη στα ατομικά χαρακτηριστικά των παιχτών της. Νομίζω το αντίδοτο σε αυτά είναι το σκεπτόμενο και ελεγχόμενο μπάσκετ.

  • Δημητρης
    Δημητρης Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 14:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Να πάρει λεπτά συμμετοχής και ο Έιση ώρα είναι θρύλε γερά.

  • sharyano
    sharyano Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 14:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Ούνικς, όπως και η Μονακό, είναι ομάδες που το παιχνίδι τους δεν πολυταιριάζει σε αυτό του Ολυμπιακού, με τη ρωσική ομάδα, βεβαίως, να έχει περισσότερο ταλέντο από τους Γάλλους και, κατά τη γνώμη μου και καλύτερο προπονητή. Είναι εξ ορισμού πολύ επικίνδυνο παιχνίδι, ιδιαίτερα δε, όταν βρίσκονται και σε καλή κατάσταση. Από την άλλη, ο συγκεντρωμένος Ολυμπιακός, με συγκέντρωση, ενέργεια και καθαρό μυαλό, μπορεί να πετύχει τον στόχο του. Η νίκη θα του φέρει πολλαπλά οφέλη, αφού θα είναι δεύτερη σερί εκτός έδρας, επί αντιπάλου με τον ίδιο στόχο, τον οποίο βάζει από κάτω, αποσπάται και παίρνει "ανάσα" σταθερής παραμονής στην 8αδα και κρυφοκοιτάζοντας και λίγο ψηλότερα και, βεβαίως, μπορεί να ξαναζεστάνει λίγο τον κόσμο. Με ήττα δεν καταστρέφεται, γιατί η Ούνικς είναι καλή ομάδα, αλλά, όσο να' ναι, κάθε "κουκί" που μαζεύεται είναι πάντα ευπρόσδεκτο.
    Πίστη, υπομονή και ηρεμία. Είμαι αισιόδοξος για σήμερα. Μακάρι να πάμε καλά. Βήμα βήμα, θα χτιστεί κάτι όμορφο.

  • Νασος
    Νασος Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 12:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι παιχνίδι Ρυθμού και εφόσον καταφέρεις να το πας στο 5 εναντίον 5 και τους πιέσεις στο περιφερειακό σουτ έχεις τον πρώτο λόγο στην νίκη.Αν αρχίσουν και τρέχουν στον αιφνιδιασμό και σουτάρουν εύστοχα από 7+ μέτρα γίνονται δύσκολα τα πράγματα.Η πιο άναρχη ομάδα της Ευρωλίγκας μακράν.Κρας τεστ για τον Μάρτιν σήμερα.

  • Τσαντας
    Τσαντας Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 12:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ασχέτως του τι αποτελεσμα θα φέρουμε, η ουνικς δεν με ξετρελαίνει. Επιθετικά στηρίζεται απόλυτα στο επιθετικό ταλέντο τεσσάρων περιφερειακών της, που τους αφήνει αμολυτούς. Στην άμυνα της κάνει πολύ δουλειά αυτός ο Τζον Μπράουν, τον οποίον ήθελα του χρόνου στον Ολυμπιακό αντί του Μάρτιν. Έχουν και πολύ αθλητικοτητα γενικα. Η Μπάγερν όμως πχ, είναι πολύ πιο συγκροτημένη ομάδα, αλλά δεν έχει αντάξιο ταλέντο με την Ουνικς. Είναι πολύ επικίνδυνοι, αλλά αν τους ταράξουμε στην άμυνα έχουμε τύχη.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 11:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Η παντερ δεν ηταν που ειχε καποια στιγμη κραξει ο Πριντεζης στο τελος ενος αγωνα που εκανε η κυρια τα αδυνατα δυνατα να χασουμε ?

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 10:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Να μην εκνευριστει η ομαδα απο την προκλητικη Παντερ, να βρει τα ελευθερα σουτ και ολα θα πανε καλα...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...