roumeliotis

Carwiz

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

casino loutrakiou
redwell

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς καθημερινά πλέον στο εξωτερικό επιβεβαιώνεται η συμφωνία των Πειραιωτών με εναν εκ των Top3 κόμπο γκαρντς της φετινής Euroleague ο οποίος θα πιάσει... Λιμάνι από τη νεα σεζόν. 

Τελευταίος που υπογράμμισε ότι υπάρχει ντιλ και το θέμα πρέπει να θωερείται τελειωμένο είναι ο ρεπόρτερ, Γιαγκίζ Σαμπουνκουόγλου, από το Sports Digitale ο οποίος τόνισε σε εκπομπή του αναφορικά με το ενδιαφέρον της Φενέρ και του Σαρούνας Γιασκεβίτσιους για τον Αμερικανό:

"Η Φενερμπαχτσέ ενδιαφερόταν έντονα για τον Κίναν Έβανς αλλά ο παίκτης προτίμησε να πάει στον Ολυμπιακό με λιγότερα χρήματα από αυτά που του προσέφερε η Φενέρ".

 

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

65 σχόλια

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 13:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ένα Ελληνικό σαιτ έγραψε σήμερα οτι δεδομένη συμφωνία με τον Έβανς δεν υπάρχει ούτε έχουν δώσει τα χέρια. Εγώ προσωπικά δεν νομίζω να ισχύει αυτό αλλά είμαι υποχρεωμένος να ρωτήσω και εσένα αν έχεις τίποτα νεότερες πληροφορίες επί του θέματος.

    ΥΓ. Υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και δεν ανεβαίνουν καινούργια σχόλια?

    REDGOAL: Ο Έβανς θα έρθει. Τα σχόλια δεν ανέβαιναν από το πρωί λόγω κάποιων εργασιών που έγιναν

  • John 7
    John 7 Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 09:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Jimball το ύφος όντως είναι για τα πανηγύρια ! Μπορείς να δεις και άλλους που διαφωνησαν πως απαντούν και πώς απαντάς εσύ! Και όσο για το ερώτημα σου όχι δεν έχω την ιδέα σου για τον Έβανς! Δεν είπαμε ότι δεν είναι καλός παίκτης, αλλά δεν έχω τη σιγουριά σου ότι είναι καλύτερος του Τζέιμς! Γιατί έτσι μας τον παρουσιάζεις μετά από μια καλή χρονιά! Δεν απαντάς σε αυτά που έχει κάνει ο κάναν και απλώς τη λες στον άλλον! Θα δούμε αν θα βγει γουοκαπ η μπραζντεικις, εσύ από που αντλείς τέτοια σιγουριά είναι δικαίωμα σου, όπως δικαίωμα μου είναι να θεωρώ τον κάναν,,που τον έχω δει με την ομάδα, πολύτιμο και δοκιμασμένο που δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής!

  • Jiannis77
    Jiannis77 Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 17:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως για να πω κι εγώ την βλακεία μου, θα ήθελα τελικά να μείνει ο Ησαΐας και να έρθει ο Ντόρσευ μαζί με τον Έβανς. Με την προοπτική ότι ο Κάνααν θα παίζει μόνο Ευρωλίγκα, αν υπάρχει βέβαια περίπτωση να δεχτεί κάτι τέτοιο ο παίχτης. Έτσι όπως πάει το πράγμα με την εξάπλωση της Ευρωλίγκας στην Αραβία και την αύξηση των αγώνων, η ύπαρξη 15 ετοιμοπόλεμων παιχτών σε μια ομάδα είναι υποχρέωση, όχι πολυτέλεια.

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 10:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κάνααν είναι σουτέρ. Ο Ντόρσει είναι σκόρερ. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να συνυπάρξουν στο ίδιο ρόστερ. Βέβαια κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί εφόσον κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτηθεί ο Έβανς. Και ο Έβανς είναι σκόρερ που έχει όμως και αρκετή δημιουργία στο παιχνίδι του. Με Ντόρσει-Έβανς θα έχεις δύο παίχτες που απειλούν ανά πάσα ώρα και στιγμή, κρατώντας την αντίπαλη άμυνα απασχολημένη καθώς μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους και όχι μόνο με σουτ. Αυτή είναι και η διαφορά μεταξύ σκόρερ και σουτέρ.
    Αν συνεχίσει έτσι ο Γκος μάλλον θα παραμείνει οπότε κάποιος θα πρέπει να θυσιαστεί από την γραμμή των γκαρντ για να βγαίνουν τα διαβατήρια. Οι δύο επικρατέστεροι είναι οι Κάνααν-Μακίσικ. Ο πρώτος διότι αν έρθουν Έβανς-Ντόρσει θα μηδενίσουν τον χρόνο και τον ρόλο του και ο δεύτερος διότι φαίνεται πως σε πιο δευτερεύοντα ρόλο, όπως φέτος, δεν αποδίδει ιδιαίτερα. Και οι δύο επίσης βρίσκονται σε σχετικά προχωρημένη ηλικία.
    Στο 3 αν έρθει παίχτης μέχρι να επιστρέψει ο Σάσα λογικά θα είναι για να έχει δευτερεύον ρόλο. Αν δεν παραμείνει βέβαια ο Μπραζντέικις. Οπότε παίχτες όπως Ντιαλό και Σιλντς είναι μεν εξαιρετικές περιπτώσεις αλλά όσο υπάρχει ο Παπ και με την προοπτική της επιστροφής Βεζένκοφ όπου θα παίρνει σημαντικό χρόνο στο 3 δύσκολα θα έρθει τέτοιος παίχτης. Λογικά θα γίνει προσπάθεια για Ρογκαβόπουλο, ο οποίος έχει τα προσόντα να εξελιχθεί σε έναν 3 and D παίχτη με αξιόλογο χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα και σοβαρές ευκαιρίες στην Ευρώπη.

  • jimball
    jimball Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 20:51 Σύνδεσμος σχολίου

    @John 7
    ρε φίλε συγνώμη αλλά αυτά που γράφεις τα λες για να τρολάρεις ή τα εννοείς???
    δε θέλω ούτε να σε προσβάλω, ούτε να το παίξω έξυπνος, αλλά αν πραγματικά τα εννοείς καλό θα ήταν να το γυρίσεις σε άλλο άθλημα.
    Και πάλι συγνώμη για το ύφος μου αλλά κάπου πρέπει να επικρατεί και η κοινή λογική.
    Κατανοώ την αγάπη του κόσμου μας για τον κάαναν, αλλά μιλάμε για άλλα μεγέθη παικτών .
    Μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήσει πολύς κόσμος για το τι παίκτη έχουμε κλείσει

  • Ache
    Ache Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Και γω γουστάρω τον Κανααν ρε παιδιά αλλά αν θελει να τον αλλάξει ο Μπαρτζω εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
    Μπορεί να σου βάλει και 10 3ποντα στη μέρα του αλλά είναι και μέρες που τελειώνει με 3 πόντους. Μεγάλο μειονέκτημα σε σχέση με Έβανς και Τάιλερ το ύψος γιατί δεν τον βοηθάει στο ντραιβ και γίνεται μονοδιάστατος, όποτε περιορίζεται πιο εύκολα.
    Μειονέκτημα επίσης η ηλικία σε σχέση με τους παραπάνω και το διαβατήριο σε σχέση με τον Ντόρσευ.
    Εγώ πιστεύω ότι θα τα δώσει όλα στα πλει οφ γιατί θέλει ένα καλό τελευταίο συμβόλαιο. Λόγω αυτού, σε μας δεν πιστεύω να έμενε με τα λεφτά που παίρνει και σε ρόλο μπακ απ πχ αντί Λαρε ή Μακίνσκ. Ούτε βλέπω να τον χτυπάει ο Βαζελος. Στο 2 και να φύγει ο Ναν θα δώσουν πολλά λεφτά για σκόρερ και έχουν και Γκραντ, Γκριγκονις για κει. Τον Γκος θα χτυπούσαν ως αντίΒιντοζα πιστεύω.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    @John 7 Ο Έβανς έχει το πολύ σημαντικό στοιχείο του iso που μας έχει λείψει. Δεν λέω οτι είναι Τζέιμς σε αυτό το κομμάτι αλλά πάντως είναι και αυτός πολύ καλός.Ο Κάναν δεν το έχει ή μάλλον δεν αρέσκεται να το χρησιμοποιεί. Και όσο για τις ερωτήσεις που κάνεις τίποτα δεν είναι σίγουρο στην ζωή. Ούτε είναι σίγουρο οτι ο Κάναν αν ξαναπαίξουμε τελικό θα κάνει πάλι εμφανισάρα.

    Αλλά η συζήτηση δεν είναι αν ο Έβανς είναι καλύτερος παίκτης από τον Κάναν (που για εμένα συνολικά είναι). Ο Έβανς είναι έξτρα προσθήκη που θα έρχονταν ακόμα και να έμενε ο Κάναν. Η συζήτηση είναι αν ο Ντόρσει θα προσφέρει περισσότερα από τον Ησαία και η γνώμη είναι πως όχι. Αλλά από ότι φαίνεται στην ομάδα θέλουν οπωσδήποτε το Ελληνικό διαβατήριο του Ντόρσει.

  • Μένιος
    Μένιος Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 19:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλός χρυσός ο κάναν αλλά παει στα 34 και δεν έχουμε Ελληνικά διαβατήρια. Το δίδυμο Ντόρσεϊ, Έβανς είναι πάρα πολύ δυνατό. Ο Ντόρσεϊ με Μπαρτζώκα μια χαρά θα παίξει.
    Γουοκαπ, Γκος, Λονγκ, Έβανς, Ντόρσεϊ είναι πολύ καλή 5αδα στο 1-2. Με ένα δυνατό 3αρι όπως τον Οτζελεγε στη θέση Μπραζντεκις έχουμε πανίσχυρο ρόστερ.

  • John 7
    John 7 Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Και μπαίνει το εξής ερώτημα, αφού έρχεται ο ντορσει, ο Έβανς είναι καλύτερος από τον κάναν ? Είναι σίγουρο ότι ο Έβανς θα είναι ο δήμιος του βαζελου, όπως σχεδόν πάντα ο κάναν? Είναι σίγουρο ότι θα βάζει 15 πόντους στο ημίχρονο τελικού με τη ρεαλ ? Ασχέτως αν στο τέλος του αγώνα ξεχάστηκε! Έχει καλύτερο τρίποντο ο Έβανς? Ναι σε κάποια υπερτερεί, όπως η ηλικία και κοντά στο καλάθι, αλλά δεν νομίζω ότι υπερτερεί αλλου! Θα είναι λάθος για μένα να φύγει, γιατί ο Έβανς δεν είναι Τζέιμς, για να είμαστε σίγουροι ότι θα αντικατασταθεί επάξια! Επίσης ο Έβανς στη ζαλγκιρις έχει καλύτερα νούμερα με μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και μια ομάδα που παίζει για αυτόν!

  • Ache
    Ache Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 17:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Και γω γουστάρω τον Κανααν ρε παιδιά αλλά αν θελει να τον αλλάξει ο Μπαρτζω εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
    Μπορεί να σου βάλει και 10 3ποντα στη μέρα του αλλά είναι και μέρες που τελειώνει με 3 πόντους. Μεγάλο μειονέκτημα σε σχέση με Έβανς και Τάιλερ το ύψος γιατί δεν τον βοηθάει στο ντραιβ και γίνεται μονοδιάστατος, όποτε περιορίζεται πιο εύκολα.
    Μειονέκτημα επίσης η ηλικία σε σχέση με τους παραπάνω και το διαβατήριο σε σχέση με τον Ντόρσευ.
    Εγώ πιστεύω ότι θα τα δώσει όλα στα πλει οφ γιατί θέλει ένα καλό τελευταίο συμβόλαιο. Λόγω αυτού, σε μας δεν πιστεύω να έμενε με τα λεφτά που παίρνει και σε ρόλο μπακ απ πχ αντί Λαρε ή Μακίνσκ. Ούτε βλέπω να τον χτυπάει ο Βαζελος. Στο 2 και να φύγει ο Ναν θα δώσουν πολλά λεφτά για σκόρερ και έχουν και Γκραντ, Γκριγκονις για κει. Τον Γκος θα χτυπούσαν ως αντίΒιντοζα πιστεύω.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...