roumeliotis

Carwiz

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από τα μικρόφωνα της ΕΡΤ με ασταμάτητες ύβρεις κατά του Γιώργου Μπαρτζώκα και των παικτών του Θρύλου, επιτέλους η ΚΑΕ Ολυμπιακός κινείται για να σταματήσει στο συγκεκριμένο γήπεδο, γιατί όπως φαίνεται από μόνη της η κρατική τηλεόραση δεν σκοπεύει να κάνει κάτι.

Έτσι λοιπόν, ο Θρύλος έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ για τα υβριστικά συνθήματα που περνούσαν στη μετάδοση και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ για το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, επέτρεψαν να ακούγονται σε πανελλήνια μετάδοση εμετικά υβριστικά συνθήματα κατά του προπονητή μας, κ. Γιώργου Μπαρτζώκα, χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση και καταδίκη από τον σχολιαστή του αγώνα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

21 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 12:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Παναγιώτη, για πες ακριβώς σε τι θίχθηκε, τιμωρήθηκε, συμμορφώθηκε ή άλλαξε σε κάτι όχι μόνο με αυτή την ανακοίνωση αλλά και με όλες τις προηγούμενες το δημόσιο κανάλι ή ο καθένας από τους απέναντι.
    Το ωραίο είναι που γράφεις το "κάλιο αργά παρά ποτέ" σαν να έγινε κάτι και άλλαξαν επί τέλους όλα και δεν το πήραμε χαμπάρι!!!!
    Μου φαίνεται ότι δουλευόμαστε μεταξύ μας και ζούμε στο κόσμο μας!!!!!
    Πρωταγωνιστούμε ως σύλλογος σε όλα τα αθλήματα με 20 Ευρωπαικούς τίτλους πράγμα αδιανόητο παγκοσμίως και μας συμπεριφέρονται σαν μικρή ομάδα ενώ αποθεώνουν τους απέναντι με το τίποτα ή με τα πολύ λίγα!!!!!
    Αν δεν τους πιάσεις απ' τ' αφτί και να τους βάλεις στη θέση τους με τσαμπουκά, επιβλητικότητα και ισχύ ως ο μεγαλύτερος σύλλογος με την μισή Ελλάδα φίλαθλους του και αμέτρητους τίτλους, δεν κάνεις τίποτα!!!!!
    Οι ανακοινώσεις είναι σαν να μιλάς στο διπλανό σου με κανένα νόημα και ισχύ!!!!!

  • Παναγιώτης
    Παναγιώτης Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 21:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στη ΚΑΕ! Κίνηση που έπρεπε να είχε γίνει πολύ καιρό πριν, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο! Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!

  • GEORGE 7
    GEORGE 7 Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 20:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν έρθει ο Δαρσινος στο σεφ θα πρέπει να τον ταράξουν στο μπασκετικό... ξύλο και στο βρισιμο εκτός από κατάρες σε
    οικογένεια και παιδί γιατί αυτά τα κάνει μόνο ο πρόεδρος τους.
    Αυτό το χαμένο κορμί ποτέ κανείς από εμάς δεν τον ένοιωσε ως δικό μας πρόσωπο. Χάρηκα πολύ που ξεκουμπίστηκε και πήγε εκεί που πραγματικά
    ταιριάζει με το ήθος του.
    Ο Παπ και οι υπόλοιποι να αφήσουν τον κόσμο να εκφραστεί όπως θέλει εκείνος επαναλαμβάνω χωρίς κατάρες σε οικογένεια και κυρίως σε παιδιά.
    Πρέπει να νοιώσει τον φόβο μέσα του γιατί εκτός από μεγάλος ψεύτης είναι και θρασύδειλος.

  • Panos7
    Panos7 Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 20:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Kαλυτερα να τον αφήσουν τον Χατζηβαζελο να δούμε τα μούτρα του όταν θα το σηκώνουμε ξανά μέσα στο πράσινο τεκέ.

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 20:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν σπικάρει ένα σίχαμα.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 19:36 Σύνδεσμος σχολίου

    "Χαιρέτα μου τον πλάτανο και Νικολό καρτέρι"
    'Οταν έχεις φάει το δούλεμα του κερατά και μονόπλευρη αντιμετώπιση υπέρ του αντίπαλου λες και είσαι ομαδούλα της γειτονιάς, τους στέλνεις από την πρώτη στιγμή, από το πρώτο δευτερόλεπτο που συνέβει, την πρώτη πρώτη κιόλας φορά να βγάζουν φωτοτυπίες και όχι να μεταδίδουν ως αντιεπαγγελματίες και φανατικοί οπαδοί του αντίπαλου μέχρι σήμερα, απέναντι στην μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, τη μισή Ελλάδα δηλαδή να πληρώνει κιόλας το κρατικό κανάλι, κάνοντας απλά διαμαρτυρία λες και είσαι ομαδούλα που τρως φάπες και δεν μιλάς!!!!!!
    Υπήρξαν και ακόμα υπάρχουν δημοσιογράφοι και εκφωνητές που είναι τόσο επαγγελματίες που γνωρίζεις την ομάδα που υποστηρίζουν μόνο από δική τους δήλωση και έχεις τους απίθανους να φανατίζουν λες και είναι στην εξέδρα της ομάδας τους!!!!!
    Είτε τους χειροκροτάς είτε στέλνεις επιστολή διαμαρτυρίας εκ των υστέρων έχει ακριβώς το ίδιο νόημα και την ίδια αξία!!!!

  • Alemao
    Alemao Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 19:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Θρύλο γουστάρω να βλέπω μόνο στο Mega σε όλα τα σπορ!!!

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 18:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ARAFAT στο Μακάμπι - Τρακιακος ακτορ ποιον θα υποστηρίξεις;

  • Γιαννης
    Γιαννης Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 18:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Giannis συμφωνώ με αυτά που λες.ο συγκεκριμένος σχολιαστής όχι μόνο βαζελος είναι αλλά καραβαζελος και φυσικά αντιολυμπιακος.να τους χαίρονται εκεί στην ΕΡΤ τέτοιους σχολιαστές.Να απαιτήσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός από την ΕΡΤ να μην ξαναπεριγραψει αγώνα του θρύλου μας.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 18:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννη κάνεις μεγάλο λάθος φίλε. Μια χαρά δείχνουν ριπλει αλλά έχουν εκεί τον χαζοβιολη που κάνει το άσπρο μαύρο κι αυτό είναι ακόμα χειρότερο, θες να βαρεσεις κουτουλια στον τοίχο.

    Για αυτό πιστεύω ότι η ανακοίνωση αυτή είναι λίγη. Ξεφτιλιστε ρε Αφοί τους κρατικοδιαιτους με ονόματα και στοιχεία. Απαγόρευση στους γνωστούς να μεταδίδουν αγώνες του Θρύλου μέσα έξω. Συνεντεύξεις δηλώσεις τέλος, εμπάργκο. Πόλεμο θέλουν; Να τον έχουν. Όχι με ουγκ αλλα με πυγμή και εξυπνάδα. Και του χρόνου τα τηλεοπτικά σε ιδιωτικό κανάλι αν δεν βάλουν μυαλό όλοι μαζί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...