roumeliotis

Carwiz

Πρότεινε Μπεν Αμόρ ο Ισά (video)

casino loutrakiou
redwell

Ως μάνατζερ παικτών ενεργεί εδώ και μερικά χρόνια ο Πιέρ Ισά ο οποίος προ εβδομάδων βρέθηκε στην Τυνησία για να πάρει τα δικαιώματα παικτών για την Ευρώπη και μεταξύ αυτών που έκανε συνεργασία είναι και ο Τυνήσιος αμυντικός μέσος, Μοχάμεντ Αμίν Μπεν Αμόρ.

Ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Θρύλου, εξασφάλισε την υπογραφή του παίκτη σε συνεργασία με τον Τυνήσιο ατζέντη του, και τον πρότεινε ήδη στον Ολυμπιακό που ψάχνει αμυντικό χαφ και δη χωρίς να... καταξοδευτεί.

Ο 26χρονος διεθνής ανασταλτικός χαφ έχει μείνει ελεύθερος καθώς ήταν σε χρονιά λήξης συμβολαίου με την Ελ Σαχέλ της Τυνησίας και η Αλ Αχλί Τζέντα στην οποία έπαιξε το τελευταίο εξάμηνο ως δανεικός, δεν του πλήρωσε τα λεφτά που ζήταγε για να παραμείνει με τριετές συμβόλαιο.

Ήταν με την αποστολη της Τυνησίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας όπου αγωνίστηκε για 16' κόντρα στην Αγγλία και η χρηματιστηριακή του αξία είναι στο 1.200.000 ευρώ. Με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μετρά 28 συμμετοχές με 2 γκολ ενώ ως επαγγελματίας με Ελ Σαχέλ, Σφαξ Ρέιλγουέις και Αλ Αχλί Τζέντα έχει 99 επίσημα ματς με 4 γκολ και 7 ασίστ.

Σε αντίθεση με τον Γιασίν Μεριά που δεν είχε παίξει εκτός Τυνησίας ποτέ στη ζωή του, ο Μοχάμεντ Αμίν Μπεν Αμόρ έχει την εμπειρία του Κατάρ και τώρα θέλει να κάνει το βήμα για την Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο εξάμηνο που βρέθηκε στην Αλ Αχλί, ήταν συμπαίκτης με τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Τέλος, να υπογραμμίσουμε πως ο Πιέρ Ισά ο οποίος έχει φέρει ήδη στον Πειραιά τους Παπέ Αμπού Σισέ, Μαντί Καμαρά και γενικότερα έχει "ρόλο" στα μεταγραφικά του Θρύλου, τον έχει προτείνει εκτός του Ολυμπιακού και στην ΑΕΚ.

Δείτε τον διεθνή Τυνήσιο αμυντικό χαφ και ενίοτε κεντρικό μέσο στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου RG AGENT

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...