roumeliotis

leptokariopoulos

Κουέγιαρ για τέρμα του Θρύλου (video)

casino loutrakiou
redwell

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται ο Ολυμπιακός καθώς είναι ξεκάθαρο πως η σχεδόν βέβαιη αποχώρηση του Σίλβιο Προτό, επιβάλλει την απόκτηση πορτιέρε καθώς μόνος του ο Ανδρέας Γιαννιώτας δεν μπορεί να βγάλει τη σεζόν και χρειάζεται πλάι του και έναν έμπειρο γκολκίπερ.

Μεταξύ των προτάσεων που έχουν φτάσει στους ερυθρόλευκους τα τελευταία εικοσιτετράωρα είναι και το όνομα του 34χρονου Ισπανού τερματοφύλακα, Ιβάν Κουέγιαρ, ο οποίος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Λεγκανές όμως είναι εξαιρετικά πιθανό να μείνει ελεύθερος.

Προτάθηκε στον Θρύλο από τον ατζέντη του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο που ακούει στο όνομα Χοσέ Χεσούς Μέσας και βρέθηκε προ ημερών στη χώρα μας για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του 27χρονου επιθετικού στους Πειραιώτες.

Ο συγκεκριμένος ατζέντης από το γραφείο "Elite Sports Asesores" τα έχει "σπάσει" με τη Λεγκανές λόγω του γεγονότος ότι είχε προχωρημένες επαφές με την ομάδα της Μαδρίτης για ανανέωση του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, όμως όταν μπήκε στη μέση ο Ολυμπιακός τους "γείωσε" κανονικά και τον έφερε στην Ελλάδα.

Στη Λεγκανές έχει και τον Ιβάν Κουέγιαρ και ήδη υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον πάρει από την ομάδα της Μαδρίτης αφού δεν επιθυμεί να τον συνδέει τίποτα μαζί της, ενώ ακριβώς το ίδιο ισχύει και από την πλευρά των ανθρώπων των Ισπανών.

Ο Χοσέ Χεσούς Μέσας, έμαθε πως ο Θρύλος ψάχνει τερματοφύλακα και χωρίς δεύτερη σκέψη τον πρότεινε και μάλιστα υποστήριξε πως μπορεί να τον φέρει με ελάχιστα χρήματα ή ακόμα και ως ελεύθερο, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από πλευράς Πειραιωτών.

Ποιός είναι ο 34χρονος γκολκίπερ; Με τεράστια εμπειρία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν όπου μετράει 143 συμμετοχές, ενώ έχει άλλες 136 στη Σεγκούντα, ο γεννηθείς στη Μέριδα Ιβάν Κουέγιαρ (σ.σ. 1.87μ.) ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης με τους επαγγελματίες της οποίας μέτρησε 8 συμμετοχές την τριετία 2004-2007.

Μια χρονιά δανεικός στην Εϊμπάρ (37 συμμετοχές) και μεταγραφή στη Σπόρτινγκ Χιχόν το καλοκαίρι του 2008. Στα 9 χρόνια που έμεινε εκεί μέτρησε 210 επίσημα παιχνίδια ενώ την τελευταία σεζόν που πήγε στη Λεγκανές ήταν βασικότατος με 35 ματς. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι στα 600.000 ευρώ ενώ το πικ το είχε πιάσει το 2011 με 2.500.000 ευρώ.

Κρατήστε το όνομα γιατί είναι πιθανό να μας απασχολήσει άμεσα καθώς έχει τεθεί υπ' όψη του Πέδρο Μαρτίνς και των συνεργατών του οι οποίοι τον "σκανάρουν" πριν αποφανθούν αν κάνει ή όχι για δεύτερος.

Δείτε τον παρακάτω σε προ τριετίας βίντεο και πάρτε μια γεύση των ικανοτήτων του...

all about house
beercatalog

Physioactive

VIDEO

Προβολή Αρχείου RG AGENT

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...