roumeliotis

lentiamo

Βράχος-Οσόριο του Μαρτίνς για Θρύλο (video)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός διαθέτει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του τέσσερις στόπερ τους Μπιόρν Ένγκελς, Παπέ Αμπού Σισέ, Αλμπέρτο Μποτία και Δημήτρη Νικολάου με τα αποτελέσματα την τελευταία σεζόν να δείχνουν πως η καρδιά της άμυνας είναι "μαύρη τρύπα" για τον Θρύλο.

Μάλιστα, εξ αυτών ο Βέλγος είναι "φευγάτος", ο Ισπανός δεν πρόκειται να ανανεώσει και μένουν ο Σενεγαλέζος με τον Έλληνα εκ των οποίων ουσιαστικά για το νέο Ολυμπιακό μόνο ο Αφρικανός έχει ελπίδες να λογίζεται ως λύση πρώτης γραμμής.

Από τους δανεικούς ο Κωνσταντίνος Λαΐφης είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πουληθεί στη Σταντάρ που έχει οψιόν αγοράς, ο Γιάγκος Βούκοβιτς είναι στο 50%-50% να γυρίσει ή να πουληθεί και ο Σπύρος Ρισβάνης θα επιστρέψει για να τονωθεί το ελληνικό στοιχείο. Κοινώς; Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση τουλάχιστον δύο στόπερ πρώτης γραμμής που προορίζονται για εντεκαδάτοι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μελετήσει σε βάθος το ρόστερ, έχει σχηματίσει σε μεγάλο βαθμό άποψη για τους ποδοσφαιριστές που θέλει να κρατήσει και αυτούς που επιθυμεί να αποδεσμευθούν ή να πουληθούν ή έστω να παραχωρηθούν δανεικοί. Από τα πρώτα πράγματα που έχει κατά νου είναι η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας με παίκτες που θεωρεί πρώτης γραμμής.

Ένας εξ αυτών που θέλει σαν... τρελός ο Πορτογάλος τεχνικός στον Πειραιά είναι και ο Γιορντάν Οσόριο, ιδιοκτησίας Τοντέλα ο οποίος από τον Ιανουάριο που μας πέρασε έχει μετακομίσει ως δανεικός στην Πόρτο. Ο "βράχος" όπως είναι το προσωνύμιό του, γεννήθηκε στη Βενεζουέλα στις 10 Μαΐου του 1994 και θεωρείται ίσως το κορυφαίο πρότζεκτ στα στόπερ την τελευταία σεζόν στη χώρα της Ιβηρικής.

Με ύψος 189 εκατοστά ο δεξιοπόδαρος διεθνής (σ.σ. 2 φορές) σέντερ μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σαμόρα με την πρώτη ομάδα της οποίας έγινε επαγγελματίας και το κοντέρ του στο πρωτάθλημα της Βενεζουέλας έγραψε 45 επίσημα ματς με 3 γκολ και 1 ασίστ.

Τον Ιανουάριο του 2017 μετακόμισε με μεταγραφή ύψους 350.000 ευρώ στην Τοντέλα υπογράφοντας συμβόλαιο ως το 2021. Με την Τοντέλα έπαιξε σε 26 αγώνες σημειώνοντας 3 γκολ και το τελευταίο τετράμηνο είναι δανεικός στους "δράκους". Εκεί, στο Οπόρτο, όπως είναι φυσικό ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και ο δρόμος για την ενδεκάδα δύσβατος, με αποτέλεσμα να έχει μέχρι τώρα μια όλη κι όλη συμμετοχή.

Η Πόρτο έχει οψιόν αγοράς αλλά ως τώρα δεν την έχει ενεργοποιήσει, με την πλευρά του παίκτη να "ψάχνεται" για το μέλλον του νεαρού άσου καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Από το να μην ενεργοποιηθεί η οψιόν και να επιστρέψει στην Τοντέλα, μέχρι και να αγοραστεί και να δανειστεί άμεσα για να πάρει χρόνο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει ξεχωρίσει και τον θέλει στον Πειραιά και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη το όνομά του έχει πέσει στο... τραπέζι των Πειραιωτών και στις συνομιλίες που γίνονται με μάνατζερ από την Πορτογαλία.

Ο 48χρονος τεχνικός του Θρύλου τον θεωρεί πρότζεκτ όχι για το μέλλον αλλά άμεσα, παίκτης που θα προσφέρει πολλά και αν δεν τον αγοράσει η Πόρτο θα πιέσει τη διοίκηση των ερυθρολεύκων να τον πάρει από την Τοντέλα πληρώνοντας όχι περισσότερα από 2.500.000 ευρώ.

Δεδομένης της... λειψανδρίας και κυρίως της έλλειψης ποιότητας στην καρδιά της ερυθρόλευκης άμυνας, είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα πάει για περισσότερους το ενός στόπερ με το όνομα του 24χρονου άσου να βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του Πέδρο Μαρτίνς.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

VIDEO

Προβολή Αρχείου RG AGENT

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...