roumeliotis

Carwiz

Με Ρεάλ ο Θρύλος στον τελικό

casino loutrakiou
redwell

Μια... χαψιά έκανε τη Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο ημιτελικό της Euroleague και με νίκη 66-78 πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (21/05) όπου την περιμένει ο Ολυμπιακός.

Κυρίαρχος ο Ταβάρες με 20 πόντους, 14 ριμπάουντ, 4 τάπες και τρομακτική υπεροχή στις δυο ρακέτες ήταν αυτός που οδήγησε τους Μαδριλένους στην επικράτηση.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-18, 42-36, 55-58, 66-78

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

3 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 20 Μαΐου 2023 11:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Αναμενόμενος αντίπαλος και θα έλεγα δίκαια. Στο φετινό τελικό αναμετρώνται οι δύο κορυφαίες ομάδες της φετινής Ευρωλίγκας. Βαριά φανέλα η Ρεάλ, αλλά δε νομίζω ότι θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα στον τελικό.
    Για τη Μπαρτσελόνα τι να πω; Νεκροταφείο παικτών... θυμίζει μικρομεσαίες ποδοσφαιρικές ομάδες της Αγγλίας... πολλά αστέρια στις συνθέσεις τους, ομάδες 0.... απλά υπάρχουν χωρίς κάποιο σκοπό.
    Για το Γιασικεβίτσιους τι να πω; Μέχρι τώρα έλεγα ότι είναι ο πιο υπερεκτιμημένος προπονητής, αλλά άλλαξα γνώμη... τώρα ξεκάθαρα τον θεωρώ απάτη. Επειδή διάβασα και ρώτησα κιόλας δεξιά κι αριστερά.... αρχίζουν κι αρκετοί βάζελοι και συμφωνούνε μ αυτό.
    Ο Μίροτιτς είναι με μεγάλη διαφορά ο μεγαλύτερος χαραμοφάης που παίζει Ευρωλίγκα....

  • Jiannis77
    Jiannis77 Σάββατο, 20 Μαΐου 2023 07:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Σεβασμός στα "γερόντια" της Ρεάλ για όσα έχουν πετύχει μέχρι σήμερα και για εδώ που έχουν φτάσει, αλλά ως εκεί. Την Κυριακή πρέπει να μπούμε με το μαχαίρι στα δόντια από την αρχή και να μην αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο. Οι Ισπανοί δεν είναι Μονακό, είναι πολύπειροι και οι παίχτες μας θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι 40 λεπτά. Επίσης θα πρέπει να είναι ψύχραιμοι και να μην τσιμπήσουν σε τυχόν προκλήσεις και νεύρα των αντιπάλων.

    Αυτά βέβαια τα ξέρουν καλύτερα ο Μπαρτζώκας και οι παιχταράδες μας, οπότε δεν ανησυχώ.

    Πάμε ρε Θρύλεεεε!!!! Κάνε μας περήφανους ακόμα μια φορά!

  • Φώτης βλαχοπουλος
    Φώτης βλαχοπουλος Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατάφερε ο Σάρας κι έχασε από τη μισή Ρεάλ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...