roumeliotis

lentiamo

Πρόταση Θρύλου σε Χεσέ Ροντρίγκεθ (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Μίτσελ έχει ζητήσει εξτρέμ εδώ και αρκετές εβδομάδες από τη διοίκηση του Θρύλου και έστω και τώρα τελευταία εικοσιτετράωρα των μεταγραφών του Γενάρη φαίνεται πως κάτι... κινείται στο θέμα του ακραίου επιθετικού, με τον Χεσέ Ροντρίγκεθ να είναι η πρώτη επιλογή αυτή τη στιγμή στη λίστα.

Ο 30χρονος Ισπανός αριστερός εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την Ανκαραγκιουτσού στην οποία πήγε τον περασμένο Ιούλη και μέτρησε 16 συμμετοχές με 5 γκολ και 2 ασίστ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Για τον παίκτη έχει άποψη ο Μίτσελ και τον έχει ζητήσει από τη διοίκηση η οποία μέσω του τμήματος σκάουτινγκ έκανε λεπτομερή έλεγχο στην κατάστασή του και κρίθηκε ότι είναι σε θέση να προσφέρει με αποτέλεσμα να του γίνει πρόταση.

Οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την Ισπανία και από αποκλειστικές "πηγές" του RedGoal, του προσφέρουν συμβόλαιο ως το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο με προκαθορισμένο ποσό.

Το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση θα το μάθουμε άμεσα καθώς οι Πειραιώτες θέλουν να το κλείσουν το θέμα του Χεσέ Ροντρίγκεθ το συντομότερο δυνατό για να έχουν χρόνο σε περίπτωση αρνητικής κατάληξης για τον επόμενο στόχο.

Στην πλούσια καριέρα του ο Ισπανός άσος έχει φορέσει τις φανέλες των Ρεάλ Μαδρίτης (94 ματς - 18 γκολ - 15 ασίστ), Λας Πάλμας (73-16-9), Μπέτις (18-2-1), Παρί Σεν Ζερμέν (18-2-0), Σπόρτινγκ Λισαβόνας (17-1-0), Ανκαραγκιουτσού (16-5-2) και Στόουκ (13-1-1). 

Η αξία του στο χρηματιστήριο αυτή τη στιγμή βάσει Transfermarkt είναι 2.700.000 ευρώ ενώ το πικ το είχε πιάσει πτο εξαετίας επταετίας στα 15.000.000 ευρώ. 

Δείτε τον στα παρακάτω βίντεο...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

VIDEO



Προβολή Αρχείου RG AGENT

27 σχόλια

  • νασος
    νασος Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 09:13 Σύνδεσμος σχολίου

    AN σας χαλαει και ο jese τι να πω!!!!

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 23:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο . Το περίμενα να σου πώ την αλήθεια . Πολυ καλο εργαλείο .
    Αν για αυτο προσβλήθηκες που λέει σε ένα άλλο post ,ενας φίλος , ειλικρινά συγνώμη . Δεν το έκανα για κακό εγω

    REDGOAL: Καμία σχέση. Το Transfermarkt το χρησιμοποιούμε και εμείς εδώ 10+ χρόνια πλέον

  • manos1973
    manos1973 Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 20:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλον συνταξιούχο δεν εχουμε να πάρουμε;Σοβαρά τώρα αυτός για να φύγει από την Τουρκία πάει από μόνο του ότι είναι άλλο ένα παλτό.Δηλαδη έλεος με τους υπεύθυνους στο να βρίσκουν παλτά.φτανει έλεος

  • antartis_8
    antartis_8 Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρω τι μου φένεται πιο πολυ αστείο . Οτι έχει άποψη ο Μίτσελ ή ότι τον τσέκαρε το τμήμα scouting ?
    ετσι για την ιστορία θα τους στείλω mail να με πάρουνε στο τμήμα scouting κι εμένα , γιατι μου έχουν σπάσει τα νεύρα !!!!
    Πάμε τώρα στο Χεσε , να σου πώ εγω redgoal το scouting report . Αμα θές μπορείς να προλάβεις να με πάρεις εσυ . :P
    Ο Χεσε λοιπον απο τις 26 του Φλεβάρη θα λέμε ο 31χρονος εξτρέμ , τελευταία χρονια που έπαιξε σοβαρή μπάλα ήταν το 2018 !! 5 χρόνια πρίν . Και σαν κύριο χαρακτηριστικό είχε την ταχύτητα . Η ντρίπλα κι ή άμυνα δεν ήταν το φόρτε του !
    Εχουμε και λέμε

    *18-19 στην Μπέτις έπαιζε μέσο όρο 60 λεπτά και έβαλε σε 18 μάτς 2 γκόλ και είχε 1 ασσιτ παίζοντας σαν κεντρικος επιθετικος
    *19-20 στην Σπόρτινγκ έπαιξε μέσο όρο 45 λεπτά κι όλον τον χρόνο είχε 15 μάτς με 1 γκόλ παίζοντας αιστερο -δεξι εξτρέμ και φόρ .
    *20-21 Ηταν στη Λας Πάλμα στη Β Ισπανίας και είχε μέσο όρο 70 λεπτά και 15 μάτς με 2 γκόλ ( το 1 με πέναλτυ ) και 2 ασσίστ παίζοντας σαν φόρ
    *21-22 Παλι στη Λας Παλμας , πάλι Β Ισπανία είνις μέσο όρο 75 λεπτά και 40 μάτς με 11 γκόλ ( τα 6 με πέναλτυ ) και 6 ασσίτ . Παίζοντας 28 μάτς σαν φορ και αριστερο εξτρέμ (7) και δεξί εξτρέμ (5)
    *22-23 Στην Ανκαρακουτσου είχε μέσο όρο 40 λεπτά με 16 μάτς με 5 γκόλ και 2 ασσίτ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ . Τα 2 γκόλ και 1 ασσιτ τα είχε στο κύπελο με μια ομάδα 3ής κατηγορίας . Αλλο 1 γκόλ είχε πάλι στο κύπελο με ομάδα 2ής κατηγορίας και ένα γκόλ ήταν με πέναλτυ στο πρωτάθλημα . Παίζοντας σαν αριστερο εξτρέμ (13) φορ(2) και δεξι εξτρέμ (1) .

    Δεν ξέρω πόσο πήρε στο τμήμα scouting να αποφανθούν υπέρ . Εμένα μου πήρε ένα τέταρτο μόνο για τα στατιστικα και χωρίς να τον δώ καθόλυο να παίζει , λέω πως δεν κάνει . Ή τουλάχιστον αν προτιμάτε , λέω πώς αυτη τη στιγμη ο Μασούρας είναι 3 φορές καλύτερος απο αυτον

    Σβήστο αυτο . τα στοιχεία είναι ακριβή κι ολόσωστα πάρμενα απο το transfermarkt . αν θες σουλούπωσε τα να τα χρησιμοποιήσεις .

    REDGOAL: Να είσαι καλά φίλε αλλά έχουμε κωδικούς Wyscout και βρίσκουμε πολλά περισσότερα στοιχεία...

  • ThanRed
    ThanRed Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 10:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα,

    σε ολες τις σοβαρες επιχειρησεις, ολοι κρινονται απο το αποτελεσμα και τις αποφασεις που λαμβανουν.

    Το "Τμημα Σκαουτινγκ¨ τι εχει κανει μεχρι τωρα? Ας μας πουνε ενα παικτη που προτειναν και ηρθε....

    Καλυτερη δουλεια κανω εγω με το Football manager!!!

    ΑυτοπροτεΙνομαι εγω για αυτη την θεση, μια και θα ειμαι πιο οικονομικος και απειρα πιο αποτελεσματικος!!

    Περιμενω με το τηλεφωνο στο χερι!!!

  • RED 7
    RED 7 Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 07:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Που πάνε και τους βρίσκουν ρε φίλε;;;;;Οτι ναι Πραγματικά!!!!!

  • Σπύρος οσφπ
    Σπύρος οσφπ Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 23:12 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal , ποιοι απαρτίζουν το τμήμα σκάουτινγκ?

    REDGOAL: Αυτοί φίλε:

    http://www.olympiacos.org/coachcategory/scouter/

  • Πάτροκλος7
    Πάτροκλος7 Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρατηρούμε αισιόδοξες ειδήσεις έστω στις 26 Ιανουαρίου να διαχέονται για την ομάδα μας ακόμα μια φορά από τους αρμόδιους. Η ελπίδα εξάλλου όπως όλοι γνωρίζουμε πεθαίνει τελευταία. Το καλύτερο νέο κατά την πτωχή μου άποψη θα ήταν η αποχώρηση του στυλοβάτη ιδιοκτήτη από το θρύλο μας για να γλυτώσουμε μια κ για πάντα. Είχε δίκαιο τελικά ο κ. Κόκκαλης που δεν τον ήθελε με θέρμη σαν το νέο αφεντικό του θρύλου μας. Λυπάμαι αν στεναχωρώ με αυτά που γράφω ρομαντικούς φιλάθλους μας αλλά όπως λένε οι Πόντιοι "σκύλος" που έχει μάθει (οπως έχει μάθει) δεν ξεμαθαίνει!!!!

  • Πέτρος
    Πέτρος Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 20:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ισπανός είναι με θητεία στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τόσο κακος δεν μπορεί να είναι.

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 19:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Οριστε που πολλοι ειρωνεοντουσαν τον Καρεμπε για Ευρωπαικο Τελικο.Στο ναο ο Ευρωπαικος τελικος σουπερ καπ .Τωρα αν δεν παιζει ο Θρυλος ειναι λεπτομερεια αμελητεα.ΧΙΧΙΧΙΧΙ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Στον... πάτο σας Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...