roumeliotis

Carwiz

Παπανικολάου-Κάναν ορίζουν τη χρονιά

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός έχει βαθύ ρόστερ αλλά όχι και την πολυτέλεια να μην παίρνει πράγματα απ' όλους τους παίκτες του, καθώς η σεζόν δεν βγαίνει με 7-8 ενεργούς και 3-4 κομπάρσους ούτε με... θαύμα.

Κι αν από Λαρεντζάκη, Μπολομπόι, Πίτερς, Μπλακ. ΜακΚίσικ περιμένεις κάποια συγκεκριμένα πράγματα, από τους δυο στάρτερς Κωστα Παπανιλολάου που είναι και αρχηγός και Αϊζάια Κάναν που είναι υποτίθεται ο σκόρερ σου, σαφώς προσδοκάς περισσότερα από τα λίγα που δίνουν.

Ο Έλληνας φόργουορντ όχι μόνο δεν δίνει τίποτα επιθετικά παρά μόνο στις ελάχιστες βραδιές που θα μπουν τα τριποντα, αλλά πλέον και η περίφημη άμυνά του έχει πάει περίπατο. Μοιάζει ώρες ώρες εντελώς εκτός αγώνα, με αβίαστα λάθη που μετατρέπει σε καλάθια ο αντίπαλος, ακόμα και με χαμένα λέι απ πλέον σε κάθε παιχνίδι.

Από την άλλη ο Αμερικανός γκαρντ που ήρθε για "πολυβόλο" και μόνο τέτοιος δεν αποδεικνύεται στο παρκέ, εκτός του ότι δεν σκοράρει, δεν κάνει και τίποτα άλλο. Ένας με έναν δεν έχει, ντράιβ δεν έχει, ασίστ δεν έχει, σουτάκι από μέση απόσταση δεν έχει. Γενικώς... δεν έχει πολλά ο Αϊζάια Κάναν ή πιο σωστά, με την ερυθρόλευκη δεν έχει πολλά καθώς στο παρελθόν ήταν πιο πολυδιάστατος.

Αν ο Ολυμπιακός δεν αποφασίσει να πάρει παίκτη στο "3" που δεν υπάρχει άλλος πλην του Παπανικολάου και έναν σκόρερ μιας και ο Κάναν δεν... τραβάει με τίποτα, θα πορευθεί με τα κέφια αυτών των δυο στη συνέχεια και όλη η χρονιά θα κρέμεται από πάνω τους. Κατά τη γνώμη μου, δεν αξίζει τέτοιο ρίσκο. Μια τουλάχιστον προσθήκη ή αλλαγή είναι επιβεβλημένη...

 

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

41 σχόλια

  • Βασιλης
    Βασιλης Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 18:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή επιλογή ο καναν ο μακισιγγκ πρέπει να παίζει περισσότερο να βρει Ρυθμό.Και επιτέλους να σταματήσει η διαχείριση των παιχτών λες και είναι σε πρόγραμμα Xl με το χρονόμετρο.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Πέτρος η λέξεις γκρίνια και μιζέρια για πραγματκό Ολυμπιακό φίλαθλο είναι άγνωστη λέξη διότι αν ένας φίλεθλος μιας ομάδας όπως του Ολυμπιακού με 47 πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο και σχεδόν 300 σε όλα τα δημοφιλή ομαδικά αθλήματα όταν όλοι οι άλλοι μαζί δεν έχουν ούτε τα μισά, ε πως να το κάνουμε είναι άγνωστες και άστοχες λέξεις για να μη πούμε κάτι παραπάνω και παραξηγηθούμε μέρες που είναι, με το συμπάθειο δηλαδή που λένε και εντελώς συνοπαδικά!!!!
    Αν οι φίλαθλοι της ομάδας είναι μίζεροι ή γκρινιάρηδες τότε οι άλλοι των άλλων ομάδων τι θα έπρεπε να είναι;
    Απαίτηση υπάρχει από τον κόσμο της ομάδας για να μπορέσει ο σύλλογος να κρατήσει τα κεκτημένα του σε όλα τα αθλήματα έτσι όπως έχει μάθει από τότε που δημιουργήθηκε αυτός ο απίστευτος αθλητικός οργανισμός!!!!
    Αυτές τις λέξεις όχι μόνο δεν πρέπει να τις λέμε ούτε για αστείο αλλά και να κράζουμε όποιος άλλος τις ξεστομίζει!!!!!
    Γιαυτό και αν το γνωρίζεις πριν πολλά χρόνια έδωσαν μόνο σε αυτόν τον σύλλογο τον τιμητικό και άξιο τίτλο του ΘΡΥΛΟΥ!!!!

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαθύ ρόστερ, ρηχό προπονητή, όλα τα παιχνίδια τα χάνει αποκλειστικά αυτός, τρελένεται στο τέλος

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 01:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν διαφωνώ με τα περισσότερα σχόλια, και γω άλλωστε λέω ότι οι νέοι παίχτες δεν έδωσαν κάτι.
    Είχα πει ότι χρειάζονται χρόνο διότι την τρομερά καλή εικόνα που έδειξαν πέρυσι με το καλημέρα οι Γουοκαπ, Ντορσει, Φαλ, δεν είναι δυνατόν κάθε χρόνο να τη βλέπεις με κάθε νέο παίχτη. Περίμενα περισσότερα από αυτά που έχουν προσφέρει οι φετινές μεταγραφες κ ήλπιζα ότι θα δείξουν κάτι. Όμως δεν έχουν δείξει και δεν φαίνεται να μπορούν να δείξουν κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που έχουν δείξει μέχρι τώρα.
    Αυτό λοιπόν στη δική μου αντίληψη σημαίνει ότι Πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις και να αντικατασταθουν όσο είναι νωρίς με άλλους ικανοτερους παίχτες μπας κ σωθεί η χρονιά.
    Οτι η ομάδα παίζει καλό μπάσκετ γενικότερα το παίζει. Κακά τα ψέμματα.
    Βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες. Όλες χάνουν. Όλες κάνουν λάθη. Σήμερα η Μονακο πχ έχασε από 17π που νικούσε σε μια περίοδο με 9-10 πόντους στο τέλος από την Αρμάνι.
    Οτι κάναμε κι εμείς με Βιλερμπαν και Μακαμπι. Και οι Γάλλοι το έχουν πάθει ξανά αυτό. Άρα όταν μια ομάδα με 4πλασιο μπάτζετ από το δικό μας παθαίνει τα ίδια, κάπου σκέφτεσαι ότι δε μπορεί στον Ολυμπιακό να είμαστε τόσο αυστηροί με την ομάδα μας.
    Επιμένω και θα συνεχίσω να ΣΤΗΡΙΖΩ πάρα τη ξενερα μου αλλά επειδή είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κι όχι η Μονακουλα, θα συνεχίσω επίσης τη κριτική και να έχω απαιτήσεις.
    Πάντα στα πλαίσια του λογικού.
    Είναι κρίμα να μπορούμε να πάμε καλύτερα και να γκρεμίζουμε ότι χτισαμε ως τώρα.
    Η φετινή ομάδα παίζει καλό μπάσκετ αλλά δείχνει σα να μην έχει τη δύναμη να έχει διάρκεια.
    Δείχνει να ξεφουσκώνει και είναι λογικό διότι έχει ένα μικρό ροστερ το οποίο γίνεται ακόμα πιο μικρό από τη στιγμή που 4-5 παίχτες είτε γιατί δεν τους εμπιστεύεται ο προπονητής είτε γιατί δεν αποδίδουν αυτά που περιμέναμε, είναι σα να μην υπάρχουν και το ζόρι το τραβάνε όλο 5-6 παίχτες που κι αυτοί είναι άνθρωποι, όχι ρομπότ!!!

  • Πέτρος
    Πέτρος Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 00:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ μιζέρια έπεσε αγαπητοί συνοπαδοι. Το επίπεδο της eurolegue έχει ανέβει και όλοι μπορούν να κερδίσουν παντού. Κανείς δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τις νίκες. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό γι αυτό χρειάζεται υπομονή και στήριξη στην ομάδα. Ίσως με τις εμφανίσεις στην αρχή της χρονιάς να δημιουργήθηκαν μεγαλύτερες προσδοκίες από τις πραγματικές ικανότητες της ομάδας. Μερικά πράγματα είναι όντως εμφανή αλλά εξακολουθώ να έχω εμπιστοσύνη στο stuff και τις ικανότητες της ομάδας

  • Γιάννης
    Γιάννης Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 23:23 Σύνδεσμος σχολίου

    τον πετρουσεφ τον έδιωξε ο αταμαν, ήταν χωρίς ομάδα το καλοκαίρι και δεν κάναμε κίνηση, μιλάμε για παίχτη 2.15 περίπου που παίζει στο τέσσερα και παίζει να αμείβεται με τα μισά λεφτά του πιτερς
    το καλοκαίρι αποθεωναν τον μπαρτζωκα που τελείωσε σε μια εβδομάδα της μεταγραφές και μίλαγαν για τρομερό σχεδιασμό
    βιάστηκε ο καλύτερος μην χάσει τα κελεπουρια που μας φόρτωσε

  • John 7
    John 7 Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 22:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ραζνατοβιτς μας έκανε μάγκες με σπανουλη, τώρα κάνει μάγκα τον Ερυθρό με πετρουσεφ, βιλντοζα! Τι έγινε Αγγελόπουλοι τσακωθηκαμε και με αυτόν? Εδώ δεν δίνουν 1 μυριο παραπάνω το χρόνο για να χτυπαμε Ευρωλίγκα, θέλετε να πάρουν και το ποδόσφαιρο που έχει πενταπλασιο μπάτζετ!

  • Θρυλος
    Θρυλος Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 21:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδια ποιος Παπανικολαου; Τα εχει παρατήσει εδω και 5 χρονια τα παπούτσια σπιτι . Αν φυγει απο εμας θα εχει την τύχη του Αγραβανη . Μεχρι Περιστέρι και αν . Οσο για τον Κανααν και για αυτον τα ξεραμε . Θελει μια μπαλα μονος του σε καθε επίθεση μπας και σκοράρει 15 πόντους με το ζορι . Τον Πιτερς δεν τον γνώριζα αλλα ετσι οπως τον βλεπω εγω καλυτερο ποσοστο εχω στα τρίποντα και καλη άμυνα παιζω . Τον Μπολομποι τον γνωριζαμε και τον ειχαμε δει . Μπλακ για τριτος μια χαρα ειναι . Απο τον Παπας τι ακριβως περιμένετε; Αρα αν τα κανεις σούμα χειροτεροι ειμαστε απο περυσι . Ο Μακισικ δυστυχως πολυ πεσμενος και αυτος , σαν ξενερωμενος μου μοιαζει . Λογικο αφου παιζει ο Κανααν και δεν παιζει αυτος . Αν ειναι να κρατησει ολους αυτους και να μην κανει αλλαγες ας αφησουν τα παραμύθια για f4 και ευρωπαικο . Ας κοιταξουν το πρωτάθλημα γιατι και τον Παναθηναικο με τον ζορι τον κερδισαν και μαλιστα ειχε και απουσίες. Αν παιξει πληρης ο Βαζελος θα χασουμε και το πρωτάθλημα;

  • Τζιμης
    Τζιμης Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 20:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κάναν είναι πρόβλημα από την αρχή της χρονιάς το ξέρουν όλοι, αυτό όμως που γιγαντωνει το πρόβλημα αυτό είναι η ανυπαρξία στη θέση 3 Παπανικολάου τραγικός τη φετινή χρονιά κάθε πέρσι και καλύτερα έχει αρχίσει και θυμίζει μαντζαρη. Κανω ένα πράγμα μόνο στην επίθεση(τριποντα) και αυτό όταν είμαι στη μέρα μου. Ο δε έτερος στο 3 μακσικ είναι η επιτομή του κάθε πέρσι και καλύτερα. Αυτό που γινόταν χθες το βράδυ δεν το έχω ξαναδεί στην ευρωλιγκα δεν τον έπαιζε απλά under ο αμυντικός του αλλά 4 μέτρα μέσα τον περίμενε ούτε τον καλαθη τέτοια αντιμετώπιση, ούτε κανέναν άλλο στην ευρωλιγκα. Για να μην κουράζω επειδή ο κάναν δεν πρόκειται να φύγει εδώ έμεινε ο άμπαλος ο ελις1.5 χρόνο και επειδή οι άλλοι 2 έναν σωστό παίκτη και οι 2 μαζί δεν κάνουν μήπως να κοιτάζαμε για κάνα σοβαρό 3αρι.

  • manos.7
    manos.7 Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 17:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ γκολ συμφωνω απολυτα με το αρθρο σου.Μπαβο!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...

Πολύ δύσκολα ο Παπανικολάου με Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για τη Βαρκελώνη για το Game-1 της...