roumeliotis

lentiamo

ΟΣΦΠ-Κολοσσός 99-64 Red Bullets

casino loutrakiou
redwell

Πολλές και ενδιαφέρουσες είναι οι σημειώσεις-σφαίρες από την άνετη νίκη του Θρύλου επί του Κολοσσού Ρόδου στο ΣΕΦ για την 6η ημέρα της Basket League. Ας δούμε αναλυτικά τους αριθμούς που προκύπτουν από αυτό το ματς για τους Πειραιώτες...

*Ο Γιώργος Μπαρτζώκας «σκαρφάλωσε» μία θέση στη λίστα των προπονητών με τις περισσότερες νίκες από καταβολής Α’ Εθνικής (από το 1963-64). Έφτασε τις 186 και είναι πλέον ο 12ος της λίστας αφού ξεπέρασε τον Λευτέρη Σούμποτιτς.

*Ο Σάσα Βεζένκοφ πραγματοποίησε την 60ή εμφάνιση του με τον Ολυμπιακό στο Πρωτάθλημα και μπήκε στην πρώτη 50άδα της σχετικής λίστας, αφού «έπιασε» στην 50ή θέση τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

*Μέσα από την 31η εμφάνιση του στην Basket League ο Μουσταφά Φαλ έγινε ο 35ος ξένος στην ιστορία του Ολυμπιακού στην κατηγορία που έφτασε τα 100 εύστοχα δίποντα και 35ος επίσης ξένος του που συμπλήρωσε τα 100 αμυντικά ριμπάουντ.

Παράλληλα ο Γάλλος σέντερ σταματώντας τρία αντίπαλα σουτ μπήκε στην πρώτη 10άδα των ξένων μπλοκέρ του Ολυμπιακού στην Basket League. Έφτασε τις 30 τάπες και «έπιασε» στη 10η θέση της λίστας τον Μπρεντ Πέτγουεϊ.

*Ο Άλεκ Πίτερς πραγματοποίησε την πιο παραγωγική εμφάνιση του στο ελληνικό Πρωτάθλημα σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ πόντων (21) και ranking (22) αφού οι προηγούμενες, καλύτερες επιδόσεις του ήταν εκείνες των 13 πόντους κόντρα στο Περιστέρι bwin και των 15 βαθμών στο ranking απέναντι στον Άρη.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έφτασε σε 20+ πόντους έχοντας 6/6 δίποντα που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη, σχετική επίδοση αφού λίγω νωρίτερα ο Κάμερον ΜακΓκριφ της ΑΕΚ είχε 20 πόντους με 7/7 δίποντα.

Ακόμη, οι 21 πόντοι του Πίτερς είναι η κορυφαία επίδοση παίκτη του Ολυμπιακού σε αυτούς τους αγώνες από την περίοδο 2011-12. Τότε ο Γιώργος Πρίντεζης σημείωσε 22 στο 93-82 των «ερυθρόλευκων».

*Ο Τόμας Ουόκαπ έμεινε για πρώτη φορά άποντος μέσα από την 37η εμφάνιση του στην Basket League. Δεν θα μπορούσε να αποφύγει βέβαια τη μηδενική επίδοση αφού δεν επιχείρησε σουτ στα 16:16 που βρέθηκε στο παρκέ.

Ο Αμερικανός γκαρντ έκλεψε μία φορά την μπάλα και μπήκε στην 20άδα των ξένων παικτών του Ολυμπιακού. Έφτασε τα 41 κλεψίματα και προσπέρασε τον Ρόντρικ Μπλέικνι που είχε 40 στην περίοδο 2007-08.

Σε ομαδικό επίπεδο…

*Επτά από τους 12 παίκτες του Ολυμπιακού ήταν απολύτως εύστοχοι στα δίποντα έχοντας 23/23. Οι υπόλοιποι πέντε είχαν 3/14 με τον Σάσα Βεζένκοφ να μετράει 1/8. Ο 27χρονος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» σημείωσε τη 12η επίδοση 7+ άστοχων σουτ δύο πόντων του φετινού Πρωταθλήματος.

*Η διαφορά των δύο ομάδων στις ασίστ είναι η μεγαλύτερη που σημειώθηκε ως τώρα στο φετινό Πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό να φτάνει στις 27 και τον Κολοσσό H Hotels να μένει στις επτά. Η προηγούμενη μεγαλύτερη διαφορά ήταν εκείνη των 15 που είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Απόλλωνα (14-29) και στον Άρη (17-32).

*Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τη μεγαλύτερη διαφορά μιας περιόδου του φετινού Πρωταθλήματος με το +19 της δεύτερης (28-9). Αυτή είχε καταγράψει και ο Παναθηναϊκός στην πρώτη περίοδο του παιχνιδιού του με την ομάδα της Ρόδου (32-13).

*Νέο ρεκόρ περιόδου είναι το +26 που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο ημίχρονο (51-25) αφού το προηγούμενο ήταν το +24 που είχαν στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού τους με το Λαύριο Megabolt (53-29).

*Ξέχωρα από το ότι επέκτεινε το αήττητο του έναντι του Κολοσσού H Hotels κάνοντας το 33-0, ο Ολυμπιακός σημείωσε τη δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση πόντων απέναντι στην ομάδα της Ρόδου έχοντας 99. Κορυφαία παραμένει εκείνη των 106 πόντων του αγώνα της περιόδου 2007-08 όταν επικράτησε με 106-84 (Μπλάκνεϊ 18, Πρίντεζης 14 – Στίνσον 15, Πίνοκ 14).

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

1 σχόλιο

  • Τοπο στα νειατα(ο παππους)
    Τοπο στα νειατα(ο παππους) Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 09:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΙΠΑ....ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ....ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Στον... πάτο σας Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...