roumeliotis

lentiamo

Σοκαριστικά... νέα δεδομένα για Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος πάει... τρένο μέχρι τώρα στη σεζόν έχοντας δυο νίκες και κατάκτηση τροπαίου στο Super Cup, τέσσερις νίκες στην Euroleague και τρεις στη Basket League όντας αήττητος και πειστικότατος για τις τεράστιες δυνατότητες της ομάδας.

Τα δεδομένα που έχουν διαμορφώσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του είναι... σοκαριστικά καθώς με τις "υψηλές πτήσεις" εντός και εντός συνόρων έχουν εκτοξεύσει οι ίδιοι τις απαιτήσεις στα ουράνια.

Πριν από μόλις δυο χρόνια η ομάδα έμενε εκτός 8άδας και το να ξαναστηθεί για να μεγαλουργήσει έμοιαζε τότε σαν κάτι πάρα πολύ δύσκολο ή για τους πιο απαισιόδοξους με... σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Κι όμως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ή "σκακιστής" αν προτιμάτε, σε χρόνο ρεκόρ έφτιαξε ομάδα χάρμα ιδεσθαι η οποία όχι μόνο παίζει μπασκετάρα και παίρνει και αποτελέσματα αλλά φαίνεται πως επανέφερε στο προσκήνιο τη "refuse to lose" νοοτροπία.

Σκληρή δουλειά από άψογους επαγγελματίες εντός και εκτός παρκέ, διοίκηση που σε χρόνο ντε τε κάνει πράξη τις απαιτήσεις του Coach-B είτε στα μεταγραφικά, είτε σε εξοπλισμό, είτε σε οτιδήποτε ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί απαραίτητο συστατικό και κάπως έτσι φτάσαμε σήμερα να θαυμάζουμε.

Να θαυμάζουμε με το στόμα... ανοιχτό μια "μηχανή" η οποία σου επιτρέπει να ονειρεύεσαι τα πάντα καθώς όπως δείχνει διαρκώς στο παρκέ, δεν έχει... ταβάνι. Προσωπικά σοκάρομαι βλέποντας τι έχει φτιάξει ο Coach-B σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, πάντα σε συνάρτηση με το μπάτζετ που έχει. Να το επαναλάβω; Δεν έχει... ταβάνι αυτός ο Ολυμπιακός. Προσδεθείτε και απολαυστε το ταξίδι γιατί προβλέπεται μακρινό.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

38 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 21:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλια και ωραιο εργαλειο ηταν, κ εξαιρετικος χαρακτηρας ηταν, αλλα οταν εισαι νεος τις θες ολες κ περισσοτερο οχι αυτες με τις οποιες θα ανοιξεις σπιτι, αλλα αυτες που θα στο κλεισουν. Στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα, τι να κανουμε..

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 12:41 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρος Μανωλάκος
    Ας το αυτό τώρα και πες... η συμφοιτήτρια που πήγε να βοηθήσει... καλή;
    Πλάκα κάνω φυσικά.
    Κοίτα... Τυφλό σύστημα μαθαίνεις. Τυφλό σύστημα σε κινητό εγώ δεν μπορώ να μάθω με τπτ. Έχω χοντρά δάχτυλα και δεν....

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 00:01 Σύνδεσμος σχολίου

    RED7ARROW δεν ξερω αν ξερεις τυφλο συστημα ή αν εχεις καμμια πιτσιρικα γραμματεα κ στα γραφει, ξερω οτι καποτε επιχειρησα κι εγω να μαθω τυφλο συστημα (για να γραφω τις εργασιες στη σχολη) κ τυφλωθηκε κ το συστημα, κ η συμφοιτητρια που προσπαθησε να βοηθησει, κ ο υπολογιστης που επαιζε το μαθημα. 3 σε 1 δηλ βγηκαν Π.Ε. που λεγαμε στο στρατο. Βαρβαρη διαδικασια.

  • Snake7
    Snake7 Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 21:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @Arrow εγώ τελευταία φορά που ζούσα Αττική και είχα διαρκείας ποδόσφαιρο είχαμε Αλέφαντο. Είχα διαρκείας στη Ριζούπολη δυο χρόνια όπου είδα την πρώτη χρονιά Λεμονή, Κάτανετς, ΚΟΛΛΙΑ, Προτάσοφ (χ4) και τη δεύτερη χρονιά με Προτάσοφ, Γκόγκιτς, Αλέφαντο. Τότε ακόμα μια χαρά κράζαμε... Για αυτό σου λέω καταλαβαίνω το επιχείρημα που προσπαθείς να περάσεις. Απλώς μην τσουβαλιάζουμε τους μπασκετικούς, και δίνουμε βήμα στους ακατανόμαστους να λένε "εσείς οι γαύροι δεν έχετε μπασκετικούς φιλάθλους" (μόνο και μόνο επειδή αυτοί στο ποδόσφαιρο έχουν 12 χρόνια να δουν χαρά στα σκέλια τους και σύνολο 2 σε πάνω από 1/4 αιώνα.

  • εισάγετε το όνομά σας...
    εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 20:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλες ωραίες απόψεις από σωστούς οπαδούς γράφονται σήμερα.το όλο θέμα βέβαια περί παντελονατων διοικήσεων στον σύλλογό μας είναι σαφώς υπαρκτό.για να μην κρίνουμε μόνο τους διοικούντες ας δούμε λίγο και τις δικές μας ευθύνες ως οπαδοί.ας εξηγηθω καλύτερα.τοσα χρόνια στο μπάσκετ βιώσαμε απίστευτες καταστάσεις και αδικίες αξίες για το ρεκόρ Γκίνες.τι να πρωτοθυμηθουμε και από πού να αρχίσουμε.απο την άλλη πλευρά την ποδοσφαιρική κάναμε απίστευτα εγκλήματα και προκαλέσαμε επανελλειμενα τον οπαδικο κόσμο με αποκορύφωμα κατά την γνώμη μου τον τελικό κυπέλου με τον αστέρα.εκει ρε παιδιά που ειμασταν εμείς σαν οπαδοί;που ήταν η οπαδικη αξία μας απέναντι στους Τριπολιτσιώτης;ας κάνουμε λοιπόν πρώτα την αυτοκριτική μας και ας σεβόμαστε και τους άλλους γιατί είναι και άλλοι που έχουν στο λαιμό κεφάλι.η ομάδα στο μπάσκετ και η διοίκηση του μας εκφράζει απόλυτα μας κάνει περήφανους και υπάρχει σεβασμός και από τους αντιπάλους κάτι που για τους οπαδούς είναι το πιο όμορφο συναίσθημα.απο την άλλη πλευρά του ποδοσφαιρικού ΟΣΦΠ.εχουμε νιώσει πολλές φορές ντροπή και έπρεπε να αντιδράσουμε οργανωμένα γιατί το dna μας έχει πια αλλοιωθεί.τελος γιατί κούρασα και κουράστηκα καλή ξελευτερια .θυρα7βολοςantifa

  • James 7
    James 7 Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 19:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Redarrow καλό είναι να ξέρουμε σε ποια εποχή ζούμε! Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ αργότερα γέμιζαν γήπεδα τώρα πια όχι! Δεν έχουν σημασία τα πίτογυρα, έχει σημασία ότι η νέα γενιά δεν πάει γηπεδο και δεν την ενδιαφέρουν αυτά που ενδιαφέρουν εμάς! Είναι λάθος να συγκρίνεις εποχές! Σκέψου για το ποδόσφαιρο ότι τα γήπεδα που λες ότι γεμίζουν με 25χιλ, στην εποχή μας για Ολυμπιακό θα ήταν άδεια ! 25χιλ κάί 30χιλ είχε ο Ηρακλής! Ο Ολυμπιακός είχε στο Οακα 60χιλ με Γιάννινα και 75χιλ Ευρώπη ! Ασύλληπτα νούμερα για την Εποχή μας που η κουλα σε καινούργιο γηπεδο, το μάξιμουμ ζήτησης θα είναι 35 με 37 Χιλ όταν στο Οακα είχε και 50 ! Συμφωνώ στα περισσότερα που λες αλλά καλό θα είναι να μην μπλέκουμε εποχές! Ο κόσμος δεν έχει διαμαρτυρηθει για τις αυξήσεις που έριξαν το μισθό του στο μισό και θα διαμαρτυρηθει για το ποδόσφαιρο που δεν τον νοιάζει πια? Στο ποδόσφαιρο ΣΥΜΦΩΝΏ ότι ο Μαρινακης κοίτα ισολογισμούς, αλλά δεν νομίζω ότι οι Αγγελόπουλοι μπορούν ποδόσφαιρο και μπάσκετ, οπότε μην το αναφέρουμε είναι ουτοπικό, αλλά μεγέθη το κάθε άθλημα και αλλά μεγέθη πρόεδροι! Επίσης διαφωνώ ότι από το 2015 και μετά δεν κάναμε καλή ομάδα! Η ομάδα του 2019 20 ήταν ομαδαρα! Στα περισσότερα που λες Συμφωνώ και για τους δημοσιογράφους που δεν ρωτάνε τίποτα πια αλλά και ότι οι Αγγελόπουλοι βάζουν περισσότερα από την τσέπη τους από ότι ο Μαρινακης! !

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 18:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς όλους τους συγγαυρους που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν...
    Όποιος συγκρίνει το ποδόσφαιρο όπου ένας άσημος αργός και αμπαλος κοστίζει 5Μ και ασχολούνται μέχρι και τα νησιά του Πάσχα , με το μπάσκετ που 5Μ είναι το μπάτζετ ολόκληρο κάποιων ομάδων Ευρωλίγκας και ασχολούνται 5 κράτη όλα κι όλα , Σορι αλλά είτε είναι άσχετος είτε βαλτος .
    Ναι , έγιναν εγκληματικά λάθη από τη διοίκηση Μαρινάκη την τελευταία διετία που θα μας στοιχίσουν πολύ πιθανά τον τίτλο αλλά και την ευκαιρία για μια αξιοπρεπή ευρωπαϊκή παρουσία .
    Άλλο όμως αυτό και άλλο να συγκρινουμε μήλα με πορτοκάλια . Ας μη γίνουμε βαζελοι που αίφνης...ξέχασαν το τμήμα που τους εχει δώσει τόσες χαρές .

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7 ισως στο κομμάτι του κοσμου να σας μπερδεψα λιγο. Δεν ειναι ντροπή εννοειται να λεει καποιος οτι ειναι μπασκετικος η ποδοσφαιροφιλος η οτιδηποτε αλλο. Ολοι Ολυμπιακοί ειμαστε. Και στο ταβλι και στο σκακι και στο Πινγκ πονγκ. Ομως κακα τα ψεμματα καποια αθλήματα εχουν αλλη βαρυτητα. Αλλο μεγεθος. Αλλη προσοχη τραβάνε και δείχνουν το μεγαλείο μιας ομάδας. Σαν οργανισμός, ως ΟΜΑΔΑ ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εχουμε σε ολα τα αθλήματα διακρισεις κι ομως βλέπεις οτι η Ρεαλ και η Μπαρτσα και η Σιτι και αλλες μεγαλες ομαδες που εχουν μονο ποδοσφαιρική αναγνώριση και διακρισεις, ειναι Νο1 στο κοσμο σε προβολη και διαφημιση. Οπως και αν το κανουμε ποδοσφαιρο και μπασκετ ειναι τα κορυφαία αθλήματα.
    Μια ομαδα λοιπόν στα δυο αυτά εχει δυναμικη. Πικρή μεν, αλλα αληθεια δε!

    Στο θεμα του διχασμού λοιπον, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ στους μπασκετικους και ποδοσφαιρικους....Αλλα στο οτι στους Μπασκετικους ακομα θα δεις κοσμο να πηγαινει γηπεδο που ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙ, ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ βλέπει.
    Ενώ στο ποδόσφαιρο, αυτοί που πάνε γήπεδο, αποτελούν την ΝΤΡΟΠΗ των γαυρων ολων!!! Οταν βλέπω Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο, πραγματικά δεν πιστεύω στα μάτια μου με τον κοσμο της ομάδας. Μου προκαλούν ΑΝΑΓΟΥΛΑ!!!
    Ειναι τραγικός ο κόσμος που γεμιζει το Καραισκάκης....
    Πηγα τελευταία φορά με διαρκείας τη χρονιά που αποκλεισαμε την Μιλαν. Ο κόσμος τοσο σε νικες οσο σε ήττες σου εδινε την εντύπωση οτι (στην πλειοψηφία του) ηταν κόσμος αλλης ομαδας...του Ατρομητου η του Αστερα Τριπολης.
    Τα εχω πει κι αλλες φορές...απο το κόσμο ξεκινάει η δυναμικη μιας ομάδας. Ο Κόσμος ορίζει τις απαιτήσεις μιας ομάδας και το τι θελει να βλέπει στο γηπεδο. Καποτε ο κόσμος δεν αφηνε να γινουν προπονήσεις η να ερθουν παιχτακια της πλακας να κανουν ουτε προπόνηση! Τωρα ερχεται η σαρα και η μάρα και παιρνουν και φανελα βασικου!
    Δυστυχώς αυτή ειναι μια πραγματικότητα παιδιά...
    Πλέον παω μπάσκετ και πραγματικά γουστάρω, νιώθω οτι ειμαι σε αγώνα που πανε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ...παω σε αγωνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και νιώθω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκει μεσα! Νιώθω την αναγνώριση προς την ομάδα αλλα και τη πίεση που υπαρχει προς αυτήν να πετυχει τους στοχους της. Νιωθω τα νευρα στις στραβές, νιώθω την χαρά στις νίκες, νιώθω φυσιολογικό κλιμα! Πηγα τη κοπέλα μου σε αγώνα ποδοσφαίρου και σηκωνόταν να πανηγυρίσει και τη κοιταγαν με στραβο ματι κατι μοσχάρια επειδή εμπαινε στο οπτικο τους πεδιο και βαριονταν να σηκωθουν!!!
    Και στο μπάσκετ τρελάθηκε, φωναζε και γουσταρε με 1000 γιατι ολοι στις κερκίδες ειχαν ιδιο πάθος!
    Αν κάνω τοσο λάθος τι να πω, συγχωρέστε με, αλλά δεν ειναι το ίδιο ο κόσμος που πηγαίνει γηπεδο.

    Σπύρο Μανωλάκο......
    Ευχαριστώ που διαβασες το κειμενο μου φιλε. Τυγχάνει να ξέρω καλό τυφλό σύστημα και με βοηθάει να αναλύω και να γράφω αυτά που σκέφτομαι γρήγορα. xaxaxaxaxaxa
    Παιδια, ειμαι εριστικός καποιες φορές, αυστηρός και ισως κράζω υπερβολικά, δε μπορω να συμφωνώ με ολους και δεν ειναι οτι δεν δεχομαι την αντιθετη αποψη, αλλα εξοργίζομαι οταν η αποψη αυτή ειναι προιόν μιας ΕΠΗΡΕΑΣΤΙΚΗΣ τακτικης απο καναλια και ΜΜΕ που εχουν στοχο να τυφλώσουν το κόσμο και να τον διατηρουν σε προβατοκατασταση.

  • Κωστας
    Κωστας Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 15:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβάζοντας τα σχόλια των παιδιών προβληματίζεται για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο !!! Αλλά τα μεγέθη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι μακριά !!! Δεν είναι καθόλου το ίδιο να συγκρίνουμε το πόλεμο που γίνεται στο ποδόσφαιρο με αυτόν που γινοταν στο μπάσκετ !!! Οι Αγγελόπουλοι ήταν μάγκες γιατί πήραν την ομάδα και έφυγαν όταν τους αδικούσε το βρώμικο σύστημα του σωλήνα !! Ενώ λέμε στο Μαρινάκη φτειαξε ομάδα να νικάς και τους διαιτητές !!! Φυσικά πρώτος εγώ έχω κρίνει όχι αυστηρά αλλά παραπάνω τα εγκληματικά λάθη του Μαρινάκη !!! Σκέφτομαι όμως ότι το πλέον λαοφιλές άθλημα έχει αντίκτυπο σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας !!! Ολόκληρη κυβέρνηση ασχολείται με αυτό !!! Και λέω μήπως ΠΡΈΠΕΙ να γίνονται όλα αυτά ? Φυσικά κανείς δεν θα απαντήσει στο ερώτημα μου , ούτε και περιμένω βέβαια !! Δεν μπορεί να γίνονται τόσα μαζεμένα λάθη ούτως ώστε να διαλύεται μια πρωταθλήτρια ομάδα τον Ιούλιο !!! Και όταν αρχίσει να ξαναφτειαχνετε έχουν είδη πετάξει πουλάκια !!! Δεν είναι φυσιολογικό !!! Πάμε στο μπάσκετ που φέτος η ομάδα είναι σχεδόν πλήρεις πετάει με κεκτημένη ταχύτητα απ' πέρυσι και όταν μπουν στην εξίσωση και οι νέοι παίχτες θάχουμε NBA !!!! Μπράβο και πάλι μπράβο !! Στο Βόλεϊ νομίζω ότι θα πάμε καλύτερα φέτος . Στο χάντμπολ πάμε πάλι για νταμπλ !! Το πόλο νταμπλ και τελικό Ευρώπης ! Στο πικ πογκ πρωτάθλημα ξανά , στίβο τα ίδια ,κολύμβηση για πλάκα ,στις γυναίκες μπάσκετ και βόλεϊ για νταμπλ !!! ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!! ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ !!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 15:20 Σύνδεσμος σχολίου

    @giorgos.
    1. Το ένα και μοναδικό καλό που έχει κάνει ο Μαρινάκης είναι η στήριξη του στον ερασιτέχνη. Τίποτε άλλο. Όμως είναι πρόεδρος της ΠΑΕ και πρώτα απ όλα θα κριθεί γι αυτό και μετά για όλα τα άλλα. Αν ήταν και πρόεδρος του ερασιτέχνη, θα έλεγα, 'να κρατήσει τον ερασιτέχνη και να πουλήσει την ΠΑΕ'.
    2. Ο Κουντούρης πήγε στο Μαρινάκη κι όχι στους Αγγελόπουλους γιατί ουσιαστικά θα ζήταγε διαφορετικά πράγματα. Στο Μαρινάκη ζητάει 'βάλε κάποια πολύ λίγα απ τα κέρδη της ΠΑΕ', στους Αγγελόπουλους θα ζήταγε 'βάλτε κι άλλα απ την τσέπη σας'.
    3. Αν ο Μαρινάκης είχε μόνο τον ερασιτέχνη, πιστεύεις ότι θα τον βοήθαγε τόσο; Δεν υπήρχε περίπτωση ούτε 1 στο εκατομμύριο να είχε μόνο τον ερασιτέχνη. Πήγε εκεί που βγάζει ένα κάρο λεφτά. Γι αυτό και το σενάριο να αναλάμβανε την ΚΑΕ, είναι ότι πιο εφιαλτικό υπάρχει.
    4. Η ΚΑΕ είναι ότι ακριβώς πρεσβεύει η νοοτροπία του συλλόγου. Διαφάνεια, ήθος, ευγενής άμιλλα... ολυμπιακό πνεύμα. Ποιος μπορεί να προσάψει κάτι αρνητικό σ οτιδήποτε έχει να κάνει με μπασκετικό Ολυμπιακό; Μόνο κάτι ουγκανά που αυτά που λένε πηγάζουν απ το ποδόσφαιρο. Το τμήμα μπάσκετ είναι το τμήμα που μέχρι κι οι αντίπαλοι μας, μας παραδέχονται. Να κάνω και παραλληλισμό με το τμήμα ποδοσφαίρου; Άστο καλύτερα. Άλλωστε τα γραψε ο φίλος μου ο Σπύρος που είπε κάτι για κυνηγούς τίτλων.
    5. Στο ποδόσφαιρο θα χάσουμε φέτος το πρωτάθλημα και την ευθύνη γι αυτήν την τεράστια αποτυχία, θα τη φέρει ακέραια ο Μαρινάκης.... τελεία.
    6. Ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...