roumeliotis

lentiamo

Βλέπουν... ορθολογισμό και τρελαίνονται

casino loutrakiou
redwell

Ο ορθολογισμός είναι η συνολική φιλοσοφική κατεύθυνση που αποδέχεται ως γνώμονα και αφετηρία της γνώσεως τη λογική σκέψη. Αυτό ακριβώς κάνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους αδερφούς Αγγελόπουλους την τελευταία διετία στον Ολυμπιακό...

Με αφετηρία τη λογική σκέψη που οδηγεί στη γνώση, ο Coach-B όντας πλέον πολύπειρος και με τεράστιες γνώσεις για το άθλημα, χτίζει ένα σύνολο που πραγματικά ανυπομονούμε να δούμε στο παρκέ.

Αρχικά πήρε κάποιους παίκτες με τον Σλούκα ως σημαντικότερο "γρανάζι", ακολούθως έχοντας τον κορμό προσέθεσε μόνο ποιότητα με Φαλ, Γουόκαπ και Ντόρσεϊ και πλέον δίνει και... βάθος.

Με Μπλακ, Μπολομπόι, Πίτερς και Κάναν αντί Ντόρσεϊ, συν τον πολλά υποσχόμενο Πάπας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στόχευσε 100% στο να κλείσει όχι... τρύπες αλλά και τις ρωγμές στο ρόστερ.

Ακόμα είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε αλλά αυτός ο ορθολογισμός στα πάντα όσον αφορά το σχεδιασμό και την υλοποίηση αυτού ενόψει της σεζόν 2022-23 έχει τρελάνει τους φίλους της ομάδας, μια... τρέλα που ενισχύεται και από τα πρώτα δείγματα στα φιλικά.

Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί η χρονιά, ξέρω όμως ότι ο κορυφαίος τεχνικός της Ευρωλίγκας 2021-22, έκανε το καλύτερο δυνατό για να ενισχυθεί ουσιαστικά η ομάδα και να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη. Και είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιαστεί. Το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι το... ταβάνι της ή μήπως δεν έχει ταβάνι;

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

8 σχόλια

  • gp77
    gp77 Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 09:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @7footer σεβαστή η άποψη σου όμως πρέπει να σκεφτείς κάτω από ποιες παραμέτρους αποκτήθηκαν αυτοί οι παίχτες. Πέρα από τον Τζένκινς που πραγματικά ήταν άτυχη επιλογή ας δούμε τους άλλους τρεις. Χάρισον την χρονιά πριν έρθει είχε γύρω στους 15 πόντους μέσο όρο, σε κατώτερη διοργάνωση όμως, είχε καλή σωματοδομή είχε δείξει εξαιρετικά δείγματα στο σουτ και ήταν σε μια ηλικία που φαινόταν έτοιμος για το step up. Εξάλλου είχαν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες Ευρωλίγκας πριν καταλήξει σε εμάς. Ότι δεν απέδωσε ήταν κυρίως προσωπικό του ψυχολογικό θέμα.
    Μάρτιν τον μισό πρώτο του χρόνο πριν τραυματιστεί είχε δείξει εξαιρετικά στοιχεία κυρίως επιθετικά και σε πολλά παιχνίδια ήταν ο καλύτερος μας παίχτης, ενώ συνεργαζόταν πολύ καλά με τον Σλούκα. Όλοι πίστεψαν ότι στη δεύτερη χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερος, άσχετα πως εξελίχθηκαν τα πράγματα εξαιτίας των τραυματισμών του.
    Έλλις επίσης όταν ήρθε στα μέσα της πρώτης χρονιάς του κόουτς έδειξε πολύ καλά στοιχεία και φαινόταν να μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του mobile ψηλού. Στη δική του περίπτωση το λάθος ήταν πως τον πλάκωσαν στα βάρη για να μπορεί να ματσάρει ψηλότερους αντιπάλους, ελλείψει 7-footer εκείνη την σεζόν, και έχασε μεγάλο μέρος της ευκινησίας και της αθλητικότητας του.
    Για τον Ζαν-Σαρλ ίσως θυμάσαι ότι έχω γράψει πολλές φορές πως ο παίχτης ήταν καλύτερος από αυτό που βλέπαμε στο γήπεδο. Σαν καθαρό 4 μπορούσε να δώσει αξιόπιστες λύσεις. Η λάθος χρησιμοποίηση του όμως και η εμμονή του κόουτς να τον χρησιμοποιεί στο 5 δεν του επέτρεψαν να αποδώσει τα μέγιστα.
    Αυτά τα γράφω όχι για να δικαιολογήσω τον κόουτς απλά για να δείξω ότι όλοι τους ήταν αξιόλογοι παίχτες, οι οποίοι ο καθένας για τους λόγους του δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Δεν ήταν για παράδειγμα Τσέρι.
    Όλοι οι προπονητές κάνουν είτε λάθη διαχείρισης είτε λάθη επιλογών. Το θέμα είναι να τα καταλαβαίνεις να τα αποδέχεσαι και να τα διορθώνεις. Και ο κόουτς, όπως και όλος ο μπασκετικός οργανισμός τα τελευταία δύο χρόνια κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

  • 7footer
    7footer Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 01:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν γίνεται αναφορά στα δύο χρόνια πρέπει να επισημάνουμε και τις επιλογές του Τζένκινς του Χάρισον του Έλλις του Μάρτιν του ΖανΣαρλ .
    Επιλογές του Μπαρτζώκα που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στη 12η θέση, τη χειρότερη στην ιστορία του στην Ευρωλίγκα.
    Ορθολογισμός υπήρξε την περσινή χρονιά που πήρε απόφαση ο Μπαρτζώκας ότι δεν έχει "μάτι", έδιωξε ως αποτυχημένους αυτούς που ο ίδιος επέλεξε και έφερε στη ομάδα παίχτες που έχουν ανακαλύψει άλλοι προπονητές και έπαιζαν ήδη στη Ευρωλίγκα.
    Και ευτυχώς φέτος συνεχίζει στο ίδιο στυλ. Να μην εμπιστεύεται το μάτι του και να φέρνει στην ομάδα πετυχημένους παίχτες σε άλλες ομάδες.
    Παρόλαυτα ο Κανααν είναι κακή επιλογή. Σίγουρα όμως καλύτερη από Χάρισον και Τζένκινς.
    Σε ό,τι αφορά τον Πάπας μακάρι να ανακαλύψει ο Μπαρτζώκας ένα γκαρντ. Έχει να το κάνει από το 2010 στο Μαρούσι με τον Τζαμον Λούκας.

  • Φριζενμπίχλερ 53
    Φριζενμπίχλερ 53 Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Σαν τα μπλε αστεράκια δηλαδή : ενώ έχεις τον Κορεάτη και τον Καμερουνέζο, πας να αποκτήσεις και τον Κασάμι.
    Πώς αλλιώς θα ικανοποιήσεις τους πανηγυρτζήδες, που χειροκροτούν ακόμα και στην κατηφόρα του συλλόγου ;
    Ποιος ορθολογισμός τώρα, και κουραφέξαλα ;
    Εμείς θέλουμε "όλε-όλε" και βεγγαλικά, για να γεμίζει κάπνα το γήπεδο.

  • ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
    ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 18:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟ REDGOAL ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ.ΒΛΈΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΠΙΆΝΕΙ ΘΛΙΨΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ.ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΣΤΟ ΜΠΆΣΚΕΤ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ.

  •    Vamos
    Vamos Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 18:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρόεδροι που σέβονται το κόσμο την ιστορία της ομάδας και δεν κοροϊδεύουν. Με λίγα έσοδα έχουν την ομάδα εκει που της αξίζει.
    Καλά που υπάρχουν και αυτοί και θα βλέπουμε τουλαχιστον μπάσκετ

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα βγάζει υγεία σε κάθε γωνιά του παρκέ. Να χουμε χίλια μάτια να την χορτάσουμε και φέτος!

  • Argybald 7
    Argybald 7 Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν άλλαζε τον Εισι ίσως παίρναμε ευρωλιγκα

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 14:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Έγινε ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει... Φαντάζομαι. Από κει κ πέρα στήριξη και ότι είναι να γίνει ας γίνει.
    Η επιτυχία δεν έχει συμβαιο που την υπογράφεις.
    Το σίγουρο είναι ένα. Ότι έχουμε δει κινήσεις σωστές που τουλάχιστον σου δείχνουν ότι υπήρξε η διάθεση για να δυναμώσει το ροστερ η έστω να παραμεινει δυνατό όπως παρουσιάστηκε τη προηγούμενη σεζόν.
    Βλέπεις και καλούς παίχτες να έρχονται και έξυπνες προσθήκες σαν του Παπας.
    Σε αντίθεση με το. Ποδόσφαιρο που γίνονται κινήσεις απλά για κράχτες των διάρκειας ανούσιες.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...