roumeliotis

lentiamo

Προτάθηκε και αρέσει ο Ράτσιτς (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτη για τη μεσαία γραμμή και δη αμυντικό-κεντρικό μέσο με την επικείμενη πώληση του Μαντί Καμαρά και ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί και γνωρίζει καλά ο Κάρλος Κορμπεράν είναι και ο Ούρος Ράτσιτς της Βαλένθια.

Ο 25χρονος Σέρβος διεθνής δεν βρίσκει χρόνο στις "νυχτερίδες" καθώς δεν έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Τζενάρο Γκατούζο και έχει προταθεί στους Πειραιώτες από τον ατζέντη του Ιγκόρ Γκλούσεβιτς με ετήσιο δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός-κεντρικός μέσος (σ.σ. 1.93μ.) ανήκει στη Βαλένθια από το 2018 όταν και μετακόμισε στο Μεστάγια έναντι 2.200.000 ευρώ από τον Ερυθρό Αστέρα.

Με τις "νυχτερίδες" έχει 70 ματς με 2 γκολ και 2 ασίστ, ενώ την σεζόν 2019-2020 που έπαξε δανεικός στη Φαμαλικάο είχε 39 ματς με 3 γκολ και 2 ασίστ και το πρώτο εξάμηνο του 2019 που ήταν πάλι δανεικος αυτή τη φορά στην Τενερίφη είχε 16 ματς, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Είναι 8 φορές διεθνής με τη Σερβία και η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέρχεται στα 7.000.000 ευρώ. 

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

VIDEO

Προβολή Αρχείου RG AGENT

17 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 14:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα το πω κι ας με κράξετε . Κανονικα η ομάδα πρέπει να πάρει κι αυτον και τον Μορλάνς και να πουλήσει τον Εμβιλα και τον Αγκιμπού !!!!! Ο Εμβιλα όσο κι αν σας αρέσει δεν κάνει την διαφορα ούτε αμυντικα ούτε επιθετικα . Απλα μέσα στις μετριότητες που έχουμε ήταν ο μόνος που μπορούσε να κάνει μια σαραντάρα μπαλια . Αλλα εκτος αυτο τιποτα άλλο . Ουτε μπάλα κουβαλάει , ούτε ανασταλτικα είναι σκύλος , ούτε κάθετο παιχνιδι έχει .
    Πρώτον ο Ρασιτς είναι μεγαλη παιχταρα . Και δευτερον τώρα που έχει αλλαξει ο προπονητης και έχει μια διαφορετικη φιλοσοφία , οι περισότεροι παίχτες δεν κάνουνε πλέον . Τώρα θές παίχτες με αντήληψη , να μπορουν να παίξουν την μπάλα με μια επαφη , να κουβαλήσουν μπάλες και να είναι και αποτελεσματικοι ανασταλτικα.
    Δηλαδη Δηλαδη Εμβιλα-Μαντι και Αγκιμπου Ραντζέλοβις γίοκ !!! Κριμα που δεν έχει τον Σουρλη να τον δουλέψει ο Καλίδης .
    Αν έρθουν αυτοι οι δύο παιχτες χαλάλι οι υπομονη . Γενικα έχουν ακουστεί πολυ καλοι παίχτες που όμως είναι ακριβοι . Αν γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και στα μεγάλα συμβόλαια και έρθουν άλλα μεγάλα συμβόλαια. θα είναι κίνησ μάτ .
    Μανωλας-Παπασταθόπουλος-Εμβιλα_Αγκιμπού-Κούντε-Γκάρυ-Αραμπί-Χασαν-Ρεαμτσούκ ( και του Βρσάλικο να λυθει ακόμα καλύτερα ) . 9 παίχτες με συμβόλαια συνολικα καμια 10 εκατομύρια . και φέρνεις Αμαβί-Σιντιμπε-Μορλάνς-Ρατσίς-Γιανουζάϊ και Ουνας . 6 παίχταράδες με λίγο παραπάνω απο τα προηγούμεναμ συμβόλαια μπορει και τα ιδια .
    Και μένεις βέβαια χωρις δεκάρι αλλα με τόσες απειλες απο τα άκρα και το κέντρο , μπαλώνετε η δουλεια με Ζιγκερναγκελ και Φορτύνη .

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 11:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν κάνει, πρέπει από 33 plus, ελεύθερος ή δανεικός.

  • Aλέξης
    Aλέξης Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 23:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ακούγεται ότι μιλάνε για τον Μορλάνες που πρώτη φορά τον ακούω και δεν έχω ιδέα τί παίκτης είναι. Τον Ρατσιτς τον έχω δει και είναι όντως καλός παίκτης. Γνωρίζεται αν είναι πιο κοντά κάποιος από τους δύο? Φαντάζομαι μάλλον ο πρώτος εφόσον είναι πιο προσιτή επιλογή και πάντα κοιτάμε την τσέπη μας και όχι την ομάδα.

    REDGOAL: Προτάθηκαν και οι δυο γιατί δεν υπολογίζονται στις ομάδες τους. Αμφότεροι προσιτοί οικονομικά. Θα δείξει

  • BD7
    BD7 Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 22:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Uros Racic πουλεν στο FM τον είχα πάρει το 2016 όταν ήταν 19 και το παλικάρι ήταν πανταχού παρών. Ακόμα μια "αποκάλυψη" του συγκεκριμένου παιχνιδιού γιατι και στην πραγματικότητα έχει κάνει μια αξιοζήλευτη πορεία.
    Αν βγει και όπως στο...FM (και έρθει βέβαια) προβλέπω να λύνουμε το θέμα του 6αριου.
    Βέβαια κάπου διαβάζω για έναν Ισπανό που προκρίνεται ...για να δούμε.

  • Giannis
    Giannis Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 21:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί έχω μια αίσθηση ότι θα έρθει ο Λούκα ?

    RedGoal γνώμη ?

    REDGOAL: Φίλε έχει 500 παίκτες στον πλανήτη να φέρεις. Γιατί να ασχολείσαι με ξεζουμισμένους 32+ ετών παίκτες; Δεν το καταλαβαίνουμε αυτό. Πριν από μια διετία σου πρότειναν τον Γκίδο Ροντρίγκες με 3.500.000 ευρώ αλλά δεν ασχολήθηκες καν. Πήγε στη Μπετις και τώρα έχει αξία 25.000.000 ευρώ. Το ίδιο με Σάντος Μπορέ που σου τον έδιναν ελεύθερο με 3.000.000 ευρώ το χρόνο μαζί με τα μπόνους και πάλι δεν ασχολήθηκες ποτέ. Έχει ενα κάρο παίκτες φίλε. Αν δεν ασχολείσαι γιατί δεν είναι του Μέντες και του Ενροτό ή όποιου άλλου συνεργάζεται η ΠΑΕ και η Νότιγχαμ, θα χάνεις παιχταράδες

  • ΣΚΑΙ 13 SDNA  ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 20:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι καλος παικτης με γεματες συμμετοχες.Και εφοσον τα κσταφερνει με τους δαιμονιους ταχυτατους μεσοεπιθετικους της Ισπανικης Λιγκας,τα καταφερνει πσντού.Αυτα όσον αφορσ τη ταχυτητα Επισης το καλό είναι οτι μπορει να παιξει κσι στοπερ.Για να ερθει ομως πρεπει να πεσει χρημα

  • Gino7
    Gino7 Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 20:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι θηρίο κ νομίζω ότι δίνοντας ανάσες κ στον έμβιλα θβπαιξει πιο ποιοτικά κ ο Γάλλος..γενικά φαίνεται για το ύψος του να έχει καλή τεχνική κ θα βοηθήσει κ σε στημένες μπάλες...μακριά να έρθει...

  • ache
    ache Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 20:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @Γιωργος Πετρουπολη
    Κόψε κάτι ρε φίλε, τον Μιλιβογιεβιτς τον ξέχασες;

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 19:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Deathstroke 7
    Σιγουρα ειναι αργος,γιατι αν ηταν και γρηγορος θα ηταν σε αλλες πολιτειες.
    Το θεμα ειναι εχει την ποδοσφαιρικη ευφυια να διαβαζει το παιχνιδι και να παιρνει θεσεις στον χωρο που θα κρυβουν την ελλειψη ταχυτητας του?Θα εχει φυσικη καταστασταση τετοια που με την οποια λιγη ταχυτητα εχει να κινειται και να καλυτει ακαταπαυστα παικτες και χωρους?
    Ολοι θελουμε γρηγορο 6αρι και το λεμε,μονο που τα γρηγορα εξαρια που ξερουν και μπαλα σπανιζουν και κοστιζουν.
    Αλλωστε απο ποτε ο Ολυμπιακος εχει να παιξει με γρηγορο εξαρι?Απο την εποχη του Κουσουλακη και μετα του Καρεμπε.
    Τσαλουχιδης στα πετρινα αργος,Πουρσανιδης αρχικα επι Κοκκαλη το ιδιο,ακομη και ο μεγας Τουρε αργος ηταν απλα ειχε διασκελισμο,μετα Μοντεστο,Ορμπαιθ αυτος και αν ηταν αργος,ακομη και ο Γκιγιερμε δεν ηταν γρηγορος.Εμβιλα και αυτος αργος.Ολοι τους ομως ηξεραν μπαλα και ειχε προτιμηθει αυτο απο να επιλεγαμε γρηγορους αλλα αμπαλους..Ειχαμε και ενα γρηγορο που τον βριζαμε για την αμπαλοσυνη του ,τον Γιαννη τον Μανιατη.
    Εδω ειχαμε για αντιΕμβιλα τον ..Κανε,που ηταν και κοντος και αργος και αμπαλος.

  • Σπύρος οσφπ
    Σπύρος οσφπ Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 19:11 Σύνδεσμος σχολίου

    για 6αρι , και για ελληνοποίηση , παίρνεις σιωπη και τέλος! πηξαμε από στοιχήματα πια!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...