roumeliotis

leptokariopoulos

Ξέσκισμα... ξανά η Λάρισα σε ΠΑΟ 74-62

casino loutrakiou
redwell

Για... πλάκα η Λάρισα "φάπωσε" ξανά τον Παναθηναϊκό με 74-62 και έκανε το 2-2 στη σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ με το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό κόντρα στον Θρύλο να κρίνεται στο Game-5 στο ΟΑΚΑ.

Η πλάκα της όλης φάσης; Ο Παναθηναϊκός "κλαίει" για τη διαιτησία ότι και καλά τον... εσφαξε και γι' αυτό δεν κερδισε τον Μούντι, τον Τσαϊρέλη και τον Κρουμπάλι. Ζούμε επικές στιγμές άφθονου γέλιου με τον "Πάπι" και την τρελοπαρέα του...

Με... ενορχηστρωτή της επίθεσης τον Μούντι, η Λάρισα αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό, ξεφεύγοντας με 10-4 στο 5΄ και 17-6 στο 7΄, κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο +8 (19-11). 

Η άμυνα των «πράσινων» κράτησε στη δεύτερη περίοδο τους Θεσσαλούς στους 10 πόντους και με τους Κασελάκη, Μέικον και Παπαπέτρου μπροστάρηδες της επίθεσης, το «τριφύλλι» απάντησε με επιμέρους σκορ 10-19, προσπερνώντας στο τέλος του ημιχρόνου (29-30). 

Μάχη σώμα με σώμα έγινε στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου, μέχρι να βρει ρυθμό από τα 6.75 ο Ζάρας, ο οποίος με δύο κολλητά τρίποντα έδωσε αέρα στην ομάδα του, παραδίδοντας τη σκυτάλη του σκοραρίσματος στον Χάντσον, διαμορφώνοντας το 51-45 στο 28΄ από τη γραμμή των βολών.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έκλεισε το δεκάλεπτο σε απόσταση αναπνοής και αποφασισμένος για νέα ανατροπή (52-50). Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 24΄ η Λάρισα έχασε τον Μάριτς, ο οποίος υπέπεσε στο τέταρτο φάουλ του, διαμαρτυρήθηκε, δέχθηκε τεχνική ποινή και αποχώρησε. 

Στην τέταρτη περίοδο, ο Κασελάκης χάρισε και πάλι το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό (52-53), ενώ ο Νέντοβιτς έγραψε το 54-59. Και πάλι όμως οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τη διαφορά.

Ο Παπαπέτρου αποχώρησε με πέντε φάουλ στο 33΄, ο Ζάρας ισοφάρισε σε 61-61 στο 34΄, ενώ με την αστοχία να έχει εγκατασταθεί στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, ο Κρουμπάλι διαμόρφωσε το 66-62 στο 37΄.

Με τους Παπαπέτρου, Γουάιτ, Παπαγιάννη εκτός αγώνα με 5 φάουλ, ο Παναθηναϊκός δεν είχε δυνάμεις για νέα ανατροπή, με τη Λάρισα να παίρνει τη νίκη και να ελπίζει σε νέο θαύμα στο ΟΑΚΑ, στο Game 5.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-11, 29-30, 52-50, 74-62

ΛΑΡΙΣΑ (Τακιανός): Κρουμπάλι 12 (4/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 4/12 βολές, 16 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο), Καράμπελας 1, Μπέρζινς 2, Μάριτς 6 (6 ριμπάουντ), Μούντι 13 (4/9 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2/3 βολές, 7 ασίστ, 4 κλεψίματα), Χάντσον 10 (2/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 3/4 βολές, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 5 κλεψίματα), Ζάρας 17 (2/3 δίποντα, 4/6 βολές, 1/1 βολή), Παπαντωνίου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Βόβορας): Σίβα 2, Παπαγιάννης 3 (1/5 δίποντα, 1/4 βολές, 10 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), Παπαπέτρου 11 (3/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/4 βολές), Γουάιτ 4 (2/6 σουτ), Νέντοβιτς 11 (3/10 σουτ), Μέικον 13 (4/7 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2/3 βολές), Μποχωρίδης, Κασελάκης 9 (1), Έβανς 5, Σαντ-Ρος 4 (1/5 σουτ)

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

26 σχόλια

  • ΠΑΝΟΣ ΜΑΝΟΥΣΙΟΣ
    ΠΑΝΟΣ ΜΑΝΟΥΣΙΟΣ Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 21:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι συγκεντρωμένος πάρα πολύ,γιατί προσπαθούν οι βαζελοι να κάνουν
    διάφορα τρικ για να πάρουν το πρωτάθλημα.πρεπει να δώσουμε και τη ψυχή μας για να πάρουμε το πρωτάθλημα!!!ο Μπαρτζώκας πρέπει να είναι υποψιασμένος και να έχει τους παίκτες σε εγρήγορση.ειμαστε η καλύτερη ομάδα φέτος αλλά πρέπει να το δείξουμε και στους τελικούς!!!

  • Johnker7
    Johnker7 Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 10:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Την περιπτωση ολα αυτα να τα κανουν επιτηδες για να δικαιολογησουν δικο μας σφαξιμο στους τελικους ,το χει σκεφτει κανενας?Γιατι αν νομιζετε οτι ξαφνικα εχασε τη διαιτησια ο βαζελος μαλλον ειστε εκτος τοπου κ χρονου....

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 10:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Σίγουρα από την μία προκαλεί ικανοποίηση η χθεσινοβραδινή κατάσταση αλλά από την άλλη ας έχουμε στο μυαλό μας πως κατά πάσα πιθανότητα όλα είναι φτιαχτά. Και η απόδοση του Παναθηναικού και οι τσαμπουκάδες και τα παράπονα στο τέλος. Όπως σωστά γράφουν και άλλα παιδιά απλά δημιουργούν κλίμα για τους τελικούς. Ίσως να παίζουν καθυστερήσεις. Αν ξεκινούσαν την Τετάρτη οι τελικοί με την κατάσταση που έδειξε να είναι ο Ολυμπιακός δεν νομίζω να είχαν τύχει. Άσε σου λέει να περάσουν άλλες δύο μέρες και μια εβδομάδα από το τελευταίο τους παιχνίδι μήπως και χάσουν λίγο τον ρυθμό τους.
    Επίσης στους τελικούς άσχετα ποιον θα έχουν στον πάγκο το κοουτσάρισμα θα το κάνει ο Πεδούλας. Δεν ήταν τυχαία η απόκτηση του πριν τα play off. Εφόσον φέτος τους έχεις κερδίσει όπως θέλεις το μόνο που τους έχει μείνει είναι ο ψυχολογικός πόλεμος. Έφεραν τον Βόβορα που τον είχαν διώξει πέρυσι ως άχρηστο επειδή κέρδισε μια φορά πέρυσι μέσα στο ΣΕΦ, έφεραν τον Πεδουλάκη επειδή είχε πάρει το πρωτάθλημα του 13' με την δικαιολογία ότι θα τους φτιάξει και καλά ομάδα. Με τον Λι βασικό και τον Αγραβάνη θα τους κάνει ομάδα;
    Συγκέντρωση και ψυχραιμία από την ομάδα και όλα θα πάνε καλά. Πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι. Ας αφήσουμε τις κατοστάρες και τους είκοσι πόντους διαφορά. Το βασικό είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα έστω και με τρεις νίκες στον πόντο.

  • sharyano
    sharyano Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 09:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα έλεγα να δούμε την κατάσταση ψύχραιμα και χωρίς υπέρμετρο ενθουσιασμό, για να μην κινδυνεύσουμε να την πατήσουμε. Προφανώς, η εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηηναϊκός και οι αστείες δικαιολογίες που προβάλλουν, προκαλεί μια ικανοποίηση και ένα αίσθημα δικαίωσης για όσα περάσαμε, όμως, ακόμα το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και οι παγίδες είναι μπροστά μας. Όπως έγραψε πολύ σωστά κάποιος φίλος, δεν αποκλείεται όλο αυτό να είναι τερτίπια για να προετοιμάσουν το κλίμα στους τελικούς. Παλιά τεχνική κλάψας και μίρλας για να τους "'σεβαστούν". Τα έκανε και ο Ιτούδης με την ΤΣΣΚΑ αυτά πριν τα Φ4. Μην ξεχνάμε ότι το σύστημα άλλαξε κεφάλι, αλλά οι ρίζες του είναι βαθιές ακόμα. Όλη τη χρονιά η διαιτησία μας έχει πάει κι εμάς πριονοκορδέλα, απλώς έχουμε την ευλογία φέτος η ομάδα να βγάζει υγεία σε όλα τα επίπεδα και δεν μάσησε πουθενά. Τα δόντια τους, όμως, τα έχουν δείξει πολλάκις και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.
    Οι τελικοί είναι μια άλλη ιστορία. Θα βάλουν στο παιχνίδι τον κόσμο, θα παίξει τρομοκρατία και τραμπουκισμοί στους διαιτητές, θα παίξει παρασκήνιο και γνωστές μέθοδοι για να χαλάσουν το μυαλό μας - που παλαιότερα, ας το παραδεχτούμε, τσιμπούσαμε κι εμείς σαν χάνοι, αλλά πλέον δεν φαίνεται να την πατάμε - θα βγάλουν κι αυτοί τον μπασκετικό εγωισμό που έχουν, θα παίξουν ανταρτοπόλεμο, θα προσπαθήσουν να τα κάνουν ροντέο κι αν μας βρουν μπόσικους, δεν είναι και πολύ να μας κάνουν καμιά λαδιά. Ο δικός μας υπέρμετρος ενθουσιασμός ως φίλαθλοι, καλό θα ήταν να μην επηρεάσει την ομάδα.
    Φέτος υπάρχει πλήρης σοβαρότητα και συνειδητοποίηση της κατάστασης και θεωρώ ότι θα πάμε μετρημένοι, μελετημένοι και αποφασισμένοι, όπως σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Για σκούπες και 100ρες κλπ, θα κρατήσω μικρό καλάθι, τόσο για το γούρι, όσο κυρίως γιατί τα ματάκια μας έχουν δει... κι αν έχουν δει. Αν η ομάδα είναι υγιής και δεν χάσει το μυαλό της, δεν μπορώ να σκεφτώ τρόπο που δεν θα κάνει δώρο στον μεγάλο Γιώργο Πρίντεζη το τέλος της καριέρας που του αξίζει. Όλα τα άλλα στο παρκέ. Καλά να είμαστε και σε δυο βδομάδες θα ξέρουμε!
    ΥΓ: Αν είναι να κάνω μια εκτίμηση, θα προέβλεπα ότι την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ θα πέσει ξύλο της αρκούδας από το πρώτο δευτερόλεπτο, τρομοκρατία φουλ και σφάξιμο χωρίς έλεος και η Λάρισα - που του χρόνου μπορεί και να μην υπάρχει σαν ομάδα, μην το ξεχνάμε αυτό - θα χάσει με 40 πόντους, που τόλμησε να σηκώσει κεφάλι. Και αυτό θα είναι ένα μεγάλο ψυχολογικό boost στον Παναθηναϊκό, ο γνωστός περιγράφτης της ΕΡΤ θα θριαμβολογεί για την ετοιμότητα για τους τελικούς, το υπόλοιπο σύστημα θα κάνει τη δουλειά για να δημιουργήσει ¨"ισορροπία" δυνάμεων κλπ Εμείς θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Γήπεδο καμίνι, στήριξη από το πρώτο δευτερόλεπτο, αν κάπου στραβώσει το πράγμα, υπομονή και ψυχραιμία και τα άλλα θα τα αναλάβει ο Μπαρτζώκας και οι παίκτες.
    ΥΓ2: Μέσα στο παραλήρημα όλων των πράσινων "αδικημένων" ξεχωρίζω με ενδιαφέρον αποστροφές του λόγου τους που αναφέρουν φράσεις, όπως "νέο καθεστώς", "χαλίφης στη θέση του χαλίφη" κλπ. Ουσιαστικά παραδέχονται ότι υπήρχε προηγούμενο καθεστώς και χαλίφης, αλλά κατά τα άλλα ο καλύτερος πάντα κερδίζει κλπ κλπ. Για μένα η μεγαλύτερη απόλαυση δεν είναι να τους τσιγκλάμε, αλλά να το απολαμβάνουμε ήρεμα και με απάθεια. Φίλοι μου τρελαμένοι βάζελοι, μόνοι τους έχουν σαλτάρει που δεν μπήκα καν στη διαδικασία να τους στείλω ένα ειρωνικό σχόλιο για την κατάντια τους. Τρώγονται μόνοι τους με τα ρούχα τους. Γιατί βαθιά μέσα τους ξέρουν. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τόσα χρόνια πίκρας και υπομονής.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 08:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα κατάφεραν οι Αγγελόπουλοι...η αλλαγή που υποσχέθηκαν πού ήταν???πού ήταν οι ξένοι διαιτητές???απλά ένα αίσχος και όλα τα σφυρίγματα σε βάρος του Παναθηναϊκού...

    ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΦΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Η ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ.

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ
    ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ

    Ο ΠΑΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ(;)ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ Θ.Γ. ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΊΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΕ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΑΠΑΝ ΚΑΝ

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 02:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιωργος 7 όταν εσύ πήγαινες κάποιοι εδώ στο rg είχαμε γυρίσει, είχαμε αναψει τσιγάρο και τα είχαμε γράψει καιρό τώρα. Τα ξέρουμε αγορίνα μου. Χαβαλέ κάνουμε

    φωτης βλαχοπουλος
    Ισχύει. Το βαζελοσύστημα δεν έχει ξηλωθεί. Δες πόνο που βγάζουν στα μμα, ούτε έτοιμα να τα είχαν.

  • Φαραώ Αχενατον
    Φαραώ Αχενατον Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 01:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Τους καταδιναστευσαν και οι τυροκομοι του κάμπου.
    Δίκαια και αντρίκια.
    Και ο νάνος ταχυδακτυλουργός μακρυμάλλης τους τηγάνισε και ο ψηλόλιγνος λιγερος καμπονεζος τους τσιρτσιρισε στον πάτο της κατσαρόλας του κλειστού που έβραζε χωρίς κλιματισμό.
    Τους έφταιγε το air condition...
    Και βγαλαν τα σακάκια από την ζέστη και κατέβασαν και τα σωβρακα.
    Και οι τρεις μαθητευόμενοι μάγοι που πήραν προαγωγή νύχτα για να γίνουν αρχιπαπατζηδες στην Ομόνοια.
    Έναν προπονητή έδιωξαν, τέσσερις πήραν για αντικατάσταση και σουλατσαρουν όλοι μαζί ορθιοι στον πάγκο και δίνουν διαταγές στην διμοιρία των μισθοφόρων Γιοταδων και των Καψιμιτζιδων, που διευθύνουν.
    Και εξεράγη η γιουγκοσλαβα ντίβα επειδή ο πιτσιρικάς τόλμησε να την παίξει άμυνα. Θέλει να μην τον ακουμπάει κανένας αυτόν μην και ξανασακατευτει, ο αρρώστιαρης.
    Και τον σιγονταρε και ο μουσχαρος ο Κασελακης.
    Και ορμισε απάνω στον εικοσάχρονο Καράμπελα αλλόφρων ο πολεμοχαρής βορβοβος να του κάνει και αυτός μπουλινγκ μαζί με τα άλλα δύο παληκάρια του.
    Και έφυγε μαύρος από το ξύλο, μέχρι και ο Λαρισαίος μάνατζερ τον καρπαζωσε τον βορβορο και ας γυαλίζε το μάτι του.
    Θλίψης...
    Μικροτις στο μεγαλείο της....
    Όλα αυτά επειδή έχασαν.
    Ούτε μπράβο στον άξιο αντίπαλο δεν είπαν οι κομπλεξες...
    Θα καουν στο τυρόγαλο όπως και να έχει.
    Έτσι ή αλλιώς.
    Οι προστάτες τους εξέπεσαν.
    Είναι μοιραίο.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 00:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ω ρε κομπλεξ μερικοί μερικοί. Η ομάδα μας δε φωνάζει για τους τελικούς που χάσαμε από καλύτερο βαζελο, γιατί υπάρχουν τέτοιες χρονιές, φωνάζει για τις χρονιές που ήμασταν καλύτεροι και μας το έκλεψαν. Φέτος η αγωνιστική διαφορά της ομάδας μας από το πράσινο τσίρκο είναι πρωτοφανής και δε προκαλεί κανένα αίσθημα εκδίκησης. Θα ρεφάρουμε μόνο με πρωτάθλημα τις χρονιές που θα ελπίζουν αλλά θα το χάνουν μέσα από τα χέρια τους. Φέτος ούτε οι ίδιοι δε το πιστεύουν και η χαρά από την νίκη τους τον Δεκέμβρη τους είναι αρκετή. Πάμε να τους σκουπίσουμε για να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα το πρωτάθλημα παρωδία.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 00:08 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Γιώργος 7
    Φίλε.... εδώ που είμαστε ΟΤΙ κι αν κάνει ο βάζελος δε γλυτώνει. Δεν είναι 1ο μεταξύ μας ματς της σεζόν που δεν πολυγνωριζόμασταν, που ήμασταν ψιλοαδιάφοροι γιατί είχαμε ματς φωτιά στην Ευρωλίγκα και πάλι έπρεπε να γίνουν σημεία και τέρατα για να το χάσουμε. Εδώ μιλάς ότι έχουμε παίξει ήδη 5 ματς και τον ξέρουμε απ' έξω κι ανακατωτά το βάζελο. Το γράφω καιρό τώρα ότι κανονικά η σειρά είναι για σκούπα και τπτ άλλο. Είμαστε φουλ φόρμα, δεν έχουμε πλέον Ευρωπαϊκά ματς για να κάνουμε εξοικονόμηση ενέργειας, θέλουμε το πρωτάθλημα κλπ κλπ. Τα παιχνίδια αυτά μόνο λόγω φανέλας και αν χρειαστεί και φέρ πλέι, δε θα πάνε στις διαφορές που πήγαν τα ματς με τον Προμηθέα.

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 00:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρόμπες...
    Στο ίδιο γήπεδο έπαιζαν. Αν κέρδιζαν αυτοί δε θα Μίλαγε κανένας Παπαπετρου. Τώρα τους πήρε ο πόνος...
    Τόσα χρόνια γιατί δεν βγήκαν να μιλησουν? Γιατί κέρδιζαν και τα είχαν όλα τακτοποιημενα?
    Τώρα που ζορισαν τα πράγματα απέκτησαν λαλιά???
    Ξεσκισμα μέχρι χωρίς τέλος θέλουν...
    Μέχρι να διαλυθούν...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...