roumeliotis

leptokariopoulos

Επιτακτική ανάγκη για αριστερό μπακ...

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος προχωρά στο μεταγραφικό παζάρι και κάνει τις κινήσεις του για την ενισχυση του ρόστερ και σίγουρα έχει ανάγκη από αρκετές προσθήκες καθώς υπάρχουν κενά που βγάζουν...μάτι για όσους έχουν την παραμικρή σχέση με το ποδόσφαιρο.

Ένα εξ αυτών είναι και στο αριατερό άκρο της άμυνας καθώς ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι καλός, χρυσός που λέμε και φιλότιμος αλλα απέχει "έτη φωτός" από αυτό που απαιτεί η θέση με τον τρόπο που παίζει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Για να ρολάρει το σύστημα του Πορτογάλου χρειάζεται ακραία φουλ μπακ με ενεργότατη συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι. Για να μην τα πολυλογώ, έναν Τσιμίκα ή για τους παλαιότερους έναν... Γεωργάτο.

Παίκτες δηλαδή που και να αμύνονται αλλά να ξέρουν να κάνουν και μια ντρίπλα και να δώσουν και 10 ασίστ αλλά κυρίως να βγάζουν τη μπάλα μπροστά συμμετέχοντας ενεργά στην ανάπτυξη καθ' ολη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ τι κάνει; Σκίζεται αμυντικά, παίζει με πάθος και ψυχή και σε μεγάλο βαθμό ανταποκρίνεται, αλλά η συμμετοχή του επιθετικά είναι εντελώς ανύπαρκτη. Μηδέν, ζέρο, νάδα...

Δεν βγάζει μια σέντρα, δεν περνάει μια διαγώνια πάσα ή έστω να παίξει ταχύτατα το ένα δυο για να δημιουργήσει ρήγμα στην αντίπαλη άμυνα. Μην σας κουράζω, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ για τον τρόπο παιχνιδιού του Πέδρο Μαρτίνς, απλά δεν κάνει. Όπως και ο Κένι Λαλά και κάθε ακραίος μπακ χωρίς συμμετοχή επιθετικά.

Γιατί η ομάδα ήταν τόσο χάλια φέτος και βαριόσουνα να τη βλέπεις; Γιατί επαιζε χωρίς ακραία φουλ μπακ και χωρίς δεκάρι. Τρεις σημαντικότατους δημιουργικούς άξονες τους είχε βγάλει νοκ άουτ με τον λάθος μεταγραφικό σχεδιασμό του περασμένου καλοκαιριού.

Για δεξί μπακ γίνονται κινήσεις με τον Βραζιλιάνο της Σίτι τον Γιάν Κόουτο να είναι μια δυνατή και πολύ καλή επιλογή. Για αριστερά δεν μαθαίνω ότι υπάρχει κινητικότητα και θεωρώ οτι είναι λάθος.

Εκτός και αν ποντάρει στο "χάρτι" που λέγεται Φώτης Κίτσος, το δουλέψει όλο το καλοκαίρι στην προετοιμασία και του δώσει φανέλα βασικού. Διαφορετικά, εγώ θα έπαιρνα και αριστερό μπακ εντεκαδάτο, ικανό να υποστηρίξει τον τρόπο παιχνιδιού του Πέδρο Μαρτίνς...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Pitbull

19 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 13:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο παιδια . Αν και το άρθρο είναι ανυπόγραφο , είναι ένα τέλειο άρθρο για να κατανοήσουν κι αυτοι που δεν τον είχαν καταλάβει ότι είναι διφορετικο πράγμα άν κάποιος παίχτης είναι καλός ή κακός αι διαφορετικο αν ταιριάζει στη φιλοσοφία ενος προπονητη και μιας ομάδας.
    Αν για παραδειγμα ο Ρεαμτσουκ ήταν στον πάοκ ή στα Γιάννενα θα έβγαίνε το καλύτερο μπάκ στο πρωτάθλημα , στον ολυμπιακο όμως είναι ανεπαρκής .
    Ειδικα για το ποδόσφαιρο του Μαρτινς και όλων των Πορτογάλων που βασίζουν την ανάπτυξη στη δημιουργεία υπεραριθμιών στα ΄ακρα και στο isolation των εξτρεμ . Τι να σου κάνει ο προπονητης όταν κατεβέρνεις την υπεραθμια στα άκρα κι ό άλλος δεν μπορει να βγάλει μια σέντρα ή μια ενέργεια και γυρναεί την μπάλα πίσω ? αρα πάει χαμένη η δημιουργία . Και τι να την κάνεις την απομόνωση αν το εξτρέμ σου δεν μπορει να ντριμπλάρει ούτε κόνο ?
    Απλα πράγματα . Η πρέπει να αλλάξει φιλοσοφία ο προπονητης ή πρέπει να πάρει παίχτες να μπορουν να ανταποκριθούν . Πάντως ο προπονητης όπως και οι παίχτες κρίνονται ανεπαρκεις
    Είναι σαν βγάζει ο Μπαρτζώκας συστήματα για να παίρνει ελεύθερα σουτ ο Γουόκάπ ( ασςχετα που έχει αναιβει τελευταία ) ή να προσπαθει την απομώνοση με τον Λαρεντζάκη . Και εμεις να λέμε ότι φταίνε οι παίχτες !!!!
    Αλλο ένα μπράβο στο site γιατι επιτέλους παίρνει θέση και είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε και να αναπαράγουμε τις σωστές ιδέες για την ομάδα μας και να βοηθήσουμε συνοπαδούς μας που έχουν πέσει στη μέγγενη των Α.Ρ.Δ που λέει κι ο Ζαραλίκας

  • ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
    ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 21:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΚΟΥΤΡΗ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ ΚΑΙ ΠΆΡΕΙ ΕΥΚΑΙΡΊΕΣ;ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΑΡΙΣΤΕΡΌ ΜΠΑΚ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΓΕΝΗΣ.

    REDGOAL: Φίλε δεν τον ήθελε ο Μαρτίνς. Δεν νομίζουμε να τον θέλει και τώρα

  • Nic
    Nic Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 19:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Και ομως.Ο ακατεργαστος με αυτον τον παικτη θα πορευτει και την νεα χρονια .Το ξαναγραψαμε .Απαξ και δεν τον σουταρε ,αλλη μια χρονια χαμενη με ποδοσφαιρο αντιποδοσφαιρο.Τυχερουληδες....πιεννες.

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 19:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΌΛΟΙ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ ΟΤΙ ΚΑΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣ (ΡΕΑΜΠΤΣΟΥΚ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΝΤΡΙΜΠΛΑΡΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΟΒΕΡΛΑΠ ΚΑΙ ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ .ΠΑΊΡΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΤΣΟ ΟΛΛΑΝΔΊΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΆ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΥΚΑΙΡΊΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΔΕΞΙΑ Ο ΚΟΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΓΡΗΓΟΡΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΑΡΓΟΚΑΡΟΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ .ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΌ ΧΑΦ ΠΟΥ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΑΝ ΦΕΡΕΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ .ΔΥΟ ΕΞΤΡΈΜ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΦΟΡ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 18:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλοι, μην στενοχωριέστε...
    Μια τρύπα στο νερό θα κάνουν πάλι στις μεταγραφές, αφού θα αποφασίσουν για παίκτες τα ίδια αποτυχημένα άτομα.
    Μόνο κατά λάθος θα κάνουν καλή μεταγραφή.
    Θα μου πείτε, πως το προεξοφλείς ότι θα έρθουν πάλι άμπαλοι;
    Aπλώς, το πήρα απόφαση, για να μην στενοχωριέμαι.
    Πάλι μια νέα Λουντογκόρετς θα βρεθεί, για να πάρει την ταυτότητα του '' τα έχω χαμένα'' υπερτιμημένου προπονητή.
    Μετά, δεν την γλυτώνει δεύτερη φορά, θα φύγει , αλλά το πουλάκι θα έχει πετάξει πάλι...

  • Ολυμπιακός
    Ολυμπιακός Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 18:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Απαράδεκτο να μην αποκτηθεί αριστερός μπακ.. Ο Ρεαμπτσιουκ στον αμυντικό τομέα είναι πολύ καλός αλλα μπροστά δεν μπορεί όχι απλά να βγάλει σέντρα αλλά ούτε να περάσει μια κάθετη της προκοπής στον εξτρέμ που είναι μπροστά του.. Ας πάρει την ευκαιρία ο Κουτρης που ο Μάρτινς εξαφάνισε χωρίς λόγο..

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μοναδικό site που λέει αλήθεια και δεν χαϊδεύει αυτιά. Μπράβο και πάλι μπράβο.

    Όντως χρειαζόμαστε κάτι καλύτερο στα αριστερά

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 14:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακριβώς !!!! Έτσι είναι !!!! Όλεγκ και Όλεγκ και βιονικος και ταύρος και ψυχαρα κ κ κ κ !!! Ρε μπάλα ξέρει ? ΟΧΙ !!!! Άρα δε μας κάνει !!! Τόσο απλά !!!!! Α ρε γκουρού των παλτων και τηλεμαιντανε !!! Όχι άλλα παλτά !!! Σκάσαμε ,πνιγηκαμε , γουρλωσαν τα μάτια μας να διαβάζουμε αηδιες και να μην έχουν σχέση με αυτά που βλέπουμε !!! Μην προσπαθηται να μπερδέψετε το μυαλό μας !!! Δυστυχώς για σας το κατέχουμε το αντικείμενο !!!!!

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 14:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μαρτινς ζηταει επιμονα μονο δεξι μπακ για βασικο,γιατι αριστερα εχει..Ρεαμπτσιουκ..Απο ολες τις μεταγραφικες πατατες και τα παλτα που εισηγηθηκε εχει την αναγκη να βαζει ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ βασικο ,καποιον που στο μυαλο του Πεδρο , τουλαχιστον ο κοσμος να τον ανεχεται και να μην ειναι μαυρη τρυπα στην ενδεκαδα.
    Τον εχει χρεωθει και τον Μολδαβο, και ο εγωισμος του Πεδρο τον εχει τυφλωσει στο να βλεπει ποσο λιγος ακραιος μπακ ειναι ο Ρεαμπτσιουκ, για μια φουλ επιθετικη ομαδα οπως ο Ολυμπιακος.
    Δεν ζητησε οχι βασικο ,ουτε αναπληρωματικο για αριστερα τον Γεναρη,δεν ζηταει και τωρα.

  • Johnker7
    Johnker7 Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελα μωρε τωρα δεν ειμαστε για εξοδα.Πανε να παρουνε τον Αμπουμπακαρ με κανα 3 απ τον Αρη κ τους φαινονται πολλα τα 2 για Μπαλντοκ.Παλι ετσι θα παει η δουλεια.Κανονικα επρεπε να ειχαν ερθει κ τα 2 μπακ χθες στην ομαδα.Παλευουμε να παρουμε δανεικους κατι πουθεναδες.Ο Παοκ εχει κλεισει το μισο ροστερ ο Βαζελος ξεκινησε κ αυτος .Μονο εμεις κ η Κουλα ζουμε σε νιρβανα...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...