roumeliotis

lentiamo

Σούταραν... Πρίφτη-Διαμαντίδη-Αλβέρτη

casino loutrakiou
redwell

Η... φάπα από τον Θρύλο πάει συννέφο φέτος και στο τριφύλλι ψάχνουν φταίκτες και τους βρήκαν καθώς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Δημήτρη Πρίφτη και Νίκο Παππά. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με σεβασμό στην Ιστορία και τους φιλάθλους της, ενημερώνει για τα εξής:

Πριν από δυο χρόνια κατόπιν της απόφασης του ιδιοκτήτη να θέσει προς πώληση την ΚΑΕ, η διαχείριση της ομάδας δόθηκε εν λευκώ στους κ.κ. Τριαντόπουλο, Αλβέρτη και Διαμαντίδη.

Ο σαφής στόχος ήταν εξαρχής ο Οργανισμός να λειτουργήσει με ισοσκελισμένο προϋπολογισμό και να δημιουργηθεί ένας βασικός κορμός αθλητών, πάνω στον οποίο θα χτιζόταν το σήμερα, αλλά κυρίως το αύριο της ομάδας.

Ωστόσο, ως προς το οικονομικό σκέλος υπήρξε πλήρης αστοχία, με αποτέλεσμα την επιβάρυνση του ιδιοκτήτη κατά 3 εκατομμύρια ευρώ, έως τώρα.

Ως εκ τούτου ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Τριαντόπουλου από τη θέση του Προέδρου της ΚΑΕ. Ο κ. Τριαντόπουλος θα παραμείνει ωστόσο στη θεσμική του θέση μέχρι τις 30/6/22 ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της ΚΑΕ.

Ως προς το αγωνιστικό σκέλος κι ενώ ήταν ξεκάθαρος ο προσανατολισμός, απαλλαγμένος μάλιστα από την όποια πίεση, αντί για το χτίσιμο ενός βασικού κορμού -όπως είχε συμφωνηθεί- πραγματοποιήθηκαν επιλογές ξένων παικτών αμφιβόλου αξίας, με στόχο την εφήμερη επιτυχία, η οποία και προφανώς δεν ήρθε. Η ομάδα μάλιστα απέτυχε να καταστεί ανταγωνιστική απέναντι σε αντιπάλους του ίδιου ή αντίστοιχου οικονομικού βεληνεκούς. Σε συνδυασμό δε με την εικόνα αυτής, η οποία παρουσιάζει διαρκώς πτωτική πορεία, τόσο βάσει αποτελεσμάτων όσο και βάσει απόδοσης, θεωρούμε αδιέξοδο να συνεχιστεί το συγκεκριμένο πλάνο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους κ.κ. Διαμαντίδη, Πρίφτη και Παππά, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον. Σε ό,τι αφορά τον κ. Αλβέρτη αποχωρεί από την διοικητική του θέση και του έχει ήδη προταθεί η θέση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας.

Από σήμερα Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναλαμβάνει ο κ. Πεδουλάκης, ο οποίος θα έχει εν λευκώ τη διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος και την επιλογή του νέου προπονητή.

Στόχος αυτής της κίνησης, είναι η δημιουργία ενός ισχυρού κορμού αθλητών, στον οποίο θα στηριχθεί η ομάδα και συνάμα θα αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον, υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς όποτε αυτό προκύψει καθώς και η βελτίωση της εικόνας εν όψει τελικών του Πρωταθλήματος.

Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες η ομάδα πρέπει από σήμερα κιόλας να χτίζει την επόμενη χρονιά.

Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες που έχουν τη δυνατότητα να δαπανούν χρήματα το καλοκαίρι, οφείλεις να αλλάξεις τρόπο σκέψης και λειτουργίας ώστε να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις.

Οφείλεις να επενδύσεις στη σκληρή και μεθοδική δουλειά και όχι σε μεταγραφικές κινήσεις αμφιβόλου αξίας και ομάδες μιας χρήσης.

Οφείλεις μαζί με τον κόσμο σου να γυρίσεις σελίδα. Με ρεαλισμό και ειλικρίνεια απέναντι στην Ιστορία και τον κόσμο σου".

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

8 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 20:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μόνο εκνευριστικο στην όλη αυτή υπόθεση είναι ότι πήραν τον Σερελη, 2 χρόνια λέω ότι αυτός ο άνθρωπος έπρεπε να είναι στον πάγκο της ομάδας μας.

  • Θοδωρης Γαβρος
    Θοδωρης Γαβρος Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 20:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Και κάτι άλλο. Είχαν λυσσιάξει οι βαζέλες οτι το τζάμπετ του ποα ήταν 2 μύρια πιο κάτω από το δικό μας. Με παρόμοια έσοδα έξοδα και τα + 3 μύρια του Τράκη όπως μάθαμε, αν δεν έχουν μεγαλύτερο έχουν το ίδιο μπάτζετ. Πάει κι αυτή η δικαιολογία δηλ. Εκτός κι αν.. εκτός κι αν κάποια φράγκα άλλαξαν δρόμο. Θυμήθηκα λχ ότι κάποτε ο τίμιος (χαχαχαχα) και επαναστατης (χαχαχαχαχαχαχαχα) ντεμίνιο (πρώην βανδής, νικολαίδης) είχε χρεώσει 800.000€ την κούλα για δήθεν μανατζερικά του Ενσαλίουα από τον Πανιώνιο. Κι όταν τον ρώτησαν οι χρηματοδότες για ποιό λόγο ενώ αρχικά τα μανατζερικά ήταν 80.000€ - 100.000€ έφτασαν τόσο, ο ντεμίνιο τους είπε "αναγκαστήκαμε να τα χώσουμε στο μάνατζερ γιατί στη μετεγγραφή χώθηκε ο Κόκκαλης".
    Καλοφάγωτα.

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 06:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Πριφτης φταιει , ο Διαμαντιδης φταιει , ο Αλβερτης φταιει , ο Τριαντοπουλος φταιει ...αλλα ο Τρακης που τους εβαλε ολους αυτους ...δε φταιει . Τρακη πουλα τρελα.. εσενα δε μπορει να σε διωξει κανεις... χαχαχα... . Για τα 25 μυρια που ζηταει (και ετσι ειναι ακομα πιο δυσκολο να πουληθει ο παο) ...δεν ειπε κουβεντα παλι ...η μπαλα στην εξεδρα . Eν το μεταξυ λενε για το Βοβορα , ο Βοβορας δεν εχασε απο το Λαυριο και εφυγε (η θα τον εχουν μεχρι το καλοκαιρι ? θα δουμε)...

  • Xristos
    Xristos Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 00:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχουμε πει μέχρι τέλους, και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα, θρύλος ρεεεεεεέεε Ολυμπιακός.

  • Djredbull07
    Djredbull07 Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 22:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλία μαζί σου!
    Απόλυτα σωστή ιδέα....

  • GEO 7
    GEO 7 Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 22:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού στο δέντρο τόσο πιο πολύ φαίνεται ο... Απαυτος της... Φιλιά σε όλες τις ζελες και περαστικά!!! Του χρόνου χειρότερα εύχομαι!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην απονομή του πρωταθλήματος, οι παίκτες μας να φορέσουν φανελάκια που να γράφουν mexritelous. Και το ποτήρι θα τους είναι για πολλά ακόμα χρόνια πικρό. Θεόπικρο. Σκέτο δηλητήριο.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 21:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως είδαμε και χθες ο ποα εξακολουθεί να ελέγχει το παρασκήνιο. Επίσης είναι γνωστό οτι ο Τράκης όχι μόνο δεν έχει φύγει από τον ποα αλλά επιδιώκει τα φετεινά χάλια για να γυρίσει το καλοκαίρι καβάλα στ άλογο μετά την απώλεια των τίτλων. Η κίνηση με τον Πεδουλάκη είναι απολύτως σωστή δεδομένου οτι είναι ένας τύπος εργατικός, γνώστης του αθλήματος και του τρόπου παραγωγής παικτών αλλά κ ανεύρεσης καλών ξένων ανάλογα με το μπάτζετ που διαθέτει. Καλό θα είναι λοιπόν να μην επαναπαυτεί η διοίκηση στη φετεινή διαφαινόμενη επιτυχία αλλά να ασχοληθεί από τώρα και με το μέλλον. Αν θέλουν οι αφοι να δημιουργήσουν τη δική τους δυναστεία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

Στον... πάτο σας Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...