roumeliotis

leptokariopoulos

Σπέρνουν... τρόμο και βάζουν πίεση

casino loutrakiou
redwell

Δεν είναι το γεγονός της 3ης ίσως και 2ης θέσης στην τελική κατάταξη, δεν είναι το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ με... προίκα το 13-1 της Regular Season, αλλά το μπάσκετ που παίζει φέτος ο Θρύλος και προκαλεί "τρόμο" σε κάθε αντίπαλο.

Μπάσκετ υψηλής ποιότητας και ταχυτήτων σε άμυνα και επίθεση, μπάσκετ... χαμαιλέων σε χάι και λόου τέμπο, νίκες από την επίθεση, νίκες από την άμυνα, νίκες απέναντι σε κλασάτους αντιπάλους, νίκες απέναντι σε ομάδες που παίζουν... ξυλο. Με κάθε τρόπο και με κάθε αγωνιστική μορφή.

Όλοι οι υποψήφιοι αντίπαλοι των Πειραιωτών σε πλέι όφ και στο F4 -αν και εφόσον έρθει η πρόκριση- ξέρουν ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέτυχε το στόχο της για φέτος και με το παραπάνω και πλέον θα παίξει χωρίς άγχος για το καλύτερο.

Αυτή η απελευθέρωση από το "πρέπει" που ήταν η παρουσια στα πλέι οφ, δίνει... φτερά στους ερυθρόλευκους και μεταφέρει την πίεση στους άλλους. 

Ο Θρύλος όταν πάει σε καταστάσεις Best of Five και σε F4 ως αουτσάιντερ ή όταν δεν έχει άγχος και "πρέπει" να πλανάται πάνω από τα κεφάλια όλων, στις περισσότερες περιπτώσεις τα καταφέρνει. Ας ελπίσουμε και φέτος να συνεχιστεί η παράδοση...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

6 σχόλια

  • The Coach
    The Coach Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 11:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιός ήταν ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατέκτησε Euroleague ?
    Μήπως θυμάται κανείς, να μας απαντήσει ;
    Thanks.

  • al-7
    al-7 Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 10:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον Αγραβαναρο πίσω!!!!

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 02:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω γουσταρω που βλεπω τον Ολυμπιακο οχι μονο με τη Μπαρτσελονα ..θα γουσταρω και με τον Παοκ ..που θα παιξει ο Λουτζης και ο Εισι (μαλλον) θα γουσταρω και με τον Αρη... γενικα νομιζω οτι ολοι θα επρεπε να γουσταρουμε που βλεπουμε αυτη την ομαδα... (και ειναι και κατι σαν παρεα) ακομα και περσι που δεν ηταν τοσο καλη ...δεν ηταν τσαμπα η χρονια γιατι πανω στην ομαδα που ειχε περσι εγιναν 3-4 κινησεις και βλεπουμε αυτο που βλεπουμε... . 2 Πραγματα λειπουν για μενα ...1.Να δουμε τι θα γινει με τον Εισι που παιζει οσο παιζει στην Α1 . 2. να μη σουταρει πολλα τριποντα ο Γουοκαπ (οσο δεν τα βαζει εστω) ασχετα αν το εβαλε με τη Μπαρτσελονα , μπορει να κανει 100 πραγματα δε χρειαζεται να κολλαει με το τριποντο ( νομιζω )...

  • παύλος
    παύλος Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 01:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι κορυφαίος προπονητής ο Μπαρτζώκας . Με το 11ο μπάτζετ μας πάει φάιναλ-φορ , αυτό τα λέει όλα . Δεν αγοράζουμε παιχταράδες . Ο Μπαρτζώκας αναδεικνύει παιχταράδες . Διότι ήταν άσημοι πριν έρθουν σε μας σχεδόν όλοι . Ο καλύτερος παίχτης μας λέγεται Μπαρτζώκας .

  • Xristos
    Xristos Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 22:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να συνεχίστη.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 22:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι ακριβώς είναι. Δεν νομίζω να υπάρχει ομάδα που να προτιμάει εμάς στα πλέυ-οφ, αντί της Αρμάνι. Όταν οι υπόλοιπες ομάδες θα παίζουν ακόμα ματς της κανονικής περιόδου, εμείς θα έχουμε 15 περίπου μέρες για ανασύνταξη δυνάμεων και αποκατάσταση.

    Μεσολαβεί βέβαια το ματς στις 11 Απρίλη με τους ακατανόμαστους στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, το οποίο έχουν κυκλώσει βδομάδες (για να μην πω μήνες) οι αντίπαλοι, ως ματς must-win για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στην Ελλάδα. Ας ασχοληθούμε τώρα με τους βάζελους για να κάνουμε ακόμα μια νίκη στο σπίτι τους και μετά ξανασχολιόμαστε μαζί τους στους τελικούς, έχοντας τελειώσει το ευρωπαϊκό μας ταξίδι.

    Η ομάδα φέτος είναι πραγματικά λερναία ύδρα που δεν ξέρει ο αντίπαλος ποιο κεφάλι να κόψει για να επιβληθεί. Αυτό σαφώς πιστώνεται στον Μπαρτζώκα, που έχει φτιάξει μια ομάδα παντός καιρού και συνθηκών.

    Πάμε δυνατά για τα πλέυ-οφ και αγώνα αγώνα, βλέπουμε που θα μας βγάλει. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η πορεία το 2012, λέγοντας ότι είναι επιτυχία τα πλέυ-οφ, μετά λέγανε ότι είναι ταβάνι το Φ4, αλλά τελικά ξέρουμε όλοι τι έγινε.

    Υ.Γ. Το ρεκόρ μας είναι 13-1 εντός έδρας φέτος. Θα ήταν 16-1 αν παίζαμε με τις 3 ρωσικές :)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...