roumeliotis

Carwiz

Σοβαρεύει το θέμα με Μάρτιν...

casino loutrakiou
redwell

Ο καιρός περνάει και ο Θρύλος που έκανε εξαιρετικό πρώτο γύρο στην Euroleague καλείται να διαχειριστεί τις δυνάμεις και το μυαλό του για να πετύχει τον αρχικό στόχο της 8άδας και γιατί όχι να κυνηγήσει ακόμα και το πλεονέκτημα έδρας.

Πώς; Όχι πάντως με εμφανίσεις όπως με τη Φενέρ και τη Μακάμπι εσχάτως. Παραφωνία η γραμμή ψηλών και δη στο "5" παραμένει το γεγονός ότι πίσω από τον Φαλ υπάρχει ουσιαστικά το... τίποτα.

Κι αυτό διότι ο Ζαν-Σαρλ ως σέντερ δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στη Euroleague ενώ ο Χασάν Μάρτιν είναι "τηλεγραφόξυλο". Ο Αμερικανός το δείχνει διαρκώς ότι και δεν μπορεί και δεν θέλει να το... παλέψει για να μπορέσει να βοηθήσει.

Μηδέν ενέργεια στην άμυνα με αποτέλεσμα να είναι η χαρά κάθε... πικραμένου, μηδέν συγκέντρωση στο παιχνίδι με αβίαστα λάθη και απερίσκεπτες τοποθετήσεις και αποφάσεις που ζημιώνουν πολύ την ομάδα και πλέον με... κλεψύδρα άδεια.

Περάσανε τέσσερις μήνες και ο Χασάν Μάρτιν είναι μια παραφωνία στο ρόστερ και πλέον το πράγμα σοβαρεύει. Είχε την ευκαιρία ο Ολυμπιακός, σούπερ ευκαιρία, να τον αλλάξει τέλη Νοέμβρη με τον Ματίας Λεσόρ χωρίς να... ματώσει οικονομικά αφού μια η άλλη θα πήγαιναν τα συμβόλαια ακόμα και με "σπάσιμο" αλλά δεν το έκανε.

Τώρα όμως το πράγμα σοβαρεύει. Και δεν λέμε για έναν χτύπα ξύλο τραυματισμό του Μουσταφά Φαλ ο οποίος αν λείψει 3-4 εβδομάδες θα χάσει η ομάδα τα πάντα, αλλά για ένα ντεφορμάρισμα του Γάλλου σέντερ. Σαν και αυτό που φαίνεται να περνά τώρα στο μετά-κόβιντ στάδιο.

Το πρόβλημα στο "5" είναι μεγάλο και θα διογκώνεται όσο περνά ο καιρός και ο Μουσταφά Φαλ θα επιβαρύνεται με συνεχή ματς που θα τον κουράζουν και θα του στερούν δυνάμεις, ενέργεια και κατά συνεπεια και διάθεση στο παρκέ. Το να θέλεις και να μην μπορείς λόγω έλλειψης δυνάμεων είναι απείρως πιο ενοχλητικό για έναν παίκτη από το απλά να είναι άσχετος, κάτι που το αποδέχεται γιατί το ξέρει πρώτα απ' όλους ο ίδιος.

Ο Γάλλος σέντερ παίζει αδιάκοπα εδώ και ενάμιση χρόνο με μια καλοκαιρινή παύση μιας εβδομάδας. Δεν μπορεί να βγει η χρονιά έτσι γιατί όταν τον θες να κάνει τη διαφορά θα έχει κάψει... λάδια. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να μην φέρει τον Ματίας Λεσόρ, επέλεξε να μην φέρει τον Τζόνι Ο'Μπράιαντ και επέλεξε να μην αλλάξει τον Ζαν Σαρλ τον οποίο φανερά δεν εμπιστεύεται πλέον. Αντίθετα, ήρθε ο Κουίνσι Έισι ο οποίος εδώ και δυόμιση μήνες γυαλίζει τον πάγκο και ο Θρύλος παίζει ουσιαστικά με 3 ξένους, τους Φαλ, ΜακΚίσικ και Γουόκαπ αφού οι τρεις στο "4" και "5" Ζαν-Σαρλ, Έισι και Μάρτιν είναι ωσεί παρόντες.

Και ο Coach-B και ο Ολυμπιακός ή θα ζήσουν ή θα πεθάνουν από αυτές τις επιλογές. Η επιμονή στον Χασάν Μαρτίν μέχρι στιγμης δεν δικαιώνει. Τι μέλλει γενέσθαι; Στο παρκέ θα τα δούμε όλα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

37 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 16:21 Σύνδεσμος σχολίου

    να τελειώσουν οι μεταγραφες πρώτα, και μετά μπορούμε να λέμε πιο άνετα τι θα έπρεπε να γίνει, μέχρι τότε ας κανουν παρτυ οι οπαδοι των αφων.

  • TED 7
    TED 7 Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 13:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκος 76
    Εννοειται προσυπογραφω σε ολα οσα λες, με χερια και με ποδια.
    Ξερεις τι παρατηρησα; Ακομα και τωρα που μιλαμε εαν εξαιρεσεις το RG που τα λεει (ξανα) στα ισα για το Μαρτιν, βρες μου ΕΝΑΝ ρεπορτερ, δημοσιογραφο κτλ ΕΝΑΝ ξαναλεω που ή να κανει κριτικη στους αφους ή να φωναζει για ενισχυση. Μια φταιει ο κορωνογιος (λες και η Μακαμπι δεν ειχε) μια το ενα, μια το αλλο. Μεχρι ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ οτι ο Πριντ εδειξε στα τελευταια δυο παιχνιδια οτι κακως ο Μπαρτζωκας τον βαζει λιγο αρα θα πρεπει να παιζει πιο πολυ (και αρα να λογιζεται ως νεα μεταγραφη στους ψηλους). Φιλακια.
    Το ακομα χειροτερο απο αυτου το ειδος δουλεματος που δυστυχως πιανει σε πολλους, ειναι οτι εαν και εφοσον ερθει η στραβη ΟΙ ΙΔΙΟΙ που τωρα λιβανιζουν ή κανουν μοκο, οι ΙΔΙΟΙ θα λενε "τα λεγαμε εμεις". Υπαρχει ρεπορτερ που εχει κανει καριερα στις πλατες του Ολυμπιακου με αυτην την κουβεντα "τα λεγαμε εμεις", δεν την αναφερω τυχαια. Δεν ξερω εαν εχει προβλημα το RG να γραφω με ονοματα και στοιχεια για να ξερουν και οι υπολοιποι τι παιζεται. Και κατι αλλο. Καποιος εδω εφραψε οτι με το θεμα της ενισχυσης κτλ ειμαστε διαιρεμενοι σε οσους θελουν ή δεν θελουν μετεγγραφες. Λαθος. Ειμαστε διαιρεμενοι σε μπασκετικους Ολυμπιακους, που λατρευουμε το αθλημα οσο το Θρυλο μας, το γνωριζουμε αρα εντοπιζουμε τα κακως κειμενα. Και στους αλλους οι οποιοι ειναι πιο χαλαροι, θελουν πρωταθλημα και νικες με τις βαζελες και αν τυχον κατσει και κατι καλο δεν θα ελεγαν οχι αλλα δεν καιγονται κιολας.
    Να τους πω ομως οτι με αυτο το κοντο ροστερ των 8-9 παικτων και με το Μαρτιο να εχουμε ματς ανα 40 ωρες μεσο ορο θα φαμε τετοιο κλαταρισμα που δεν θα εχει προηγουμενο. Κι αν τυχει και παμε στους 8 εκει να δουμε. Και αντε μετα να νικησεις τις φρεσκες βαζελες που εχουν και ολο το χρονο να μαζεψουν την κατασταση οσο γινεται. Ηδη πηραν καθαρο 1 που εμεις δεν εχουμε ουτε στις ακαδημιες που λεει ο λογος. Αν ειναι υγιης θα τους νοικοκυρεψει. Και που τα σφυριγματακια τους εξακολουθουν να τα παιρνουν οπως ειδαμε στο ΣΕΦ. Και τοτε να δουμε τι θα λενε.

    REDGOAL: Παίδες όχι ονόματα συναδέλφων παρακαλούμε...

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 12:06 Σύνδεσμος σχολίου

    έπρεπε να περάσουν 4 μηνες για να ξυπνήσουν κάποιοι, και φυσικά έπρεπε να χαθεί η χρονιά πρώτα και να μη πάρουμε παίκτη την ώρα που έπρεπε. Ο βασικός στόχος είναι να βρεθεί ο τρόπος να μη χαλάσουν λεφτά οι αφοι, και τα χρόνια περνάνε. Πήραν τον εισι με 2-3 κατοστάρικα, η απαίτηση του μπαρτζώκα ικανοποιήθηκε, ο άνθρωπος είπε ότι δε θα πάρει παίκτες στοιχήματα, οι αφοι είπαν οκ, αλλά δε του είπαν με πόσα φραγκα θα του φέρουν τέτοιο παίκτη. Πήραμε όνομα λοιπον αλλά ανέτοιμο για να καλύψει τον τραυματία τότε, χασαν, και τα , για λυπηση, παπαγαλάκια έρχονται εδώ και γράφουν για καλό κλίμα της ομάδας, για ομάδα συνόλου και να μη ζηταμε μεταγραφες γιατί η 8αδα είναι στόχος, απαιτούν και τσαλαμπουριδες για το μελλον!! λες και στο παρον κεντάμε, θυμούνται μάλιστα και την εποχη μάτζαρη για να τα βάλουν με τον σφιαρόπουλο, όλα στο τραπέζι λοιπόν, αρκεί να μη παει η κουβέντα στους αφους. . Οι αφοι λοιπον, πάντα στόχο 8αδας είχαν, απλά ο σπανουλης δεν συμβιβάστηκε και έκανε το θαύμα του. Ο ιβκοβιτς και ο μπλατ όμως δεν άντεξαν με τέτοιες λογικες και έφυγαν. Τώρα το νέο αφήγημα είναι η άσχημη σχέση του μακκιικ με τον βεζε και το πόσο κακός χαρακτήρας είναι. Το ζήσαμε αυτό το παραμύθι και πριν δύο χρόνια που νοέμβρη μήνα σουταραν 3 παίκτες. Ξέχασα, φταίει και ο κοβιντ, λες και οι αλλοι δε κολλάνε.
    Θα έρθει η περίοδος της πτώσης, γιατί με 8 παίκτες χρονιά δε βγαίνει. Τα λέμε από το καλοκαίρι αλλά οι άμπαλοι εδω δε καταλαβαίνουν, ο μπαρτζώκας όμως και οι αφοι το ξέρουν. Με 8 παίκτες πρέπει να αποφασίσεις πότε θα κάνεις τη κοιλιά. Επειδή ο μπαρτζώκας δεν είναι χθεσινός, σε 1,5 μήνα θα μας φορμάρει , και θα καταφέρουμε να είμαστε 8αδα, οι αφοι θα καμαρώνουν και τα ανθρωπάκια εδώ θα χαίρονται για την υπέρβαση. Είναι υπέρβαση να είσαι 8αδα με 7 εκ μπατζετ, αλλά εδώ μιλάμε για άλλο θεμα. Μιλάμε για χαμένες ευκαιρίες όταν υπάρχει κορμός, να κάνεις κάτι παραπάνω.

  • Κόρινθος - Red or Dead
    Κόρινθος - Red or Dead Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 10:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΛΕΟΣ.... ΝΤΡΟΠΗ... Πάμε για οκτάδα... Όπως οι Χανουμοβάζελοι που πάνε για πρωτάθλημα.... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είσαι ρεεε...

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.... ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ... ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ.... ΜΕ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ... ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ....

    ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΨΗΛΟ ΣΟΒΑΡΟ ΡΕΕΕ.... ΜΗ ΚΡΕΜΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ..... ΡΕΕΕΕ

  • Xero-las
    Xero-las Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 00:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακουσα ότι υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα με τα χοτ ντογκς στο σεφ ειναι κρύα. Και το νερό στα ντουζ δεν έχει πίεση. Έρχεται όμως ο Τοροσίδης για γενικός αρχηγός και θα στρώσουν όλα.

  • Γιαννης777
    Γιαννης777 Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 23:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν βαρεθήκατε να γράφετε για μεταγραφες;
    Δεν πρόκειται να αλλάξει κανέναν ο κομπλεξικός....
    Άλλη μια χρονιά χαμένη...Όπως και πέρισυ περιμένουμε του χρόνου που τελειώνουν τα συμβόλαια τούς όπως και τού "προπονητή "
    Όλοι βρίσκουν παίχτες μόνο ο "προπονητής με το τρομερό μάτι " δεν βρίσκει παίχτη...το γέλιο θα πέσει τον Μάιο που θα χάσουμε τι πρωτάθλημα από τούς ανύπαρκτους
    Υ.Γ περιμένω σχόλια από τα εξαπτέρυγα του μπαρτζωκα

  • Nekt72
    Nekt72 Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα ποναει σε αθλητικούς ψηλούς. Ζαν-Σαρλ και Μαρτιν υστερούν σε αλτικοτητα. Δεν το βλέπουν στην ομαδα. Τι κάνουν.....

  • ΚΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 7
    ΚΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 7 Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 21:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Mountains θεε παρε την ΚΑΕ... Φέρτε πίσω τον Τσέρι και γρήγορα.Ψηλο θέλετε;Ο Φασούλας σας κάνει;Ο Καμπούρης;Βρε λες να θέλουν και αυτοί χρήματα;

  • Fuego
    Fuego Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 21:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ζανν Σαρλ ξαφνικά δεν κάνει για 5αρι...πολύ καλύτερος του Μάρτιν πάντωςςς!!

  •  Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 20:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παίδες γιατί χαλάτε το ιντερνετικό σας σάλιο. Μαζί και εσείς Redgoal.

    Όσοι σας διαβάζουμε τα σχετικά γράψει 100 φορές. Και εμείς εδώ τα ίδια. Πιστεύετε ότι θα αλλάξει κατι;

    Οι Αφοί ως συνήθως είναι εξαφανισμενοι μεταξύ Ωρίωνα και Ανδρομέδας, η ομάδα δεν έχει ένα γενικό αρχηγό που να καταλαβαίνει μπασκετ και να βαστάει γκεμια, ο Μπαρτζι ως συνήθως είναι τόσο πεισματάρης που για να στηρίξει τις επιλογές του κάνει ο ίδιος σεπουκου ενώ οι υπόλοιποι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών.

    Ναι, ανύπαρκτος ο Μάρτιν. Τα λέμε από το καλοκαίρι. Δεν είναι πενταρι ο Ζαν Σαρλ. Σωπααααα. Εδώ στο Αμερικα έπαιζε 3αρι. Αλλά όχι, εμείς βαφτίζουν παίκτες ότι θέλουμε.

    Μήπως όμως αυτά δεν ίσχυαν προ μηνα/διμηνο/τριμηνο; Κιομως ίσχυαν. Και όχι μόνο, είχες και την αστάθεια του Παπ, την τρύπα στο3, την ανυπαρξια λόγω διαχείρισης του Πριντεζη.

    Τι αλλαξε; και μην πείτε κορόνα. Θα σας πω. Είναι εμφανές ότι στην ομάδα υπάρχει θέμα κλίματος.

    Ο Ντορσει που έπαιζε σαν το συγχωρεμένο τον Φορντ ώρες ώρες, τώρα δεν μπορεί να δώσει πάσα στα δύο μέτρα χωρίς να την κλέψουν, ή deflection. Μη ξεγελιέστε από τους πόντους. Είναι ίσως ο πλέον αρνητικά επιδραστικος παίχτης στις δύο ήττες. Παίζει για τα νούμερα του με φοβερά νεύρα. Ίσως προέκυψε θέμα με το συμβόλαιο του, κάτι του χάλασε την αυτοσυγκεντρωση.

    Ο Βεζενκοφ είναι ατολμος επιθετικά. Δεν παίρνει σουτ. Μανουριαζει με τους υπόλοιπους.

    Ο Γουοκαπ ζήλεψε το Θύμιο το Μπακατσια και αποφάσισε να τσακωθεί με το διχτακι.

    Ο Σλουκας ειναι σταθερος αλλά ώρες ώρες φαίνεται μόνος.

    Ο Φαλ ντεφορμέ. Ο Παπ εκκρεμές αστάθειας.

    Εδώ κάνει step up ο γερό Γιώργος μπας καθ μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

    Λοιπόν θεωρείτε ακόμα ότι το τωρινό πρόβλημα είναι οι πολύ υπαρκτές τρύπες που έχουμε πολλάκις επισημάνει ή ότι κάτι τρέχει εσωτερικά στην ομάδα που ακόμα και τον Εμπιντ να φέρναμε δεν θα αλλαζε κάτι.

    Εγώ όπως βλέπω τους παίκτες και τις αλληλεπιδρασεις τους, το κλίμα στον πάγκο, τη ζοχαδα, την έλλειψη συγκέντρωσης , τα νεύρα , πιστεύω το δεύτερο...

    @Redgoal οι πληρωμές τρέχουν στην ώρα τους; υπάρχει κάποιο υπόβαθρο που έχετε από ρεπορτάζ που να υπονοεί κακό κλιμα;

    REDGOAL: Κακό κλίμα δεν προκύπτει φίλε από κάπου. Το να πέσουν δυο μπινελίκια εν ώρα αγώνα είναι ο κανόνας. Για πληρωμές εξ όσων γνωρίζουμε, δεν υπάρχει καθυστέρηση σε κανέναν, ίσα ίσα που τα παίρνουν ακριβώς στην ώρα τους

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...