roumeliotis

Carwiz

Ναι ρε Ντόρσεϊ, για πάντα στον Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επιλέχθηκε προ μηνών ως ο σκόρερ που έψαχνε ο Θρύλος για τη μετά... Σπανούλη εποχή και ο 25χρονος Έλληνας διεθνής σούτινγκ γκαρντ δείχνει ότι τα καταφέρνει μια χαρά στο ρόλο αυτό και έχει πείσει και τον τελευταίο φίλο της ομάδας ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας και με το παραπάνω.

Ναι μεν έχει και αυτός τις κακές του βραδιές όπως με την Εφές στην Πόλη ή όπως με την Φενέρ επίσης στην Τουρκία που δεν ήταν κακός αλλά δεν ήταν και ο κανονικός Ντόρσεί, όμως τα συντριπτικά περισσότερα βράδια είναι επιθετικό "όπλο" και δικαιώνει τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι καθώς είχε υπογράψει μονοετές και φυσικά το μεγάλο ζητούμενο είναι πλέον η ανανέωση. Η πρόθεση του Θρύλου είναι ξεκάθαρη. Να του κάνει νέο, τουλάχιστον τριετές, με εξαιρετικά υψηλότερες απολαβές και να τον "δέσει" χαρούμενο και ικανοποιημένο στο Λιμάνι.

Εν πολλοίς στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πάνω χέρι το έχει ο παίκτης και όχι ο Ολυμπιακός. Από τις ορέξεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ θα εξαρτηθεί το αίσιο τέλος στην προσπάθεια ανανέωσης καθώς αυτός είναι που ονειρεύεται καριέρα στο ΝΒΑ.

 Ή μήπως όχι; Οι τελευταίες πληροφορίες από την πλευρά του παίκτη λένε ότι όχι απλά το ξανασκέφτεται για το ΝΒΑ αλλά αρχίζει και βλέπει στον ορίζοντα πολλά περισσότερα "συν" αν παραμείνει στην Ευρώπη και δη στον Πειραιά, παρά αν ψάξει σαν... επαίτης κάτι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Πρώτον, ακόμα και να βρει κάτι, θα είναι για να παίζει ελάχιστα ερχόμενος από τον πάγκο ως 10ος ή 11ος παίκτης και να προσπαθεί να δείξει σε 5-6 λεπτά ότι αξίζει και όλα τα σχετικά.

Δεύτερον, θα αφήσει τον απόλυτο ρόλο του πρωταγωνιστή στη Euroleague με μια παραδοσιακή υπερδύναμη όπως ο Θρύλος για να γίνει... κομπάρσος σε ομάδα που θα παίζει για να παίξει χωρίς να κυνηγάει τίποτα.

Τρίτον, ξέρει ότι δαχτυλίδι ΝΒΑ δεν πρόκειται να κερδίσει ποτέ ενώ κούπες με τον Θρύλο εγχώριες και γιατί όχι και της Euroleague δεν είναι άπιαστα όνειρα αλλά κάτι που μπορεί άνετα να το "γευτεί".

Τέταρτον, του αρέσει η ζωή στην Αθήνα και η λατρεία του κόσμου του Ολυμπιακού που κυριολεκτικά τον έχει στην καρδιά του και τον κάνει να αισθάνεται βασιλιάς. Περισσότερο δε, του αρέσει το κλίμα στην ομάδα. Νιώθει ότι βρίσκεται σε μια οικογένεια που τον αγαπάνε όλοι και θέλουν να τον κάνουν να αισθάνεται τέλεια κάθε στιγμή, πράγμα που συμβαίνει.

Πέμπτον και σημαντικότερον για κάθε επαγγελματία αθλητή, το χρήμα. Στην Ευρώπη αν μείνει θα πάρει τα διπλά και παραπάνω απ' ότι στο ΝΒΑ που θα βρει το ελάχιστο συμβόλαιο. Με μια καλή τριετία και συμβόλαιο εκατομμυρίου ή και περισσότερα, το οικονομικό του όφελος θα είναι σαφώς πάρα πολύ πιο μεγάλο απ' ότι στο ΝΒΑ. 

Για τους παραπάνω λόγους, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει αρχίσει και αναθεωρεί κάποια πράγματα αναφορικά με το μέλλον του και κάθε μέρα που περνά, τον φέρνει πιο κοντά σε "μονιμότητα" στον Πειραιά παρά στο ΝΒΑ και αυτό είναι κάτι που το λαμβάνουν και οι κεραίες της διοίκησης των ερυθρολεύκων...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

7 σχόλια

  • RedV
    RedV Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 03:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Να μεινει ο παικτης(εννοειται) αλλα να πλαισιωθει κι απο ενα 3αρι με σουτ και εφεση στο σκοραρισμα ωστε να ξεμπουκωνει η ομαδα στις κακες βραδιες του Ταιλερ.

  • Κωστας Λ
    Κωστας Λ Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 01:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Θελει καποιες συνεδριες και τεχνικες προπονησεις με Σπαν ,κριμα που φεν τον πετυχε εστω ενα χρονο,δεν ξερω αν μπορει να τον βοηθησει ο Σλουκας, εννοω λιγο παραπανω σκοπιμοτητα στο παιχνιδι του, οχι να τιθασσευτει αλλα να κανει μια εξ ολοκληρου φθορα στην αντιπαλη αμυνα βαζοντας σκεψη

  • Τάκης
    Τάκης Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 23:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να μήνη ένας εξαιρετικός μοντέρνος παίκτης,
    αρκεί να μήνη έτσι και όταν ανανέωση μην δούμε τίποτε άλλο

  • Arrow
    Arrow Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 22:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίχτης με πολλά κιλά μπάσκετ στο κεφάλι. Είναι σπάνια περίπτωση και πρέπει να μείνει. ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟΣ.
    Στη κακη του βραδιά βάζει για πλάκα 10-14 ποντακια.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 20:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ..και να ωριμάσει λίγο.. ένας Σπανούλης θα ήταν χρήσιμος να του δείξει 2-3 πράγματα για το πως προετοιμάζεται για έναν αγώνα ένας κορυφαίος scorer.

    Πάντως μπορεί να γίνει ο ηγέτης μας της νέας εποχής. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ.

  • Πάνος
    Πάνος Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 19:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι γιατί είναι απαραίτητος για την ομάδα. Χρειάζεται όμως ένας ακόμα ψηλός στην θέση του Εισι που δείχνει ότι είναι λανθασμένη επιλογή. Γιατί δεν κάνουν την προσθήκη φέτος που η ομάδα φαίνεται ότι χρειάζεται κάτι μικρό για να φτάσει πολύ ψηλά;

  • Δημητρης
    Δημητρης Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι πιο ιδανικό είναι να μείνει στο Λιμάνι είναι παίκτης κλειδί για την ομάδα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...