roumeliotis

lentiamo

Ολυμπιακός-Απόλλωνας Πάτρας Bullets

casino loutrakiou
redwell

Στο ΣΕΦ την Κυριακή (12/12, 17:00) ο Θρύλος φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πάτρας σε ματς για τη 10η ημέρα της Basket League και οι σημειώσεις "σφαίρες" που προκύπτουν από το μπακγκράουντ αυτού του αγώνα είναι πολλές και αρκετά ενδιαφέρουσες. Πιο αναλυτικά...

Ο Ολυμπιακός μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας με τον Παναθηναϊκό μετρώντας τρεις νίκες και μία ήττα στην έδρα του. Ο Απόλλωνας από την άλλη πλευρά έχει ρεκόρ 1-3 μακριά από το γήπεδο του, περνώντας με τη νίκη από το Ιβανώφειο και έχοντας ηττηθεί από τον Κολοσσό, το Λαύριο και το Περιστέρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

* Ο Γιαννούλης Λαρντζάκης έκανε επτά λάθη στα τέσσερα πρώτα και δύο στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της Basket League.

* Ο Γιώργος Πρίντεζης είχε επτά ασίστ στα τρία τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού ενώ είχε τέσσερις στα πρώτα πέντε.

* Ο Κώστας Σλούκας είχε 4+ εκτελεσμένα τρίποντα στα έξι τελευταία και συνολικά στα επτά από τα οχτώ παιχνίδια του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα.

+ Πιο εύστοχος κατά 9,9% στις βολές (80,8% έναντι 70,9%) και κατά 3,8% στα δίποντα (62,7% έναντι 58,9%) είναι ο Ολυμπιακός στα εντός έδρας παιχνίδια του έναντι εκείνων που δίνει εκτός έδρας.

- Κατά 8,9% μειώνεται η ευστοχία των «ερυθρόλευκων» από το τρίποντο όταν αγωνίζονται εντός έδρας. Είχαν 35,3% στα τέσσερα εντός και 44,2% στα εκτός έδρας παιχνίδια τους.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

* Ο Ορλάντο Κόουλμαν είχε διψήφιο αριθμό πόντων και στις επτά εμφανίσεις του στη Basket League και τουλάχιστον 20 στις τέσσερις από αυτές.

* Ο Γιώργος Τσαλμπούρης είχε διψήφιο ranking στα πέντε τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και συνολικά σε έξι από τα οχτώ του Απόλλωνα.

* Ο Τόμας Κλίβελαντ έμεινε χωρίς λάθος στα δύο τελευταία και συνολικά στα τέσσερα από τα οχτώ παιχνίδια του Απόλλωνα Oscar ενώ έχει μόνο τέσσερα σε 193 λεπτά συμμετοχής.

+ 3,5 επιθετικά ριμπάουντ περισσότερα έχει ο Απόλλων εκτός έδρας (10) σε σχέση με τα εντός έδρας παιχνίδια του (6,5).

- Κατά 11,5 πόντους μειώνεται η επιθετική παραγωγικότητα της ομάδας της Πάτρας όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της αφού σημειώνει 68 πόντους έναντι των 79,5 που έχει σε αυτήν.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...