roumeliotis

Carwiz

Κινήσεις-εκπλήξεις Coach-B σε Μιλάνο-Καζάν

casino loutrakiou
redwell

Όταν ο Θρύλος είχε τέσσερις σερί ήττες εκτός έδρας στη Euroleague έγραφα ότι δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου και παρέθετα το "μεγεθος" των αντιπάλων που ήταν τρεις ομάδες του περσινού F4 οι Μπαρτσελόνα, Εφές, ΤΣΣΚΑ και μια ομάδα 8άδας όπως η Ζενίτ, με τους Πειραιώτες να είναι ανταγωνιστικοί σε όλα αυτά τα παιχνίδια.

Πλέον ο Ολυμπιακός μετράει δυο νίκες μακριά από το ΣΕΦ σε ισάριθμα παιχνίδια με Αρμάνι και Ούνικς και σε συνδυασμό με το 7/7 στον Πειραιά είναι ξεκάθαρα καβάλα... στ' άλογο. Τι έκανε όμως ο Coach-B σε Μιλάνο και Καζάν και πήρε τις νίκες;

Πέραν της ευστοχίας στα τρίποντα στο Mediolanum Forum ή της αστοχίας στη Ρωσία, πέραν των όποιων εξαιρετικών διαβασμάτων των συν και πλην των αντιπάλων από τον έμπειρο τεχνικό και το τιμ του, άλλαξε οπτική των αγώνων και ο ίδιος.

Σημεία-κλειδιά για να έρθουν τα διπλά; Στο Μιλάνο ο Θρύλος είχε βρεθεί με διψήφιες διαφορές μπροστά στο σκορ και έκλεισε το ημίχρονο στο +15 με 45-60. Ξεκίνημα 3ης περιόδου με τον Χασάν Μάρτιν στην πεντάδα και οι Ιταλοί τρέχουν ένα 5-0 μέσα σε ένα τετράλεπτο παίρνοντας 5 επιθετικά ριμπάουντ σε αυτό το διάστημα. Ο Χασάν Μάρτιν θεατής, τρύπα στην άμυνα και το απόλυτο μηδέν μπροστά.

Το ματς πήγαινε να... γυρίσει από την ανυπαρξία του Αμερικανού που ούτε καλά μποξ άουτ δεν μπορούσε να κάνει. Ευτυχώς ο Coach-B πέταξε έξω τον κατά τα άλλα βελτιωμένο Αμερικανό, έβαλε στη θέση του τον Μουσταφά Φαλ ο οποίος πήρε ριμπάουντ, έριξε μια τάπα-ισοπέδωμα στον Ντιλέινι και "φώναξε" με την παρουσία του "μάγκες, στη ρακέτα κάνω κουμάντο εγώ".

Έκανε τους Ιταλούς να τρέμουν να μπουκάρουν προς τα μέσα ενώ πήραν σε αυτό το εξάλεπτο ως το τέλος της περιόδου μόλις 1 επιθετικό ριμπάουντ και αυτό... κωλόφαρδο που λέμε. Το τρίτο δεκάλεπτο έληξε 57-72 και με το +15 στο... τσεπάκι ο Θρύλος συνέχισε να είναι κυριαρχικός και έφτασε εύκολα στο 72-93, μια τεράστια και πανάξια νίκη. 

Σημείο-κλειδί όμως είχε και το παιχνίδι στο Καζάν και αυτό ήταν η απόσυρση στον πάγκο του τραγικού στα όρια του "προκλητικού" για τη δουλειά και τον ιδρώτα των υπόλοιπων παικτών, Κώστα Παπανικολάου. Ο "Air-Pap" είναι... ευχή και κατάρα για τον Ολυμπιακό. Όταν είναι στα χάι του, αλλάζει τον Θρύλο προς το σούπερ, όχι απλά προς το καλύτερο. Όταν... σέρνεται όμως όπως στη Ρωσία, είναι για να βάζεις τα κλάματα με το πόσο επιζήμιος είναι για την ομάδα.

Ο 31χρονος φόργουορντ έπαιξε στο Καζάν 17' και είχε -2 στο σύστημα αξιολόγησης καθώς τα... έσπασε (1/2δ., 0/4τρ.) και είχε μηδέν ριμπάουντ, μηδέν κλεψίματα, μηδέν ασίστ και 1 λάθος. Κοινώς, κυριολεκτικά... βαριόταν τη ζωή του και το λέμε λείαν επιεικώς. Ξέρουμε ότι ο Κωστάρας όταν θέλει, βγάζει απίστευτη ενέργεια στο παρκέ, θυσιάζει το κορμί του στις επαφές, σκυλιάζει στο ριμπάουντ, είναι αλτρουιστής και μοιράζει ασίστ και κυνηγάει πάντα το κλέψιμο.

Μα πάνω απ' όλα παίζει αμυνάρες ακόμα και στην μέτρια επιθετικά βραδιά του. Αυτά ο κανονικός Κώστας Παπανικολάου και όχι του Καζάν που του έκανε... πλάκα κάποιος κύριος Ουζίνσκι και ο Χεζόνια στο ξεκίνημα. 

Τι έκανε λοιπόν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του Θρύλου για να έρθει εν τέλει το διπλό; Ξεκίνησε με Παπανικολάου το 3ο δεκάλεπτο και αφού μέχρι το 26' ο διεθνής φόργουορντ έχασε 2 τρίποντα και 1 δίποντο και αμυντικά ήταν άκρως επιζήμιος, τον έβγαλε από το ματς στα 3:41'' από τη λήξη της τρίτης περιόδου και δεν τον ξανάβαλε ούτε δευτερόλεπτο στο παιχνίδι και ας είχε και παράταση.

Δηλαδή στα υπόλοιπα 18:41'' δεν πάτησε παρκέ. Στη θέση του έπαιξε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που έβαλε κρίσιμα καλάθια, σκιζόταν σε κάθε άμυνα και έκλεισε το ματς με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 κλέψιμο με 16 στο σύστημα αξιολόγησης.

Πού θέλω να καταλήξω παραθέτοντας τα παραπάνω; Ότι αλλάζει σκεπτικό ο Coach-B και βάζει στην... άκρη -μέχρι ενός σημείου- αυτή τη γελοιότητα με τις αλλαγές με το ρολόι. Αρχίζει να διευρύνει τους... ορίζοντές του και να υιοθετεί το "παίκτης που κάνει τη διαφορά θα μένει στο παρκέ όσο τον κρατάνε τα πόδια του ενώ όποιος είναι σε κακή βραδιά... παρκάρισμα στον πάγκο".

Και το είδαμε και με τον Βεζένκοφ αυτό που έπαιξε στο Καζάν 38:10'' λεπτά και έκλεισε το ματς με 22 πόντους και 35 στο σύστημα αξιολόγησης. Δεν τον έβγαλε από το παρκέ με το... ρολόι όπως θα έκανε πιθανότατα πριν 3-4 εβδομάδες για να βάλει τον Ζαν-Σαρλ υποτίθεται για να πάρει παραπάνω ανάσες. Τον κράτησε μέσα για 38+ λεπτά και του καθάρισε τη νίκη. 

Κλείνοντας, χαίρομαι διπλά που βλέπω τον Coach-B να μην είναι "κολλημένος" και να αλλάζει οπτική στο πώς βλέπει και ο ίδιος το κοουτσάρισμά του εν ώρα αγώνων και να πράττει πλέον αυτό που λέει η λογική και να δικαιώνεται.

Αν ρίξει κανείς μια ματιά και στα τάιμ-άουτ που πήρε και στο πότε τα πήρε σε Μιλάνο και Καζάν, θα καταλάβει ότι η "κατραπακιά" από τον Παναθηναίκό στο ΣΕΦ έγινε μάθημα και πρώτος πρώτος το πήρε ο Coach-B. Μακάρι να συνεχίσει έτσι γιατί οπως έχω γράψει πολλάκις, μου αρέσει το μπάσκετ του και τον πιστεύω πολύ, με τα καλά του και τα... χούγια του.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

42 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 19:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε, δεν θα τσακωθώ μαζί σου γιατί συνεχίζεις να εκφράζεσαι απαράδεκτα!!!! Διάβασε τα χθεσινά και προχθεσινά σχόλια μου δημοαιεύματα μετά την νίκη μας και δες τα ωραία που λέω για τον κόουτς στο συγκεκριμένο παιχνίδι που ήταν ο ιδανικός και μακάρι να κάνει αυτό ακριβώς πάντα για να μη βρίσκει κανείς ευκαιρία να πει κάτι. Όταν αγαπάς την ομάδα θυμώνεις όταν χάνει και δεν θέλεις να έχει κενά όπως τα τελευταία χρόνια που στλερησαν τίτλους!!!! Έτσι είμαστε φτιαγμένοι οι φίλαθλοι της ομάδας τι να κάνουμε; Γιαυτό είμαστε πρώτοι παντού αλλιώς θα είμασταν όπως οι άλλοι!!!! Απλά πράγματα!!!!

  • Θοδωρης Γαβρος
    Θοδωρης Γαβρος Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 17:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτελους καποιος που τα γραφει οπως ειναι. Γιατι μπουχτισαμε απο κωλοτουμπες της δημοσιογραφιας.
    Ενσταση για το ομαδικο κραξιμο στον Παπ. Ο ανθρωπος ειναι το μοναδικο 3ρι σε ενα ροστερ 8 παικτων που τραβανε το κουπι παιζοντας στα κοκκινα. Λογικο να σκασει, ηδη αυριο θα τον ξεκουρασει με τη Λαρισα. Μη γραφουμε τα ιδια παλι, η ομαδα κινδυνευει να κλαταρει. Θελει ενισχυση χθες. Θυμηθειτε προχθες στο τελος την ταπα που εφαγε ο Φαλ κ την απελπισια απο την κουραση στο προσωπο του.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 13:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να ξεκαθαρίσουμε καποια πράγματα...

    -βγάζω σπυριά οταν βλέπω τον Χασάν, είμαι 100% της αποψης να φυγει, απορώ ο Μπαρτζώκας γιατι τον βάζει μεσα, αλλα απο την αλλη η απαντηση ειναι ευκολη...διοτι αν δε το κανει ο ΦΑΛ θα σκασει! Επιλογη του να μεινει απο την αρχη της χρονιας με αυτον? Λαθος. Οκ...εκ του αποτελεσματος ομως το λεμε. Θα διορθωθει θελω να πιστευω...

    -Βγάζω σπυριά οταν ο Μπαρτζώκας παρουσιάζει τα κολλήματα του σαν αυτα με τις στανταρ αλλαγες ανα περιοδο, η που δεν παιρνει time out...το τι κραξιμο του ριχνω και τι πιεση ανεβάζω δεν περιγράφεται.....Αλλα ειναι αυτά σε τέτοιο βαθμό που να πρέπει να φύγει για να ερθει κανενα αλλο χαιβάνι και να τα ρημάξει ολα? Αμυνα σαν τη φετινη ειχαμε να δουμε χρονια.

    -Φυσικά και θέλω ενίσχυση της ομάδας...ειναι κριμα για λεπτομέρειες σημαντικές να μην φτάσουμε οσο πιο ψηλά γίνεται. Φαινεται πως κατι λειπει, αλλα οχι ομως οτι φταιει ο προπονητης. Απλα εκεινος θα εχει φυσικο κι επομενο ειναι, την ευθύνη αν αυτο δεν συμβεί ειδικά σε θέσεις που βγάζουν μάτια! Και πάλι ομως στο τέλος θα δείξει το ταμείο!!!

    -Εχω πιστεψτε με υψηλές προσδοκίες από την ομάδα και δε θα εβαζα ΠΟΤΕ ενα προσωπο πανω απο αυτήν.
    Ειμαι αλλωστε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ισως) που ΚΡΑΖΩ ΤΟΝ ΠΡΙΝΤΕΖΗ τον οποίο ΛΑΤΡΕΥΑ και ΛΑΤΡΕΥΩ αλλα δεν μπορώ να δεχτώ οτι ειναι διακοσμητικός ρε παιδια!!! Με τη λογική αυτή ας εμενε και ο Σπανούλης και να τον ειχαμε να κανει ZNTO και να βαραει παλαμάκια. Ξερω την αποψη πολλών οτι ο Πριντεζης ειναι σημαία, οτι του αξίζει να μεινει εστω και ετσι για ολα οσα εχει προσφέρει κτλ κτλ....αλλα δε μου λεει κατι αυτο. Ολοι καποτε τελειώνουν και πανω απο αυτους μπαινει το ΣΥΜΦΕΡΟΝ της ομαδας. Προτιμουσα δηλ να ειχα εναν ακομα ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ παιχτη στη θέση του να δινει λυσεις και βοηθειες και οχι να φοβάσαι οτι θα μπει 2 η 3 λεπτά και θα εισαι με το σταυρό στο χέρι! Ασε που ειναι κριμα να τον βλέπεις σε αυτή τη κατάσταση!

    -Επίσης ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να χανω από το βάζελο, ακομα περισσοτερο οταν ειναι σε αυτή την κατάσταση. Θα κράξω, θα ριξω τα μπινελίκια μου αλλα ως εκει. Δε θα απαιτήσω οπως κανανε καποιοι το κεφάλι του Μπαρτζώκα ενώ προηγουμένως εχω δει να τυλιγει σε μια λαδόκολα τον Σφαιρόπουλο ριχνοντας του 20 ποντους σε μια ομαδα οπως η Μακάμπι, η παιζοντας αυτο το ελκυστικό μπάσκετ που ειδαμε σε προηγουμενους αγώνες! Και ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Η ΟΜΑΔΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!! Δηλ αν ειχαμε διώξει τον Μπαρτζώκα οπως ζητουσαν καποιοι, θα είχαμε κάνει τη καλύτερη δυνατή κινηση? Ξερουμε εμεις το καλό της ομαδας και το τι θέλουν οι παίχτες? Μπορούμε εμείς με τις οποιες γνώσεις μας να εγγυηθούμε οτι απομακρυνοντας αυτή τη φορά τον Μπαρτζώκα από τη θεση του προπονητή, θα βοηθήσουμε την ομάδα να ορθοποδήσει? Και ολο αυτό γιατι? επειδή εχασε από τον Βάζελο??? Ωραια...να σας το πω αλλιως...ο Βαζελος κερδισε εμας. Ελυσε τα προβλήματά του? Τα ιδια χάλια παραμένει και θα παραμείνει....

    Ομως, ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ οτι και ο Μπαρτζώκας, επειδή δεν ειναι προπονητης μιας τυχαιας ομαδας, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ γιατι αρχιζει να κουράζει η κακή του "ιστορία" κοντρα σε αυτούς. Δεν γινεται να μην ξενερώνεις οταν με τον προπονητή αυτόν ανασταίνεις καθε τοσο τους βαζελους!!!
    Ομως ας δούμε αυτή τη φορά λιγο πιο μακριά από τη μύτη μας....ας αναγνωρίσουμε το έργο του ως τώρα συνολικά, ας του δοθεί χρόνος και ευκαιρία να δειξει τι μπορεί να κάνει και αν δε τα καταφέρει τοτε στο καλό. Με ενα μιση σκάρτο χρονο στην ομάδα, δεν μπορείς να τον διώξεις ρε φιλε, πως να το κανουμε!!!
    Ειδαμε (το εχω χιλιογράψει) και τους προπονηταράδες ολους (ΛΑΣΟ, ΠΑΣΚΟΥΑΛ, ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ, ΜΕΣΙΝΑ) τοσα χρονια, σε ομαδάρες με μπατζετάρες και ολα τα πλουτη και ανεσεις, τι το τρομερο καταφεραν!??? Ελεος....

    Ούτε ΕΝΩΤΙΚΟΣ το παίζω, ούτε προσωπολάτρης ειμαι. Για κανέναν!!! Αλλά αυτοκαταστροφικός δεν θα γίνω...δεν ημουν ποτέ!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 12:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΩΡΓΟ.....

    1) τα ΣΚΑΣΤΕ και τα ΟΥΣΤ πανε σε Κρυφοζέλες και πιτόγυρους! Αν σε ενοχλεί τράβα δικηγόρε τους να τους συμπαρασταθείς!

    2) Δεν υπάρχει ΓΑΥΡΟΣ που να μην θελει ενίσχυηση της ομάδας του η βελτίωση της εικόνας. Ακομα κι αν αυτη ειναι καλή παντα θα θέλουμε τη καλύτερη! Ομως...οταν ειναι καλή και ζητάνε κάποιοι να φυγει ενας προπονητης που κανει λαθη αλλα εχει μεγαλο μεριδιο ευθύνης για την πολύ καλή συνολικά εικόνα της ομάδας, ρισκάρωντας ετσι να χαλάσει οτι καλό υπάρχει, εννοείται οτι το ΟΥΣΤ και το ΣΚΑΑΑΣΤΕ ειναι οτι πιο κόσμιο μπορείς να τους πεις!

    3)Αντί να εστιάζεις σε αυτά, μάθε να διαβάζεις τα σχόλια κάποιων και να παίρνεις τα σωστά μηνύματα από αυτά που λένε και σταμάτα επιτέλους να το παίζεις τόσο μιμουάπτο. Μου θυμίζεις τις γκόμενες του Bachelor που κλαίνε με το παραμικρό.

    ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ και ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ....Οχι που θα σας αφήσουμε να κάνετε κριτική ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ επειδή ειστε κομπλεξικοί με εναν προπονητη. Τις αερολογίες που λες εσυ να ξερες ποσοι διαβάζουν και χλευάζουν.....

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 10:48 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL εκφράσεις σε σχόλια του τύπου σκάστε, ουστ και άλλες απαράδεκτες εκφράσεις εναντίον φίλων της ομάδας, για δήθεν συναίνεση και υγιή συζήτηση, είναι περίεργο πως ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ για συγκεκριμένο άτομο που προσπαθεί να αποδείξει ότι μόνο αυτός αγαπάει την ομάδα και τον προπονητή, αλλά κατά τα άλλα την θέλει με κενά και τρύπες αφού όλα τα βλέπει τέλεια, σε θέσεις που υπάρχει ένας παίκτης που φθείρεται!!!! Πως είναι δυνατόν REDGOAL, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, κάποιος που θέλει το κακό της ομάδας να ζητάει να ενισχυθεί και να ζητάει να κερδίζει πάντα και να χαλιέται όταν χάνει, όπως το έχουν χιλιογράψει το σύνολο των φίλαθλων της ομάδας και αυτός που την αγαπά να θέλει τα ακριβώς αντίθετα για δήθεν συναίνεση και ηρεμία; Πλάκα κάνουμε τώρα; Δηλαδή αυτό που θέλουν οι αντίπαλοι εμείς θα το κάνουμε αρχή μας; Αν είναι δυνατόν δηλαδή!!!!

    REDGOAL: Παίδες με τόσα μηνύματα ειδικά μετά τους αγώνες, θα ξεφύγει και κάτι. Αν και προσπαθούμε να μην μας ξεφεύγει τίποτα. Τώρα για το τι θέλει ο καθένας, περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα.

  • Sugar 7
    Sugar 7 Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 09:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτέλους βρέθηκε κάποιος που λέει τα πράγματα όπως είναι με τον Κώστα Παπανικολάου κ οχι να τον γλείφουν κ να μας τον παρουσιαζουν σαν υπέρ παίχτη που ήταν πριν 10 χρόνια στην πρώτη του θητεία . Επειδή τον παρακολουθώ από τότε που γυρισε από το nba (2016), σε ηλικία 26 χρονών ο τύπος παιζει σαν παλαίμαχος μπασκετμπολίστας (θα καταλήξει στον Μάντζαρη που σε ηλικία 30 χρονών δεν μπορεί να βρει ομάδα).καμιά σχέση με τον παπανικολάου της πρώτης θητείας του στον Ολυμπιακό κ η κριτική μου αφορά τον παιχτη μετά την επιστροφή του .Ο Παπανικολάου στην επίθεση δεν μπορεί να ποστάρει ουτε τον Λεκαβιτσιους, δεν έχει ντραιβ στο ενας εναντίον ενός, δεν μπορεί να κατεβάσει την μπάλα σε αιφνιδιασμό ,δεν έχει τρίπλα,δεν θα πάρει ποτέ την μπάλα σε κρίσιμη φάση γενικά κρύβεται στην επίθεση χωρίς κίνηση κ περιμένει στημενος κάνει μόνο κάποιο ελευθερο τρίποντο όχι κ με μεγάλη επιτυχία. Είναι το μοναδικό τριάρι που ρίχνει τα διπλάσια τρίποντα από ότι δίποντα. Σε 13 αγώνες έχει κάνει μόνο 20 δίποντα . Με πάνω από 20 λεπτά συμμετοχής κ μοναδικό τριάρι στην ομάδα δεν παιρνει προσπαθειες κ φαίνεται από τα δίποντα που παίρνει κ τις ασίστ που κάνει. Για την άμυνα να σταματήσει αυτό το αστείο ότι παιζει άμυνα. Αν παιζει αυτός άμυνα μάλλον δεν βλεπουν τον ο Λαρεντζακη κ τον ο γουοκαπ τι κάνουν. Εδώ τον περασε σαν σταματημένο ο κασελάκης. Να είσαι το βασικό τριαρι κ σε 20 λεπτά να μην παιρνεις ούτε ένα ριμπάουντ. Το μεγαλύτερο λάθος των Αγγελόπουλων είναι ότι τον ανανέωσαν περυσι πριν ξεκινήσει καν η χρονιά. Είναι ένας Υπέρεκτιμημενος πιαχτης με μεγάλο συμβόλαιο για αυτά που προσφέρει. Για 250 χιλ. Μια χαρά είναι. Και να σταματήσει η καραμέλα ότι κάνει πραγματα που δεν φαίνονται.Στα ίδια χρήματα με τον παπ. Υπάρχουν τριάρια όπως ο Καλινιτς., ο Λουσιτσς κ ο Χίλαρντ της Μπάγερν που ειναι ενα επίπεδο πανω απο τον παπ .

  • Deep7
    Deep7 Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 09:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Παπανικολάου όντως ήταν σε άλλο κόσμο δεν είναι απλά η κακή απόδοση που είχε αλλα η γενική παρουσία και εικόνα του μέσα στο γηπεδο ...πολυ σωστό το άρθρο...!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 07:33 Σύνδεσμος σχολίου

    ακου...ουτε εγώ ειμαι Μπαρτζωκικος η οτιδηποτεικός αλλος....
    Αυτο που σου λέμε και δε καταλαβαίνεις ειναι το εξης απλο που καταλάθος το ειπες και ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ! ! !
    Τι λεμε?
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ...
    Αυτη τη στιγμη, τοοοσο κραξιμο για εναν προπονητη που ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ αλλα εχει παρουσιάσει και ενα πολυ ΚΑΛΟ ΕΡΓΟ ειναι αδικο να γινεται και σε βαθμο να θελεις να παρει ποδι ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΙΑΣ ΗΤΤΑΣ που μας πειραξε, ενοχλησε, προβλημάτισε ΟΛΟΥΣ χωρις καμμία εξαίρεση! Ολοι ριξαμε τα βρισιδια μας, ολοι κράξαμε εκεινο το βράδυ αλλα ΣΤΟΠ. Ως εκεί. Δε μπορεί να μην δώσουμε χρόνο και ευκαιρία να δειξει το συνολικό του εργο αυτος ο ανθρωπος που δεν εχει καν κλεισει εναμιση χρόνο στην ομαδα και παρόλα αυτά εχει δέσει κόμπο τις περισσότερες ομάδες της Ευρώπης με ενα συνολο παιχτών που παίζει σαν ΟΜΑΔΑ και το οφείλει στο προπονητη!
    ΣΤΗΡΙΞΕ ΛΟΙΠΟΝ....Κανε και τη κριτικη σου, οπως κι εμεις κανουμε και θα ξανακάνουμε, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗ ΠΙΕΣΗ, αλλα αυτό δε σημαινει οτι θα μηδενίσουμε το εως τώρα έργο του και θα απαιτησουμε να φυγει στη μεση της σεζόν!
    Στο τέλος ομως ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ καλώς η κακώς θα κριθεί ΑΥΣΤΗΡΑ και το ξερουμε ολοι. Η προιστορία ειναι σκληρή αλλα ετσι ειναι. Στο χέρι του να αντιστρέψει το κλίμα και να κερδίσει οπαδους σαν εσενα. (ας ελπίσουμε οτι εισαι).....
    Κατάλαβες κυριε Creeper? Τωρα τα οσα λες περι μπαρτζωκικων, Αγγελοπουλικών κτλ ειναι να χουμε να λεμε!

    Στηριξε επιτέλους με καλή καρδιά, αναγνώρισε τα θετικά οπως φωνάζεις τα αρνητικά, ζύγισε τα, και κρίνε σαν ώριμος ανθρωπος με γνώμονα το καλό της ομάδας σου. Και μη περιμενεις την επομενη κακη εμφανιση για να κράξεις. Αλλο κριτική και αλλο μηδενισμός. Θα ερθουν κι αλλες κακες βραδιές, ειναι μεγάλη η χρονιά. Το ξερουμε. Στο τελος ομως ξυρίζουν το γαμπρό. Φιλιά.....

  • Creeper
    Creeper Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 00:13 Σύνδεσμος σχολίου

    @TASOSMAK Και εγώ σε λυπάμαι Τασούλη. Και πιο πολύ λυπάμαι που δεν γράφεις πιο συχνά γιατί η οπτική σου γωνία σε θέματα της επικαιρότητας είναι πραγματικά αξιοζήλευτη! Περιμένω εναγωνίως την θέση σου για τον Covid, για την υπερθέρμανση του πλανήτη και για τα διαγαλαξιακά ταξίδια. Άντε να ξεκουραστείς τώρα γιατί πολυκουράστηκες σήμερα. Καληνύχτα!

  • Creeper
    Creeper Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 00:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Αrrow Λοιπόν για να το τελειώνουμε το θέμα επειδή έχω αρχίσει να σε βαριέμαι. Για μια και μόνο φορά θα σου απαντήσω στα σοβαρά γιατί πίστεψε με είναι πολύ δύσκολο να σε πάρω στα σοβαρά!!! Είπαμε με διασκεδάζεις με τις βαθυστόχαστες μπαρούφες σου αλλά σε όλα πρέπει να υπάρχει μέτρο ακόμα και στο γέλιο. Εγώ αγαπητέ μου κλόουν είμαι ΑΠΛΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!! Δεν είμαι ούτε Κοκκαλικός, ούτε Αγγελοπουλικός, ούτε Μαρινακικός, ούτε βέβαια και γραφικός Μπαρτζωκικός σαν εσένα!!!! Τους Αγγελόπουλους τους έχω κράξει άπειρες φορές και με το δίκιο μου. Όμως είχα το θάρρος να τους αναγνωρίσω ότι τουλάχιστον φέτος οι άνθρωποι το προσπαθούνε και έχουν ζεσταθεί με την ομαδα μετά από πολύ καιρό.

    Το ίδιο λοιπόν θα κάνω αν παρελπίδα ο Μπαρτζώκας μας βάλει τα γυαλιά φέτος. Το μίνιμουμ είναι να πάρει το πρωτάθλημα, να κόψει το κόμπλεξ που έχει με τον Πουθεναικό και παράλληλα να κάνει μια καλή ευρωπαική πορεία με είσοδο στην οκτάδα και κυρίως να τα παλέψει τα ματς εκεί χωρίς να γίνει σάκος του μπόξ. Θα χαρώ πολύ να έχεις εσύ δίκιο (έστω και από τύχη) γιατί πάνω από όλα με νοιάζει η ομάδα και όχι η προσωπική μου δικαίωση. Αλλά αν ακόμα και στο τέλος δικαιωθείς εσύ αυτό δεν θα είναι επειδή ξέρεις μπάσκετ ή επειδή έχεις την ικανότητα να βλέπεις μακριά. Η επιτυχία της ομάδας μπορεί να έλθει και από συγκυριακούς λόγους. Ήσουν, είσαι και θα είσαι ΑΜΠΑΣΚΕΤΟΣ γιατί δεν βλέπεις όλα αυτά που όλοι εμείς βλέπουμε.

    Ο Μπαρτζώκας αυτήν την στιγμή που μιλάμε είναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ προπονητής και δεν με ξεγελάνε οι νίκες της ομάδας!!! Ακόμα και στις νίκες αυτός κάνει οτι μπορεί για να χάσει. Μερικές φορές τα έχει καταφέρει όπως με τον Πουθεναικό και άλλες φορές δεν τα έχει καταφέρει όπως μερικά ευρωπαικά ματς μόνο και μόνο επειδή η άλλη ομάδα και ο προπονητής έκαναν ακόμα περισσότερα λάθη από οτι αυτός!!! Και δεν είναι μόνο αυτό. Το Redgoal έγραψε οτι ο Μπαρτζώκας σταμάτησε τις αστείες του αλλαγές-ρολόι και πήρε και time out όταν έπρεπε. Έχει δίκιο σε αυτό αλλά εγώ θα περιμένω να το δω σε βάθος χρόνου και δεν θα κρίνω από ένα ματς. Βέβαια το πιο πιθανό είναι να διάβασε την κριτική που του ασκήθηκε από τους δημοσιογράφους και όχι επειδή ο σκέφτηκε ο ίδιος! Σε άλλα όμως παραμένει ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ!!! Χρειαζόμασταν σέντερ να δίνει ανάσες στον Φαλ και αυτός πήγε και πήρε πάλι έναν παίκτη 2.01 που είναι 4άρι και έχει να παίξει 1,5 χρόνο!!! Και ούτε ξέρουμε αν και πότε θα είναι έτοιμος. Οπότε τα κολλήματα του παραμένουν ακόμα και φαίνεται οτι δεν έχει έχει βάλει μυαλό από τα τελευταία του περάσματα στις άλλες ομάδες όπου άφησε καμένη γη! Επέτρεψε μου λοιπόν να είμαι απαισιόδοξος και να μην τα βλέπω όλα ωραία και ρόδινα όπως εσύ βγάζοντας πατριωτικούς λόγους που δεν έχουν καμία βάση μόνο και μόνο για να το παίξεις Ολυμπιακάρας!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...