roumeliotis

Carwiz

Παθαίνει-μαθαίνει και... μεταγραφική ενίσχυση

casino loutrakiou
redwell

Τέσσερις εκτός έδρας ήττες έχει ο Θρύλος σε ισάριθμα ματς μακριά από το ΣΕΦ μέχρι τώρα στη Euroleague και σίγουρα δεν είναι το ιδανικό όμως από την άλλη δεν έπαιζε με... ομαδούλες αλλά με τρεις που πέρυσι ήταν στο F4 και τη Ζενίτ που έμεινε εκτός τετράδας στις λεπτομέρειες.

Απολογισμός; Σίγουρα όχι θετικός αλλά ούτε και για να τα βάψει μαύρα κανείς καθώς και στα 4 αυτά ματς ο Ολυμπιακός ήταν ανταγωνιστικός και τα έχασε στο τέλος ή στην τελική ευθεία, ενώ θα μπορούσε εύκολα να πάρει τουλάχιστον ένα εξ αυτών.

Λάθη από τον προπονητή στη διαχείριση των αγώνων όταν κρίνονται, λάθη από τους παίκτες που ξεχνάνε το πλάνο και κάνουν τα... δικά τους και γενικώς μια κατάσταση που φέρνει ήττες αλλά είναι αναστρέψιμη και διαχειρίσιμη.

Παθαίνει ο Ολυμπιακός και μαθαίνει αλλά πρέπει να μαθαίνει πιο γρήγορα γιατί χάνονται ευκαιρίες. Αν είχε πάρει το ματς με τη Μπαρτσελόνα που κρίθηκε στο σουτ και ένα ακόμα, έστω τη Ζενίτ, τώρα θα ήταν πρώτος στη βαθμολογία και θα λέγαμε άλλα.

Με τα "αν" όμως δεν γράφεται η ιστορία και ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους παίκτες του πρέπει να μάθουν από τα λάθη και να τα διορθώσουν στα επόμενα ματς του μαραθωνίου που λέγεται Euroleague.

Και γιατί όχι, να γίνουν άμεσα κινήσεις ενίσχυσης αν και εφόσον κρίνεται απαραίτητο από τους ιθύνοντες καθώς ακόμα ηχεί στα αυτιά μου η προ τριών εβδομάδων ατάκα του Coach-B, πριν την ανακοίνωση του Κουίνσι Έισι, που είπε για 2-3 προσθήκες αν χρειαστεί:

«Ασχολούμαστε πάντα με την αγορά. Έχουμε κι άνθρωπο στην ομάδα που ασχολείται με αυτό. Αν χρειαστεί και απαιτηθεί κάτι, σε συνδυασμό και με την απόφαση των Προέδρων, έχουμε τη δυνατότητα να υπογράψουμε.

Όχι επειδή έχουμε κενή θέση ξένου, αλλά μπορούμε και δύο και τρεις ακόμη. Άλλες ομάδες έχουν 9, 10 και 11. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να γινόμαστε καλύτεροι μέσω της προπόνησης. Αν χρειαστεί να γίνει μέσω μεταγραφής, θα γίνει».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

11 σχόλια

  • Ζησης δύο ρακετες
    Ζησης δύο ρακετες Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 00:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ψυχραιμία παιδιά.θα σας πω αυτά που νομίζω σωστά για το καλό της ομάδος.αυτος ο εησι λέτε πως είναι καλός παράλληλα έχει ενάμιση χρόνο να παίξει. Έχει τουλάχιστον τα χαρακτηριστικά του ντανστον ας πούμε; Στην Ευρωλίγκα είναι κοντός για να κοντραρει τα τεσσαρια των μεγάλων ομάδων που σχεδόν όλα πξεκινανε από δύο δέκα και πάνω δεν συζητάω για τα πενταρια ειδικά όταν είναι έξω ο φαλ δηλαδή βαφτίζεται πέντε τον καινούργιο και τέσσερα με δύο δυο τον βεζενκοφ; Τι φτιάχνετε ομάδα νάνων εναντίον θηρίων; Έχετε απαίτηση αυτοί να κοντραρουν τους κορυφαίους; Κάνετε πλάκα; Οι πρώτες προσθήκες σαφώς και ήταν καλές να πας ψηλότερα όμως είναι άλλο θέμα. Όσο για τις επιλογές στο κοουτσαρισμα εμένα μου δείνει την εντύπωση ότι κάνει διαχείριση χρόνου και όχι ανάγκης της ομάδος.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 21:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδη θελω να ειμαι ΔΙΚΑΙΟΣ στη κριτικη μου και στις "αναλύσεις" μου με τον τροπο που εγώ βλέπω τα πράγματα θα πω τα εξής:

    To 6-4 ειναι ενα σερί που δειχνει θετικα και αρνητικά από διαφορες πλευρές που το βλέπει κανεις.
    Τι εννοω...Εγώ δηλώνω ενθουσιασμένος ως τώρα από το μπασκετ που παίζουμε γιατί η ομάδα παρά τις αδυναμίες που εχει στο ρόστερ δείχνει οτι παίζει και επιχειρεί να παίξει ενα μπάσκετ βγαλμένο από την εποχή που η ομάδα εκανε την Ευρώπη να παραμιλάει. Η σταθερότητα σε αυτό το επίπεδο ειναι ενα θεμα ομως που κρίνει πολλά! Και η σταθερότητα επηρεάζεται από τους τραυματισμούς, το ρόστερ, τη ποιότητα παιχτών κτλ...
    Ως τωρα κερδισαμε 6 εντός εδρας παιχνίδια χάρη στην ενεργεια των παιχτών η οποία στην αρχή της χρονιάς ειναι μεγαλύτερη από οτι αργότερα...καθώς και στην εδρα που δινει την ώθηση και βοηθά την ομάδα να ξεμπλοκάρει πολλες φορές οταν τη στριμώχνουν. Αυτο εκτός εδρας δεν συμβαίνει και το είδαμε και στη Ζενιτ και στην Εφές που μαλιστα σαν καλές ομάδες που ειναι δεν γινόταν να μην εκμεταλευτούν αυτό το γεγονός.
    Οπως ακριβώς καναμε εμεις κοντρα σε Μονακό, Αλμπα και Ζαλγκίρις! 3 ομάδες που θεωρητικά κατώτερες από εμάς κι ομως δεν τις κερδίσαμε ευκολα μιας και σε μεγάλο μερος του αγώνα μας εβαλαν δυσκολα.
    Στα εκτός εδρας οπως με Μπαρτσελονα και CSKA ειδαμε το εξής. Ο Μπαρτζώκας εφάρμοσε το ιδιο ακριβώς πλανο με τις 5άδες οπως κανει σε καθε παιχνίδι. Η διαφορά ηταν οτι στον αγώνα με την Μπαρτσελονα οι παιχτες επαιξαν ολοι πολυ καλά και εφτασαν μια ανασα απο τη νικη που τελικα λογω ξεκαθαρα της διαιτησίας δεν ηρθε.
    Με την CSKA ομως το ιδιο πλάνο δεν απέδωσε γιατι οι παίχτες (πλην Ντορσει) ηταν μετριοι στο μεγαλυτερο μερος του αγώνα. Θα ελεγα οτι υπερεκτιμησαμε τους Ρώσους αρκετά εκείνο το βράδυ. Δεν ενιωθες οτι πατάγαμε στο παρκέ σαν winners αλλα σαν ομάδα που εχει σκοπο να παιξει συντηρητικα να χασει με μικρη διαφορά στη χειρότερη. Δεν εβλεπες να βγαζει φωτιά το ματι της ομαδας! Και ηρθε φυσιολογικά η ηττα.
    Με λιγα λογια, αν καποιος σκεφτεί ενα ενα τα παιχνίδια που δωσαμε ως τώρα, θα δει οτι συγκυριακά κερδίσαμε παιχνίδια που εκτός εδρας θα τα χάναμε ενώ άλλα που χάσαμε εντός θα τα κερδίζαμε! Αυτή η ομάδα εχει ταλέντο, εχει ποιότητα, εχει παίχτες ηγέτες αλλά παρά τον ενθουσιασμό, της λείπει η εμπειρία και οι νίκες που θα της αυξήσουν την αυτοπεποίθηση και το winner στοιχείο. Μεχρι να ερθει η αυτή η εκτός εδρας νικη θα μεγαλώνει η πίεση του MUST WIN εκτός έδρας και όποιος αντίπαλος κι αν ειναι αυτός θα μας δυσκολέψει πολυ. Αυτό εκτιμώ. Δεν θεωρώ οτι ειμαστε oμάδα έδρας...αλλά σιγουρα η έδρα βοηθά μια ομάδα με ενθουσιασμό αλλα αδυναμίες σημαντικές, να ξεπεράσει τα εμπόδια και να φτάσει στη νίκη.
    Επίσης, οπως περιμένουμε και ελπίζουμε να ερθει συντομα μια εκτος έδρας νίκη, θα πρέπει να ειμαστε ετοιμοι να δεχτούμε και την 1η εντός εδρας ήττα. Ολα ειναι στο πρόγραμμα. Ελπίζω βέβαια να μην συμβεί κατι τετοιο αυριο. Βασικά μακάρι να μη συμβεί ποτέ. Αν και δύσκολο. Ομως η χρονιά σίγουρα έχει αρκετές εκπλήξεις για όλες τις ομάδες.
    Με την Εφές δεν ξενερώσαμε γιατι χάσαμε. Αλλα για το πως χάσαμε και για επιλογές κολλήματα του προπονητή που οσο κι αν θελω να τον στηρίξω δεν γινεται να μην παραδεχτώ πως αυτοί που τον κράζουν εχουν και δικιο σε καποιο βαθμό.
    Δεν γινεται δηλ να υπαρχει Γαυρος που να βλέπει τους αγώνες του Ολυμπιακού και οταν ο Μπαρτζώκας αφηνει εξω μια ολοκληρη περίοδο καποιον παιχτη που παιζει και καλα μαλιστα, να μην νευριάζει! Εγώ προσωπικά ανεβάζω πίεση!
    Ομως, το οτι με νευριάζει αυτό, δε σημαίνει οτι θελω ο Μπαρτζώκας να φύγει. Διοτι εχει αποδειχτεί και το εχουμε δει αλλωστε, πως δεν υπαρχει ΕΝΑΣ προπονητης ΧΩΡΙΣ κολλήματα!!! Και απο οσους εχουν περάσει κατα καιρούς και από όσους βλέπουμε σε άλλες ομάδες. Από Μεσίνα μεχρι Λασο και Πασκουάλ μέχρι Σφαιρόπουλο, Μπαρτζώκα και Μπλατ η οποιον αλλο θελετε! Εδώ περυσι καποιοι αποθεώνανε τον Τρινκιέρι που ειχε ερθει στην Εθνικη Ελλάδος και γελαγε το παρδαλο κατσικι!
    Ενώ και επί εποχής άλλων ομάδων που ηταν coach πάλι ανυπαρκτος ηταν. Η επιτυχία κάποιων ανθρώπων δν ερχεται οταν το περιμένεις.

  • John 7
    John 7 Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 20:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά δεν γίνεται με αυτό το μπάτζετ να πάμε φάιναλ φορ! Αν πάμε 8αδα θα είναι επιτυχία για την ομάδα όπως τη θέλουν οι αφοί, και αποτυχία για το όνομα και την πορεία της ομάδας τη τελευταία 15ετια! Τουλάχιστον να πάρουμε το πρωτάθλημα για να είμαστε πρώτοι στο χωριό και πάνω από τον ψεκασμενο! Όσοι τσίμπησαν από τα αποτελέσματα μέχρι τώρα και τις δύσκολες ήττες από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας πρόβλημα τους! Το περίεργο είναι ότι οι ίδιοι που τσίμπησαν τώρα ρίχνουν αναθεματα! Η ομάδα ήθελε και θέλει ενίσχυση και το ξέρουμε όλοι, το θέμα είναι η διοίκηση να έχει διάθεση για ενίσχυση!

  • Ανεστης
    Ανεστης Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 18:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ολυμπιακος εχασε απο 3 ομαδες ff και απο μια ομαδα οχταδας εκτος εδρας.Παιχνιδια που επαιξε στα ισια μεχρι τελους με εξαιρεση το χθεσινο .Και η ομαδα εχει στοχο απο την αρχη της σεζον την οχταδα μετα απο 3 χρονια(2 ουσιαστικα η μια σεζον δεν ολοκληρωθηκε).Δεν καταλαβαινω ακριβως που ειναι το προβλημα?Απο εχθες βγηκαν οι γνωστοι οπαδοι της γκρινιας στο σαιτ να κραζουν.Αυτοι που εκραζαν το καλοκαιρι για τις μεταγραφες ,για τους προεδρους που δεν δινουν λεφτα και για τον κοουτς που δεν κανει.Τωρα εχουμε τον σλουκα που ειναι υπερτιμημενος και δεν ειναι ηγετης.Μαλλον αλλος σλουκας ηταν αυτος για τον οποιο ειχε πει ο ομπραντοβιτς οτι ειναι ο ηγετης και το μυαλο της φενερ,και μολις εμεινε ελευθερος περσι τον ζητησαν ο λασο,ο ιτουδης και ο σαρας για τις ομαδες τους(τα εγραψε περσι το ρεντ αλλα και μεγαλα σαιτ σε ρωσια και ισπανια)Αλλα να μου πεις ποιος ειναι ο ομπραντοβιτς μπροστα στους ειδικους σχολιαστες -προπονητες του ρεντ γκολ????
    Υγ.Προφανως δεν αναφερομαι στους αρθρογραφους του σαιτ που κανουν σοβαρη δουλεια αλλα στους γνωστους "ειδικους" σχολιαστες που νομιζουν οτι ειναι η μετανσαρκωση του φιλ τζακσον!!!!!!!

  • ΥΒ
    ΥΒ Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 18:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας μιλήσουμε σοβαρά.
    1. Με τα βασικά γρανάζια της ομάδας να έχουν τεράστιες διακυμάνσεις απόδοσης (Σλούκας, Ντόρσευ) και να αγνοούνται στα μέχρι τώρα εκτός και σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση να μην διεκδικούν την θέση του ηγέτη της ομάδας.
    2. Με τον Παπανικολάου ακόμα να μην προσφέρει στο σκοράρισμα καιτον Μακίσικ να αγνοείται.
    3. Με το Βασικό σέντερ να αφαιρεί υγρά από τα γόνατά του.
    4. Με έκτακτη μεταγραφή έναν παίκτη που έχει να παίξει ...1,5 ΧΡΟΝΟ!!!!
    5. Με τον φυσικό ηγέτη της ομάδας να βρίσκεται στα 37-38.
    7. Με τους υπόλοιπους Ελληνες της ομάδας να ακολουθούν το επίπεδο που βρίσκεται πλέον το Ελληνικό μπάσκετ και να μην..
    8. Με μπάτζετ από τα μικρότερα της Λίγκας.
    ... σε ποιά θέση φανταζόμαστε την ομάδα στο τέλος του μαραθώνιου? Δηλαδή οι υπόλοιποι τι παίζουν κρίκετ?
    Η ομαδάρα του Μπάσκετ μας χάρισε μεγάλες στιγμές για περίπου 10 ολόκληρα χρόνια. Οι λαγοί όμως από το καπέλο κάποια στιγμή τελειώνουν. Στηρίζουμε φανατικά την τωρινή ομάδα αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 15:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό redgoal μπορεί να παθαίνει ο Ολυμπιακός με οδηγό τον κόουτς ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ!!!! Μέχρι χθες πολλοί από εμάς λέγαμε ότι το μπάσκετ εφέτος θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους μαζί με το πόλο όπως πάντα, μετά τις αναπάντεχες αποτυχίες στο βόλευ και τη χαμηλή πτήση στο ποδόσφαιρο, αλλά απ' ότι φαίνεται διαψευστήκαμε, γιατί το χούι βγαίνει τελευταίο και καταστρέφει. Χθες δυστυχώς είδαμε και πάλι επιστροφή ξανά σε αυτό που γίνεται δύο χρόνια τώρα και τα φωνάζει ο κόσμος γιατί οδηγείται η ομάδα απώλεια τίτλων και διακρίσεων!!!! Ούτε στο ελάχιστο δεν διαφοροποιήθηκε ο κόουτς στο χτίσημο της ομάδας μέχρι στιγμής ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ και ξεκίνησε η χρονιά πολύ καλά, αλλά η συνεχιζόμενη επιμονή του να μην βάζει και τις τελευταίες πινελιές στις δύο θέσεις που ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ και τα κολλήμτα του στη διαχείρηση του ρόστερ, οδηγούμεθα ξανά στα ίδια!!!! Τα γράφει ο κόσμος και όσοι γνωρίζουν το άθλημα, δεν μπορεί να είναι όλοι άσχετοι και ο ένας να έχει δίκιο!!!! ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ "ΤΙ ΕΝΑΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ"!!!! Υπήρξε και κοσμητικό επίθετο για την πράξη του οδηγού, αλλά ας μη το τραβήξουμε γιατί θα χαθεί το νόημα!!!!

  • pan
    pan Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    john 7 ετσι ακριβως ειναι!δυστυχως νομιζουμε οτι γιναμε ξαφνικα οι warriors..οι ηττες εκτος εδρας με αυτες τις ομαδες ηταν μεσα στο προγραμμα..τα παιχνιδια που επρεπε να παρει τα πηρε..θα μπορουσε καλυτερα?ναι θα μπορουσε τουλαχιστον στην αμυνα...θα μπορουσε και χειροτερα?σιγουρα θα μπορουσε να χει διασυρθει εντελως..αρα δεν ηρθε καν το τελος του κοσμου..ηρεμια ισως μια μεταγραφη ακομα και ολα θα πανε καλα...

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 14:06 Σύνδεσμος σχολίου

    _1ον . Η εβδομαδα ειναι διπλη και γινεται τριπλη με τον Παο.. (Δευτερα.. απο Κυριακη που συνηθως παιζει ο Ολυμπιακος) σε μια τετοια εβδομαδα ..λοιπον αν παρει 2 απο τα 3 ..το λες και καλα.. αρα ας δουμε τα 2 αυτα που μενουν , ειναι μεσα στην 8αδα ακομα ο Ολυμπιακος (6ος ειδα) ..και ΄΄παμε παρακατω΄΄ . _2ον. Σε γενικες γραμμες εκτος ειναι καλος ..αν και χανει.. χθες δεν επαιξε καλα στην 4η περιοδο (απ οτι ειπαν , το ακουγα στο ραδιοφωνο δεν το ειδα) ..αλλα ειναι μπροστα απο την Αναντολου στη βαθμολογια (τωρα) ... βεβαια δε θελουμε να λεμε συνεχεια επαιξε καλα εκτος αλλα εχασε.. καποια στιγμη μαλλον πρεπει να παρει κι ενα ματς αν θελει να εχει ενα καλο πλασρισμα στην 8αδα. _3ον. Για προσθηκη ναι ειχε πει οτι ισως κοιταξει και για 2-3 παιχτες ..περιμενεις να δεις και τον Εισι.. , κατι εκανε ο Μαρτιν χθες (παραλληλα) ..θα δουμε . _4ον . Να πουμε οτι.. χθες επαιζε χωρις το Λιβιο που τοσο καιρο παιζει αρκετα ..αφου δεν παιζει ο Μαρτιν ..αρα ειχε ενα θεμα στη ρακετα εξ αρχης. _5ον. Μη ξεχναμε οτι ο πρωτος στοχος του Ολυμπιακου ειναι το Φεβρουαριο το Κυπελο οποτε δε ξερω αν πρεπει να κολλαμε σε ενα ματς (σε περιπτωση που καποιοι το καναν.. γιατι δεν ειδα τα σχολια)

  • John 7
    John 7 Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 13:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρόβλημα εκτός έδρας επειδή δε μπορείς να κερδίσεις εψές μπαρτσα, ζενιτ! Αυτά λέγονται μόνο από Έλληνες ειδικούς! Πρόβλημα θα έχουμε όταν θα χάνουμε από ζαλγκιρις, αλπμπα, κλπ! Μην έχουμε μεγάλες απαιτήσεις αλλά ούτε να τα μηδενιζουμε όλα!

  • Ν
    Ν Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 13:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα πράγματα είναι απλά ολόκληρη εφες πρωταθλήτρια Ευρώπης με περιφέρεια Λάρκιν σιμον μισιτς μπομπουα πήρε ελαιζα μπραιαντ κ ψάχνει κ ψηλό γιατι δεν ξεκίνησε καλά την σεζόν + τον πετρουσεφ που πήρε το καλοκαίρι.
    Η ομάδα έχει ομάδα εχει χτυπητά κενα στο 2-3 κ στο 5 θα έβαζα κ το 4 αλλά πήρες εισι
    Για να χτυπήσεις εφες μπαρτσα CSka θες Μεταγραφές να σε ανεβάσουν γιατί μαρτιν μακισικ δεν τραβάνε
    Επισης το 1,8 του σλουκα σε ένα μπατζετ σαν το δικό μας είναι λίγο δεσμευτικό νομίζω αν δεν προσφέρει τα αναμενόμενα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...