roumeliotis

Carwiz

Μέχρι τέλους... μέχρι διάλυσης ΠΑΟ

casino loutrakiou
redwell

Πριν πω οτιδήποτε, να θυμίσω ότι δεν είμαι δημοσιογράφος σε πέι ρολ, όπως δεν είναι και κανένας σε τούτη εδώ την ιντερνετική γωνιά η οποία μου κάνει την τιμή να μου δίνει μπλογκ να γράφω για την μεγάλη μου αγάπη που είναι ο Ολυμπιακός και δη ο μπασκετικός Θρύλος.

Αν ανατρέξετε στα παρελθοντικά άρθρα μου θα διαπιστώσετε ότι τα "χώνω" και στη διοίκηση και στους προπονητές και στους παίκτες και παντού, όταν βλέπω τα στραβά, τα αδικαιολόγητα, αυτά που δεν επιτρέπουν στον Θρύλο μου να μεγαλουργεί.

Μια εισαγωγή η παραπάνω, για να σας θυμίσω ότι αυτά που διαβάζετε εδώ στο RedGoal είναι αυθεντικά και όχι προϊόν "παραγγελίας" ή non-paper όπως γίνεται στο 99% των ΜΜΕ εν έτει 2021 στην Ελλάδα.

Πάμε τώρα στο "ψητό" το οποίο όπως θα έχετε καταλάβει είναι η πιο γενναία, η πιο "καρυδάτη" απόφαση στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού και την είχαν πάρει οι αδερφοί Αγγελόπουλοι προ δυόμιση ετών.

Πάλευαν επί χρόνια με τα... θηρία, πάλευαν με την αλητεία, πάλευαν με θεούς και δαίμονες, "θυσίασαν" κούπες και τίτλους ελπίζοντας σε κάθαρση αλλά μάταια. Το σύστημα τους έκλεβε, τους διέλυε τα όνειρα, τους κατέστρεφε την ψυχική τους υγεία όπως και όλων των φίλων της ομάδας για κοντά μια δεκαετία.

Υπήρχαν πολλοί θεμιτοί και αθέμιτοι τρόποι αντίδρασης αλλά τα αδέρφια με μαγκιά και πειραιώτικο ανάστημα δεν υπέκυψαν σε τίποτα. Με το κεφάλι ψηλά πήραν την πιο... καρυδάτη απόφαση στα χρονικά του παγκόσμιου αθλητισμού. "Από 'δω και πέρα, θα μας σέβεστε" είπαν και διέλυσαν τα πάντα παίρνοντας την ομάδα για να φύγουν από τη... σαπίλα.

Αποτέλεσμα; Δυο χρόνια αργότερα ο "αιώνιος" που "ζούσε" μέσα από τα διαιτητικά σωσίβια στους τελικούς της Α1 με τα σφυρίγματα-κλοπές, έχει βαρέσει... διάλυση και ο Θρύλος επιστρέφει έχοντας βάλει το ερυθρόλευκο "βαγόνι" στη σωστή σιδηροτροχιά. Μια ματιά στην βαθμολογία της Euroleague αποδεικνύει του λόγου το αληθές. 

Κυρίως όμως η εικόνα διάλυσης του τριφυλλιού, αποτελεί την ύψιστη ηδονή και δικαίωση για αγώνες ετών και επαναλαμβάνω και ας γίνομαι κουραστικός, της πιο μάγκικης απόφασης όλων των εποχών. Και έχω τη βάσιμη υποψία ότι τα καλύτερα έρχονται για τον Ολυμπιακό και παράλληλα τα χειρότερα για τον Παναθηναϊκό.

Και για να κλείσω, ένα θα πω: Μέχρι τέλους ρε μάγκες Αγγελόπουλοι, μέχρι διάλυσής τους...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

18 σχόλια

  • George7
    George7 Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 02:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Η απόλυτη δικαίωση των Αγγελόπουλων.
    Συγχαρητήρια και στο Redgoal. Που στήριξε από την αρχή την πιο ριζοσπαστική κίνηση στον ελληνικό αθλητισμό. Από το μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας.
    Και αποδεικνύεται μετά από δύο χρόνια ότι το "μέχρι τέλους" είχε απόλυτη επιτυχία!
    Η απόφαση των Αγγελόπουλων να τους αφήσουν να παίξουν μόνοι τους οι μαφιόζοι, χωρίς να συνεχίσουν να κοροϊδεύουν, να κλέβουν και να εκμεταλλεύονται τον Ολυμπιακό και τους οπαδοθλύς του, ξεγύμνωσε τη μαφία του Βασιλακόπουλου που έχασε κάθε πολιτική στήριξη.
    Ο Γιαννακόπουλος που υπήρχε στον μπασκετικό χάρτη μόνο χάρη στον Βασιλακόπουλο, βλέποντας την πανωλεθρία που ερχόταν, έτρεξε να εγκαταλείψει πρώτος.
    Και επέστρεψαν οι Αγγελόπουλοι έχοντας συντρίψει και εξαφανίσει όλους τους μαφιόζους που τους κορόιδευαν τόσα χρόνια. Βασιλακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Συμεωνίδης, Αναστόπουλος, Κορομηλάς, Ταβουλσρεας....και όλοι εξαφανίστηκαν!!
    Η μεγαλύτερη προσφορά των Αγγελόπουλων στον ελληνικό αθλητισμό ήταν το "μέχρι τέλους".
    Ξεβρώμισαν το μπάσκετ από την μποχα των μαφιόζων που το λυμαίνονταν τόσα χρόνια.
    Και απολαμβάνουν την απόλυτη διάλυση και τον εξευτελισμό του Παναθηναϊκού. Που φέτος αποτελεί τη χειρότερη ομάδα που έχει εμφανιστεί ποτέ στην Ευρωλίγκα.

  • John 7
    John 7 Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 21:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην Ευρωλίγκα οι καλύτερες ομάδες στο τέλος θα πάνε 8αδα και στη τετράδα το έχουμε πει ,ομάδες σαν την εφες που σερνόταν, θα είναι σίγουρα ενώ ο Ολυμπιακός το πολύ οκτάδα! Μη παίρνετε της μετρητοίς τα αποτελέσματα της regular season στο τέλος μπαρτσα εφες, τσσκα, και η Αρμάνι! Με πιθανότητα μιας έκπληξης πχ ζενιτ! Ο Ολυμπιακός δεν είναι για ψηλά και το έχουμε πει μετά από νίκες και όχι σήμερα!

  • Ετεροχρονισμένη Αλήθεια
    Ετεροχρονισμένη Αλήθεια Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 20:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα γιατί ;;
    Οι Αγγελόπουλοι δεν είχαν "οικονομικό πρόβλημα" ;; -- (ενώ ο πρόεδρος της μαγκιάς, έκανε μεταγραφές αβέρτα);;
    Οι Αγγελόπουλοι δεν είχαν "παρατήσει την ομάδα" ;; -- (ενώ ο πρόεδρος / οπαδός , είπε bye-bye στην ομάδα του);;
    Ο Μπαρτζώκας δεν είναι ο πιο άσχετος και οξύθυμος προπονητής, που έχει περάσει ποτέ από τον Ολυμπιακό ;;
    Ο Σλούκας δεν είναι ο "προδότης" που δεν έχει προσφέρει ποτέ στο club, και απλά γύριε γιατί δεν θα έβρισκε ομάδα ;;

    Και πως ανταμοίβουν οι γίγαντες οπα7οί ολυμπιακάρες, που ούρλιαζαν για "επιστροφή στην Α1", την ομάδα μας;;
    Με τη "φοβερή" προσέλευση στο ΣΕΦ (μια δημοσίευση των εισιτηρίων στον αγώνα με τον μΠΑΟΚ, παρακαλώ)...

  • Red-for-ever
    Red-for-ever Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 18:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι ΑΔΙΚΙΕΣ που έκαναν ΠΑΟ & ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΙ έχουν πέσει στο κεφάλι τους σαν κατάρα.......αυτή είναι η νίκη μας.
    ΜΑΓΓΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ!!!!!
    Ζήτω ο ΘΡΥΛΟΣ!!!!!!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 16:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό redgoal και φυσικά αγαπητέ δημοσιογράφε σε ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να κάνω μερικά ερωτήματα όπου η απάντηση θα είναι ακριβώς αυτή που αναφέρεις στη δεύτερη παράγραφο του παρόντος δημοσιεύματος!!!! Τί θα παρακαλούσε κανείς να γίνει για να συνεχίσει το χάλι του αντίπαλου και το "μέχρι τέλους να διαλυθεί";
    1ον: Να μην αλλάξει κάτι και να μείνει στα χάλια του όπως είναι ο αντίπαλος από παίκτες και προπονητή .
    2ον: Να υπάρξει έντονη δυσαρέσκεια και φαγωμάρα για να μην ξανασηκώσουν κεφάλι.
    Αυτό ακριβώς γίνεται από κάποιους ΔΗΘΕΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ που κατά καιρούς βγαίνουν και χλευάζουν τους φίλαθλους της ομάδας μέχρι να φτάνουν στο σημείο να λένε "ΣΚΑΣΤΕ" στον κόσμο επειδή αυτός ο κόσμος εναγωνίως ζητάει να ενισχυθεί η ομάδα και να γίνει παντοδύναμη!!!!
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙ και να ερευνήσει πως είναι δυνατόν να επιτρέπεται να υβρίζονται οι φίλαθλοι που πάσχουν για την ομάδα να γίνει παντοδύναμη ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ να την θέλουν να παρεμείνει όπως είναι ΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ!!!!
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ......ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΛΑ ΠΑΝΤΑ ΩΡΑΙΑ????? Γιατί λοιπόν δεν τους λέτε να πάνε να γράψουν στους απέναντι ότι όλα είναι ωραία, υπομονή, να παραμείνουν όπως είναι ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ!!!!
    Παράδοξο μεν αλλά αυτό συμβαίνει προς στο κόσμο μας από τους .....ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ΜΑΣ, να σχολιάζουν "ανεπόδιστοι"!!!!

    REDGOAL: Φίλε στη δημοκρατία ο καθένας έχει την ελευθερία να εκφράζει άποψη. Σωστή ή λάθος, δεν μας ενδιαφέρει γιατί είναι καθαρά υποκειμενικό. Δεν μπορούμε σε κανέναν να πούμε "σκάσε" επειδή κράζει τον Μπαρτζώκα ή τον Μαρτίνς γιατί τους θεωρεί "λίγους", ούτε να πούμε "σκάσε" σε κάποιον που θεωρεί τον Μπαρτζώκα επιπέδου Ίβκοβιτς και τον Μαρτίνς επιπέδου Κλοπ. Σεβαστές όλες οι απόψεις εδώ στο RG. Επίσης το "σκάστε" προς συνομιλητές είναι καταδικαστέο ναι αν μας ξέφυγε κάποιο μήνυμα αναγνώστη που έλεγε κάτι τέτοιο, από τη μεριά μας ζητάμε συγγνώμη γιατί έγινε εκ παραδρομής, προφανώς μέσα σε χαμό μηνυμάτων που δεν το είδε το μάτι του ελεγκτή...

  • Φάνης 1973
    Φάνης 1973 Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 15:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Τους Αγγελόπουλους τούς παραδέχομαι γιατί «ζουν και πεθαίνουν» με τον δικό τους τρόπο! Έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τη ζωή εν γένει. Θρύλε, θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

  • Αρης
    Αρης Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 13:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστή και αντρίκια η απόφαση μέχρι τέλους..
    Αυτό που μένει στην ιστορία ειναι η βρομιά του παο που διάλυσε ενα άθλημα το μπάσκετ..πηρε 3 τίτλους χωρίς εμάς παρών..και τους υπόλοιπους τους πήρε με την χούντα βασιλακοπουλου...Ντροπη στον παο

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 12:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά ήταν μια κίνηση που όπως αποδείχτηκε, ήταν ολόσωστη και θα έπρεπε είχε γίνει νωρίτερα. Ο βάζελος δεν είναι μόνο ότι φλερτάρει με την τελευταία θέση στην Ευρωλίγκα. Πλέον του έχει ανοίξει κι άλλο μέτωπο. Τα ματς της Α1 που μέχρι πρότινος πηγαίναν στον αυτόματο λόγω φάρου κι ήταν μια προπόνηση, πλέον παίζονται στα ίσια και του τρώνε πολύτιμη ενέργεια. Η σφαλιάρα απ τον Άρη αυτό έδειξε. Το βάζελο δεν τον παίρνει να υποχωρήσει άλλο βαθμολογικά κι έχει ρίξει το βάρος του εκεί, μ αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα θα πήγαινε που θα πήγαινε χάλια λόγω χαμηλής ποιότητας ρόστερ, με το μην έχει ούτε ενέργεια, παραπαίει. Ομως μη γελιέστε. Το επικοινωνιακό κομμάτι σ ότι έχει να κάνει με μας, είναι το μόνο που χρόνια τώρα ενδιαφέρει το βάζελο. Το 1ο μεταξύ μας ματς το χουν σημαδέψει και θα το χτυπήσουν όσο κανένα άλλο φέτος. Αν υπάρχει στο πρόγραμμα τους να γίνει αλλαγή προπονητή και παικτών, θα γίνει πριν το 1ο μεταξύ μας ματς για να έχουν το αβαντάζ του 'αιφνιδιασμού'. Για καλύτερα αποτελέσματα, λογικά αντικαταστάτης του Πρίφτη θα είναι κάποιος που γνωρίζει την ομάδα, οπότε δε χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Ο Πιτίνο και έχει ομάδα και λογικά δεν ξαναφεύγει απ το Αμέρικα, ο Βόβορας είναι καμένο χαρτί, άρα ο κλήρος θα πέσει στον Πεδουλάκη. Να είστε βέβαιοι ότι το ματς στο ΣΕΦ δε θα είναι εύκολο.

  • am77
    am77 Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 12:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν πάμε με τα μυαλά ότι αυτοί είναι διαλυμένοι θα έρθει σίγουρα σφαλιάρα
    Άσε που ο Μπαρτζώκας είναι μανούλα στο να ανασταίνει πεθαμένους

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 11:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχω την αισθηση οτι ασχολούμαστε περισσότερο από οσο πρέπει με το θεμα με τον Παναθηναικό. Κατανοώ οτι υπαρχει (κι εγώ έτσι νιώθω) ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ για όσα συνεβησαν μια 20ετία στο μπάσκετ, Γιαννακόπουλοι, Βασιλακοπουλοι και Σια, ομως αυτό που πρέπει να φροντίσουμε ειναι η ομάδα μας ΣΗΜΕΡΑ να βαλει βάσεις ωστε να διατηρηθεί ΙΣΧΥΡΗ ως ομάδα και ως συλλογος για ολα τα επομενα χρονια που ακολουθούν.
    Οι Αγγελόπουλοι πηραν αποφάσεις, στον χρόνο που τις πήραν, με ρίσκο, αλλα με γνώμονα την αγάπη τους για την ομάδα. Σωστές η λάθος, καποιες από αυτές, ισως και όλες σωστές, δεν εχει σημασία, αφού ολα έγιναν για καλό σκοπό οπως το είχαν στο μυαλό τους και ενιωθαν να κάνουν. Τωρα ομως τι γινεται? To να παίρνουμε χαρά από τις αποτυχίες των πρασίνων και να εστιάζουμε τόσο πολύ στο "πικάρισμα" τους μετά από κάθε τους αποτυχία είναι θεωρώ ανούσιο. Ολα οσα έκαναν θα τα βρουν μπροστά τους, ηδη τα βρίσκουν και η καλύτερη απάντηση είναι η κατάσταση που βρίσκονται στην οποία εβαλαν το λιθαράκι του οι Αγγελόπουλοι με τις ενέργειές τους που όσο να ναι ταρακούνησαν το ελληνικο μπάσκετ.
    Τωρα η ομάδα πρέπει να στηριχτεί από τον 1ο ανθρωπο μεχρι τον τελευταίο που βρίσκεται στο τμημα, παιχτες, προπονητής, διοίκηση, θα πρέπει να νιώσουν τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του κόσμου. Δεν σωζεται η κατάσταση με επιτυχίες μικράς διάρκειας, τυπου κατάκτηση euroleague...ειδαμε και τους εξάστερους που φτάσανε! Τρομαρα τους...
    Θέλει ενα πλάνο από πλευράς του καθενός, που να στοχεύει στο μελλον για να εχει ο συλλογος συνέχεια στις επιτυχίες.
    Για μένα σημαντικότερο πρόβλημα στο μπάσκετ, ειναι το γεγονός πως δεν υπάρχουν κέρδη για τις ομάδες από τις ευρωπαικές του επιτυχίες είτε πρόκειται για μια απλή νίκη, ειτε για τη κατάκτηση του ιδιου του τροπαίου. Ειναι τραγικό το να κατακτάς την κούπα της ευρώπης και να μην εχεις κέρδος αντάξιο η εστω της μισής αξίας από αυτή που απολαμβάνουν στο ποδόσφαιρο. Μεταγραφές, παιχταράδες, συμβόλαια παχυλά, ανανεώσεις γηπέδων, ολα αυτά κοστίζουν και οι ομάδες δεν παίρνουν πίσω τίποτα!!! Για ποιο λόγο λοιπον οι Αγγελόπουλοι η ο καθε αλλος πρόεδρος να βάζουν συνεχει χρήματα να συντηρήσουν ενα τμήμα ενός συλλόγου που δεν αποφέρει κανένα κέρδος? Οκ, το κανουν από αγάπη για τον Ολυμπιακό, δεκτό, αλλα για πόσο? Και ποιος θα κρινει ποσα πρέπει ακόμη να δώσουν για να αποδειξουν την αγάπη τους καθε φορά στον Ολυμπιακό? Ηδη έχουν κάνει πολλά κι αν ελεγαν STOP κανεις δε θα μπορούσε να τους κατηγορήσει.
    Σε αυτά λοιπόν θα πρέπει να εστιάζουμε, οχι στον Βάζελο που ειναι εκεί που είναι γιατί του αξίζει.
    Αλλά στο τέλος, διαπιστώνεις και το λεω χωρίς συναισθηματισμό, αλλα ειναι αληθεια, πως το ελληνικό μπάσκετ πάει από το κακό στο χειρότερο! Δεν βγαινουν παίχτες, δεν υπαρχει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ο κόσμος επιλέγει μόνο αγώνες ευρώπης....Είναι δυνατόν να παίζεις με ΠΑΟΚ και να ειναι το γηπεδο σχεδόν άδειο? Ειχε πάει ο Αγγελόπουλος τις προάλλες στο ματς με τον ΠΑΟΚ πχ. Μπείτε στη θέση του...σου λέει φέτος εχουμε φέρει ξανα τον ενθουσιασμό στο κόσμο, φεραμε καλους παίχτες κι ομως το γηπεδο περιμένεις ποτε θα εχει αγώνα ευρωπαικό για να γεμίσει. Και σιγα που θα γεμισει. Ακομη και τότε σε μεγάλο μέρος του αδειο ειναι. Και μη πείτε οτι φταίει το μεγάλο γηπεδο. Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα κοντρα στην ΑΛΜΠΑ Βερολίνου, θα δείτε οτι ο κόσμος το θεωρησε ευκολακι και δεν πηγε όσο σε αλλα παιχνίδια. Δεν παει ετσι ομως! Είναι κρίμα πραγματικά...εμείς καλά τα λέμε εδώ για Μπαρτζώκα, για μεταγραφές, για 8αδες και 4αδες αλλα ρε παιδιά, πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι, οι Αγγελόπουλοι, τι αλλο πια να κάνουν??? Ποιο το κέρδος τους ??? Ειδικά οταν εχεις στο ποδόσφαιρο τον Μαρινάκη και απολαμβάνει εκατομμύρια στο χαλαρό με λιγότερο κόπο.
    Τουλάχιστον στο γήπεδο, ας τους αποθεώνουμε περισσότερο. Οι Αγγελόπουλοι, ειναι μαγκες, ειναι ψυχάρες, αλλά είναι και άνθρωποι και οι άνθρωποι θέλουν ΣΤΗΡΙΞΗ και αναγνώριση στη πράξη, οχι στα συνθήματα και στα πληκτρολόγια.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ???

    ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ. ΝΑ ΜΗ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΠΗ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...