roumeliotis

leptokariopoulos

Απίστευτα πράγματα στον Θρύλο...

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με το 1/3 και 1/4 των μπάτζετ που έχουν τα μεγάλα "πορτοφόλια" της Euroleague τύπου ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάρτσα, Φενέρ, Εφές Αναντολού και άλλες ομάδες, έχει φτιάξει ένα αξιοθαύμαστο ρόστερ το οποίο αποδίδει καλά στο ξεκίνημα της σεζόν και το κάνει με αποτελεσματικότητα και θέαμα.

Το... απίστευτο της όλης υπόθεσης; Ότι και οι ίδιοι οι παίκτες "καραγουστάρουν" που είναι μέλη αυτής της οικογένειας. Έχουν δεθεί μεταξύ τους σε τεράστιο βαθμό παρά το γεγονός ότι είναι μόλις ένα τρίμηνο μαζί και δεν βλέπουν την ώρα να μπαίνουν στο παρκέ να βγάζουν... ομορφιές.

Το κλίμα είναι τρομερό μέσα στην ομάδα, ο καθένας έχει το ρόλο του και ξέρει ότι είναι σημαντικός για το σύνολο και πραγματικά άπαντες το βιώνουν όλο αυτό σαν κάτι μοναδικό, κάτι πολύ σπέσιαλ.

Μάλιστα, ακόμα και παίκτης που δεν φημίζεται για την λατρεία του στην σκληρή προπόνηση δεν κρύβει ότι είναι τέτοιο το σκηνικό φέτος, που μπορεί να περνάει ώρες ατελείωτες με τον κόουτς και τους συμπαίκτες του δουλεύοντας. Με τέτοια αύρα και με ποιοτικούς παίκτες που πλέον εχει το ρόστερ των Πειραιωτών, πώς να μην παίζει η ομάδα μπασκετάρα. Και όπως λένε απο το Λιμάνι "τα καλύτερα έρχονται"...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

9 σχόλια

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΥΒ επέτρεψε μου να διαφωνήσω σε αυτό που λες περί ευνοϊκου έως τώρα προγράμματος και θα σου εξηγήσω γιατι.
    Ενα πρόγραμμα έχει παγίδες πάντα. Έχει να κάνει με τη ψυχολογία. Το ότι ξεκινήσαμε ως μια νέα ομάδα, με τα παιχνίδια στην έδρα μας από τη μια μοιάζει ευνοϊκό αλλά δεν είναι τόσο. Διότι τώρα κοιτάς το αποτέλεσμα και βλέποντας τις νίκες που καταφέραμε να πάρουμε σου μοιάζει ευνοϊκό τη στιγμή που αν είχαμε χάσει ένα ή δύο από αυτά τα παιχνίδια θα μας είχε ρίξει πολύ ψυχολογικά και το πρόγραμμα ύστερα θα έμοιαζε βουνό! Κερδίσαμε παίζοντας και ωραίο μπάσκετ κάτι το οποίο όμως δεν ήταν δεδομένο ότι θα συμβεί γιατι η χρονιά ήταν στην αρχή της, με πολλά ερωτηματικά γύρω από την προσαρμογή αρκετών νέων παιχτών και την απόδοση τους στη παρούσα πρώιμη φάση και αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστροφα με συνέπεια την απώλεια βαθμών εντός έδρας αλλά και τυχόν διασυρμό από ομάδες ισχυρές όπως η Μπαρτσα η Ρεαλ και η Cska.
    Η εικόνα μας βέβαια ανέτρεψε τους φόβους αυτούς που ανέφερα ότι έπαιζαν σαν σενάριο, δείξαμε εντός και εκτός ότι μπορούμε να σταθούμε το ίδιο δυναμικά και πιστεύω ότι αν πρέπει να χαιρόμαστε για κάτι δεν είναι τόσο οι εντός έδρας νίκες μας αλλά οι εμφανίσεις μας στα 2 εκτός έδρας παιχνίδια με CSKA και μπαρτσελονα όπου οι παίχτες μας δεν μασησαν, έδειξαν ότι δεν νιώθουν από έδρες και είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα πράξουν και τα επόμενα παιχνίδια. Σίγουρα θα έρθουν και ήττες, σίγουρα θα έρθουν κ κακές εμφανίσεις, αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω. Αυτή η ομάδα θα στηριχτεί και έτσι πρέπει να γίνει.

  • ΥΒ
    ΥΒ Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ καλά πάμε μέχρι τώρα . ¨Αριστα . Όμως είχαμε και ευνοϊκό πρόγραμμα. Τώρα θα φανεί το μέταλλο και η ψυχική δύναμη. Προσωπικά παρακολουθώ την ομάδα Μπάκετ από την αναγγέννησή της. Πάρα πολλά χρόνια. Φέτος αν και πάμε καλά και βγάζουμε υγεία στα αποδυτήρια , κάτι δεν με γεμίζει για μεγάλα πράγματα. Η έλλειψη ισχυρής προσωπικότητας??, η αστάθεια των παικτών ηγετών ?? ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Μακάρι να κάνω λάθος. Μήπως και την χρονιά της Κων/πολης πιστεύαμε ούτε κάν σε F8. Αλλά εκεί υπήρχε ο φίλος από τη Λάρισα. Σε κάθε περίπτωση όμως στηρίζουμε ομάδα και ότι γίνει.

  • Snake7
    Snake7 Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδες υπομονή... Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και μερικές πικρές φάπες. Εκεί θα φανεί η υγεία των αποδυτηρίων. Στις νίκες που μας εξασφάλισε ένα ιδανικό πρόγραμμα ξεκινηματος όλοι είναι χαρούμενοι.

    Η ομάδα χρειάζεται ξεκάθαρα στήριξη από εμάς γιατί όντως έγιναν ορθολογικες παρεμβάσεις (εκτός από τη στήριξη στο Χασαν που μακάρι να καταπιώ τη γλώσσα μου και όσα έχω σουρει εδώ και ένα μήνα αλλά δεν μου έκανε ούτε πέρυσι το Νοέμβριο).

    Η Ζενιτ είναι σκληρή ομάδα. Φοβάμαι ότι η Εφες θα ξεσπάσει πάνω μας...

  • Αρης
    Αρης Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 13:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μου αρέσει που η ομάδα κρατά χαμηλούς τόνους..
    Να μην βάλουμε από τώρα στόχους όλη θέλουμε όσο πιο ψηλά.. Άλλα παιχνιδι με παιχνιδι συγκέντρωση στον αγώνα στην άμυνα.. επισεις μου αρέσει αυτό το οικογενειακό κλίμα που υπαρχει και η ηρεμία που βγάζει η ομάδα και ο κοουτς.
    Μακάρι ο Ειση να ενσωματωθεί γρήγορα να ειναι έτοιμος... ο Μάρτιν να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 11:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας μη λέμε μεγάλα λόγια. Σεμνά και ταπεινά. Έχουμε μπροστά μας έξω τη Ζενίτ και μετά σε διαβολοβδομάδα, έξω την πολύ πεσμένη Εφές που ελπίζω να μην αναστηθεί από μας και μέσα τη Μακάμπι. Αν τυχόν κάνουμε 3/3, εκεί βάζουμε υποψηφιότητα για 4άδα. Γιατί μην γελιέστε. Έχοντας συμπληρώσει το 1/3 της κανονικής περιόδου, στατιστικά μιλώντας, η βαθμολογία σε σχέση με τη μελλοντική τελική, δεν πρόκειται να υποστεί συνταρακτικές αλλαγές. Με 9-2 (αλλά και 8-3 ακόμα) δεν μπορούμε πλέον απλά να λέμε για 8άδα με την έννοια του 8ου της τελικής κατάταξης. Αν όχι 4άδα, μέσα στην 6άδα θα πρέπει να κάνουμε τεράστια κοιλιά για να μείνουμε εκτός νυμφώνα. Θυμηθείτε ότι πέρσι με 22 νίκες έμπαινες σίγουρα 4άδα, με 21 παίζαν ρόλο οι ισοβαθμίες, με 20 απλά έμπαινες 8άδα και με 19 και κάτω ήσουνα εκτός.

  • 7footer
    7footer Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 11:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλό είναι να περιμένουμε για να πανηγυρίζουμε. Και πέρσι με 7 νίκες στους 10 πρώτους αγώνες ξεκινήσαμε.
    Και προς το τέλος Νοεμβρίου ξεκίνησε η κατάρρευση με 9 μόνο νίκες στους υπόλοιπους αγώνες.
    Έργο Μπαρτζώκα ήταν και το περσινό. Με ξένους που οι μισοί έφυγαν για Γιουροκαπ και Τσάμπιονς Λιγκ και οι υπόλοιποι αν έφευγαν αύριο δε θα μας έλειπαν καθόλου.
    Το αποτέλεσμα ήταν ιστορικό. Η 12η θέση είναι η χειρότερη στην ιστορία μας στην Ευρωλίγκα.
    Η Ευρωλίγκα δεν είναι τουρνουά του ενός μήνα. Και ο Μπαρτζώκας έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι αδυνατεί να διαχειριστεί προβλήματα που προκύπτουν στη διάρκεια της χρονιάς.
    Σε συνδυασμό με τα ξεσπάσματα του, τα μέτρα του και τις τεράστιες αδυναμίες του στο κοουτσάρισμα, δημιουργεί επιπλέον προβλήματα στην ομάδα, αντί να λύνει όσα εμφανίζονται.
    Ας ελπίσουμε για το καλό της ομάδας να έχει αλλάξει φέτος και από κόουτς του Οκτωβρίου τα τελευταία χρόνια, να αποδείξει ότι αξίζει ακόμα να βρίσκεται στην Ευρωλίγκα.

  • kasavetis
    kasavetis Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 10:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Η βασική διαφορά με πέρσι είναι ότι η ομάδα πλαισιώθηκε με παίκτες έμπειρους από ευρωλίγκα και ειδικότερα με παίκτες που κούμπωσαν καλά με τους υπάρχοντες. Πέρσι, υπήρχε τρύπα στο 5 και στο 1, μετά τραυματίστηκε ο Παπ και η χρονιά χάθηκε από το Γενάρη. Φέτος έχουμε τις εξής προσθαφαιρέσεις:
    - Γουόκαπ στη θέση του Τζένκινς
    - Ντόρσει στη θέση του Χάρισον
    - Φαλ στη θέση του Έλις
    - Λούντζης στη θέση του Κόνιαρη
    Νομίζω ότι το φετινό ρόστερ είναι ξεκάθαρα αναβαθμισμένο. Υπολογίστε και τον Έισι που πρόσφατα αποκτήθηκε και θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν αρκετές λύσεις φέτος. Στην αρχή είχαμε κάποιες αμφιβολίες για τη θέση 3 και την κατάσταση του Παπ αλλά μέχρι στιγμής ο παίκτης μας έχει διαψεύσει θετικά. Η θέση 3 καλύπτται με Παπ και λίγο από Βεζέ και ΜακΚισικ. Επίσης είχαμε κάποιες αμφιβολίες για τη θέση 5 όπου είχαμε μόνο Φαλ, Μάρτιν και λίγο από Ζαν Σαρλ, τώρα ήρθε ο Έισι και υπάρχει μια έξτρα λύση στο 4-5. Νομίζω ότι το ρόστερ είναι ορθολογικό, οι παίκτες έχουν ξεκάθαρο ρόλο και ο Μπαρτζώκας κουτσάρει καλά την ομάδα. Άμυνα ατσάλι και πολλές λύσεις στην επίθεση (σε κάθε ματς βγαίνει και κάποιος μπροστά....)

    Συμπέρασμα: θεωρώ ότι τα εκτός έδρας ματς που ακολουθούν είναι δύσκολα και θα μας δείξουν μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα. Μακάρι να συνεχίσει δυνατά η ομάδα.... Πάντως έχει φτιαχτεί ένας δυνατός κορμός και για του χρόνου, κατά τη γνώμη μου πρέπει οπωσδήποτε να μείνει ο Ντόρσει και του χρόνου και να γίνουν και 1-2 προσθήκες-αναβαθμίσεις ακόμη (π.χ. του χρόνου σταματάει ο Πρίντεζης λογικά ενώ και ο ΜακΚισικ δύσκολα θα παραμείνει)

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 09:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα αυτά φαίνονται στο παρκέ...και βγάζει την ίδια υγεία που έβγαζε η ομάδα τη διετία του back to back. Οκ...δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, αλλα δε πρέπει να είναι και αποκλειστικό κριτήριο η κατάκτηση της euroleague για να πεις ότι η ομάδα και η προσπάθεια είναι πετυχημένη.
    Βλέπουμε ωραίο θέαμα, βλέπουμε ψυχή, βλέπουμε ενωτικό κλίμα μεταξύ παιχτών και μας κάνει να γουστάρουμε!
    Ολα αυτά είναι έργο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ. ΑΞΊΖΕΙ στήριξη και ενθάρρυνση στο έργο του. Το κέρδισε με την αξία του. Από κει κ πέρα αν κάποιοι δεν λένε να το παραδεχτούν και από εμπάθεια τον περιμένουν στη γωνία να κάνει το παραμικρό λάθος για να τον βγάλουν άχρηστο η λίγο σα προπονητή, τότε τι άλλο να κάνουμε?

  • Τάσος Β
    Τάσος Β Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Υγεία αγωνιστική κ σωματική να έχει η ομάδα μας

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...