roumeliotis

lentiamo

Λαύριο-Ολυμπιακός Bullets

casino loutrakiou
redwell

Λαύριο εναντίον Θρύλου για τη 2η ημέρα της Basket League και σίγουρα οι σημειώσεις... σφαίρες για το ματς αυτό έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε αναλυτικά...

Μπορεί να έμεινε χωρίς νίκη στο 2ο HNC Coin Super Cup, όμως το Λαύριο μπήκε εντυπωσιακά τόσο στη Basket League με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, όσο και στο BCL με την επικράτηση επί της Ντιζόν.

Η ομάδα της λαυρεωτικής έχει μπροστά της μία ακόμη μεγάλη πρόκληση, αφού θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (10/10, 20:00) τον Ολυμπιακό που επέστρεψε στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα με την εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ ενώ μπήκε με δύο μεγάλες νίκες στην Ευρωλίγκα κόντρα σε Μπασκόνια και Ρεάλ.

Ο τρόπος με τον οποίο οικοδομήθηκε το φετινό Λαύριο, δίνει το κουμάντο του παιχνιδιού και την ευθύνη της οργάνωσης του, σε δύο Έλληνες παίκτες. Αυτό που τους ενώνει είναι το «ερυθρόλευκο» παρελθόν τους.

Ο Βασίλης Μουράτος ανανέωσε το καλοκαίρι το συμβόλαιο του με την ομάδα της λαυρεωτικής και διανύει την τρίτη σεζόν του σε αυτήν. Είναι ήδη ψηλά σε αρκετές ιστορικές λίστες του Λαυρίου όντας 7ος σε αγώνες, 4ος σε πόντους και 2ος σε ασίστ. Ο διεθνής γκαρντ έκανε τα πρώτα βήματα του στη Stoiximan Basket League, μετρώντας εννιά παιχνίδια Πρωταθλήματος στη διετία 2014-16.

Τον Μουράτο πλαισιώνει στο «1» ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης που μετά από δύο χρόνια με τα ερυθρόλευκα, μετακόμισε στο Λαύριο για μία σεζόν που θα του δώσει παιχνίδια, όπως είχε συμβεί και με τον Μουράτο που έπαιξε με τη μορφή «δανεισμού» στο Ψυχικό στη σεζόν 2016-17.

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT

*Έτοιμοι για να διευρύνουν τη λίστα των παικτών του Λαυρίου Megabolt που έφτασαν τους 500 πόντους στη Stoiximan Basket League είναι ο Δημήτρης Κακλαμανάκης (494) και ο Τάισον Κάρτερ (485). Η λίστα αυτή προς το παρόν απαριθμεί πέντε παίκτες.

*Με τους 28 πόντους του στην πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Τάισον Κάρτερ μετράει πλέον οχτώ επιδόσεις 20+ πόντων στα 34 παιχνίδια του στη Stoiximan Basket League.

*Το Λαύριο Megabolt μετράει 10 συνεχόμενες, εντός έδρας νίκες κανονικής περιόδου. Η τελευταία φορά που ηττήθηκε στο γήπεδο του γι’ αυτό το κομμάτι του Πρωταθλήματος ήταν στις 22 Νοεμβρίου 2020 από τον Ιωνικό HNC Revolution με 81-91 (Βασίλης Μουράτος 17π, 5ρ, 6ασ, Τάισον Κάρτερ 17 – Νίκος Χουγκάζ 18π, 3/4τρ, 11ρ, Άνταμ Σμιθ 18π, 6ασ.).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

*Επτά πόντους χρειάζεται ο Κώστας Παπανικολάου για να γίνει ο 6ος παίκτης του Ολυμπιακού στη Stoiximan Basket League, που θα φτάσει τους 1.700.

*Ο Κώστας Σλούκας θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού για 157η φορά στη Stoiximan Basket League και έτσι θα φτάσει τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο στη 12η θέση της σχετικής λίστας.

* Ο Μιχάλης Λούντζης απέχει πέντε πόντους από τους 700 στη Stoiximan Basket League.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

2 σχόλια

  • Fuego
    Fuego Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστώ πολύ rg για την ενημέρωση!έκανες φοβερή τοποθέτηση και αναλυτικότατη..!να είσαι καλά!

  • Fuego
    Fuego Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 13:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal θα ξεκουραστούν παίχτες όπως ο Βεζένκοφ,Σλούκας και πιθανόν Παπανικολάου για να πάρουν χρόνο κ οι υπόλοιποι?

    REDGOAL: Φίλε είναι σε φάση μονταρίσματος ακόμα η ομάδα και παράλληλα δεν έχουν φορτωθεί με κόπωση οι παίκτες μετά από 5 επίσημα ματς. Το πλάνο του κόουτς όπως ο ίδιος μας το έχει μεταφέρει σε καφενειακή κουβέντα στο ΣΕΦ είναι ο πρώτος μήνας αγώνων να λειτουργήσει ως μοντάρισμα, να αποκτηθεί χημεία και να βγαίνουν αυτοματισμοί στα plays. Αφού πάρουν πολλά ματς οι 10-11 που θα τραβήξουν το κουπί, από Νοέμβρη και μετά στα ματς της Α1 θα δίνει χρόνο και σε πιτσιρικάδες ενώ θα αφήνει και εκτός αποστολής κάποιους πρωτοκλασάτους. Τώρα επειδή είναι ματς μέσα σε 48 ώρες, δεν αποκλείεται να δώσει ανάσες αλλά το σκεπτικό του είναι αυτό που σου προαναφέραμε...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...