roumeliotis

leptokariopoulos

Να μην πάει... στράφι όλη η χρονιά

casino loutrakiou
redwell

Ήταν η 23η Δεκέμβρη 2020 στην Πόλη όταν ο Κώστας Παπανικολάου τραυματίστηκε στον ώμο στην αναμέτρηση με τη Φενέρ και αποχώρησε σφαδάζοντας από τους πόνους, με την μαγνητική να δείχνει "Αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληριδίου λίπους".

Ένας λεπτός και σπάνιος τραυματισμός στον αυχένα, ο οποίος τον οδήγησε στο χειρουργείο και ήθελε ιδιαίτερη διαχείριση και αποκατάσταση για να ξαναμπεί να παίξει και σιγά σιγά να πιάσει τα υψηλά στάνταρ απόδοσης με τα οποία μας είχε συνηθίσει.

Πλέον ο Air-Pap είναι εδώ, φανερά μακριά από τον καλό του εαυτό, και προσπαθεί από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, κοντά ένα μήνα τώρα να ανεβάσει... στροφές και να επιστρέψει σε υψηλές "πτήσεις".

Η παρουσία του; Κομβικότατη καθώς αν ω μη γέννοιτο χρειαστεί να μείνει ξανά έξω για κάποιο διάστημα, ο Θρύλος θα παίξει με κατά συνθήκη 3άρια τους Βεζένκοφ-Λαρεντζάκη-ΜακΚίσικ χάνοντας πολλά σε άμυνα αλλά και στο σουτ καθώς οι δυο τελευταίοι δεν είναι και οι σταθερότεροι σουτέρ του κόσμου.

Και το πόσο σημαντικός είναι o 30χρονος φόργουορντ, δεν το λέμε εμείς αλλά ο ίδιος ο Γιώργος Μπαρτζώκας ο οποίος στο τέλος της περσινής Euroleague είχε πει μεταξύ άλλων: "Για να είμαι ειλικρινής, αν μπορούσα να σταματήσω τον χρόνο θα το έκανα τη στιγμή που χτύπησε ο Παπανικολάου στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Θέλω να μιλήσω γι’ αυτόν, όλοι ξέρετε πόσο σημαντικός είναι για εμάς στην άμυνα".

Με δεδομένο ότι ο Air-Pap έχει μια κάποια ευπάθεια και χάνει αγώνες και την περασμένη σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού του έπαιξε σε 14 ματς του Ολυμπιακού, έχοντας 5,7 πόντους (σ.σ. οι λιγότεροι από τη σεζόν 2010-11, την ουσιαστικά πρώτη του με τα ερυθρόλευκα), 2,2 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ, η θέση "3" είναι κομβική για την πορεία του Θρύλου τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Η προσθήκη που αναζητείται για μπακ-απ του Κώστα Παπανικολάου είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία και το γιατί το είπε ο ίδιος ο Coach-B πριν από μερικούς μήνες. Χρειάζεται παίκτης να μπορεί να μπει στα παπούτσια του Κώστα Παπανικολάου και γι' αυτό οι ερυθρόλευκοι σκανάρουν την αγορά και μιλάνε με περιπτώσεις Αμερικανών κυρίως που θα μπορούσαν να έχουν ρόλο και να δώσουν ποιοτικά λεπτά στο "3" ή και στο "3" αφού αναζητείται 3-4άρι.

Πότε θα έρθει ο παίκτης που θα δώσει την απαραίτητη ασφάλεια για να μην χυθεί η... καρδάρα με το γάλα από κάποιο -χτύπα ξύλο- νέο θέμα του Κώστα Παπανικολάου ή το ντεφορμάρισμά του μιας και έχει να παίξει πολλούς μήνες και θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει; Αυτό είναι κάτι που μόνο οι Πειραιώτες ξέρουν να το απαντήσουν. Το βέβαιο είναι πως παρά τα περί του αντιθέτου λαλούμενα, ο Ολυμπιακός είναι "ενεργός" στην αγορά για παίκτη που θα καλύπτει τον Air-Pap είτε παίζοντας 10-15' είτε 25' σε περίπτωση απουσίας του...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

20 σχόλια

  • Αντώνης
    Αντώνης Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 09:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσωπικά, πιθανολογώ το εξής:
    Η ομάδα περιμένει να κυλήσει ο καιρός και να δει πως θα ρολάρει ο Παπανικολάου.

    επειδή εμείς δεν ξέρουμε το ιατρικό κομμάτι, υπάρχει ενδεχομένως ο κίνδυνος να μην μπορεί να επανέλθει ο πάιχτης, οπότε μπαίνεις στη διαδικασία για βασικό 3αρι.

    Είναι άλλο να ψάχνεις για βασικό 3αρι και άλλο για αναπληρωματικό.

    Υπομονή. Η ομάδα πρέπει να πετάει απο Φλεβάρη-Μάρτη και μετά, όχι τώρα....

  • Andregon
    Andregon Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 23:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε giovanni_10, όταν είπα "ότι υπάρχουν και 3-4άρια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τέτοια σωματοδομή που στην Ευρώπη μπορούν να παίξουν υπό συνθήκες και μια θέση επάνω" περιπτώσεις σαν αυτή του Bruno Caboclo είχα στο μυαλό μου.
    Σωστός φίλε.

  • giovanni_10
    giovanni_10 Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 19:01 Σύνδεσμος σχολίου

    @redgoal ποια η γνώμη σου για bruno caboclo? Νομίζω είναι ακριβώς ότι ψάχνουμε!

    REDGOAL: Φίλε δεν έχουμε σαφή εικόνα για το πώς είναι τώρα ο παίκτης. Δεν τον έχουμε δει σε 5-6 ματς να έχουμε άποψη

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν είναι να ψυρίζουμε την μαιμού για ένα παίκτη και ένα αναπληρωματικό στο 5 καλύτερα να το αφήσουμε γιατί δεν αξίζει τον κόπο να ελπίζει ο κόσμος και μετά να απογοητεύεται!!!! Εφέτος έγιναν πολύ καλές προσθήκες και χρήσιμες σε σχέση με όλες τις άλλες παταγωδως αποτυχημένες χρονιές!!!! Ας μη το χαλάσουμε τώρα αν δεν υπάρχει διάθεση για παίκτες ή παίκτη!!!! Ένα τριάρι είπαμε για ένα πράγμα που δεν μπορεί να δει με τίποτα ο κόουτς και για ένα πεντάρι που ούτε έχει πάρει χαμπάρι το γιατί!!!! Εκτός και αν δεν μπορεί ούτε να προτείνει οπότε πάμε αλλού, γιατί αν δεν τις βλέπει τις δύο αυτές ελλείψεις είναι ο μοναδικός Έλληνας σχετικός με το άθλημα που δεν τις βλέπει και αυτός βεβαίως τυγχάνει είναι ο κόουτς της ομάδας!!!! Εντωμεταξύ απ' ότι διαβάζουμε από τα σχόλια του κόσμου σχεδόν κανείς δεν ανέφερε ότι πρέπει να έρθουν παίκτες που να απαιτήσουν συγκεκριμένο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα, τουναντίον μιλάνε καθαρά για μπακ απ, άρα εντελώς προσιτούς οικονομικά!!!! Αλήθεια στις ακαδημίες υπάρχει παίκτης πάνω από 2,14; Γιατί το Λαύριο Π.Χ. και ο Πάοκ έχουν Βουλγαρόπουλος 2,18 20 ετών και Τσαλμπούρης 2,17 24 ετών!!!! Οπότε ΑΝ, ΛΕΜΕ ΑΝ, είσαι κόουτς επιπέδου που ξέρεις από το άθλημα έχεις 2 τέτοιους και τους κάνεις Παπαγιάννηδες και καλύτερους γιατί δεν γεννήθηκε κανείς παικταράς; Έγινε μετά, βεβαίως αν έχει και ταλέντο φτάνει και ΝΒΑ!!!! Πολλά ζητάς θα πει κανείς!!!! Έλα μου ντε!!!! Όταν το προφανές γίνεται ολόκληρο θέμα και επιστήμη είναι γεγονός ότι ζητάς πολλά!!!!

  • Andregon
    Andregon Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 15:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Aνεξάρτητα με το ότι όλα δείχνουν ότι μάλλον πάμε για 3-4άρι (καλώς να'ρθει) εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι η απόκτηση ενός αθλητικού 4-5άριου που θα παίζει καλά και τις 2 θέσεις (κυρίως στο 5 αλλά ιδανικά stretch 4/ stretch 5) είναι πολύ πιο σημαντική. (Να σημειωθεί βέβαια ότι υπάρχουν και 3-4άρια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τέτοια σωματοδομή που στην Ευρώπη μπορούν να παίξουν υπό συνθήκες και μια θέση επάνω).
    Μάλιστα παρά το γεγονός ότι στο παρά πέντε της έναρξης των επισήμων υποχρεώσεων της ομάδας, δεν είναι κατάλληλη εποχή για απόκτηση «βασικών» παικτών , εντούτοις θεωρώ ότι θα είχε συμμετοχή στο βασικό ροτέϊσον της ομάδας (περίπου 9 παικτών) και δεν θα ήταν απλά ένας συμπληρωματικός παίκτης εκτός 12άδας.
    Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής (και βάσει φιλικών) ως πάικτες του βασικού ροτέϊσον βλέπω:
    1 KOSTAS SLOUKAS
    1-2 THOMAS WALKUP
    2 TYLER DORSEY
    2-3 GIANNOULIS LARENTZAKIS
    3 KOSTAS PAPANIKOLAOU
    3-4 SASHA VEZENKOV
    4 LIVIO JEAN-CHARLES
    4-5 (…………………………………)
    5 HASSAN MARTIN
    Οι υπόλοιποι παίκτες που θα χρησιμοποιούνται ανάλογα τις ιδιαιτερότητες των αγώνων θα είναι οι εξής:
    5 MOUSTAPHA FALL (ως σέντερ ειδικών συνθηκών -δεινόσαυρος)
    4 GEORGE PRINTEZIS (ως βετεράνος ποιοτικός παικταράς)
    3 (................................)
    2 SHAQUIELLE MCKISSIC (ως ο πιο αθλητικός παίκτης στα γκάρντ)
    1 MICHALIS LOUNTZIS (ως το πιο ψηλό γκάρντ της ομάδας)
    Με βάση τον δικό μου τρόπο σκέψης (σωστό ή λάθος) και με δεδομένο ότι δεν μπορείς να έχεις παικταράδες εκτός 12άδας, το 3 άρι που λείπει αν αποκτηθεί μοιάζει περισσότερο ένας συμπληρωματικός παίκτης για να δώσει πίστωση χρόνου και όχι για να εκτοπίσει τον Παπανικολάου (εκτός αν δεν επανέλθει ποτέ πράγμα απίθανο) έξω από το βασικό ροτέϊσον.
    Και βέβαια μιλάμε πλέον για την απόκτηση ενός και μόνο ξένου παίκτη κάτι που κάνει την όποια απόφαση ακόμη πιο δύσκολη.
    Ιδωμεν...

  • Μενιος
    Μενιος Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να το κάνουμε πιο απλό το πράγμα. Σε κάθε θέση έχουμε τον βασικό θεωρητικά παίχτη και την αλλαγή τού. Στο 3 στην κατάσταση που είναι ο Παπ έχουμε μόνο ένα παίχτη που είναι για αλλαγή αυτή τη στιγμή και όχι βασικό. Οπότε φαίνεται ξεκάθαρα που πρέπει να πάρει παίχτη η ομάδα.

  • kasavetis
    kasavetis Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 13:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal: πολύ σωστό το άρθρο και τεκμηριωμένο.
    Εμείς τα γράφουμε εδώ στο φόρουμ εδώ και βδομάδες, ότι δεν βγάινει η χρονιά μόνο με τον Παπ και κάποιες αλχημείες-μπαλώματα στο 3. Ναι, μπορεί να κατέβει στο 3 ο Βεζένκοφ για λίγο, μπορεί να παίξει για λίγο ο ΜακΚισικ και ο Λάρι στο 3 αλλά αυτοί οι παίκτες ΔΕΝ είναι 3άρια.Ο ΜακΚισικ και ο Λάρι δεν μπορούν να μαρκάρουν ψηλά 3άρια, θα τους ποστάρουν συνέχεια. Επίσης, ο ΜακΚισικ δεν έχει καλό τρίποντο (συμπαθητικό το λες, καλό για 2άρι ή 3άρι επιπέδου ευρωλίγκας δεν το λες). Μην τα ξαναγράφουμε τα ίδια και τα ίδια. Δεν είμαστε γκρινιάρηδες ούτε ξερόλες αλλά όταν ο Παπ επιστρέφει από 9μηνη αποχή είναι λογικό να έχουμε αμφιβολίες.... είναι λογικό να ανησυχούμε όταν δεν υπάρχει κανένας παίκτης back up πίσω από τον Παπ. Κατά τη γνώμη μου και ο Μαρτζώκας το βλέπει αυτό το κενό, όσο ξεροκέφαλος κι αν είναι σίγουρα το βλέπει. Το πρόβλημα είναι ότι ο Παπ αμοίβεται με 1 εκ συμβόλαιο και είναι δύσκολο να δαπανήσεις άλλα 700 μόνο για συμπλήρωμα. Ίσως γι' αυτό ψάχνει για κάποιο λαβράκι, κάποια λύση φθηνή....

    Redgoal: γνωρίζεις κάτι για το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί γι' αυτήν την εξτρα προσθήκη στο 3? Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει επίσημα η χρονιά και να μην έχει αποκτηθεί παίκτης? Αν γνωρίζεις σε παρακαλώ ενημέρωσε κι εμάς

    REDGOAL: Παίδες είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων. Το γεγονός όμως ότι ήδη έχουν πλησιάσει παίκτη και μιλήσανε για το οικονομικό και όλα τα υπόλοιπα, δείχνει ότι αν βρεθεί ο κατάλληλος, θα έρθει άμεσα. Πάντα όμως τσεκάρουν και την εξέλιξη του Παπανικολάου αλλά και τι "δίνει" η αγορά σε παίκτες. Γενικώς ψάχνονται για παίκτη...

  • Chrisss
    Chrisss Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 12:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πρόβλημα δεν είναι αν θα λείψει ο Φαλ ή ο Μάρτιν ποιος θα τον καλύψει , το πρόβλημα είναι αν θα λείψει ο Λιβιό ποιος θα τον καλύψει . Το ίδιο ισχύει κ με τον Βεζε φυσικά . Είναι δυο αναντικατάστατοι παίκτες της ομάδας μας !

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 10:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά ρε παιδιά, εδώ και μήνες λέει ο κόσμος για τριάρι και σέντερ να ξεκουράζει τον Φαλ και τώρα ξύπνησαν και κατάλαβαν ότι δεν γίνεται αλλιώς; ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ, ΜΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ διαφοροποίηση της ενίσχυσης από ότι είχε πει ο κόσμος μήνες τώρα όπως και αυτή του τριαριού από την πρώτη στιγμή και τo κατάλαβε στο παραπέντε ότι έτσι τελικά πρέπει να γίνει; Ωραία δεν ξέρεις ή δεν καταλαβαίνεις, εκτός και αν το κάνεις από εγωισμό αχαλίνωτο να πηγαίνεις κόντρα σε όσα βλέπει όλη η Ελλάδα, τουλάχιστον μη ταλαιπωρείς τον κόσμο και πάρε τους παίκτες που πρέπει; Μαζί σου είναι ο κόσμος, ΈΛΕΟΣ!!!! Επίσης αν ο μη γένοιτο σου λείψει ο Φαλ με τον Χρηστίδη θα τον καλύψεις; Γιατί ο Ζαν Σαρλ είναι να καλύπτει στο πέντε τον Μάρτιν για τους αθλητικούς αντίπαλους σέντερς και όχι τον Φαλ για τους αντίπαλους δεινόσαυρους και φυσικά δεν μπορεί ούτε ο Πρίντεζης ούτε ο Βεζένκωφ!!!! Επιτέλους ας μη ξεχάσει ο κόσμος και αυτά που ξέρει;

  • νασος
    νασος Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 02:37 Σύνδεσμος σχολίου

    ναι να τον βρει ομως τον παικτη για 10-15 λεπτα γιατι πολυ το καθυστερει....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...