roumeliotis

Carwiz

Πισωγύρισμα... αλλά όχι η συντέλεια του κόσμου

casino loutrakiou
redwell

Παρελθόν... αποτελεί για τον Θρύλο το Champions League για την σεζόν 2021-22 και μεταξύ μας, με την εικόνα που είχε στα τέσσερα ματς με Νέφτσι και Λουντογκόρετς, δεν έπεισε ότι άξιζε να μπει στους ομίλους. Τουλάχιστον στα μάτια μου, η εικόνα ήταν πολύ κάτω του μετρίου και δεν ένιωσα κάποια πίκρα την οποία θα ένιωθα αν έχανε η ομάδα 10 ευκαιρίες, είχε 2-3 δοκάρια και έμενε εκτός λόγω ατυχίας και συγκυριών.

Είναι ένας αποκλεισμός πισωγύρισμα αλλά ΟΚ, δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. Αν είχε τον Ονιεκούρου, έναν ακόμα εξτρέμ και δυο ακραίους μπακ από την αρχή της προετοιμασίας και έπαιρνε και ένα δεκάρι όταν τραυματίστηκε ο Φορτούνης, τώρα θα λέγαμε άλλα. Η αργοπορία στις μεταγραφές σε θέσεις που η ομάδα "πονούσε", ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τον αποκλεισμό.

Τέλος όμως, πάμε παρακάτω. Τι λέει το παρακάτω; Ότι τα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι ζωτικής σημασίας και άπαντες, από τον Πέδρο Μαρτίνς μέχρι τον τελευταίο παίκτη πρέπει να καθαρίσουν το μυαλό τους για να μην χαθεί η είσοδος στους ομίλους του Europa League. Αν βρεθεί εκεί ο Θρύλος και προσθέσει τα κομμάτια που λείπουν στο παζλ του ρόστερ, θα έχει την ευκαιρία για την ευρωπαϊκή διάκριση.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και τόσο... χάλια το πράγμα όπως φαίνεται στο άκουσμα ενός αποκλεισμού από μια κάποια... Λουντογκόρετς. Με προσθήκες παικτών πρώτης γραμμής στις θέσεις που η ομάδα "πονάει", με τον Πέδρο Μαρτίνς να διευρύνει τους... ορίζοντές του εγκαταλείποντας αυτό το σύστημα με τα τρία στόπερ το οποίο δεν του βγαίνει γιατί δεν έχει τα εργαλεία να το παίξει και με στήριξη από τον κόσμο, μπορεί να αλλάξει το πράγμα.

Προσωπικά, δεν νιώθω ότι έσβησε... ο ήλιος επειδή αποκλειστήκαμε από τη Λουντογκόρετς. Shit happens που λένε και οι αγγλόφωνοι. ΟΚ, επαναλαμβάνω είναι πισωγύρισμα αλλά όσο περισσότερο στέκεσαι σε μια αποτυχία, τόσο πιο αργά θα καθαρίσει το μυαλό σου. Δεν κοιτάς τις στάχτες άπραγος. Ξεκινάς το "χτίσιμο" της επόμενης ημέρας και την υλοποίησή του το συντομότερο. Πάμε παρακάτω παιδιά, πάμε παρακάτω...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Pitbull

40 σχόλια

  • Mike7
    Mike7 Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 12:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεκινώντας από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας στο CL οι πιθανότητες πρόκρισης (3 θέση)στο EL θα ήταν σχεδόν αδυνατη .Άρα πρέπει να σκεφτούμε ότι η συνέπειες του προχθεσινου αποκλεισμου από τη Λουντογκορετς είναι κυρίως οικονομικές και όχι αγωνιστικές.Ο στόχος του EL μέσω του οποίου θέλεις να κανεις την υπέρβαση είναι ανοιχτός αρκεί να γίνουν αμμεσα όσα χρειάζονται για να πραγματοποιηθεί.

  • pan
    pan Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 10:55 Σύνδεσμος σχολίου

    βρε σοβαρα μιλατε μερικοι εδω μεσα η μας τρολλαρετε και παιζετε με τον πονο μας???θελατε μεταγραφες για να περασετε τον νεφτι και την βουλγογκορετς!!!????μας δουλευετε..η μια με μπατζετ 5 εκατομυρια και οι αλλη με 20 οσο ο ατρομητος δηλαδη,και σε διπλα ματς με τον νεφτι στο καραισκακη ειχε 17 τελικες(!!!!) η αντιπαλη ομαδα, και 4 εμεις και η λουντοτετοια αλλες τοσες και στα 2 ματς με ηρωα τον τζολακη!?.και εσεις ακομα μιλατε οτι θελαμε μεταγραφες να περασουμε τα θηρια?...ειπαμε ο ανθρωπος ειναι τοσο ''λιγος'' που εκανε ακριβως οτι χρειαζοταν με χειρουργικη ακριβεια ωστε να αποκλειστουμε...ο σουβλατζης τα εκανε οχι μανταρα,αλλα ρωσσικη σαλατα απο την καλη κιολας!..ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ...ποτε θα ξυπνησετε επιτελους..?απλα ετυχε να εχει ροστερ με παιχταραδες στον αξονα και στα ντουζενια τον αραμπι και για μια χρονια τον βαλμπου...ειδατε με το που πεσαν αυτοι ,αντιο ζωη...γιατι απλα δεν εχει ιδεα τι να κανει ωστε να δεσει την ομαδα να της δωσει χαρακτηρα υποσταση και προσωπικοτητα..αλλα πως να το κανει αυτο?τα εχει ο ιδιος αυτα για να τα μεταδωσει?
    μια τυροκαυτερη κυρ μαρτιν μια μεριδα πανσετουλες 2 παγωμενες μπυριτσες και εγινες φιλε μου!

  • τακης
    τακης Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 09:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα σχόλια ορισμένων μου θυμίζουν την πρώτη σεζόν του Μάρτιν που φώναζαν οι περισσότεροι να φύγει. Εγώ ξέρω ότι όταν ήρθε ήμασταν ένα σκαλί κάτω από ΠΑΟΚ για να μην πω και ΑΕΚ και αυτή την στιγμή τους κάνουμε πλάκα και έχουμε πάρει το πρωτάθλημα από τα Χριστούγεννα. Επίσης και στην Ευρώπη η ομάδα αυτά τα χρόνια δεν έχει παίξει άσχημο ποδόσφαιρο. Δεν θυμάμαι κάποιο παιχνίδι που ο αντίπαλος να μας έχει 80-20 κατοχή και να είμαστε ταμπουρωμένοι πίσω , όπως γινόταν με άλλους προπονητές στο παρελθόν. Επίσης περί παλτών που γράφετε μην αρχίσω να γράφω ονόματα τι μας έχουν κουβαλήσει άλλοι προπονητές του παρελθόντος. Για να τελειώνουμε τα έχετε ισοπεδώσει όλα και χωρίς λόγο. Οκ αποκλειστήκαμε , συνεχίζουμε στο europa και γιατί να μην πάμε καλά εκεί;;; Αν είναι δυνατόν Αύγουστο μήνα να καθόμαστε να κάνουμε αυτές τις συζητήσεις. Εγώ θα κάνω πρόβλεψη από τώρα. Πρωτάθλημα θα πάρουμε πιο άνετα από κάθε άλλη χρονιά και Ευρώπη θα παίξουμε σίγουρα και το 2022. Η ομάδα έχει διοίκηση , αν κρίνει ότι χρειάζεται να γίνουν κινήσεις ή αλλαγές θα το πράξει. Σε εμάς δεν πέφτει λόγος. Όποιος πληρώνει κάνει κουμάντο.

  • Azeooo
    Azeooo Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 03:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι οπως σε ολα γυρω μας στον Ελληνικο χωρο ετσι και στον αθλητισμο το επιπεδο εχει πεσει πολυ
    Δυστυχως και για τα επομενα χρονια ετσι θα παει το καραβι με φωτοβολιδες και με νικες εδω στα εσωτερικα χωρια
    Για πολλους λογους δεν μπορει να γινει η υπερβαση
    Εγω τιμω και χαιρομαι και χειροκροτω αυτους που τραβανε το καραβι τοσο μπορουν αν καποιος εχει δις να ριξει καλως να ορισει και για να μην πρεξηγηθω ξανα λεω εκτος απο κατι μεμονομενα οντως πολυ καλα ματς που μπορει και να μην κερδισαμε οπως με τοτεναμ 2-2 αλλα τους χαρηκα με την ψυχη μου εγω προσωπικα δεν θα πληρωνα για να παω να δω τον Μερια τον Σεμεδο τον Ανδρουτσο τον Χολεμπας τον Σισσε τον Πεπε τον Σολδανο τον Μπουχαλακη τον τον τον και παλι δεν το παιζω ξυπνιος σεβομαι και μπραβο σε ολους που δινουν απο το υστερημα του αλλα τι να πα να δεις… τι;
    Με 4 παιχτες υψηλου επιπεδου ΔΕΝ ..

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 01:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε ρε κολλημα ορισμενοι με τον Πορτογαλο τον ψευτο Προφεσορ...

    Οταν εφυγε ο Μπαγιεβιτς λογω Ζαχοβιτς κανατε ετσι;;;

    Ο Βαλβερδε λογω Λουβαρη;;;

    Κι εγω αν αναλαμβανα μετα τον ΜΕΣΝΙΚ ΧΑΣΙ Θεος θα φαινομουν.

    Οι Ολυμπιακοι δεν ξεχναμε Μιραντα Μερια Βουκοβιτς Ζιλ Ντιας Χασαν Σολδανο Τιαγκο Πεπε Ραφινια Ρεαμπτσιουκ Ντραγκερ Ανδρουτσο Γκερερο και ακομα

    Ντιναμο Κιεβου Τουμπα 3αρα Λαμια Μαρσειγ Ερυθρο Τοτεναμ ανατροφαπα και μονοτερμα Μπετις.

    Α κερδισε νεκρη Αεκ και πεθαμενο Παο, τον Αρτετα και την 9η Μιλαν...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 00:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού μαζί με το βόλευ και το πόλο σε άνδρες και γυναίκες μας κάνουν περήφανους και μας δίνουν τα όπλα να ταπώνουμε τους απέναντι που είναι ανύπαρκτοι!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΥΠΌΨΙΝ ΜΑΣ ΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ!!!! Απλά στο ποδόσφαιρο ενώ στην Ελλάδα έχεις αναγκάσει τους πάντες να συμμαχούν για να σε ξεπεράσουν χωρίς τελικά να το καταφέρνουν, πρέπει να κάνεις ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη ώστε να πάψουν να μιλούν για πορείες Ευρωπαικές και άλλες μπούρδες που ναι μεν πέτυχαν ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ αλλά με άλλες συνθήκες και με ποδόσφαιρο με τα γνωστά "τσούκου τσούκου μπολ" που ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν θα ήθελε ποτέ!!!! Καμία σύγκριση με πόλο και βόλευ που η ομάδα έχει κάνει Ευρωπαικές επιτυχίες πάρα πολύ σημαντικές ενώ οι άλλοι είναι έτη φωτός πίσω και μένει το μπάσκετ όπου εκεί ενώ είχαμε μία διετία που η ομάδα έκανε ότι έχουν καταφέρει λίγοι στην Ευρώπη μετά σταμάτησε εντός και εκτός Ελλάδας με αποτέλεσμα να είναι το άθλημα που είναι ο λόγος όπου κάποιοι άλλοι υπάρχουν και μπορούν να σου αντιπαραθέτουν δόξες έστω και αν και αυτές είναι του απώτερου του παρελθόντος!!!!

  • Τάσος Β
    Τάσος Β Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 00:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα έχει μεγάλο θέμα καταρχήν στην ομοιογένεια της.Κυριως αμυντικά.ο Μαρτίνς πρέπει να εγκαταλείψει εντελώς το 3-4-3 γιατί χάλασε όλη την χημεία μας.το άλλο του λάθος είναι ότι θεωρεί σίγουρο ότι μπορεί να βάλει μέσα στην ομάδα όποιον παίκτη θέλει σε όποια θέση κ να του δώσει το 100 %. Ο Παπασταθόπουλος ο οποίος ήρθε σαν έξτρα συμπληρώμα κ μεις νομίζαμε ότι ήταν πολυτέλεια ίσως μπέρδεψε και τα στόπερ...ο Σεμεδο πρέπει να φύγει..ο μπα το ίδιο άμεσα..ο Καμαρά επίσης.
    Οι παίκτες δεν θέλουν να διακριθούν η να κατακτήσουν κάτι με την ομάδα αλλά την χρησιμοποιούν μόνο ως σκαλοπάτι.πρεπει να ξεσκαρταρουν το ρόστερ κ να φύγουν όλοι οι τοξικοί η οποίοι δεν γουστάρουν.
    Αυτογκόλ αστεία κ απόβολες στην σέντρα που στερούν από την ομάδα βασικά την σταθερότητα κ τις προκρίσεις αναγκάζουν τους αρμόδιους να πάρουν άμεσες αποφάσεις.
    Ο Μαρτίνς δεν είναι καλός κοουτς ίσα ίσα είναι άξιος κ ικανός , πρέπει να ξεχωρίσει όμως το συναίσθημα και να ξεσκαρταρει το ρόστερ.
    Και να απαιτήσει να καλυφθούν τα κενα..και να δουλέψει .... δυστυχώς σήκωσε λίγο ανάστημα, πρέπει να βρει κ θα την βρει την άκρη του... ελπίζω δλδ για το καλό μας

  • geomits
    geomits Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 23:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι Ελληνικες ομαδες πρεπει να καταλαβουν οτι στην Ευρωπη θα ξεκινανε στην καλυτερη απο τον Ιουλιο , οποτε θα πρεπει να εχουν κανει τις μεταγραφες εγκαιρα και οχι να περμενουν τις ευκαιριες στις 30 και 31 Αυγουστου. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΟΥΕΦΑ ΛΙΓΚ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ .

  • Nic
    Nic Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν έχω καμία μύγα. Εγώ είμαι καθαρός. Είμαι απέναντι σε αυτήν την διοίκηση με την νοοτροπια που την διέπει και απέναντι στον ακατέργαστο και θέλω να φύγουν όσο δεν αλλάζουν (αν μπορούν)

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 22:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Nιc γιατι τσιμπησες - μηπως εχεις τη μυγα ?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...