roumeliotis

leptokariopoulos

Μιλήστε στον κόσμο που αγωνιά...

casino loutrakiou
redwell

Δυστυχώς το... μαθηματικά ακριβές επιβεβαιώθηκε και ο Ολυμπιακός από τον Γενάρη ουσιαστικά έμεινε εκτός στόχων, πληρώνοντας κατ' εμέ την αδράνειά του στην ενίσχυσή του όταν έπρεπε στις θέσεις "5" και "1". Θα μου πείτε, σιγά μωρέ μην άλλαζαν την ιστορία δυο παίκτες. Πόσο καλύτεροι θα ήμασταν; Θυμίζω, ότι με Ντόρσεϊ και Λο, ο Θρύλος που ήταν να μένει εκτός νωρίς νωρίς, όχι μόνο πέρασε στα νοκ-άουτ και πήρε το εισιτήριο για το F4 της Πόλης, αλλά το σήκωσε κιόλας. Οπότε, ναι, με δυο προσθήκες ουσίας μπορείς να αλλάξεις την τύχη σου.

Ο Κώστας Κουφός μόνο και μόνο που υπήρχε σαν "όγκος" στη ρακέτα στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη και όντας ένα χρόνο εκτός αγώνων, έδειξε στη Βιτόρια το γιατί και το πώς. Φανταστείτε να είχε έρθει το Δεκέμβρη και μαζί με αυτόν και ένας γκαρντ τύπου Μπάικς. Εγώ τα είχα γράψει εις διπλούν "Ώρα αποφάσεων για Coach-B και Λο-Ντόρσεϊ" και "Διπλή μεταγραφική ενίσχυση με... Μπάικς" όταν έπρεπε και υπήρχε περιθώριο να διορθωθεί η κατάσταση. Δυστυχώς, τίποτα από αυτά δεν έγινε και ιδού τα αποτελέσματα.

Η παρελθοντολογία όμως δεν οδηγεί πουθενά. Πάμε στο παρόν. Ο κόσμος... βράζει και με το δίκιο του. Υπάρχει τρομακτικό δέσιμο με όλα τα τμήματα του Συλλόγου και με το μπάσκετ ίσως και περισσότερο καθώς μας είχε συνηθίσει σε θαύματα. Μας είχε μάθει ότι "Impossible is Nothing" και μας τρέλαινε τον εγκέφαλο κάθε χρόνο με τα επιτεύγματά του. Ειδικά στην Euroleague όπου υπήρχαν δυο μέτρα και δυο σταθμά και όχι "σφαγές" όπως γινόταν στη Basket League με τις απονομές στον Παναθηναϊκό.

Τι εισπράττω εγώ; Ότι ο κόσμος έχει ανάγκη να ακούσει τους ηγέτες. Πρέπει να βγουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι να μιλήσουν απευθείας στον κόσμο του Ολυμπιακού. Μαζί και ο κόουτς Μπαρτζώκας. Να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να απευθυνθούν στους φίλους της ομάδας που σπαράζει η καρδιά τους βλέποντας την ομάδα να γίνεται σάκος του μποξ και να μην υπάρχει φως στο τούνελ.

Οφείλουν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ να πουν πέντε πράγματα στα εκατομμύρια των Ολυμπιακών που περιμένουν με ανυπομονησία να ενημερωθούν για το τι μέλλει γενέσθαι σε πολλά μα πάρα πολλά μέτωπα. Από το αν θα επιστρέψει η ομάδα στην Α1 και με τι όρους, από το αγωνιστικό μπάτζετ και την ουσιαστική ενίσχυση, από το αν θα είναι ο Coach-B αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα ξανά στις επιτυχίες, από το αν θα συνεχίσουν ή όχι οι Σπανούλης-Πρίντεζης, από το αν ο Θρύλος θα συνεχίσει να παίζει έχοντας έδρα γήπεδο... στίβου την ώρα που όλες οι ομάδες της Euroleague αγωνίζονται σε υπερσύγχρονα καθαρά μπασκετικά κλειστά και πολλά ακόμα ερωτήματα που ζητάνε απαντήσεις.

Προφανώς και δεν είμαι στην τσέπη κανενός και δεν μου πέφτει λόγος τί θα κάνουν τα αδέρφια και πώς θα το κάνουν για να επαναφέρουν τον Ολυμπικακό σε τροχιά τίτλων και δόξας. Σίγουρα όμως αγωνιώ και εγώ όπως τα εκατομμύρια των φίλων της ομάδας για το πού βαδίζει το τμήμα. Λαχταρώ, περιμένω με αγωνία να ακούσω πέντε πράγματα. Είμαι στο σκοτάδι τώρα. Δεν ξέρω τι ξημερώνει. Αγαπώ την ομάδα, στενοχωριέμαι αφάνταστα όταν τη βλέπω να παραπαίει. Πονάω. Όπως όλοι μας. Γι' αυτό και περιμένω να ακούσω τους ηγέτες. Μόνο αυτοί μπορούν να μας καθησυχάσουν και να μας ενημερώσουν. Κανένας άλλος...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

42 σχόλια

  • RedV
    RedV Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 16:02 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow, φιλε βλεπεις το δεντρο(παιχταραδες) και χανεις το δασος. Το ζητουμενο δεν ειναι οι παιχταραδες αλλα οι σωστες δομες σε μια ομαδα. Αντε και πηρες ενα σωρο καλους παιχτες. Μετα τι; Αν δεν μπορεις να τους αξιοποιησεις δεν κανεις τιποτα. Διαφωνω, ο Μπαρτζωκας δεν ειναι προπονηταρας με την καμμια. Ειναι απλα ενας καλος προπονητης που ομως εχει μεινει στασιμος και δεν εχει εξελιχθει. Δεν ειναι τυχαιο οτι απο ολες τις ομαδες που πηγε εφυγε σαν αποτυχημενος αφου τις ειχε σχεδον καταστρεψει, ισως με εξαιρεση την Κουμπαν. Το γιατι εγιναν ολα οσα εγιναν φετος στην ομαδα το εχουμε πει 100.000 φορες οπως εχουμε πει αλλες τοσες οτι ο Μπαρτζωκας δεν κανει για τον Ολυμπιακο, μην προσπαθειτε να τον βγαλετε θυμα των Αγγελοπουλων γιατι δεν ειναι.
    Σου επαναλαμβανω, το ζητημα δεν ειναι να φερεις παιχταραδεες στην ομαδα αλλα ενα συνολο παραγοντων κι ενα προπονητη που θα δουλευουν αποκλειστικα για την ομαδα και τους παιχτες ωστε εκεινοι να αποδιδουν τα μεγιστα.
    Η επομενη μερα στην ομαδα πρεπει να ξεκινησει με την απομακρυνση του Μπαρτζωκα και του επιτελειου του και υστερα να μπουν οι βασεις για να μεγαλωσει ξανα ο συλλογος.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 14:18 Σύνδεσμος σχολίου

    RedV συμφωνώ μαζί σου σε αρκετά και γενικότερα στο ολο σκεπτικό σου.

    Redgoal, ας γινονταν τα υπόλοιπα ολα που αναφέρει και ας ηταν το μονο πρόβλημα ο προπονητης. Πιστεύω είναι τοσο Ολυμπιακός και δεμένος με τον συλλογο ο Τομιτς που αν γινοταν ενα τοσο μεγάλο επιχειρημα δε θα ελεγε οχι...πιστευω...

    Ομως, για να πουμε καποια αλήθεια....ωραια και εντυπωσιακά ολα αυτά, δε νομιζω να διαφωνεί κανεις με οσα εγραψε ο RedV, ομως τα πράγματα ειναι πολύ πιο απλά. ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ...φερε παιχταραδες και εχεις ομαδα. ΤΕΛΟΣ.

    Οταν πηραμε τα 2 σερι ευρωπαικά, ειχαμε ομαδα δεμένη, παιχταραδες, εναν ηγέτη ΤΕΡΑΣΤΙΟ BΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ που πεταγε φωτιά και αστραπές, ειχες προπονηταρά τη μια χρονιά, προπονηταρά την αλλη...(διοτι και ο Μπαρτζώκας προπονηταρας ειναι μη γελιόμαστε) αλλα ειχαν ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ...Η διαφορά του Μπαρτζώκα με τον Ντουντα ξερετε ποια ειναι; ; ;
    Οτι ο Ντουντα μπορει να φτιαξει μια ομαδαρα απο το μηδεν πολυ πιο ευκολα από οτι ο Μπαρτζώκας και οι περισσοτεροι συγχρονοι προπονητές. Επομένως, αντι να περιμενουμε ο Μπαρτζώκας να φτιαξει μια ομαδάρα μονος του βρισκοντας λαυράκια παιχτες που θα προκυψουν παιχταράδες, καλύτερα μια φορά επιτέλους η διοικηση να πει, "coach, σου φερνουμε 3 παιχταραδες 1ο ράφι επιπέδου Σλούκα ολοι, μαζι με αυτόν 4, συν τους ταλαντούχους τυπου Βεζένκοφ, ΜακΚισικ κτλ και οποιον αλλο θες και κανε παιχνίδι!
    Εκει ναι, θα πω μετά, οτι η διοικηση εκανε οτι ηταν δυνατον και ειναι πια στο χέρι του προπονητή να παράγει εργο!
    Δε νομίζω οτι ο Μπαρτζώκας μπορούσε να πάρει η να ζητήσει παιχταράδες και δε το έκανε. Σιγουρα θα δε χτηκε για να φανεί σωστός και εντάξει προς τους Αγγελόπουλους, λιγο πισω στα θέλω του και για αυτό στράφηκε σε παιχτες τυπου ΧΑΡΙΣΟΝ, ΧΑΣΑΝ, ΕΛΙΣ & ΖΑΝ ΣΑΡΛ οι οποίοι δεν ειναι κακοι παιχτες...αλλα δεν ειναι παιχτες για να πρωταγωνιστήσουν. Τους εχουμε δει καποιες βραδιές να βγάζουν μάτια...αλλα δεν ειναι οι παίχτες που θα κάνουν τη διαφορά. Και ο Μπαρτζώκας δε μπορεί να ειναι τοοοοσο ανιδεος για να μη το ξέρει αυτό! Απλά ολοι κανουν υποχωρήσεις, ολοι με τη μεθοδο "βλεποντας και κάνοντας" ξεκινάνε μια πορεία και οπου βγάλει. Και φυσικά με αυτά τα δεδομένα, δε πας πολυ μακριά! Μπορει να ξεκινησεις καλά, ομως στο τέλος θα ξεφουσκώσεις! Και θα προσγειωθεις απότομα...

    Διαφωνείτε Redgoal ; ; ;

    REDGOAL: Φίλε είναι πολύ μεγάλη η κουβέντα για να γίνει μέσω μηνυμάτων...

  • RedV
    RedV Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 13:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Να πω κι εγώ μερικές προτάσεις για βελτίωση:

    1 Άμεση απομακρυνση Μπαρτζωκα, Μποζικα, Τριαντάφυλλου και λοιπόν τυχαρπαστον
    2 Επιστροφή Τομιτς ως υπεύθυνος αποδυτηρίων και σύνδεσμος μεταξύ παιχτων - προπονητή - διοίκησης. Το φετινό χαλί με τα αποδυτήρια δεν πρέπει να επαναληφθεί επ ουδενί
    3 Απόσυρση Σπανουλη και αξιοποίηση του σε πόστο ως Υπεύθυνος Δημοσίων Σχεσεων. Το όνομα του Σπανουλη είναι σεβαστό στην Ευρώπη και πρέπει να αξιοποιηθεί από την ομαδα(κάτι σαν τον Καρεμπε στο ποδόσφαιρο)
    4 Επανεξέταση της συμμετοχής στην Αδριατική με συμβόλαιο 3 χρόνων αντί για συμμετοχή στην Α1. Η Αδριατική είναι πολύ ανώτερη από το ελληνικό πρωταθλημα
    5 Επανεξέταση του θεματος της Αναπτυξιακής και άμεση αξιοποίηση των ταλέντων της
    6 Επιστροφή παλαιμάχων όπως ο Σιγαλας, ο Πασπαλιε, ο Έντι Τζόνσον κ.α. ως σκαουτερς. Μ' αυτόν τον τρόπο η ομάδα θα έχει μάτια σε Ελλαδα(Σιγαλας), Βαλκανια/Ευρωπη(Πασπαλιε), Αμερικη(Τζόνσον) για νέα ταλέντα ώστε να μην επαναληφθούν περιπτώσεις όπως του Μαντζουκα
    7 Επιστροφή Παπαλουκά ως General Manager για να αναλαβει τα διοικητικα της ομάδας ένας άνθρωπος με πολύ μπασκετικό μυαλο
    8 Θέση συμβούλου στον μέγιστο Ντουντα

    REDGOAL: Ο Τόμιτς όπου πάει θα πάει για πρώτος προπονητής φίλε

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 11:00 Σύνδεσμος σχολίου

    @giovanni_10 σωστά είναι αυτά που λες και συμφωνώ και εγώ πλήρως. Το θέμα είναι , εκεί που αναφέρεις για πιο στοχευμένες επιλογές παικτών, θεωρείς οτι ο μπαρτζώκας πρέπει να βρεί αλλους παίκτες καλύτερους στο ίδιο μπατζετ, διότι οι παίκτες μας τώρα είναι των 300 χιλ, αντε 400 χιλ, ή πρέπει να ανέβει το μπατζετ. Μη ξεχνάμε ότι στη θέση των Πριντεζη και Σπανούλη πρέπει να βρούμε επιπλέον νεους παίκτες. Αν θεωρήσουμε οτι αντι για παίκτες των 300 χιλ θέλουμε των 700 χιλ μιλάμε για 2 εκ αύξηση, και επιπλέον αν αντικαταστήσουμε Πριντεζη και Σπανούλη με αλλους μιλάμε πάλι για 1,5 -2 εκ. Δηλαδή σύνολο θέλουμε περίπου 4 εκ για να φτιάξουμε μία υποφερτή ομάδα που ίσως μπει 8άδα.
    Είμαι βέβαιος οτι αν γίνει αύξηση θα είναι της τάξης του 1.5 εκ που θα κάνουμε μία τρύπα στο νερό και θα μας την παρουσιάσουν σαν υπέρβαση. Το μπατζετ τώρα παίζει περίπου στα 6,5 και πρέπει να πάει στα 11 εκ άμεσα.
    Έχουμε κάποια θετικά φέτος, μας βγήκε ο Βεζέ και θα είναι ο αντικαταστάτης του Πρίντεζη. Καμία σχέση βέβαια δεν έχουν οι παίκτες, αλλά για φανταστείτε να βλέπαμε τον περσινό Βεζέ πάλι. Αλλά στη θέση 2 πχ ο μακκισικ δεν είναι για βασικός, στη θέση 5 ο Χασαν δεν είναι για δεύτερος στη θέση 3 ο Παπ πλέον πρέπει να είναι αναπληρωματικός. Δηλαδή ψάχνουμε 3 βασικούς.
    Δε στρώνει με τίποτα αυτό το χάλι αν δε πέσει χρήμα.

  • Λογοδοσία 7
    Λογοδοσία 7 Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 09:19 Σύνδεσμος σχολίου

    το RG : "ευαίσθητο" με τη διοίκηση της ΚΑΕ (ζητάει εξηγήσεις), ανύπαρκτο με τη διοίκηση της ΠΑΕ (πού πάνε τόσα λεφτά;;;)

    ο λαός έχει μια παροιμία : ΑΚΡΙΒΟΙ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ και ΦΘΗΝΟΙ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

    τί κρίμα που οι ηγέτες της ΚΑΕ δεν διάλεξαν, τα Επικοινωνιακά Παιχνίδια, όπως οι "λεφτάδες" άλλων ΚΑΕ και ΠΑΕ, για να ικανοποιήσουν το αφιονισμένο πλήθος και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που το συντηρούν με τα πρωτοσέλιδα

    REDGOAL: Φίλε κάνεις μέγα λάθος. Προ τριετίας που όλοι λέγανε ομαδάρα για το ποδόσφαιρο και δεν βλεπόμασταν, οι μόνοι που κάναμε κριτική ήμασταν εμείς. Σκληρή κριτική. Μέχρι που βγήκε ο Μαρινάκης και είπε για "χαρτιά υγείας" και τότε ξεκίνησαν όλα τα ΜΜΕ το κράξιμο. Τώρα η ομάδα εδώ και δυο χρόνια κάνει πλάκα σε όλους. Τι κριτική να κάνουμε; Αντίθετα στο μπάσκετ πάει από το κακό στο χειρότερο. Εκεί πρέπει να γίνουν αλλαγές, εκεί χωράει η κριτική. Απλό είναι...

  • giovanni_10
    giovanni_10 Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    1 γήπεδο.. ακούγαμε ότι θα γίνει στο Ελληνικό μέσω του Λάτση τώρα ακούμε για το εξωτερικό του Σεφ αλλά για εσωτερικό τίποτα..ας μιλήσουν με την κυβέρνηση να τους παραχωρηθεί και να το κάνουν μπασκετικό και μόνο
    2 Α 1 πρέπει η ομάδα να γυρίσει αρκεί να ικανοποιηθεί στα αιτήματα που έχει θέσει.. βέβαια η μεταγραφή Μαντζούκα και οι πολλές επιλογές παλαίμαχων του ΠΑΟ από τον Λιόλιο ελπίζω να μην είναι για να γίνει ο νέος Βασιλακόπουλος
    3 Προπονητής..ο Μπαρτζώκας απογοήτευσε.. κακό μπάσκετ, άστοχες επιλογές ξένων.. εμμονές με τις πεντάδες και πολλά νεύρα..αν είναι να μείνει πρέπει να στηριχθεί και με λόγια και με πράξεις
    4 Έλληνες παίχτες..ο Παπ στάσιμος πολλά χρόνια και δεν αξίζει με τίποτα ένα εκατομμύριο συμβόλαιο(αναπροσαρμογή)..έχει προσφέρει αλλά καλύτερα να είναι 2ος και να έχουμε για πρώτο έναν σταθερό σουτέρ (Μπρόκχοφ)? Τώρα για Πρίντεζη νομίζω σαν 3ος μπορεί έναν χρόνο ακόμα..Ο αρχηγός οπότε θέλει αυτός αλλά έστω μια τελευταία χρονιά να υπάρχει κόσμος τιμής ένεκεν να παίζει με πολύ μικρό ρόλο και να βοηθάει τους νέους.. μετά μαζί με Πρίντεζη να αναλάβουν πόστο
    5 Ξενοι παίχτες..Μακ κίσικ και Χασάν για 2οι στην θέση τους βασικό σέντερ στην θέση του Έλις και 4-5 πιο δυνατό στην θέση του Ζαν Σαρλ..φοβούνται για τον Χάρισον μην γίνει Πάντερ αλλά για μένα πρέπει να φύγει
    6 Προπονητικό Τιμ, γιατροί,Γκατζούλης τέλος εποχής.. πρέπει να φτιάξουμε σκάουτινγκ Τιμ και να μπουν στην ομάδα παλαίμαχοι όπως ο Σιγάλας

  • Άρης
    Άρης Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 22:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Σίγουρα αφήνει πολυ πίκρα η απόδοση και η στόχοι της ομάδας...Ομως η απάθεια τον προέδρων μας να αφουγκραστούν τον κόσμο δεν συγκρίνεται.αφησαν την ομάδα στον αυτόματο με οδηγό ενα κοουτς που κανει μονο για μικρή Ομάδα...
    Η πρόεδροι μας παραμυθιαζαν για...Μεχρι τελους....για νεο γήπεδο...
    Η ιστορια εγραψε λάθος κίνηση να εγκαταλείψει τον αγώνα με τον Βαζελο.
    Ο Ολυμπιακός με αδικίες με διαιτησίες Ολυμπιακός είμαστε δεν εγκαταλείπουμε ποτε.ποτε δεν εινα σταν στην πλευρά τον ευνοημενων
    Και μετα β εθνική...Ελεος...
    Ολα λαθος...

  • George7
    George7 Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 18:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσο πολύ έχει μικρύνει ο Ολυμπιακός στο μυαλό κάποιων που ονειρεύονται τον Ολυμπιακό χωρίς τον Σπανούλη. Και με Μπαρτζώκα στον πάγκο!
    Να φύγει από την ομάδα ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αυτός που έκανε τεράστιο τον Ολυμπιακό. Αυτός που τον ανέδειξε την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας.
    Και να μείνει ο περαστικός!
    Ο Μπαρτζώκας!
    Που ο μοναδικός τίτλος στη ζωή του είναι αυτός που του χάρισε ο Σπανούλης.
    Ποθ κάνουμε με αυτόν στον πάγκο τη χειρότερη χρονιά στην ιστορία μας στην Ευρωλίγκα.
    Όπως ακριβώς έγινε και με τον Μπαρτζώκα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.
    Οι Αγγελόπουλοι με το Σπανούλη έκαναν μεγάλο τον Ολυμπιακό.
    Οι υπόλοιποι όλοι ήταν απλοί συμμετέχοντες, άλλοι με μεγαλύτερη και άλλοι με μικρότερη συμμετοχή και κάποιοι απλοί κομπάρσοι.
    Οπότε οι μοναδικοί που δεν πρέπει και δε θα φύγουν από τον Ολυμπιακό είναι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και ο Σπανούλης.

  • lawyer7
    lawyer7 Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 18:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπαρτζώκας πολύ δύσκολα θα φύγει. Στην ομάδα εκτυλίσσεται ένα παρατεταμένο παιχνίδι εξουσίας εν γνώσει (θεωρώ) της διοίκησης που στόχο έχει να αναδείξει ως απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια τον προπονητή, χωρίς να χρειαστεί να βγουν μπροστά οι αφοί και να πάρουν κρίσιμες και δύσκολες αποφάσεις. Θα επιστρέψουν Α1, θα ανεβάσουν λόγω του τηλεοπτικού συμβολαίου το μπατζετ, θα σταματήσουν κάποιοι παίκτες τους οποίους ο προπονητής τους βλέπει ως βαρίδια και τέλος. Αν ήταν να τον διώξουν, θα το είχαν κάνει. Δεν γίνεται να κρατάς προπονητή που έχει χάσει τα αποδυτήρια και βγάζει μονίμως στην σέντρα τους παίκτες, αν δεν έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου. Επέλεξαν τον Μπαρτζώκα ενώ ήξεραν ότι υπάρχει θέμα με Σπαν (ο οποίος έμεινε με σημαντικό ρόλο παίζοντας 20 λεπτά), κάτι που επιβεβαιώθηκε φέτος πολλάκις με διάφορα σκηνικά και έθεσαν ως στόχο την οκτάδα χωρίς να δείχνουν ιδιαίτερη ζέση για το κάτι παραπάνω με το μπάτζετ να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. Ίσως εξαρχής θεωρούσαν την χρονιά λίγο - πολύ χαμένη.

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    @giorgos, έχεις καταλάβει ότι από τοτε που παίζαμε στο Λονδίνο έχουν περάσει 8 χρονια και το μπάσκετ έχει εξελιχθεί;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...