roumeliotis

Carwiz

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση με... Μπάικς

casino loutrakiou
redwell

Παραμονή Χριστουγέννων είχα γράψει ένα μπλογκ με τίτλο "Ώρα αποφάσεων Coach-B και Λο-Ντόρσεϊ" αλλά από τότε μέχρι τώρα και παρά τις τρεις σερί νίκες με Χίμκι, Μπάγερν, Μακάμπι δεν έγινε καμία κίνηση. Καμία κίνηση με την έννοια της προσθήκης γιατί στο... παρασκήνιο οι Πειραιώτες χτύπησαν... πόρτα για 5άρι αλλά ακόμα δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό.

Ο Θρύλος "έχτισε" ένα μομέντουμ νικώντας την τελευταία της βαθμολογίας Χίμκι στη Ρωσία, μια ομάδα-τσίρκο που πραγματικά θα έχανε και από τον... Προμηθέα που λέει ο λόγος, επικράτησε στο... νήμα των Βαυαρών στο ΣΕΦ και με μάγκικο-πειραιώτικο τρόπο καθάρισε στο Τελ Αβίβ τη Μακάμπι.

Σε αυτά τα ματς οι ερυθρόλευκοι έκρυψαν κάτω από το... χαλάκι που λέμε τις αδυναμίες τους στο "5" και στο "1" ή "1-2" αν προτιμάτε, έναν ψηλό-θηρίο δηλαδή και έναν ακόμα δημιουργικό γκαρντ. Βγήκαν μπροστά ο Σλούκας που έπαιζε για... δέκα γκαρντ και παίκτες όπως οι Βεζένκοφ και Λαρεντζάκης ενώ είχε αναλαμπές και ο Πρίντεζης και μεγάλο ματς στο Ισραήλ ο Λαρεντζάκης και καθάρισαν οι ερυθρόλευκοι.

Με τη Βιλερμπάν όμως φάνηκαν οι ελλείψεις. Φάνηκε ότι χρειάζεται βάθος για να τα καταφέρεις. Έλειψε ο Μάρτιν, έλειψε ο Λαρεντζάκης, λείπει ο Παπανικολάου και φυσικά δεν υπάρχει Κόνιαρης, δεν υπάρχει σέντερ Ζαν-Σαρλ και έτσι χάνεις ακόμα και από τους Λιονέ στον Πειραιά.

Θες να πας... ηρωικά στους "8" και μετά ό,τι προκύψει; Κάνε τις απαραίτητες προσθήκες... χθες. Χθες... Δεν γίνεται να είσαι με τον Έλις και τον Μάρτιν στο "5" για να πας να κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα. Ο Έλις καλός-χρυσός ο άνθρωπος, αλλά είναι άνευρος, χάνει τα ριμπάουντ, χάνει 3-4 κατοχές σε κάθε ματς έτσι γιατί απλά του φεύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια, μπορεί να κάνει 2-3 καλά πράγματα μαζεμένα και μετά να κάνει "πανηλίθιο" αντιαθλητικό χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος και να σε χαντακώσει.

Ο Μάρτιν είναι λίρα-εκατό που λέμε επιθετικά, αλλά αμυντικά και αυτός δεν μπορεί να κοιτάξει τα θηρία στα μάτια. Θα βάλει το κορμί του, θα βάλει τα μούσκουλά του, θα προσπαθήσει να τους κρατήσει εκτός ρακέτας αλλά είναι "τρύπα" πίσω. Πραγματικά απορώ πώς και δεν βλέπει ο Coach-B ότι χρειάζεται ένας σέντερ-σκιάχτρο με μακριά χέρια για να κοιτάει στα μάτια τους αντιπάλους και να κατεβάζει τα ριμπάουντ, έστω και για ένα δεκάλεπτο-δωδεκάλεπτο.

Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε και έναν παίκτη ακόμα στα γκαρντ τύπου Ντουάιτ Μπάικς. Έναν Αμερικανό ικανό στη δημιουργία και να μπορεί να βάλει και τη μπάλα στο καλάθι, όμως πρωτίστως να μπορεί να δώσει ανάσες με συνέπεια στον Κώστα Σλούκα. Καλώς ή κακώς, ο Βασίλης Σπανούλης δεν είναι πλέον για πάνω από 8-10 λεπτά αφού όποτε είναι στο παρκέ, αποτελεί το μόνιμο "στόχο" των αντιπάλων προπονητών στην άμυνα και επιθετικά δεν δίνει όσα έδινε τόσα χρόνια.

Πλέον το ματς της Γαλλίας με τη Βιλερμπάν αποκτάει ύψιστη σημασία καθώς με δεύτερη ήττα η ψυχολογία πάει στο ναδίρ, ακολουθεί το Κάουνας που πιθανότατα θα γράψει πάλι ήττα και μετά... αντίο ζωή. Η 8άδα θα μοιάζει με όνειρο... χειμερινής νυκτός και ουσιαστικά πάει στράφι όλη η χρονιά από το τρίτο δεκαήμερο του Γενάρη. Μακάρι η ομάδα να ανακάμψει αλλά πραγματικά θεωρώ ότι με δυο κινήσεις αλλάζεις το Status σου και δίνεις πραγματικά ώθηση στη "μηχανή" σου για τη συνέχεια.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

30 σχόλια

  • Papman7
    Papman7 Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 17:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπερα σε ολους. Καποιες σκεψεις θελω να κανω. Οσον αφορα τους ξενους θεωρω οτι ο μακ ο χαρισον και ο μαρτινς ειναι εξαιρετικες επιλογες του μπαρτζωκα. Ελις για 3ος ζαν σαρλ απλα δεν κανει π.χ θα προτιμουσα αγραβανη στη θεση του. Βεζενκοφ παπ και σλουκας ο επομενος κορμος συν λαρεντζακη. Γενικα οι επιλογες του κοουτς ειναι καλες. Ακομα και ο τζενγκινς χρειαζεται καθως ολοι θυμομαστε περσυ ολα τα γκαρντ τα αντιπαλα να βαζουν 30 40 ποντους. Εφοσον δεν μπορεις να εχεις ενα χακετ βολευεσαι με αυτον για συγκεκριμενο ρολο. Γενικα θεωρω οτι η ομαδα εφοσον διατηρηθει εχει μελλον απλα θα χρειαστουν αυτες οι 2 προσθηκες που ολοι λεμε. Απλα μην λεμε οτι οι επιλογες του μπαρτζωκα ειναι αποτυχημενες διαφωνω ριζικα.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 13:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ
    ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΑΤΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΤΑ 70-90 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΕΣΟΔΑ ΜΕ ΡΟΣΤΕΡ ΜΠΟΤΙΕΣ ΝΤΑ ΚΟΣΤΕΣ ΣΕΜΠΑΔΕΣ ΤΣΕΠΟΒΙΤΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΠΕΠΕΔΕΣ ΒΙΝΑΓΚΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΑΦΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙ ΡΕΥΕΣΤΕ

  • Τζάμπα Μέγκας 7
    Τζάμπα Μέγκας 7 Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 09:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Βγάλτε χολή, μέχρι το επόμενο ματς. Μετά ξανά από την αρχή.
    Μην σπρώχνεστε όμως, για να πάρετε διαρκείας στο ΣΕΦ.
    Είδαμε την στήριξη στην ομάδα τόσα χρόνια, από το οπαδιλίκι.

  • giorgos.
    giorgos. Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 01:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλεcheepwr.
    Συμφωνώ απόλυτα σε όλα Εκτος από δύο.
    10ν. Όσον αφορά το ΣΕΦ.
    Είναι το Σπίτι Μας

    Ναι είναι αχουρι.
    Μα ας το πάρουμε κοψοχρονια αφού η κυβέρνηση το δίνει κ το φτιάχνουμε εύκολα παλάτι.
    2ον. Πότε ο κόσμος έκανε κριτική σ αυτούς;;;;
    Ποτέ.
    Φωτοστέφανο έχουν;;;;; ΟΛΟΙ λέτε να φυγο; Κ ποιός θα βάζει τα λεφτά;
    Έτσι δεν είναι;;;;;;

    Μη φωνάζετε καθόλου.
    Οι Αγγελόπουλοι το λένε.
    Έτσι λειτουργούμε κ σε όποιον αρέσει.
    Το είπαν. Κ σεις τους χειροκροτησατε.

    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 00:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ χαίρομαι να διαβάζω απόψεις φίλων εδώ , που πλέον βλεπουν καθαρά τα γεγονότα και δε τσιμπάνε με τη μοδα των τελευταίων χρόνων ότι για όλα φταίει ο σπανουλης. Θα είχε πλάκα να βρω να ποστάρω περσινα και προπερσινα ποστ φίλων και na αλλάξω το όνομα μπλατ με του μπαρτζώκα,,, δε θα καταλάβαινε κανείς κάποια διαφορά. Κάψαμε έναν κόουτς που ήταν και κορυφαίος, τώρα θα τα βάλουμε με τον σπανουλη και σε λίγο με τον μπαρτζώκα. Ευτυχώς όμως, κάποιοι καταλαβαίνουν ότι οι αφοι είναι οι μόνοι κοινοι παρονομαστες. Όπως ήταν πίσω απο τις επιτυχίες της προηγούμενης δεκαετίας έτσι είναι και πίσω απο τις αποτυχίες που ζούμε τελευταία. Στις χαρες έβγαιναν σε όλα τα μέσα, αλλά τώρα που περιμένουμε να μιλήσουν έχουν εξαφανιστεί. Θοδωρή έβγαλαν άχρηστο τον μπλατ που για την περίοδο που ανεφέρεσαι μας είχε 5ους, με γκος λεντει και τώρα σιγα σιγά, θα μας βγαλουν αλλον ένα κορυφαίο κοουτς που μας έχει φέρει και ευρωλιγκα. Θα τα βάλουμε και με παίκτες, αλλά βάζω στοίχημα ότι πολλοι θα ήθελαν πίσω τον μιλουτινοφ που έχει ακουσει απειρα σχόλια, τον πολ, τον ρουμπιτ, τον γκος τον χαπ, τον στρελνιεκς. τον παντερ. Όσο οι αφοι είναι στο τιμόνι πρέπει να καταλάβουμε ότι το ταβάνι μας θα είναι η 8η θέση. Κάπου διάβασα ένα καλό σχόλιο εδω, ότι σε λίγο θα διαβάσουμε και για το νέο γήπεδο που ετοιμάζεται σιγα σιγά. Το μάθαμε το κολπάκι. Όσοι μιλάνε για υπομονή κτλ κτλ δεν είδα να έκαναν υπομονή και με τη περσινή ομάδα. Αυτή η άποψη μονο τους αφους προστατευει, αλλά ταυυτόχρονα μικραίνει την ομάδα.
    Είχα προβλέψει ότι δε θα δούμε προσθήκες την περίοδο που έπρεπε. Θα ήθελα να μάθω όμως αυτός ο ψηλός που έχει σταμπάρει ο μπαρτζώκας, σε τι μπατζετ παίζει περίπου. Redgoal έχεις καμία ιδέα?
    Πάντως η 8η θέση ακόμα παλεύεται, μη τρελαθούμε, έχει παρα πολλά ματς ακόμα και με τις κατάλληλες προσθήκες τη χτυπάμε τη θέση. Πέρσι θα παλεύαμε για 8αδα μέχρι τελευταία αγωνιστική αν δεν είχαμε τη διακοπή, και μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει και φέτος με τη διαφορά ότι πίσω μας φέτος είναι ομάδες που είναι πολύ καλες και καίγονται για νίκες.

  • ΓΕΩΣ 7
    ΓΕΩΣ 7 Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 22:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΙΛΕ CREEPER ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ.ΟΙ ΕΠΙΤΙΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΕΣΚΑΙ ΙVKOCIC KAI ΑΡΧΗΓΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΟΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΛΟΓΩ ΗΧΙΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΘΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ BASKONIA ME ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΕΡΕΧΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗ

  • periklis
    periklis Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 21:07 Σύνδεσμος σχολίου

    red goal εμενα τωρα που βλεπω τα πραγματα με πιο καθαρο μυαλο μετα τα χθεσινα νευρα και την ξενερα δν θα μ φανει καθολου περιεργο το 2-2 την επομενη εβδομαδα και σχετικα ευκολα κιολας με βιλερμπαν.Η γνωμη σας;
    Η ομαδα για 2 προσθηκες δν ειναι ομαδα φαβορι για φιναλ φορ ενω ακομα και τωρα νικας μπαγερν που και αθλητικοτητα εχει και περισσοτερο ταλεντο και αμυνα με αλλαγεςς παιζει που δν μας αρεσει και πολυ.
    Πιστευω οτι ειναι θεμα κακης νοοτροπια και ενδεχομενως επαρσης για καποιο λογο....

  • Vaggos
    Vaggos Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν νομίζω ότι αξίζει να χαλάμε τη ζαχαρένια μας για μια ομάδα που οι ελλείψεις της έκαναν μπαμ από το πρώτο φιλικό ματς (ώ τι σύμπτωση, πάλι με τη Βιλερμπάν) και οι αποκλειστικά υπεύθυνοι την έχουν παρατήσει στον αυτόματο! Είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι και 3-4 σερί νίκες να κάνουν θα μας ξενερώσουν πάλι με ηλίθια ήττα που σίγουρα θα στοιχίσει την απώλεια της 8αδας!!

  • Vaggos
    Vaggos Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!!

  • Creeper
    Creeper Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 18:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ και γράφεις τις αλήθειες που όλοι μας βλέπουμε αλλά δυστυχώς μόνο η διοίκηση μας δεν τις βλέπει ή μάλλον κάνει οτι δεν τις βλέπει!!! Και βέβαια ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ και μας δίνεις βήμα έστω για να εκφράζουμε τις απόψεις μας, την απορία μας, τον θυμό μας για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν για μια ακόμα χρονιά στην ομάδα μας. Απλά σε αυτά που έγραψες θέλω να συμπληρώσω μερικά πράγματα που βέβαια τα έχω ξαναπεί πολλές φορές στο παρελθόν.

    Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ διοικητικό πρόβλημα και αυτό δεν είναι μόνο το οικονομικό!!! Από αυτό βέβαια ξεκινούν όλα και σε αυτό καταλήγουν. Δεν χρειάζεται κανείς να είναι τέρας εξυπνάδας για να καταλάβει οτι οι Αγγελόπουλοι ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να αντιμετωπίζουν οικονομική στενότητα παρότι όσα διαρρέονται στον τύπο. Έχουμε φτάσει στο σημείο να πανηγυρίζουμε επειδή φέτος υποτίθεται οτι γίνεται το αυτονόητο και πληρώνονται η μισθοί στην ώρα τους!!! Βέβαια πιστεύω οτι ούτε αυτό θα γίνονταν αν δεν έβγαινε το ηχητικό με τον Πρίντεζη!

    Redgoal θα μιλήσω λίγο μπακαλίστικα αλλά θέλω αν μπορείς να μου λύσεις μερικές απορίες γιατί εσύ σίγουρα ξέρεις μερικά πράγματα καλύτερα από εμένα. Γιατί κάθε χρονιά η ομάδα ρίχνει όλο και πιο κάτω το μπάτζετ? Φέτος μας έδωσαν το τυράκι με τον Σλούκα αλλά συνολικά το μπάτζετ είναι ακόμα χαμηλότερο! Η εφορία στα συμβόλαια των παικτών δεν μειώθηκε φέτος κάτω από το μισό? Πήραμε ή δεν πήραμε το 1.200.000 από τον Ποκουσέφσκι? Πως είναι δυνατόν λοιπόν να έχουμε φέτος ακόμα χαμηλότερο μπάτζετ? Και ασφαλώς δεν είναι δικαιολογία οτι φέτος δεν είχαμε έσοδα από τα εισιτήρια! Τα έσοδα από αυτά δεν είναι και τόσο μεγάλα και σίγουρα η εξοικονόμηση από την μείωση της εφορίας, την μείωση στα συμβόλαια ορισμένων παικτών και τα έσοδα από την πώληση Ποκουσέφσκι ξεπερνούν κατά πολύ αυτές τις απώλειες! Αλλά ακόμα και να μην τις ξεπερνούσαν πρόεδροι στην ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα της Ελλάδας είναι οι Αγγελόπουλοι, δεν έχουν κανένα περίπτερο!!!

    Redgoal πως είναι δυνατόν να διαρρέεται οτι οι Αγγελόπουλοι είναι τόσο large και έδωσαν φέτος 1.000.000 (και μπράβο τους αν όντως ισχύει) βοήθεια για τον Covid ή άλλους φιλανθρωπικούς σκοπούς και δεν δίνουν το 1/2 από αυτά π.χ. για την ενίσχυση στην θέση του σέντερ?Είναι πραγματικά να απορεί κανείς!

    Αλλά όπως είπα το πρόβλημα δεν είναι μόνο οικονομικό. Οι Αγγελόπουλοι σαν πρόεδροι είναι ΞΕΚΟΜΕΝΟΙ από τον κόσμο του Ολυμπιακού!!! Δεν τον αφουγκράζονται καθόλου!!! Δεν δέχονται καθόλου την κριτική!!! Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου να διορθώσουν τα λάθη τους και τα επαναλαμβάνουν. Νομίζουν οτι έχουν τα αλάθητο του Πάπα επειδή έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και κατέκτησαν 2 φορές την ευρωλίγκα που ήταν βέβαια περισσότερο θέμα συγκυριών και όχι διοικητικής ικανότητα τους. Η μοναδική φορά που ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο του Ολυμπιακού ήταν όταν ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καθυστερημένα απέσυραν την ομάδα από το πρωτάθλημα!!! Και βέβαια ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο του Ολυμπιακού από ανάγκη και επειδή ήταν σε δύσκολη θέση μετά το ηχητικό του Πρίντεζη! Αλλά βέβαια δεν μπορούμε να τους τα συγχωρούμε και τα ξεχνάμε όλα μόνο και μόνο επειδή έκαναν το αυτονόητο και αποχώρησαν από ένα σημαδεμένο πρωτάθλημα.

    Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ έχει να δει έναν ικανό τζένεραλ μάνατζερ από την εποχή του Γιάννη Γιαννάκη επί Ιωαννίδη!!! Οι άνθρωποι με τους οποίους οι Αγγελόπουλοι έχουν στελεχώσει τον Ολυμπιακό σε κρίσιμα πόστα (αν τον έχουν στελεχώσει) είναι πραγματικά για γέλια!!! Ένα δείγμα της ανεπάρκειας αυτής είναι π.χ. κατά την γνώμη μου οτι φέτος χάσαμε το κορυφαίο ταλέντο τον Μαντζούκα, που ήταν και Ολυμπιακός από μικρό παιδί και το είχε δηλώσει και μπροστά στις κάμερες. Αν υπήρχε ένας καπάτσος μάνατζερ θα έπιανε τον Μαντζούκα θα τον "έψηνε" και θα του έλεγε να κάνει υπομονή μέχρι το καλοκαίρι και τότε θα τον παίρναμε ελεύθερο αφού οι Αγγελόπουλοι δεν ήθελαν να δώσουν τα λεφτά της ρήτρας στον Προμηθέα. Αλλά βέβαια οι προεδράρες μας κατόρθωσαν να χάσουν ΚΑΙ σε αυτό το επίπεδο από τον ανύπαρκτο Παναθηναικό!!! Έχουμε δε να πάρουμε καλό Έλληνα ταλέντο από την εποχή του Παπανικολάου και του Σλούκα. Η ανυπαρξία ικανού τζένεραλ μάνατζερ φαίνεται βέβαια σε όλα τα επίπεδα, από την απουσία φωνής στους Έλληνες διαιτητές και στην ΚΕΔ, μέχρι στην χωρίς τακτ προσέγγιση των παικτών της ομάδας στα χρωστούμενα τους. Αυτό το " δεν υπάρχει σάλιο" που είπε τότε ο Σινδήλιας στον Πρίντεζη λέει πολλά!

    Ένα άλλο ΤΕΡΑΣΤΙΟ για εμένα θέμα κακοστελεχώσης του staff είναι για εμένα ο γυμναστής. Πως είναι δυνατόν τόσα χρόνια να τραυματίζονται οι παίκτες ο ένας μετά τον άλλον με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους και ο πολύς Ανδρέας Γκατζούλης να μένει ακλόνητος στην θέση του??? Το να το ρίχνουμε στην ατυχία είναι πραγματικά αστείο όταν αυτό συμβαίνει ΚΑΘΕ χρόνο και σε μια σειρά απο διαφορετικούς παίκτες που πολλοί από αυτούς δεν είχαν τραυματιστεί ποτέ στο παρελθόν!!! Redgoal, πως είναι δυνατόν οι παίκτες του Ολυμπιακού να έχουν ενέργεια ΜΟΝΟ για ένα ματς την εβδομάδα??? Αυτό δεν προβληματίζει καθόλου τους προέδρους που βέβαια ζουν στο δικό τους συννεφάκι αποκομμένοι από κάθε πραγματικότητα? Δεν πιστεύω οτι φταίει για αυτό μόνο η πιο χαλαρή προπόνηση που κάνει ο Μπαρτζώκας σε σχέση π.χ. με τον Σφαιρόπουλο.

    Άλλο ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα είναι το γηπεδικό. Τόσα χρόνια προεδρίας των Αγγελόπουλων μας έχουν αναγκάσει να παίζουμε στην χειρότερη έδρα της Ευρώπης!!! Και από άποψης παλμού επειδή οι κερκίδες είναι μακριά από τον αγωνιστικό χώρο αλλά και από άποψης διαφόρων λειτουργιών. Πως να γεμίσει κανείς αυτή την κρύα έδρα που μόνο έδρα δεν είναι όταν χρειάζεται να φέρει μπουκάλι από το σπίτι για να κάνει την ανάγκη του? Αυτό τόσα χρόνια δεν το βλέπουν οι προεδράρες? Δεν το βλέπουν οτι ζημειώνεται η ομάδα μας, η εταιρεία τους παίζοντας σε αυτό το αχούρι.Κάθε χρόνο όλο φήμες και υποσχέσεις υπάρχουν οτι θα φύγουμε από το ΣΕΦ ή οτι κάτι θα αλλάξει όμως στην πραγματικότητα και αυτό το θέμα παραμένει στάσιμο όπως άλλωστε όλα επί εποχής Αγγελόπουλων!!!

    Τώρα για τον Μπαρτζώκα τα έχουμε πει πολλές φορές. Ο άνθρωπος φαίνεται ότι είναι πραγματικά λίγος για προπονητής και αποδεικνύει μέρα με την μέρα οτι οι επιτυχίες που είχε στο παρελθόν ήταν καθαρά συγκυριακές. Το κύριο και δυσεπίλυτο πρόβλημα είναι για εμένα είναι οι Αγγελόπουλοι που δεν έχουν ούτε την οικονομική δυνατότητα πια για ένα σύλλογο του μεγέθους του Ολυμπιακού αλλά και γιατί το mentality τους δεν ταιριάζει καθόλου με αυτόν του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ συλλόγου του Ελλάδας. Δεν ξέρω γιατί έχουν ακόμα τον Ολυμπιακό ενώ είναι φανερό οτι δεν μπορούν. Καταλαβαίνω οτι είναι δύσκολο να βρουν κάποιον να δώσουν την ομάδα αλλά τουλάχιστον να προσπαθήσουν. Να μην κρατάνε όμηρο την ομάδα για το καπρίτσιο τους να λέγονται πρόεδροι στον λαοφιλέστερο σύλλογο της χώρας. Αν θέλουν ντε και καλά να λέγονται πρόεδροι ας κάνουν μια αίτηση στο Μέγαρο Μουσικής που πιστεύω ταιριάζει πιο πολύ με την ιδιοσυγκρασία τους.

    REDGOAL: Παίδες λέτε την άποψή σας κόσμια. Να λείπουν οι χαρακτηρισμοί σας παρακαλούμε. Δεν είμαστε στην τσέπη των προέδρων φίλε να ξέρουμε τι γίνεται. Εμείς ρεπορτάζ μεταφέρουμε. Τώρα να τους βάλουμε και... χέρι γιατί με μηδενικά έσοδα συντηρούν την ομάδα, είναι εκτός λογικής. Ξέρεις κανέναν να θέλει να έρθει να βάλει 20.000.000 ευρώ το χρόνο για να μας κάνει ομαδάρα για κούπα Euroleague έτσι για το χόμπι του; Εμείς δεν ξέρουμε. Είναι ξεκάθαρα λεφτά σε πηγάδι δίχως πάτο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...